Založ si blog

Tu by mňa zaujímalo, ako budú postihovaní novinári, čo celé mesiace vytrvalo občanov klamali, že šlo o petíciu?

 

O facebookovej podpisovej akcii, ktorú progresivny mainstream klamlivo vydával za PETÍCIU!

 

 

Aby sme mohli hovoriť o petícii, musí spĺňať požiadavky na petíciu. To sa však pri „petícii“ za odvolanie Šimkovičovej nestalo, napriek tomu ju novinári vydávali za petíciu! A to by novinári mali vedieť, čo sa môže, nemôže vydávať za petíciu!

 

Ale v bežnej snahe oklamať ľudí, že ide o petíciu, informovali o zbieraní podpisov len cez facebook ako o petícii.

Preto sa v takej podpisovej akcii mohlo vyskytovať veľa podpisov pod rôznymi účtami na FB ako Pamely alebo iných vymyslených osôb.

No nehovorte, že keby sme takto chceli odvolávať progresívcov vo vláde, nám by už takáto podvodná podpisová akcia s Pamelami prešla ako PETÍCIA!

 

Ja sama som v nej našla meno mojej mŕtvej priateľky liberálky, asi niekto vytvoril podpis aj v mene mojej zosnulej priateľky, že určite, keby žila, tak by to tiež podpísala. Upodozrievam z toho jej manžela, ktorý patrí ku progresívcom, že to podpísal aj v mene mŕtvej manželky.

 

 

Vy by ste prešetrenie takej „petície“ nechceli? A keby takto odvolávali progresívcov?

 

 

Myslela som si, že sa ani takejto spravodlivosti nedožijem, veď progresívci si tu môžu cez médiá dovoliť všetko a vyhlasovať aj takúto podvodnú podpisovú akciu len cez FB za petíciu a iným občanom omnoho väčšiu petíciu za odvolanie vlády odignorovali ako len ľudskej lúze!

Takže, ja som prekvapená, že sa to vyšetruje, ako to bolo s tými podpismi a to milo prekvapená, že môže aj na takúto spravodlivosť dôjsť!

 

 

A dnes sa iniciátorka pri prešetrovaní na polícii bránila takto:

 

„Už vec predvolania bola zvláštna. Písalo sa tam totiž, že si ma predvolávajú v súvislosti s petíciou na odvolávanie ministerky kultúry, no šlo o výzvu na odstúpenie,“ opisuje Németh. Predvolanie sa ďalej týkalo toho, ako výzva prebiehala.“

https://kultura.sme.sk/c/23366997/umelkynu-ilonu-nemeth-vypocuvali-na-policii-bola-iniciatorkou-vyzvy-na-odstupenie-simkovicovej.html

 

 

Tak, celé mesiace tu novinári veselo klamú, že to bola PETÍCIA a ona sa zrazu tvári ako vyoraná myš, že nechápe, prečo to len polícia volá petícia?

 

 

Tu sú len tri dôkazy, isto ich je plno, že novinári o tej facebookovej podpisovej akcii vytrvalo informovali len ako o PETÍCII!

 

Dokonca o nej na SME písali ako o najúspešnejšej petícii v histórii petícií!

 

 

JANUÁR 2024 SME:

Petíciu za odstúpenie ministerky kultúry Šimkovičovej ukončili s viac ako 180-tisíc podpismi

https://domov.sme.sk/c/23274860/peticiu-za-odstupenie-ministerky-kultury-simkovicovej-ukoncili-s-viac-ako-180-tisic-podpismi.html

 

 

FEBRUÁR 2024 SME:

Petícia týkajúca sa Šimkovičovej je najúspešnejšou v histórii online petícií.

Petícia za odstúpenie ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej (SNS) sa stala doposiaľ najväčšou celospoločenskou odozvou na arogantný výkon súčasnej vlády, tvrdia jej iniciátori.

https://kultura.sme.sk/c/23278328/peticiu-za-odvolanie-martiny-simkovicovej-podpisalo-viac-ako-188-tisic-ludi-idu-ju-odovzdat-ministerke.html

 

RTVS:

Petícia za odstúpenie Martiny Šimkovičovej je opäť na polícii. Jej iniciátorka znova vypovedala

 

https://spravy.rtvs.sk/2024/08/peticia-za-odstupenie-martiny-simkovicovej-je-opat-na-policii-jej-iniciatorka-znova-vypovedala/

 

 

 

A iniciátorka tej podpisovej akcie sa tu hrá na socializmus, lebo sa jej na polícii pýtali na proces kontroly podpisov a ako vyjasnili, že ide o verejnú výzvu a nie o petíciu!

 

 

dnes Pravda:

„Németh sa na polícii pýtali na celý priebeh zverejnenej výzvy, na proces kontroly podpisov či odovzdanie vytlačených hárkov do podateľne ministerstva kultúry.

„Otázky sa týkali aj toho, ako sme vyjasnili, že ide o verejnú výzvu na odstúpenie, nie o petíciu, ktorá má mať iné náležitosti. Bolo to vecné,“ povedala Németh. Ako ďalej pre Denník N uviedla, výsluch bol pre ňu ponižujúci. „Veľmi zle mi to padlo, bolo to ponižujúce. O seba sa nebojím, o to vôbec nejde, ale ide o to, kde sme sa to ocitli, že za vyjadrenie názoru, čo je základné ľudské právo, som bola na výsluchu,“ hovorí Németh.“

 

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/719845-simkovicovej-stale-lezi-v-zaludku-vyzva-na-jej-odvolanie-policia-si-predvolala-umelkynu-toto-som-nezazila-ani-za-socializmu/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

 

 

A zisťovanie tejto pravdy, že podpisy tam boli aj podvodné a naopak sa všade klamalo, že ide o petíciu, považuje za ponižujúce!

Tak, čo keby sme už nikdy nikoho nepredvolávali na políciu, keďže akékoľvek výpovede na polícii sú ponižujúce?

Myslíte si, že pre mňa nebolo ponižujúce vypovedať na polícii k domácemu násiliu? A to predsa zisťovali aj to, či si to nevymýšľam!

Tak to potom nikdy nič neobjasňujme, keď akékoľvek výpovede na polícii sú ponižujúce aj keď ako ona sama hovorí, tie otázky boli len „vecné“!

Tak potom čo bolo ponižujúce, keď to bolo len vecné a na názory sa jej nepýtali?

 

 

Aspoň vidíte typické klamstvá progresívcov a ich sluhov v umelcoch za vidinou kariéry!

Zrazu nerozozná vecné informácie od názorov!

 

===

 

Tu by mňa zaujímalo, ako budú postihovaní novinári, čo celé mesiace vytrvalo občanov klamali, že šlo o petíciu?

 

To ako novinári už bežne môžu klamať občanov a pritom iných dehumanizovať na ľudský odpad za „hoaxy“?

 

Aký postih za také klamstvá budú mať novinári, čo takto verejne klamali, že to bola petícia?

 

Alebo to šírila v médiách tá Ilona Németh?

 

====

 

Čo sa týka novej petície. To už máme novinárom veriť, že toto už bude petícia? Veď čo ak budú znovu klamať?

Aby som zas hľadala na alternatíve, keď sa novinárom nedá veriť!

No v každom prípade ma žiadna podpisová akcia, aj keby to bola naozaj petícia, nezaujíma! 

Títo umelci pomáhali dehumanizovať občanov oveľa väčšej petície, že sú len ľudský odpad a dezoláti!

Bolo im celkom ukradnuté ako progresívnym novinárom pomáhajú rozbíjať rodiny, keď v nich niekto nechce voliť progresívcov!

Bolo im celkom ukradnuté, ako sa cítili ľudia, o ktorých pomáhali klamať, že sú len ľudským odpadom a pomáhali ich prenasledovať ako nacistov, keď nechceli migračné kvóty, povinné očkovanie, stratu veta alebo tretiu svetovú!

Práve oni pomáhali novým totaliťákom a novodobým boľševikom v podobe extrémistického progresivizmu, ktorý nič nemá s liberalizmom a slobodou ľudí. Kolaborovali s novou totalitou presne ako v socializme!

Presne takí ľudia pomáhali prenasledovať aj moju mamu v socializme za kariéru! Presne ako títo umelci za ich umeleckú kariéru!

Slúžia stelesnenému zlu aj keď sú to len hlupáci a robia to len za kariéru! Dúfali, že vyhrajú progresívci v progresívnej koalícii a za to potom bude kariéra!

 

 

A keď ich totalitná strana a koalícia nevyhrala, hrajú sa tu na prenasledovaných chudákov, čo tú kariéru za to nemajú!

Ilona je chudera, čo musí ponižujúco na polícii odpovedať, že ako zabezpečila, aby jej podpisový paškvil nevolali progresívni novinári petícia?

 

 

No nijako, veď im len poslúžila na klamstvo, že to PETÍCIA vytrvalo volali! 

Preto sa pýtam, ako za toto klamstvo budú postihovaní progresívni novinári?

 

 

 

 

 

Lebo ak nemôžu, viete, kto nám vládne! Vždy tí nepostihnuteľní!!! 

Čo môžu aj klamať, zavádzať, podvádzať a im sa nič, nikdy za to nestane! 

 

 

.

Kvôli vojnovému charakteru EÚ ožobračujú ľudí zbrojením

19.09.2024

Deje sa toho veľa, čím progresívni novinári odvádzajú pozornosť, ale v podstate sa deje len ožobračovanie ľudí len zbrojením a nezmyselnými sankciami. A toto podstatné už nekritizujú! Všetci, čo kritizujú zvýšené výdavky, doplácame na zbrojenie, sankcie a samovražedne zlú politiku EÚ. Ak to nekritizujete, nekritizujte nič. Progresívci nekritizovali, [...]

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

David Lammy, Veľká Británia

Británia vyzýva na okamžité prímerie medzi Izraelom a hnutím Hizballáh

19.09.2024 23:17

Vojna nie je nevyhnutná, existuje diplomatická cesta, upozornil francúzsky prezident Macron.

Stalin Mednoje

Rusko prepisuje históriu. Moskva zrušila tisíce rehabilitácií obetí stalinizmu

19.09.2024 21:54

Štát je silnejší ako jednotlivec a každý, kto s tým nesúhlasí, je blázon alebo nepriateľ, uviedli kritici.

Czech Nuclear

Juhokórejský prezident sľúbil v Prahe hladký priebeh stavby jadrových blokov v Dukovanoch

19.09.2024 20:45

Jun Sok-Jol do Prahy dorazil zhruba dva mesiace po tom, ako vláda rozhodla o tom, že dva nové reaktory v Dukovanoch má postaviť juhokórejská KHNP.

KOŠICE: Podpora Kultúrneho štrajku, protest

FOTO: V Slovenských mestách sa protestovalo proti krokom ministerstva kultúry

19.09.2024 20:18

Výbor Kultúrneho štrajku tvrdí, že na ministerstve kultúry sa protizákonne prepúšťa a zastrašuje.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,605
Celková čítanosť: 5701651x
Priemerná čítanosť článkov: 3552x

Autor blogu

Kategórie