Keď je Fico a Smer zlodej, prečo sa nevyšetrili žiadne ich korupčné kauzy?

Nikdy ma nezaujímala domáca politika a nikdy som netvrdila, že jej rozumiem.

 

Iste je to tým, že ma politika vôbec nezaujímala a takto ma celkom minula aj éra mečiarizmu. Takto si žijú ľudia, čo sa vôbec nezaujímajú o politiku, ani netušia, čo sa v nej deje, či v domácej politike alebo zahraničnej. Ako som už mnohokrát písala, bola som osamelá matka s tromi deťmi a navyše som opatrovala invalidnú matku po amputácii celej nohy, tak to akokeby som sama mala štyri deti. A zvlášť, keď ešte pendlujete medzi nemocnicou a domácnosťou a chodíte aj do práce, najmenej si nikdy nevyčítate, že nesledujete aj politické diskusie – ako muži politici medzitým okrádajú ženy aj deti!

 

Teda aj spätne, vôbec si nikdy nevyčítam, že som na to nemala čas. Zamerala som sa v rámci relaxu pri písaní na to, že som kritizovala vyháňanie homosexuálov z rodín a RKC. To bol taký môj skromný príspevok k problémom v spoločnosti. To bolo ľahké v zmysle na čas, lebo keď píšete len svoje názory, nepotrebujete k tomu počúvať nič, čo by vám bralo čas. Napíšete, čo si myslíte a bodka.

 

A keďže som sa takto ocitla pri liberáloch na SME, tak som volila SaS a spolu s nimi 2x na proteste vykrikovala – Kaliňák do basy! – pretože som im len slepo verila. Čo všetko spáchal Kaliňák alebo Fico alebo Smer alebo domáca mafia, na to ja som nemala čas!

 

Vtedy vám prečo nevadilo, že sme len takto sprostí a len vám slepo veríme? Alebo si myslíte, že vaši voliči počúvajú politické diskusie?

 

Nepočúvali a nepočúvajú ani teraz a tiež si na to nenašli čas, pretože majú malé deti alebo sú vyťažení z práce a radšej sa po nej venujú rodine ako počúvaniu politických diskusií.

 

Kde dnes počúvajú, keď také odborné politické diskusie k rôznym závažným politickým témam medzi dvomi stranami a nie jednostranné ani neexistujú? 

 

Tak ako ich môžu počúvať a sledovať?!

 

 

Záujmom o politiku myslíte politické diskusie celkom jednostranné u Havrana alebo na Denníku N, kde sa miesto politiky venujú vždy len výsmechu voličov iných strán? To považujete za záujem o politiku?

 

Alebo čítanie len jednostranných článkov progresívnych novinárov? To je záujem o politiku, keď neviem žiadne protiargumenty a preto nemám žiadne ani len dve strany?

 

 

Stačí sa pozrieť do diskusií progresívnych denníkov a to kedykoľvek a vždy vidíte, že ich čitatelia nerozumejú politike, lebo to by rozoberali aj nejaké argumenty k politike a neboli by to len urážky voličov iných strán a politikov iných strán!

 

To ako len urážky alebo len výsmech svedčia o tom, že týchto ľudí zaujíma politika? Keď sa nikde politike nevenujú a len výsmechu iných ľudí a len v tomto si prídu na svoje?

 

 

====

 

Už som x krát písala, podľa čoho som si vyberala v politike ja.

 

Keď som prišla na to, že liberálni novinári nás klamú v migračnej politike a idú len propagandu vnucovanú aj západným štátom, tak nebudem voliť liberálov a progresívcov!

 

Keď som prišla na to, že tu chcú mať cudzie vojenské základne a ešte to presadili s volebným podvodom, že Čaputová a Naď a progresívne denníky o tom klamali, tak nebudem voliť progresívcov!

 

Keď som prišla na to, že sú schopní chcieť povinné očkovanie len experimentálnymi vakcínami, pričom zodpovednosť za to nikto nenesie, tak nebudem voliť progresívcov!

 

Keď som prišla na to, že sú schopní dovolávať sa cenzúry ako totaliťáci a vypínať weby bez súdnych rozhodnutí a cenzúrovať všetkých s iným názorom, teda že absolútne nie sú liberáli, tak nebudem voliť progresívcov!

 

Keď som prišla na to, že sú schopní rozoštvávať ľudí do vojny a pomáhať provokovať vojnu s Ruskom a potom ešte volať po tretej svetovej a nadávať do nacistov tým, ktorí chcú mier, tak nebudem voliť progresívcov!

 

Ďalší dôvod navyše je, že pri každej svojej propagande cenzúrovali všetkých, čo s nimi nesúhlasili a nálepkovali ich ako nacistov, dezolátov a lúzu. To je najtypickejší znak nacistov! Tak takých nebudem voliť!

 

 

Všetko sú to pre mňa veľmi závažné dôvody, aby som ich nielen nevolila, ale zastávala sa aj ľudí, ktorých z rodín vyháňajú oni a horšie než náboženskí dogmatici homosexuálov! Tí ich nenálepkovali ako ľudský odpad!

 

 

===

 

A dnes progresívni novinári (nepíšem progresívni politici, lebo tí by bez svojich progresívnych médií nedokázali nič)

kritizujú na vláde Smeru tieto dve hlavné veci: domácu korupčnú mafiu a to, že chcú mier.

 

 

Čo sa týka mieru, tak chcú presne to, čo chcem aj ja! Progresívci nechcú mier, chcú pokračovanie vojny až do porážky Ruska.

Klamú, že táto vojna bola nevyprovokovaná, hoci ja sama som celé roky písala a upozorňovala na to ako ju pomáhajú provokovať!

 

Potom sú im ukradnuté obete, ako im boli ukradnuté pri Iraku alebo v Gaze! Teraz im je jedno, že nie všetci Ukrajinci chcú položiť životy na fronte a pomáhajú ich svojou propagandou naháňať na smrť. Takýchto ľudí predsa nikdy voliť nebudem! A to aj keby sa premenovali na osvietených a oháňali sa tým, že musia byť osvietení, lebo prečítaj si, čo to slovo znamená!

 

 

 

A čo sa týka domácej korupčnej mafie. Keby medzitým nebola iná vláda, mohli by sme si myslieť, že keby bola, tak by Smer a Fica konečne mohli za korupčné kauzy trestne stíhať.

 

A kde ste ich trestne stíhali za korupčné kauzy? 

 

To aj ja môžem vykrikovať, že progresívni novinári patria do basy. Páči sa vám to bez dôkazov na súde?

 

Pravdepodobne tak, ako nemôžeme trestnú činnosť dokázať progresívnym novinárom, keďže majú silných oligarchov za sebou a oveľa mocnejších než len na domácej mafii, tak isto nemôžeme dokázať nejaké korupčné kauzy Smeru. Lebo však inak by ste ich už dokázali!

 

 

Z týchto dvoch skupín je pre mňa jednoznačne horšia tá nadnárodná mafia, ktorá tu podporuje progresívcov a progresívnych novinárov!

 

Myslím si, že pracujú v prospech iných štátov, že sú vlastizradní, totalitní s presadzovaním cenzúry, nebezpeční extrémisti. Jednoducho nadnárodná mafia, ktorá sa tu oháňa pred voličmi vládnej koalície nejakou menšou a len domácou, ktorej nevedia nič dokázať!

 

Však ani my vám, že vy pracujete pre oveľa väčšiu a horšiu mafiu, ktorá ovláda celú EÚ, celé štáty, rozoštváva štáty do vojen, chce nás pripraviť o posledné zvyšky suverenity, vnútiť nám migrantov, nahnať nás do tretej svetovej proti Rusku!

 

Čo je proti tomu nejaká domáca mafia v domácej politike aj keby ste im to vedeli dokázať?

 

Však vy ste od nich horší! Pracujete pre oveľa väčšiu a horšiu mafiu! Ktorá dokáže rozpútať aj tretiu svetovú!

 

A kto to presne je? Len taký súbor ľudí na vysokých postoch, čo sú aj hlupáci aj zapredaní a starajú sa len o vlastné záujmy!

 

Tisíce ich sluhov ako Von der Lajnová!

 

Mala by som ich vedieť všetkých vymenovať?

 

Stačí, že na Slovensku menujem našich a to hlavne progresívnych novinárov, pretože dnes sa informačná vojna vedie v médiách!

 

A rovnako, ako v socializme pomáhala ľudí ohlupovať práve intelektuálna elita, umelci a novinári, že tu nemáme totalitu, ale šťastný pokrokový život, dnes tu máme opäť na to intelektuálnu elitu, umelcov a novinárov, že tu nemáme nové snahy o zavedenie novej progresívnej totality, ale presadzujú šťastný progresívny život a šťastnú progresívnu budúcnosť! Čo iné žvanili aj v socializme?

 

 

Tiež by nám to mohli aj vnuci vyčítať, že sme sa proti vám nebúrili! Preto sa teraz búrime a na zradnú a vlastizradnú „intelektuálnu elitu“ kašleme!

 

 

Dajte si nálepky od hlavy až k päte – stelesnené dobro, osvietení ľudia, záchrancovia ľudstva, najmúdrejší ľudia na svete, najlepší ľudia na svete, s najvyššou morálkou ľudia na svete, svätci!

 

A potom len hlupákov posielajte na wiki, aby si prečítali, čo tie nálepky znamenajú! 

 

 

Ste a len za profesijnú kariéru taký morálny odpad, ako bola naša intelektuálna elita aj v socializme. Rovnako len zbabelí hlupáci, čo by kvôli morálke neobetovali ani kariéru, nieto ešte život!

 

 

A som ešte miernejšia, lebo nenálepkujem vás bežne, ako by ste si zaslúžili, že ste morálny odpad, lebo si uvedomujem, že nie ste tak zlí, ako len hlupáci! Že vás tá hlúposť ospravedlňuje a množstvo vašich voličov, čo len jednoducho nemajú na politiku čas a stačí im v nej len odpadávať z hnusu nad inými ako to robia babky pred kostolom.

 

Boli také zlé, alebo boli len také hlúpe?

 

A takéto intelektuálne celebrity máte aj vy! Darmo majú VŠ, darmo sú umelci, darmo sú bohatší a vzdelanejší, tiež im stačí odpadávať od hnusu z iných. To isté, len na vyššom leveli, kde je to preto väčším nedostatkom, lebo také babky pred kostolom nie sú vzdelané, nemajú fajnové umelecké školy, aby mali lepšiu morálku k iným ľuďom!

 

Preto je horšie, keď zlyhá intelektuálna elita, než keď zlyhajú ľudia v rómskej osade, ktorí nemali žiadne vzdelanie!

 

Preto je to u vás horšie vzhľadom na to, kde ste ako vzdelaní už mali byť!

 

 

A sme pri tom fakte – neviete sa vzdať ani kariéry, nieto ešte života! Taká je vaša morálka pre zbabelosť!

 

 

====

 

 

O všetkom z toho ste mohli viesť vo všetkých vašich médiách odborné diskusie medzi odborníkmi za obidve strany.

Nie odpadávať od hnusu nad dezolátmi a ľudskou lúzou, ale viesť diskusie, ak máte protiargumenty.

 

Že ste neviedli a že nevediete a naopak cenzúru a volanie po ešte väčšej cenzúre a umlčaní všetkých iných, svedčí len o tom, že tie argumenty nemáte! A že dobre tušíte, že debilné propagandy nedokážete obhájiť!

 

Že to by nedokázal nikto a preto sa dajú len vnucovať s vyhrážaním sa, že iných budeme prenasledovať!

 

 

To je váha vašich argumentov! Žiadna! Nemáte ich! 

 

Neviete ani odpovedať, ani argumentovať. Nezostáva vám nič iné ako iných len prenasledovať!

 

Ako sa hovorí v diskusiách, kto nemá argumenty, má už len urážky!

 

A na tie urážky máte teraz postintelektuálov Šimečku a Buzalku. Vyšší level od krčmy, lebo v Denníku N? Ale podstata tá istá! Nemáme argumenty, tak máme aspoň urážky! Ale pozor, naše urážky sú už na úrovni, lebo náš primitív píše o tom knihy!

 

 

Práve vy ste zakomplexovaní dedinčania, čo sa hanbia za to odkiaľ pochádzajú, keď si myslíte, že primitívna slama už z vás netrčí na všetky strany len preto, že pre hlupákov s VŠ ako ste vy, máte krkolomnú knihu o urážkach na úrovni! A hlupáci s VŠ odpadnú – Musí to byť múdre, keď je to v knihe!

 

To mi vždy pripomenie moju mamu, keď som sa jej často pýtala pri veľmi odborných diskusiách v televízii, o čom teraz hovoria?

 

Často mi povedala – Tak teraz veľmi odborne o ničom! Často ma upozorňovala na to, že kto má niečo prevratné, nemusí sa oháňať toľkými odbornými výrazmi, aby zakryl, že nemá čo nové k téme povedať. Učila ma, že múdrosť nie je o odborných výrazoch, nie je len o zdaní, že najmúdrejšie veci žiadne také ilúzie nepotrebujú! Aby som sa zaujímala o podstatu, nie o zdanie odbornosti a nevážila si ľudí podľa vzdelania ale citlivosti k iným. Často mi vysvetľovala, prečo si nesmierne váži konkrétnych jednoduchých ľudí v našom okolí pre ich obdivuhodnú citlivosť k iným, kde sa to dá vidieť. Jedna z nich do smrti umývala riad ako pomocnica v kuchyni a viem, že si ju moja mama vážila viac ako napríklad Mirona Zelinu, ktorý v psychológii často využíval haló efekt. A naopak mi opisovala koľkí vzdelaní ľudia sú morálkou v socializme svine a to kvôli kariére. Asi k tomu veľa vedela čo povedať, keď učila psychológiu na vysokej škole a jej najobľúbenejšou disciplínou bola psychológia umenia.

 

Títo progresívni postintelektuáli sú často len intelektuálni snobi. Ich odborné výrazy a odborné filozofické úvahy ako u Šimečku, majú zakryť ich primitívnu len slamu. A ich hlupákom s VŠ to na oblb stačí! Stačí im, že to znie múdro!

 

 

===

 

k argumentu o domácej mafii:

 

Štandard 2023:

Vláda je v malej vojne s médiami. A neodštartoval ju Fico

Mediálne bitky

„Médiá tvrdia, že vláda s nimi vstúpila do vojny a neférovým spôsobom ich kádruje a obmedzuje v práci. Majú pravdu. Spolovice.

Z tej druhej polovice je to totiž presne opačne. Viaceré médiá – hlavne tie politicky aktivistické a progresívne – vstúpili do vojny proti Ficovi (Smeru).

Sú v nej už roky. Fajn, je to asi bežné, úlohou médií nie je sedieť na kolenách Roberta Fica. Celkom im však uniká, ako sa v konflikte so Smerom radikalizujú. O stranách, ktoré neznášajú, hovoria ako o mafii, zločincoch, silách zla a temnoty, ktoré treba hnať za mreže… Naopak, o svojich favoritoch, napríklad o Čaputovej a predtým Kiskovi, hovoria zásadne v superlatívoch. Ako o hrdinoch dobra a slušnosti.

Nie, hlavným problémom aktivistických novinárov a médií nie je to, že útočia na Smer. To je v poriadku. Poslaním médí je kritizovať a kontrolovať tých, ktorí držia moc (politickú, finančnú, vojenskú). Jadrom problému je to, že viaceré progresívne médiá sú v kritike prudko selektívne. „Svojim ľuďom“ poskytujú ochranu. V propagandistickom štýle. A proti druhým vedú zúrivé, miestami až hysterické kampane.

Celkom zreteľne to bolo vidieť na jar 2022, keď progresívne médiá vstúpili do mimoriadne drsnej fázy vojny proti Smeru. NAKA a Lipšicova špeciálna prokuratúra vtedy žiadali väzbu pre Kaliňáka a Fica. Nie za korupčné kauzy. Tie nevyšetrili. Nemali na to. Kaliňák a Fico mali ísť do väzby len za to, že sa po roku 2016 zaujímali o daňové kauzy Andreja Kisku.

Špeciálna prokuratúra tvrdila, že Kiskova kauza bola politicky vykonštruovaná. Fico a Kaliňák boli stíhaní za údajné zneužívanie právomoci. A dokonca aj za zosnovanie zločineckej skupiny, ktorej obeťou bol údajne nevinný prezident.

Väzbu pre Fica nežiadal len Lipšic, respektíve jeho špeciálna prokuratúra. Žiadali ju aj aktivistické médiá. Fica chceli vidieť za mrežami. A bolo im jedno za čo…

Vtedy, v máji 2022, už médiá nerobili len svoje tradičné politické kampane. Vstúpili do trestného konania, ktoré malo Fica a Smer politicky zlikvidovať.

Vojna, ktorú tým vyhlásili Ficovi, bola existenčná. Fico mal podľa mediálnych aktivistov skončiť v base. A ich chránenec Kiska mal byť oslobodený spod obžaloby (vraj politicky vymyslenej).

Kiska je dobro, Fico je zlo, hlásali tupé mediálne leporelá.

Nakoniec sa však ukázalo, že s pravdou a právom to nebolo také prosté, ako to vyfarbovali mediálne kanály. Kiska bol predsa stíhaný za daňové podvody nielen za vlády Smeru, ale aj po voľbách 2020. Prokurátor Kisku obžaloval za daňový podvod v celkovom objeme stoviek tisíc eur. A súd tento rok Kisku uznal vinným. Dôkazy sa nedali obísť.

Naopak, stíhanie Kaliňáka a Fica za to, že sa zujímali o Kiskovu kauzu, uviazlo. Nesedela kvalifikácia skutku. Údajná zločinecká skupina bola výmyslom špeciálnej prokuratúry, aby mohla žiadať väzobné stíhanie Fica. Účelovo. Politicky účelovo.

Jednoducho: médiá pri informovaní o Kiskovom prípade alebo o stíhaní Fica zlyhali. Kauzy toho prvého ignorovali. Kauzy toho druhého preháňali do krajnosti. A do straty súdnosti a profesionality.

Progresívne médiá v tom pokračovali aj vo volebnom roku. S krikom, ktorý mal občas blízko k extrémizmu. Príklad: komentátor Denníka N Šimečka verejne vyhlásil, že voličov Smeru vníma ako „svine vnútri ľudských bytostí“. Týmto už médiá – akože tie slušné – hrubo urážali stovky tisíc ľudí, ktorí sa previnili tým, že nevolia podľa mediálneho návodu.

Odpoveď Fica na vojnu, ktorú mu vyhlásili poniektoré médiá minulý rok, pritom nie je až taká tvrdá. Vláda predsa nechce vybrané médiá vypínať či likvidovať – ako to robila vláda Obyčajných v roku 2022. Bez súdu, bez argumentácie opretej o dôkazy, len na základe podnetov bezpečnostných služieb vtedy vypli mnoho online médií, ktoré sa im nepáčili.

Ficova vláda zatiaľ len obmedzuje komunikáciu s médiami, ktoré rozbehli politické kampane proti Smeru (SNS). Či má na to právo, to necháme na posúdenie úradov alebo súdov.

V každom prípade však na to má dôvod.

Viaceré médiá rezignovali na svoje poslanie – robiť férovú kritickú žurnalistiku. Nie propagandu. Vstúpili do politického boja. Ako nástroj jednej z progresívnych strán. Dokonca vstúpili aj do hybridnej vojny. Ako zbraň jednej z bojujúcich strán. A musia byť pripravené na to, že tieto radikálne zmeny v mediálnej práci (a nadpráci) neostanú bez následkov.

Mimochodom, asi neprekvapuje, že progresívnych denníkov sa s výnimkou Šimečkovho PS nedokáže nahlas zastať ani opozícia. Nejde to.“

 

 

A toto môžeme vykrikovať my, Naď do basy! Okradol nás za pomoci vašej nadnárodnej mafie!

 

Nie sme chránení a znovu sa máme skladať na to, čo ste ukradli!

 

 

 

Za akých okolností by Naď mohol byť zodpovedný za trestný čin vlastizrady

 

 

Takže, akých zlodejov spomínate? Veď ste aj zlodeji! A pravdepodobne aj vrahovia, lebo Kuciaka najskôr dala zavraždiť vaša nadnárodná mafia na politický prevrat!

 

Máte na Smer nejaký dôkaz, že ich dal zavraždiť Smer? Ani my na vás, že to bola vaša nadnárodná mafia, aby ste sa dostali k moci!

 

 

 

.

Mudr. Fischer: „Hippokrates sa musí v hrobe obracať! „

13.10.2024

„Názory cca 50tich slovenských, českých, európskych a svetových lekárov a vedcov (z toho 3 nositelia Nobelovej ceny), ktorí argumentujú proti očkovaniu.“ „Názor a návrh prof. MUDr. Viliama Fischera, CSc., FICS na zorganizovanie 1. európskeho alebo svetového kongresu o koronavíruse za účasti oboch názorových strán.“ Prof. [...]

Petr Drulák: „Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške“

13.10.2024

Štandard Petr Drulák: Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške Orbánova vecná kritika „Na úvod upozornil, že Leyenová svojím prejavom porušila zásadu nestrannej komisie „strážiacej zmluvy“. Túto zásadu síce porušuje sústavne a nadväzuje tým na neblahé poňatie svojho predchodcu Junckera, ktorý začal hovoriť o [...]

A bola by mi ukradnutá, keby mi ju niekto konkrétny nedával za morálny vzor, aká by som mala byť ja, ale ja taká nie som!

12.10.2024

Názor zo SME, z diskusií, jedna ukážka aká mám byť aj ja: „Títio tu, čo si teraz uchmatli Slovensko, rozdelili ľudí, čo tu žijeme, na 2 kategórie. Občanmi 1. kategórie sú voliči strán vládnej koalície: heterosexuáli ideálne bielej pleti, pozerajúci správy na STVR, čítajúci na nete všetko možné aj nemožné, ale NIKDY nie denníky SME a N spolu s [...]

Belgicko NATO stretnutie ministri obrany

Zelenskyj: Iba pozvanie Ukrajiny do NATO môže ukončiť vojnu s Ruskom. Putin rozumie len sile

18.10.2024 11:13

Vstup do Aliancie má podľa Zelenského zásadný význam pre to, aby sa šéf Kremľa Vladimir Putin posadil za rokovací stôl.

Trump  Zelenskyj

Trump obvinil Zelenského, že prispel k začatiu vojny s Ruskom

18.10.2024 11:08

Trumpovo vyjadrenie naznačuje, že ak by zvíťazil v novembrových voľbách, došlo by k radikálnej zmene politiky Spojených štátov voči Rusku.

SR ŠTS Kosík polícia Mali zadržanie

Proces s exsiskárom Kosíkom v kauze vydierania odročili na budúci rok

18.10.2024 11:08

Kosík je právoplatne odsúdený v kauze falšovania zmeniek, známy je aj z kauzy únosu Michala Kováča mladšieho do Rakúska.

Donald Tusk

Politico: Vyhlásenie lídrov EÚ znamená víťazstvo pre poľského premiéra Tuska

18.10.2024 10:58

Tusk chcel, aby EÚ podporila ideu, že krajina môže bezpečnostnými dôvodmi legitimizovať pozastavenie práva na azyl.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,622
Celková čítanosť: 5736859x
Priemerná čítanosť článkov: 3537x

Autor blogu

Kategórie