Založ si blog

Riaditeľka Nadácie M. Šimečku sa so Šimečkom stretla naposledy pred 7 rokmi, keď pracovali na „pláne pre mládežnícke sa angažovanie počas covidu“

 

Harabin:

 

„Po vzore rodiny Šimečkovcov, ktorá nasatá na štátny rozpočet poskytovala štátu protislužby, ktoré nikto nepotrebuje, som sa rozhodol, že rovnakú bezprácnu budúcnosť zabezpečím aj ja pre svoju dcéru. Tá je fyzioterapeutka.

Založím preto nadáciu Štefana Harabina, ktorá bude zamestnancom súdov poskytovať poradenstvo ako správne sedieť a predísť tak problémom s chrbticou a stuhnutým svalstvom. Tým, ktorým už platnička vyskočila poskytne nadácia aj odbornú terapiu v jej ambulancii.

Na tento účel požiadam Ministerstvo spravodlivosti o každoročnú dotáciu vo výške 100 tisíc eur.

30 tisíc plat pre moju dcéru a 70 tisíc na platy pre jej kamarátky, ktoré budú po súdoch chodiť šíriť zdravotnú osvetu spolu s ňou.

 

A navyše ako bonus, každá členka nadácie vo voľnom čase ešte napíše denne 10 oslavných príspevkov na internet, že Susko je najlepší minister spravodlivosti akého sme kedy mali a každého kto by na internete kritizoval ministerstvo spravodlivosti označia za Moskvou plateného trolla.

 

V prípade, že by sa našiel nejaký fašista, ktorý by zmysluplnosť vynaložených prostriedkov mojej nadácií spochybňoval, tak zvolám tlačovku, kde po vzore Šimečku vyhlásim, že som hrdý na to čo moja dcéra dokázala.

 

Hlúpučké Sorošove kádre. Najväčšou slabinou Soroša sú jeho kádre.

Popravde, kto aspoň s priemerným intelektom by mohol obhajovať prílev mohamedánov z Afriky a Ázie do vlastnej krajiny, likvidovanie ekonomiky odstrihnutím sa od ruských surovín a ich nahradzovanie násobne drahšími z USA.

Kto príčetný by mohol propagovať likvidovanie európskeho automobilového priemyslu zákazom spaľovacích motorov a ich nahradenie čínskymi batériami.

Kto príčetný by mohol podporovať rozbíjanie tradičnej rodiny a hodnôt, alebo štvať vlastný národ do zástupnej vojny, ktorú vedú USA prostredníctvom vlastizradných kádrov vo vedení Ukrajiny proti Rusku.

A napokon kto príčetný by mohol v mene zisku farmakorporácií navrhovať povinné očkovanie pre spoluobčanov nehladiac na možné zdravotné následky?

 

Na niečo také môže Soroš použiť len úplných idiotov. Zoznámte sa jedným z nich.

 

Veronika Fishbone Vlčková. Tá v denníku N pri obhajobe Šimečku – že ten s nadáciou Šimečka nemá nič spoločné – neuvážene prezradila, že so Šimečkom sa stretla naposledy pred 7 rokmi, keď pracovali na „pláne pre mládežnícke sa angažovanie počas covidu“…“

 

https://www.infovojna.bz/article/harabin-o-zlodejinach-simeckovcov-cez-ich-rodinnu-nadaciu

 

 

Riaditeľka Nadácie M. Šimečku sa so Šimečkom stretla naposledy pred 7 rokmi, keď pracovali na „pláne pre mládežnícke sa angažovanie počas covidu“

 

je to hneď v úvode:

 

 

 

 

A ja som si myslela, že je to hoax, že pandémia bola organizovaná a plánovaná už roky dopredu!

 

Tiež by som si nemyslela, že starý Šimečka organizoval aj angažovanie sa počas covidu dávno pred covidom!

 

 

 

Tuto starý Šimečka rozpráva, že on sa už nepotrebuje rozprávať s voličmi tejto koalície, lebo ich už dávno pozná a vie, že sú to opití robotníci!

To je ale úroveň!

 

 

 

 

 

Chmelár o M. M. Šimečkovi: nie je žiadnou morálnou autoritou, ale len nevzdelaným slabochom

 

https://ereport.sk/chmelara-prekvapuje-reakcia-simeckovco/

 

 

 

 

A tuto je dôkaz, že opozícia chce protestami dosiahnuť len politický prevrat proti výsledku volieb:

 

 

Fedor Gál o zvrhnutí vlády:

 

https://www.facebook.com/reel/1604961833388676

 

 

SME:

 

Kto túži po slobode, musí sa pripraviť na ilegálny odboj (píše Arpád Soltész)

 

 

„Disent tvorila bezvýznamná hŕstka intelektuálov. Havlov a Šimečkov bolo dohromady pár desiatok, nanajvýš stoviek, ak uveríme každému, kto sa k disentu spätne prihlásil.

Kto dúfa v masový odpor, čaká ho ďalší bolestný náraz na realitu. Odboj nikdy nebol masovou záležitosťou, len malý podiel ľudí je ochotný prinášať osobné obete.

Kto bude klásť mafiánskemu štátu odpor, bude konať ilegálne, v rozpore s jeho zákonmi.

Vzorov, po ktorých môžeme siahnuť, máme dostatok. Zvyšok je otázkou ľudskej slušnosti, občianskej cti a osobnej integrity.“

 

 

Takto priamo SME vyzýva svojich čitateľov, aby sa pridali k bezvýznamnej hŕstke intelektuálov za samovraždné nápady v Európe, ako chcel Soltész hrdinsky aj tretiu svetovú s atómovou vojnou, že vždy ju niekto aj prežije!

 

A doslova píšu, že takíto ľudia budú konať ilegálne a v rozpore so zákonmi! Čím priamo SME vyzýva na porušovanie zákonov, lebo to patrí k občianskej cti!

 

Za vzor môžu mať aj Cintulu, čo sa teda chopil občianskej cti a išiel na to ilegálne s porušovaním zákonov!

 

 

 

A to všetko len preto, lebo sa im nepáči výsledok volieb a odstavovanie politických mimovládok od nacucnutia na štát. Ale presne preto volili občania túto vládnu koalíciu, aby odstavili týchto samovražedných vlastizradcov, ktorých je naozaj len hŕstka, no dokážu pri porušovaní zákonov strieľať alebo vyvolávať politický prevrat v uliciach proti vôli väčšiny občanov, ktorá si nepraje ich progresívnu vládu!

 

Týmto u nás bojujú proti demokracii a slobodnému výberu občanov vo voľbách!

 

 

 

 

Nám sa tiež nepáčila predchádzajúca vláda, ktorá tu realizovala cenzúru, ale 600 000 občanov v petícii odignorovali, že neznamenajú nič len „ľudský odpad“!

 

 

O čo viac musíme ignorovať nejakých 18 000, čo sa tu vydávajú za nadľudí ako nacisti, ktorí chcú zrušiť výsledok demokratických volieb!

 

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Jens Stoltenberg

Stoltenbergova rozlúčka: Aliancia je silnejšia ako kedykoľvek predtým, ale budúcnosť NATO stojí pred skúškou

19.09.2024 18:28

Európa a Amerika sú ale silnejšie a bezpečnejšie, keď sú spolu, uviedol Jens Stoltenberg.

Róbert Fico / Zuzana Dolinková /

Dolinková kritizuje konsolidáciu v zdravotníctve, hovorí o politikárčení. Opozícia varuje pred kolapsom

19.09.2024 18:24

Konsolidácia verejných financií má podľa opozície i komory sestier zobrať zdravotníctvu stovky miliónov eur.

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701409x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie