Založ si blog

Lokaji zrazu fičia na ačohentizme

 

Predstavte si, že by v NRSR bežala rozprava o Ukrajine a všetci by mali príspevky k dvojtvárnej morálke pri Gaze a pri Iraku!

 

Čo by sa asi dialo!

 

Všetci by vrieskali mantru svojej propagandy, že našu morálku nám nespomínajte, lebo to je ačohentizmus! Tým nesmiete argumentovať, lebo o našej morálke a dvojtvárnosti sa nesmie, len o Ukrajine akokeby existovala vo vákuu a prázdnom priestore!

To všetko by vyhlasovali za ačohentizmus!

 

Ale teraz, keď sa rieši ich morálka, zrazu celú schôdzu fičia len na ačohentizme! Neriešme vyciciavanie štátu politickými mimovládkami, neriešme Šimečkovcov, riešme niečo iné, hovorme o niečom inom a vašej morálke!

 

„Tam nám porozprávajte… o niečom inom!“

 

Zrazu majú riešiť niečo iné a svoju morálku! Teraz im ačohentizmus nevadí, teraz ich má zachrániť!

 

 

========

 

Pritom aj na ten ačohentizmus používajú klamstvá a za najdôležitejšie si vypichli to, čo zverejnil priamo Šimečka na FB – ačohentizmus – zoznam, kde Michelko vraj dostával dotácie na seba!

 

„Našli sme stovky zmlúv a dotácií pre koaličných poslancov a ich rodiny. Je to pekný zoznam, má vyše 800 riadkov.“

 

No keď sa tam pozriete, vidíte, že tých 800 naškrabaných riadkov sú vraj dotácie Michelka – 380 riadkov!

 

dotácie Michelka – 380 riadkov!

dotácie Michelka – 380 riadkov!

dotácie Michelka – 380 riadkov!

 

https://progresivne.sk/dotacie/?fbclid=IwY2xjawFP9JpleHRuA2FlbQIxMAABHZxmVSFJmQcE-efLRtTUkoq_R3jyfiTGBitSVFjMj-JqpRtv_hugpbRRWw_aem_YEQVKtWKuMMbgghoTApv5g

 

Spoliehajú na to, že majú voličov takých hlupákov, že sa tým viac zaoberať nebudú a nevypočujú si, aké sú to klamstvá a ako on nič, celkom nič nedostal! Koľkí z vás si to pozreli, aby boli v obraze ako tu progresívci klamú?

 

Keď „alternatíva“ opakuje Šimečkove lži

 

 

 

 

=======

 

 

Vraj nevidíme arogantnosť vlády!

 

 

Tie ich opozičné hlupane a hlupáci, ktorých sme nevolili, nám majú drzosť hovoriť o arogancii vlády. Nám, ktorých roky urážate, že sme ľudský odpad a lúza, nacisti a svine, keď sme si dovolili vás nevoliť. 

 

 

A tieto svine ešte majú drzosť hovoriť nám o nejakej arogantnosti!

 

 

=====

 

 

SME (teraz po nich ich hlupáci opozičníci) vsadilo na to, že rovnako sa vyciciaval štát mimovládkami aj za vlád Smeru!

 

 

No keby sledovali alternatívu a to hoci len infovojnu, tak vedia, že práve toto sa Smeru vyčítalo celé roky, že nechajú mimovládky vyciciavať štát!

A presne pre toto ľudia Smer predtým nevolili, čo nebolo míľnikom Kuciakovej vraždy, ale čoraz viac šírenej kritiky na alternatíve, že Smer necháva mimovládky vyciciavať štát!

 

Takže, keď sa Fico a smeráci ocitli na alternatíve, toto im vyčítali, že si takto mimovládky podplácali, aby im dali pokoj! Aby im dali politický pokoj! Vy nám dáte peniaze a my na vás nebudeme útočiť, podobne ako výpalníci.

 

Doslova smerákom možno 1000x vyčítali, že si „hrali na prsiach týchto hadov“, lebo si mysleli a naivne mysleli, že im dajú pokoj a nebudú im robiť politický prevrat!

 

Dnes sú smeráci poučení, že si naozaj naivne hrali na prsiach hada a museli na alternatíve sľubovať voličom, že už si ich na prsiach hriať nebudú a odstavia ich!

 

 

Toto bol volebný sľub Smeru, že len keď toto sľúbia, tak ich budú občania voliť a dajú im ešte šancu. Fico sa k tomu zaviazal a dnes len plní sľub voličom, že zastaví vyciciavanie štátu mimovládkami!

 

 

To keby ste chceli ziapať, že to občania nechcú, lebo práve preto Smer volili!

 

Smer robí a má robiť práve to, čo robí!

 

Občanov naopak zaujíma, nakoľko sa im to podarí, lebo inak ich už nebudú voliť!

 

 

=============

 

 

O tom ako lokaji bránia svoju lokajskú politiku!

 

 

Ak odvoláme ich protežovaného synáčika a protežovaného nasadeného politika EÚ a USA za ich záujmy, tak nás ako vazalov potrestajú!

 

To je jasné každému, aj všetkým novinárom, že tento je EÚ a USA protežovaný dráb na našu politiku v ich kolónii!

 

A za jeho odvolanie bude štát EÚ potrestaný a ožobráčený, lebo to je ich lokaj!

 

 

Štandard dnes:

 

 

„Asi netreba pripomínať, že progresívci sú chránený druh. Sú pod ochranou médií. A keď treba, tak aj pod ochranou západných diplomatov a Bruselu.

 

Pozornejší čitateľ si určite všimol krátke správy o návrhoch na dočasné pozastavenie eurofondov pre Slovensko. Agentúra Bloomberg informovala, že sa v tejto veci pripravuje návrh. Zhodou okolností práve v čase, keď chce Ficova koalícia zosadiť Šimečku a odrezať progresívne mimovládne organizácie od štátnych financií…

Európska komisia to ani nepotvrdila, ani nevyvrátila. Len stroho odkázala, že zatiaľ nemá nič na stole.

 

Iste, iste… Na stole nie je nič. To však neznamená, že nič nie je ani pod stolom, vo forme príprav návrhu, ktorý sa použije. Alebo nepoužije. Podľa okolností.

Z pohľadu Bruselu ide o principiálnu vec – o „našich ľudí“. Ak koalícia zosadí Šimečku a zastaví štátne financovanie progresívnych organizácií, potom môže Brusel pohroziť, že zastaví finančnú podporu Slovenska z EÚ.

 

Samozrejme, toto je len reálna stránka veci. Formálne to funguje podľa pravidiel. Slovensko má nárok na eurofondy. Ak by ich chcel Brusel dočasne pozastaviť, nemôže to urobiť len preto, že slovenská vláda odstavila Šimečkovcov a ich nadácie. Formálnym dôvodom môže byť len porušenie „princípov právneho štátu“.

 

Lenže – za toto zaklínadlo sa dá skryť čokoľvek. Posudzovanie nie je striktne právne, ale politické. Zjednodušene: progresívna vláda, ktorá poslúcha, môže pokojne v sprievode polície napochodovať do verejnoprávnej televízie a obsadiť ju (ako v Poľsku po nástupe Tuskovej vlády). A naopak, kto sa správa príliš suverénne, ten sa dozvie, že porušil princípy právneho štátu a Brusel mu pozastaví výplatu z eurofondov, na ktoré má nárok (ako v prípade Maďarska).“

 

https://standard.sk/764892/utok-na-simeckovcov-a-progresivne-nadacie-zamestna-aj-komisara-sefcovica

 

 

 

Potrebujeme odstaviť politické mimovládky, nie ich opičku. Z tohto pohľadu je osud opičky, ktorá ich opička to bude, celkom nepodstatný! 

 

Keď to nebude Šimečkova opička, bude to iná lokajská opička. Preto on je nepodstatný.

 

 

A arogancia je na vašej strane, lebo vy ste tu útočili na „lúzu“, že vám závidí kariéru a schopnosť uživiť sa a pritom takéto máte kádre, čo sa živia vyciciavaním štátu – teda nás!

 

A keď sa nám to nepáči, tak sme nacisti!

 

A ešte máte tú drzosť, nám hovoriť o arogancii!

 

 

 

Keď odvolajú jedného lokaja, nasadia si tam iného, preto máme pragmaticky neodvolať ich lokaja, lebo inak nás EÚ za trest ožobráči, že im v ich kolónii odvolávame ich lokaja!

 

 

Takáto opozícia je nám ukradnutá!

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701372x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie