Založ si blog

V každej dobe sa rodia ľudia, ktorí ukazujú na iných ako na stelesnené zlo, ktoré treba vykynožiť a v mene svojej „vyššej morálky“!

Keď sa v Orwellovi búri len lúza, vyzerá to takto:

 

 

Všetci fajnoví inteligenti sú kontrolovaní a ovládaní aj vlastnými kolegami, aby neboli dezoláti, čo by sa búrili!

 

Nie, nemučia ich, stačí niektorých mediálne obesiť na Denníku N alebo SME na výstrahu iným možným dezolátom z radov intelektuálov. Majú čo stratiť, preto radšej budú mať „vyššiu morálku“ a kričať hoci aj po tretej svetovej a naháňaní Ukrajincov na smrť!

 

Nemá čo stratiť len lúza, lebo tí sa o kariéru nemusia medzi sebou šikanovať ako v SND v ich balete, dokonca aj v ich opere. Na lúzu žiadna komisia neplatí!

 

Určite si mnohí inteligenti myslia to isté, ale nebudú sa ohrozovať. Nie každý chce prísť o prácu alebo o rodinu, lebo v nej má čitateľov progresívnych denníkov, čo vyhrali preteky s kostolmi o najintelektuálnejšiu vieru, že USA zachraňovali Ukrajinu pre morálku.

 

Lúza nahlas hovorí, že sme vazalmi USA a ich EÚ, čím intelektuálne prekonala „intelektuálnu elitu“ a to hlavne v morálke!

 

Lúza preto, lebo každý je tu lúza, keď má hoci len otázky pre poslušných, ktorí ani len otázky nemajú!

 

Lúza preto, lebo všetci sme tu ľudský odpad, keď náš duchovný vodca nie je Šimečka, Buzalka alebo Von der Lajnová.

 

 

 

Za poľskú lúzu v EÚ:

 

 

 

 

 

„Oslovujem Vás ako žena ženu, ako matka matku.. Ako to, že sa nehanbíte propagovať niečo také, ako je migračný pakt, ktorý vedie k tomu, že milióny žien a detí v Európe sa cítia ohrozené na uliciach svojich vlastných miest ?!,“ opýtala sa europoslankyňa.

 

„Vy ste zodpovedná za každé znásilnenie, za každý útok, za každú tragédiu spôsobenú príchodom nelegálnych migrantov, pretože Vy ste týchto ľudí pozvali na územie Európy!

 

„Za to, čo robíte, by ste mali skončiť vo väzení, nie v Európskej komisii!“

 

„A od Poľska, ruky preč!,“

 

 

 

 

Za slovenskú lúzu v EÚ:

 

 

 

 

 

„Pani von der Leyen, my za Vás zahlasovať nemôžeme. Bola by to neúcta voči ženám, ktoré sa pričinili o rozvoj a ochranu ľudkých práv,“ uzavrela Laššáková.

 

 

 

 

Za rumunskú lúzu v EÚ:

 

 

 

„Sme v satanovom dome! Privediem kňaza, aby posvätil priestory.“ Rumunskú europoslankyňu vyviedli z EP

 

„Neexistuje tu žiadna sloboda prejavu. Neexistuje tu žiadna Európa. Národy sa rozpadajú. Ale Rumunsko zostane národom, záleží mi na mojom národe,“ kričala Șoșoacăová v pléne EP.

 

Diana Iovanovici-Șoșoacaová počas svojho prejavu držala náboženskú ikonu svätej Paraskevy Srbskej, ktorá symbolizovala hlboké prepojenie medzi vierou Rumunov a ich národnou identitou. „Toto je dom satana, tu v Bruseli,“ hlasne zdôrazňovala rumunská politička pri tom, ako ju vyvádzali zo sály v Štrasburgu.

 

Diabli v EP

 

Europoslankyňa tiež navrhla, aby bol povolaný kňaz, ktorý posvätí Európsky parlament a očistí ho od “diablov”.

 

„Tak ako v rumunskom parlamente, aj tu sa schádzajú diabli,“ povedala tento týždeň Șoșoacová novinárom. „Privediem kňaza, aby posvätil priestory a všetko, čo sa dá. Je to moje právo na náboženstvo, na vyjadrenie mojej náboženskej viery,“ povedala.

 

„Európsky parlament a Ursula von der Leyenová si musia uvedomiť, že nikdy nebudeme akceptovať diktatúru Bruselu! Zabíjali ste ľudí a potláčali základné slobody! Rumuni nebudú kľačať pred byrokratickou tyraniou!“ povedala Diana Iovanovici-Șoșoaca predtým, ako ju násilne vyviedli zo sály.

 

Șoșoacăová mala v prvý deň svojho pôsobenia v parlamente na sebe tradičný rumunský ľudový kroj a na tvári mala niečo čo vyzeralo ako náhubok pre psa. Uviedla, že do budovy EP priniesla tradičné náboženské symboly, ako napríklad myrhu, voňavú živicu, a „ikonu svätej Paraskevy Srbskej“, balkánskej svätice z 10. Storočia. „Okamžite sa postoj všetkých zmenil,“ tvrdila.

 

Europoslankyňa dôrazne kritizovala politiky, ktoré zaviedla Európska únia, najmä pandemické riadenie a politiky nútenej integrácie, ktoré ohrozujú národnú suverenitu.“

 

 

https://www.youtube.com/shorts/QNct4PoPjwk

 

 

 

 

 

Pre vás „inteligentov“ lúza! Ale ktorá z nich je tak skorumpovaná ako pani Von der Lajnová?

 

Kritizujete Fica, ale nadnárodná skorumpovaná mafia vám nevadí! 

 

Lebo tá vám diktuje, čo presne vám má vadiť a čo nesmie!

 

Ste prisluhovači tej väčšej! 

 

 

„Intelektuálna elita“ vždy posluhovala tej aktuálne najväčšej a za odmenu mohla byť „intelektuálnou elitou“!

 

 

 

 

Dnes si nemá kto pamätať ako sa označovali ľudia, čo sa v tom socializme búrili!

 

Dnešným mladým ľuďom klamú, že to boli nejakí hrdinovia disidenti. Z toho majú mylnú predstavu, že si ich ľudia preto vážili!

 

Ale ja si to pamätám veľmi dobre, že pre vtedy žijúcu spoločnosť „intelektuálnej elity“, ktorá bola aj vtedy poslušná ako je aj dnes, to boli tiež len dezoláti!

 

Aj keď ich v tej dobe nevolali dezoláti a len neprispôsobivá lúza, čo nerozumie pokroku a nerozumie ničomu. Aj keď boli aj z intelektuálneho prostredia vzdelaní a VŠ, volali ich neprispôsobiví nepriatelia štátu!

 

Nijako inak o nich nehovorili, ako aj dnešná „intelektuálna elita“, len ako o neprispôsobivých, lenivých, frustrovaných z osobných neúspechov, keď ich vyhodili z práce!

 

Búrili sa preto väčšinou len hlupáci, čo sa dali aj za jeden plagát zavrieť!

 

Ani pes po nich neštekol, lebo si ich NIKTO nevážil a len ako dezolátov – neprispôsobivých a lenivých!

 

 

Takú sme mali „intelektuálnu elitu“!

 

A takú máme aj dnes!

 

 

 

To nie je vizitka, že sa búri len lúza! To je vizitka, že „intelektuálna elita“ aj napriek vzdelaniu nemá v sebe morálku, lebo má čo stratiť!

 

Veď vám to už x krát vaši obracači kabátov vysvetľovali, že nedalo sa inak!

 

 

A to isté si uvedomujú aj dnes, že nedá sa inak, ak nechceš patriť k dezolátom a lúze!

 

Bolo na to jedno vrece aj v socializme, aj dnes!

 

 

 

 

======

 

Ale raz aj táto doba pominie a uvidíte, koľkí inteligenti sa ešte budú k tej lúze hlásiť, že tiež si mysleli to isté, len nedalo sa inak, keď chceli robiť kariéru, zostať v práci, báli sa byť nálepkovaní, ako sa predtým báli Židia a ich obrancovia. Hviezda vtedy predsa nebola metál!

Hviezda vtedy bolo niečo odporné, k čomu sa ľudia báli hlásiť! Bolo to stelesnené zlo, ktoré treba vykynožiť! 

 

Aj dnešní si ukazujú stelesnené zlo! A koho treba vykynožiť! 

 

 

Týmto sa aj dnešní podobajú na nacistov! V každej dobe sa rodia ľudia, ktorí ukazujú na iných ako na stelesnené zlo, ktoré treba vykynožiť a v mene svojej „vyššej morálky“!

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

Rusko Iževsk škola streľba

Študent v Čeľabinsku zaútočil kladivom na spolužiakov a učiteľov, štyroch zranil

16.09.2024 18:07

Putin označuje takéto incidenty za importované zo Spojených štátov a vinu pripisuje globalizácii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5698917x
Priemerná čítanosť článkov: 3553x

Autor blogu

Kategórie