Založ si blog

Prečo vám neradím vyzváňať poslancom

Už som to napísala 12.2. ale zopakujem to:

 

 

Tu je úplne jasné, kto tu je agresívnejší, kto nosil šibenice po demonštráciách a kto uverejnil presnú adresu, aj ktoré noviny takto rozoštvávajú občanov!

 

Ja sama svedčím o tom, že vyhlásenia o osobnom prenasledovaní som videla v diskusiách na SME a nevidela som také na Pravde.

 

A pravdu vám poviem, myslím si, že sú schopní niekoho teraz zo svojich aj zabiť, aby z toho obvinili iných! Že sú schopní všetkého, keď chcú opozíciu zlikvidovať, aby sa udržali pri moci alebo dostali k moci ich progresívni lokaji a majú proti sebe teraz toľko ľudí. Naozaj si to myslím, že sú toho schopní!

 

Preto vás varujem, nikde nevylepujte plagátiky, lebo ak niekde niekoho zavraždia, môžete byť takto zatiahnutí do vraždy a ešte na vás to hodia!

 

https://malinova.blog.pravda.sk/2022/02/12/2-3-obcanov-nie-su-bastardi-ako-to-pise-matovic/

 

 

Aj dnes 20.2. som videla v diskusii na SME takéto komentáre pod článkom o Benčíkovi:

 

„v sebaobrane by som vsetkych postrielal“

 

„V tejto diskusii k článku panujú negatívne emócie a vidím tu aj výzvy k násiliu. Z videa, ktoré zverejnili aktivisti, však nevyplýva ich tendencia k násilnému konaniu ani porušenie zákona. Na mieste p. Benčíka by som im asi otvoril a diskutoval s nimi. Ak niekto vstúpi do politiky, musí počítať s expozíciou.“

 

 

Na každej strane sú aj extrémisti, čo sú schopní všetkého!

 

Považujem za dosť reálne, že vražda niektorého poslanca z tých 80 by sa mnohým hodila na ich propagandu – Pozrite, sú to vrahovia, musíme ich (spolu s nimi 2/3 občanov) umlčať, scenzúrovať, trestne stíhať!

 

Bolo by to ospravedlnenie na uvalenie ťažkej cenzúry na 2/3 občanov a preto by sa im takáto vražda hodila! 

Občania by nemali byť naivní a riskovať, že nejakými plagátikmi alebo vyzváňaním poslancom, budú zatiahnutí do vraždy, ktorú na nich potom hodia!

 

Síce táto žena nevyzerá na vraha, keď sa k vyzváňaniu k Benčíkovi otvorene hlási a vysvetľuje, že aj on zverejňoval akési fotky jej detí, ale je naivná, keď nepredpokladá, že môže byť zatiahnutá aj do vraždy. Vždy môžete byť zneužití, že vás namočia kvôli nejakému bláznovi, ktorému preskočí alebo celkom cielene do objednanej vraždy nejakého poslanca. Stačí vedieť, že mnohým by sa niečo také hodilo na začiatok veľmi tvrdej cenzúry všetkých občanov!

 

 

 

Katarína BOKOVÁ: Poslanec Benčík sa opäť pokakal. Z obyčajných otázok! A zrejme nielen politicky…

 

 

 

Vyjadriť svoj nesúhlas môžete aj inou cestou – ako ona len videom alebo písaním, nie osobne plagátikom alebo fyzickou prítomnosťou.

A na mieste týchto poslancov by som sa skôr bála svojich, že ma teraz rovnako zneužijú (zavraždením) kvôli zámienke na cenzúru! 

V štáte, kde sa „chlapsky podpaľujú autá“, by to nebolo nič zvláštne!

 

 

 

 

.

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť aj časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

charkov

Všetko sa zachvelo, jediný úder zničil celú ulicu. Rusi prvýkrát zabíjali 1,5-tonovou bombou

06.05.2024 16:27

Všetko naokolo sa zachvelo, akoby sa začalo zemetrasenie. Jediný úder zničil celú ulicu, napísal šéf vyšetrovacieho oddelenia regionálnej polície.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,496
Celková čítanosť: 5564507x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie