Založ si blog

Keď takzvaní ľudia dajú zabíjať ešte svojich vlastných ľudí

Patrila som k ludom, co sa k 11. septembru 2001 radsej nevyjadrovali, lebo sme boli zastrasovani vysmechom.

Rozmyslam, ci vobec poznam cloveka, ktory by veril aj v tomto len propagande, ako to bolo. V svojom okoli takych nemam.

Myslime si o tom svoje, presne ako v socializme, ked sme si len doma mohli mysliet, ako co je a navonok vladla oficialna, pozadovana verzia – poziadavka na vas, co predpisane si mate mysliet. Len toto chcu od vas, aby ste o tom boli ticho. Keby ste sa pytali, rovno vas zastrasuju vysmechom alebo vyhrazkami, ako tohto poslanca hoci len novinarka od 11 minuty:

 

Tak naco takym ludom hovorit, co si o tom myslite? Sme vsetci ticho a myslime si svoje. Urobili sme si svoje zavery z toho, co sme videli v mnohohodinovych dokumentoch k tomu, kde to bolo uz tolkokrat rozoberane. Nehovori sa, ze si mate svoj nazor na vsetko urobit sami?

Pozerala som ich hodiny a urobila som si na to svoj nazor sama.

A normalneho oponenta som nevidela, pretoze ti sa vedia vylucne len vysmievat a len zastrasovat vysmechom alebo aj vyhrazkami, ked si dovolite pochybovat o comkolvek, co si mate povinne mysliet. 

Napriklad vam hned daju otazku – A co Rusi? Jednym dychom sa vysmeju z toho, ze je predsa absurdne, aby si vlastnych obcanov zabili sami a jednym dychom vam podsuvaju, ze je to normalne pre Rusov! Uz na tomto mozte vidiet, ze je to propaganda, pretoze keby to bola pre nich naozaj absurdna myslienka, aby niekto zabijal vlastnych ludi, konzistentne by im to rovnako tazke bolo pochopit aj pri Rusoch. Ale kto veri, ze samozrejme toto dokaze jeden narod a iny nie, iny uz vylucne nie, lebo to je nejaky lepsi narod, to je jasna propaganda, ktorej strane mate vylucne verit – to su jasne znaky propagandy.

Clovek, co je objektivny, si uvedomuje, ze tohto su ludia schopni aj voci vlastnym ludom a bez ohladu na narody a staty. Clovek objektivny, ked to vie o jednom narode, pripusta to aj pri inom a nezastavi ho v takych zaveroch objednana propaganda. 

 

Takych ludi, co su schopni dat zabit vlastnych obcanov a este to kryt a zatajovat, absolutne nezaujima, co si o tom vy myslite! 

Neslo dat zburat tie budovy, tak ich odstrelili s ludmi. To len taky vedlajsi uzitok pre niekoho, okrem inych cielov – hladania dovodov k dalsim vojenskym zasahom a dalsim mrtvym. Pre tychto ludi nemaju zivoty inych ludi ziadnu cenu. Ich zaujima len to, ako tie straty ospravedlnovat. A bol to rok 2001, nie cas druhej svetovej vojny, co este od nas drzo chcu, aby sme sa citili vinni, bezni obcania za ludi a dobu, ked sme ani nezili.  Dnes, teraz ziju taki, co sa za rovnake veci vobec necitia vinni, ked ludi nemaju ani len za dobytok. Bezny clovek sa najprv postaral aj o ten dobytok a az potom o seba!

Ale propaganda je to, co vam nadiktuju, co si mate povinne mysliet, hoci celkom zbytocne dodaju, ze VRAJ si mate a MOZTE svoj nazor utvorit sami!

Ale keby ste ho samostatne chceli mat iny, nez ten predpisany, tak vas budu zastrasovat od vysmechu az k cenzure, ze iny, nez predpisany nemozte mat!

 

Takze ich to nezaujima, ako v kazdej dobe, ked vladla nejaka vnucovana propaganda, kolko ludi jej neveri a maju na to svoj a sebou utvoreny nazor: Zabili si vlastnych ludi. Kvoli propagande a vojenskym zasahom. Este aj na tom sa dalo zarobit, lebo ked sa neda odstrel bez ludi, tak s ludmi akokeby ti ludia boli menej nez dobytok a len nejake tehly. Nezaujimalo ich ani to, ze v hroze ti ludia pachali hromadne samovrazdy. Zaujima ich len to, aby sa o tom nehovorilo a preto nehovorime!

O to viac si uvedomujeme, ze aj my sme pre nich len tehly a nie ludia a celkom rovnako im zalezi aj na nas. 

Co chcete pocut oficialne? Ako len tehla vam poviem – Co prikazete, ked mate moc zastrasovat!

Ale snad ste si nemysleli, ze im niekto veri! Na nejake naozaj je tu len vynucovana propaganda.

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5556134x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie