Založ si blog

Už ste videli hlupáka, čo chce na vlastnú hlavu jadrovú a Putin to prežije?

 

Ve čtvrtek 29. února 2024 vyhlásil americký ministr obrany Lloyd Austin na slyšení výboru Kongresu USA pro ozbrojené síly, že porážka Ukrajiny bude znamenat zatažení NATO do války s Ruskem!

 

11.9.

 

Příprava útočné jaderné války, trestní oznámení na ministryni Černochovou

 

„Návrh trestního oznámení Tímto plníme zákonnou oznamovací povinnost a podáváme trestní oznámení na Mgr. Janu Černochovou, ministryni obrany ČR z důvodu podezření, že spáchala trestný čin příprava útočné války podle § 406 tr. zák.

 

29.1.2024 podepsala ministryně obrany Jana Černochová (ODS) jménem vlády ČR  smlouvu na nákup 24 letounů Lockheed Martin F-35A  Lightning II. Tyto víceúčelové stíhací letouny mohou být vybaveny dvěma jadernými pumami B61-12. Takovou možnost nyní používané Gripeny nemají.  Síla jaderné nálože B61-12 se pohybuje od 300 tun TNT až po 400 000 tun TNT. Přitom nejtěžší bomby, které se dnes ve válce na Ukrajině používají, mají energii 3-5 tun TNT. Letouny F-35A jsou tedy útočné zbraně a to je důvod, proč zde předkládáme k posouzení návrh na trestní oznámení dle § 406 pro podezření ze spáchání trestného činu příprava útočné války.
.
.

Vrchní státní zastupitelství

nám. Hrdinů 1300

140 65 P R A H A 4

Věc: Trestní oznámení

Tímto plníme zákonnou oznamovací povinnost a podáváme trestní oznámení na

 

Mgr. Janu Černochovou, ministryni obrany ČR z důvodu podezření, že spáchala trestný čin příprava útočné války podle § 406 tr. zák. tím, že 29.1.2024 podepsala jménem vlády ČR  smlouvu na nákup 24 letounů Lockheed Martin F-35A  Lightning II. Tyto víceúčelové stíhací letouny mohou být vybaveny dvěma jadernými pumami B61-12, jsou to tedy útočné zbraně, které mohou přivodit pro Českou republiku dle našeho názoru nebezpečí války…

 

 

„ve čtvrtek 29. února 2024 vyhlásil americký ministr obrany Lloyd Austin na slyšení výboru Kongresu USA pro ozbrojené síly, že porážka Ukrajiny bude znamenat zatažení NATO do války s Ruskem!

 

…je jasné, že Rusko myslí své výhrůžky prvním omezeným jaderným útokem vážně. Cílem takového to útoku nebudou ani USA, ani Francie ani Británie, protože by mohly útok špatně pochopit, a vyvolat úplnou jadernou válku. Cílem útoku tak bude někdo jiný, kdo je v Rusku zapsán na černé listině největších nepřátel. ČR na ní stojí hned za USA. Útok na ČR je tak logický. Navíc vyřazením výroby střelného prachu v Pardubicích / Explosia a Synthesia Semtín / dojde k většímu narušení vojenských příprav NATO na válku s Ruskem než vyřazením jednoho či dvou letišť, rafinerií, či základen. Úder by provedla raketa s taktickou jadernou náloží, tak aby v okolních městech nedošlo k masivním obětem.“

 

 

 

 

Ďalej tuto:

 

https://www.parlamentnilisty.cz/profily/Ing-Pavel-Dudr-156803/clanek/Priprava-utocne-jaderne-valky-trestni-oznameni-na-ministryni-Cernochovou-136544

 

 

=====

 

Drvivá väčšina 90 % obyvateľov USA alebo Európy si ani malú jadrovú vojnu neželá a preto chcú mier. 

 

 

No USA a EÚ ovládajú lokajskí politici, ktorí si eskaláciu vojny želajú (oni osobne v tej vojne budú chránení v krytoch), pretože nevedia ako by vysvetľovali, že vojna s Ruskom bola zbytočná a Rusko len oslabujúca, pričom zbytočne zahynuli státisíce Ukrajincov!

 

Preto chcú koniec vojny s eskaláciou, kde Ukrajina bude porazená a tak sa vzdá svojich území. Počítajú s malou jadrovou na Ukrajine alebo rozhodne len v Európe! 

 

USA sa ohroziť nechce, preto dáva ruky preč od takto samovražedných lokajov, ktorí takto predhodia na malú jadrovú len Ukrajinu alebo len niektoré územie v Európe!

 

 

 

Preto Černochová uisťovala občanov, že prípadná malá jadrová na Ukrajine nepostihne Čechov!

 

 

To sú teda priatelia Ukrajiny, že to postihne len Ukrajincov! Rovnako im je ukradnuté Slovensko, čo je najbližšie pri Ukrajine a že nemá vzdušnú ochranu.

 

6.4.2024

 

Česká ministryně obrany v ČT prohlásila, že použití jaderných taktických zbraní na Ukrajině by ČR neohrozilo a nemělo by na obyvatele ČR žádný vliv!

„Metnar totiž myslel, že tento šílený a magorský výrok ministryně byl vysloven v omylu jako přeřeknutí, že myslela uskladnění a umístění jaderných zbraní v Polsku, nikoliv jejich použití na Ukrajině. Jenže, to se Metnar šeredně spletl. Rozjetá Černochová ho ujistila, že se nepřeřekla a nespletla a znovu zopakovala, že pokud by Rusko nebo Bělorusko použilo na Ukrajině jaderné zbraně, že by z toho občané ČR nemuseli mít strach a nemuseli by nakupovat pytle s jódem, protože dezinformátoři by to prý v takovém případě okamžitě doporučovali.

 

Ve studiu u Moravce spadly hodiny ze zdi a Lubomír Metnar nevěřil, co právě slyšel

 

Chudák Lubomír Metnar jenom zalapal po dechu, nevěřil vlastním uším a rozjetá Černochová, která regulérně zešílela, pokračovala ve své argumentaci, že prý Dana Drábova, šéfka Úřadu pro jadernou bezpečnost prý o tom několikrát mluvila a hrozba pro ČR by podle ní prý byla minimální, pokud by Putin odpálil na Ukrajinu několik taktických jaderných raket. Ty mají mimochodem výkon v průměru okolo 15 kT a podobně.

Přestože termonukleární zbraně jsou relativně čisté, po jejich explozi vzniká vysoce radioaktivní spad, který je produktem reakce exploze s okolní atmosférou a částicemi prachu z půdy, který je nasát ze země v důsledku tzv. komínového jevu, kdy noha atomového hřibu stoupá vzhůru a nasává zeminu z půdy. Vysokým žárem se zemina mění na bílý a šedý popílek s izotopy prakticky celé Mendělejevovy tabulky. Vítr potom roznese tento oblak po okolí a jemné částečky dokáží obletět celou planetu kolem dokola hned několikrát po sobě.

 

Jana Černochová se odkazovala na výroky Dany Drábové. Pokud je to pravda, tak by měla v zájmu bezpečnosti raději skončit ve funkci na ÚJB

 

Nevěřím, že by Dana Drábová někdy pronesla takovou idiotskou věc, že by použití jaderných taktických zbraní na Ukrajině nemělo na ČR žádný vliv a obyvatelé by se nemuseli obávat. Takový výrok nemohla pronést, protože pokud by ho pronesla, nemohla by dále vykonávat funkci šéfky ÚJB. I pouhá jedna jaderná exploze o taktickém výkonu 15 kilotun někde na Ukrajině, by začala skrze vrchní atmosférické proudění tzv. kontinentálních proudů cestovat po celé Evropě.

A následně po celé severní polokouli planety a v Česku by bylo zaregistrováno po zhruba 10 dnech, v závislosti na ročním období, kdy se mění směry vzdušného proudění nad Ukrajinou a nad Černým mořem a Středozemím. Pokud by začalo pršet, byla by to katastrofa pro danou zemi, kde by zrovna cestoval jaderný mrak. Vzpomeňme na Černobyl, kde nedošlo k termojaderné havárii, pouze k explozi tlakového reaktoru a k detonaci vodíku, který vyrval grafitové tyče z reaktoru.“

 

 

To je láska k Ukrajine, však?

 

Na nás to dopad mať nebude. Na Ukrajine môže!

 

 

„Černochová je zrůda! Tak se nikdo v západní evropě veřejně neprezenuje, to není normální! Tímto způsobem se neprezentují ani politici rozvojových zemí třetího světa!
Pokud nebudou politici kteří mají nastoupit na vládní posty povinně podstupovat psychotesty, pak jsme všichni v rukou psychopatů!“

 

„Ktere jste si sami zvolili vy blbecci“

 

 

 

z Idnes včera:

 

Ako 10 % Česi reagujú na možnosť jadrovej vojny alebo vojny s Ruskom, takých 10 % progresívnych lokajov máme aj u nás:

 

 

„Bu bu bu“

 

 

„Bla bla blaaa, bla bla. BLAAA bla bla blablabla. Bla? Bla! Blllllaaaaa bla. Bla. WTF Bla?

BLA!“

 

 

„Ja se smíchy snad picnu, no… je vidět, že mele z posledního.“

 

 

„Těžko říct co tím chtěl Putin říct.

Vyhrožují použitím atomových bomb už dva roky, čím chtějí zastrašit teď?“

 

 

„Třeba že už jednu uvedli do provozuschopného stavu.“

 

 

„Putin zase jen použil svojí oblíbenou a hojně používanou zbraň „zastrašující lež“, aby se pokusil odradil kolektivní Západ dovolit Ukrajině se efektivněji bránit. Čím déle tu lež ale používá, tím naštěstí méně funguje, tak snad bude v dohledné době ignorován, případně považován za obdobného šaška jako je jeho dvorní žvanil Medveděv …“

 

 

„Jasně, Vláďo, chápu, padesátá osmá nepřekročitelná hranice byla překročena, musíš říct své bububu.“

 

 

„zívám nudou, už je to tak nějak furt stejný…“

 

 

„Dneska se nezmohl ani na jaderné odstrašení. Je nějak z formy..“

 

 

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-ukrajina-valka.A240912_190958_zahranicni_dtt/diskuse

 

 

 

To keby boli potom prekvapení, tak zívali nudou!

 

 

 

Západ válku chce. Napadené Rusko jaderné zbraně použije. Jak a na co se připravit?

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=uLxJm8YCQ9E

 

 

Michal Svatoš s Josefem Skálou – nejnovější témata

 

 

 

 

 

Osobne si želám, aby Rusko malú jadrovú použilo na USA alebo konkrétne Londýn a nie na predhodených nesvojprávnych Ukrajincov, čo im mali Rusko za státisíce životov len oslabiť!

 

Tak dopadnú krajiny, ktorých lokajskí politici predhodia vlastných občanov na bojisko!

 

U nás takých máme v PS a Demokratoch, SaS a KDH, čo by nás predhodili na bojisko tiež a preto u nás ľudia volili Smer, Hlas a SNS, všetko strany, ktoré deklarovali, že nie sú ochotné zapájať sa do tretej svetovej a predhodiť vlastných občanov a vlastnú krajinu na bojisko pre zástupnú vojnu USA a Londýna!

 

 

To len svojim hlupákom nahovorili, že Ukrajine pomôže aj USA a západ, aby teraz ukľudňovali občanov, že malá jadrová na Ukrajine sa ich nedotkne!

 

 

Na len LOKÁLNU vojnu s Ruskom im slúži len Ukrajina alebo lokajskí somári v koloniálnych štátoch na východe, čo v lokajstve aj vlastných občanov predhodia!

 

Títo ich hlupáci veria, že ani malá jadrová nemôže byť, lebo existuje len veľká jadrová, ktorá by zničila celý svet!

 

Taktiež si myslia, že jadrová by postihla Putina, čo práve Putin by ju spolu s USA a Londýnom prežil!

 

Všetci títo vojnoví štváči majú kryty a dobrý nácvik, ako ich do nich okamžite letecky dopraviť!

 

Títo hlupáci si vôbec neuvedomujú, že obeťami by boli len títo hlupáci a hlavne Ukrajinci! Že obete by boli len LOKÁLNE a malú jadrovú by občania na západe v pohode prežili ako to sľubuje Černochová!

 

A čo ich po možných následkoch tých bez krytov? Však občanov je v Európe aj na svete aj tak príliš veľa!

 

Lokajskí politici a ich lokajskí sluhovia to bez ujmy prežijú! A rovnako aj Putin!

 

 

 

 

Už ste videli hlupáka, čo chce na vlastnú hlavu jadrovú a Putin to prežije?

 

Môžete ich vidieť veľa v podobe čitateľov SME a Denníka N alebo na námestiach, kde tí so zdravým rozumom sú pre nich „lúza“!

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Jens Stoltenberg

Stoltenbergova rozlúčka: Aliancia je silnejšia ako kedykoľvek predtým, ale budúcnosť NATO stojí pred skúškou

19.09.2024 18:28

Európa a Amerika sú ale silnejšie a bezpečnejšie, keď sú spolu, uviedol Jens Stoltenberg.

Róbert Fico / Zuzana Dolinková /

Dolinková kritizuje konsolidáciu v zdravotníctve, hovorí o politikárčení. Opozícia varuje pred kolapsom

19.09.2024 18:24

Konsolidácia verejných financií má podľa opozície i komory sestier zobrať zdravotníctvu stovky miliónov eur.

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701400x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie