Založ si blog

„Patrí zavedenie centrálno-byrokratické riadenie členských štátov zo strany generálneho riaditeľa WHO, ktorý má určovať pandemický núdzový stav aj napriek nesúhlasu dotknutého štátu“

Nesúhlasím s centrálno-byrokratickým riadením členských štátov na základe rozhodnutí len generálneho riaditeľa WHO napriek nesúhlasu dotknutých štátov. A to z toho dôvodu, že definície nie sú jasne stanovené a dávajú priestor zneužívať ich.

Ďalej z dôvodu, že EÚ vedenie už zneužilo covidovú pandémiu na podvody s nákupom vakcín, čo doteraz vyšetrené nebolo!

 

Ak sa máme držať faktov, nevidím žiadny problém v tom, aby definicie boli jasne stanovené!

 

Myslím si, že množstvo naivných občanov si neuvedomuje, ako môže byť centrálno-byrokratické riadenie členských štátov zneužité.

 

 

Vtipné je, že oháňajú sa faktami, ale zúrivo sa bránia presným definíciám, že im stačí len slepá viera v centrálno-byrokratické riadenie štátov. Akokeby nevideli, teda nevidia, aké iné somariny sa nám centrálne vnucujú! Pritom budú naivnými hlupákmi volať iných!

 

Nie, ja nie som za slepú vieru a dôveru, ale držať sa jasných definícií a len faktov!

 

 

To ich opäť naivné zavádzanie, že kto by sa chcel držať definícií a faktov, tak pľuje na obete, je úplne rovnako debilné ako keď niekto bol proti migračným kvótam a to volali, že chce migrantov topiť.

 

Mám dosť takéhoto citového vydierania a vždy vnucovania len slepej viery, inak chcete topiť migrantov, inak chcete znásilňovať Ukrajincov…

 

Prečo narábate len citovým vydieraním, keď sa oháňate faktami?

 

Takže fakty a definície, na základe čoho môžu akékoľvek organizácie rozhodovať o členských štátoch!

 

 

Len slepá viera môže stačiť len naivným ľuďom, ktorým stačí len slepá viera miesto faktov, na základe čoho, presne akých definícií sa bude rozhodovať v budúcnosti o ekonomických dôsledkoch členských štátov!

 

 

 

„SR podľa Kotlára konštatuje, že vidí problém vo veľmi vážnom konflikte záujmov predsedníčky EK v súvislosti s nákupom vakcín počas covidovej pandémie. Tento nákup vyšetrujú aj európski prokurátori. „Významná časť dodávok vakcín, ktoré EK nakúpila za desiatky miliárd eur bola priamo dohodnutá medzi generálnym riaditeľom farmaceutickej spoločnosti,“upozorňuje Kotlár, podľa ktorého toto bol jeden z dôvodov, pre ktoré SR namietala pandemickú zmluvu, k čomu sa pridali aj viaceré ďalšie štáty. Citoval preto z vyjadrenia, že ani po úprave nie sú predpisy pandemickej zmluvy pre SR neprijateľné.

 

„Je tomu tak najmä z dôvodu neprijateľných zásahov do zvrchovanosti suverenity členských štátov a rovnako aj z dôvodu neprimeraných zásahov do ľudských práv a základných slobôd a ich nedostatočnej ochrany. Viaceré záväzky sú obsahovo neurčité a predstavujú bianco šek, preto dosah bude známy až v budúcnosti,“ konštatuje Kotlár s tým, že generálny riaditeľ WHO tak do budúcnosti dostane do rúk priestor pre jeho svojvôľu.

 

Tu Kotlár pripomína, že tých vecí, ktoré sú dobré je síce ďaleko viac, no tých niekoľko nevyhovujúcich SR nedovoľuje prijať túto zmluvu v takom znení, v akom bola predložená. A práve tie neprijateľné sú dôležité.

 

Kde sú tie červené čiary

 

Kotlár z dokumentu cituje, že medzi také nariadenia patrí zavedenie centrálno-byrokratické riadenie členských štátov zo strany generálneho riaditeľa WHO, ktorý má určovať pandemický núdzový stav aj napriek nesúhlasu dotknutého štátu.“

 

 

 

 

 

 

 

Myslím si, že množstvo naivných občanov si neuvedomuje, ako môže byť centrálno-byrokratické riadenie členských štátov zneužité.

 

 

 

.

Nie, žiadne zmierenie, ľudia vám dlabú na hlavu a môžete sa vyhrážať nacistami len tým, ktorým ste ešte nerozoštvali rodiny!

30.06.2024

Kto má nejakého rodinného príslušníka medzi vašimi čitateľmi! No „SS-áci“ nemajú! SME politicka aktivistka PS – akože šéfredaktorka „nezávislých novín“: „O svini a čriede Sorosových prasiat“ Šéfredaktorka sa sťažuje na horúcu vodu, keď na nich ľudia kašlu: „Horúca voda“ [...]

Presne takto pomáhali médiá klamať o Iraku, čím mali najväčší podiel na obetiach, ako má Šimečka za svojim plotom obete a pred plotom šťastnú rodinku!

29.06.2024

Jeffrey Sachs: Z ľudí, ktorí hovoria, aby sme sa nebáli jadrovej vojny, mi ide mráz po chrbte Len výber z dlhého rozhovoru, ktorý pôvodne vyšiel na českom Echu24. To mu ide mráz po chrbte z vojnových štváčov, ktorí najprv provokujú vojny a potom nútia ľudí do vojen! „Keď Kuba v roku 1962 urobila niečo podobné, takmer sme mali jadrovú [...]

Presne takto obhajuje politická aktivistka Progresívneho Slovenska šéfredaktorka SME trestný čin schvaľovania atentátu

28.06.2024

„V Praze skutečně dochází na nejvyšších místech moci a exekutivy k takové fašizaci, že nově už dokonce je v ČR dovoleno schvalovat terorismus a atentáty na představitele zahraničních vlád.“ Predstavte si, že by ste sa sťažovali na suseda, ktorý vyzýva na zabitie vášho partnera (napríklad aj homosexuála, keď len ten je podľa SME človek pri [...]

búrka, svajciarsko

Po búrkach vo Švajčiarsku a Francúzsku zostalo sedem obetí

30.06.2024 18:57

Nemecko cez noc zasiahlo viac ako 100-tisíc bleskov.

usa, streľba

Americká polícia zastrelila chlapca, ktorý na ňu mieril replikou zbrane

30.06.2024 17:54

Chlapci, obaja vo veku 13 rokov, sa podľa polície zhodovali s opisom osôb podozrivých z lúpeže.

Hrdy

Kuriózny incident: Člen AfD pohrýzol do nohy demonštranta

30.06.2024 15:57

Stefan Hrdy tvrdí, že konal v sebaobrane.

polícia, francuzsko

Streľba na francúzskej svadbe si vyžiadala obeť a päť zranených

30.06.2024 15:24

Streľbu na svadobných hostí spustili traja útočníci vyzbrojený dvoma útočnými puškami a jednou brokovnicou.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,532
Celková čítanosť: 5613161x
Priemerná čítanosť článkov: 3664x

Autor blogu

Kategórie