Založ si blog

Od novinárov po pojedačov klobás na terasách

K útokom na Naďa

 

Už roky mám taký názor, že kto si nevyskúšal útoky ako bloger, nemá predstavu, aké to je a len si myslí, ako lepšie by to zvládal.

 

Za tie roky blogovania som videla už množstvo blogerov, ktorí to nezvládli, aj obyčajnú šikanu diskutujúcimi a to sa im nevyhrážali aj obesením atď, a skončili s blogovaním už aj po mesiaci. Aj keď si myslíte, že keby ste boli slušní, ústretoví… musíte byť veľmi servilní voči nátlaku, aby sa vám to nestalo.

 

Keď to zažívali naši novinári, naši liberáli, všetci ušli z konfrontácií, zavreli sa do svojej bubliny a už všetkých iných volali len fašisti alebo lúza! Takto to zvládli, alebo zvládali naši najinteligentnejší!

Zo zásady už ani nečítajú komentáre a diskusie pod svojimi článkami a NIKDY nediskutujú, aby to v zdraví prežili. A poviem vám, myslia si o vás, že ste lúza.

 

Dokážem vám to!

 

Diskutuje ktorýkoľvek novinár pod svojim článkom?

NIKDY!!!

 

Myslíte si, že keby vás považoval za normálnych, tak by nemal záujem nikdy neodpovedať na nič? Ani ľudsky by nemal záujem o vlastných čitateľov?

Tu vidíte, oni s vami skončili, ako s lúzou, ktorú ani nečítajú! Ani netušia, čo im pod ich články píšete, lebo je im to už celkom jedno.

 

 

 

Viete, ako to dokáže Chmelár? On jednoducho maže komentáre, preto to vie v zdraví prežiť, je na svojom facebooku!

 

Viete, ako to dokáže prežiť Blaha? Tiež len jednoducho maže! Nehodí sa? Vymazať!

 

To sú naši odvážni muži, schovávajú sa na facebooku!

 

Blaha sa raz pokúsil mať tu blog, ale ako zažil kritiku, ktorú nemohol ako len bežný bloger vymazať a zostala pod jeho slovami svietiť, tak radšej ušiel späť na svoj facebook! To je ich odvaha, čeliť tomu a kritike, hoci aj slušnej. To nie je ako v televízii, kde mu oponent nepovie: „Ná, pipi na…“

 

 

 

Keďže ja tomu už roky čelím, lepšie viem pochopiť kohokoľvek, kto nemaže a kto sa vystavuje kritike, čo zažíva, aké to je.

A to ja ani politik nie som, ani novinár, ani významný človek a ešte aj ako obyčajný volič OĽaNA som tu zažila už mnoho mesačnú šikanu, ktorú ja len po toľkých skúsenostiach s diskutérmi lepšie zvládam a mne napísali len, že už by mi mal niekto ruky dolámať.

 

Takže vy, láskavo, neposudzujte, čo má, nemá iný človek v tomto uniesť, keď ste to nikdy nezažili a nikdy si to nevyskúšali! 

 

Správate sa ako špiny, lúza, opice po všetkých sociálnych sieťach a preto už novinári diskusie pod svojimi článkami, ani kolegov, nečítajú.

 

To je prosto fakt a keby si to nemysleli, tak vás čítajú a aj na vás reagujú. Ale nestojíte im ani za prečítanie, nieto za reakcie.

 

 

Ale od premiéra, ktorého bežne aj novinári a bežne aj v nadpisoch volajú psychopatom, zrazu chcú v tejto primitívnej spoločnosti snobskú diplomaciu, že nesmie použiť ani slovo „múdrosráči“, hoci oni ho aj v nadpisoch článkov volajú len psychopat!

 

Ja by som nemohla byť premiérom, lebo potom aj ja by som volala novinárov psychopati. Keď je to vhodné do novín ako nadpis v serióznych novinách, musí to byť vhodné aj na tlačovke!

 

A to sa nebudem zaoberať tým, čo len týmto novinári spôsobili. Ako rozoštvali spoločnosť novinári, čoho dôsledkom je, že ľudia už nerešpektujú celkom nič a žiadne bezpečnostné opatrenia od len psychopata a len samých psychopatov.

Aj tým novinárom sa to vrátilo, lebo nemocnice skolabujú aj pre nich, ani ich deti potom nebudú mať školu a nežijú v inom štáte, že by ich to nepostihlo!

No čo novinári neurobia pre politický boj? Chudáci, aj musia urobiť, lebo sami vedia, ako musia slúžiť a poslúchať. Vlastný rozum im vôbec nemusia schváliť!

 

 

 

Takto štve ľudí napríklad Blaha:

 

„Slovensko má dnes celkom iné problémy. Kvôli Matovičovi zomierajú ľudia. Kvôli Matovičovi kolabuje ekonomika. Kvôli Matovičovi to v spoločnosti vrie. Kvôli nemu a jeho štekajúcim ministrom, ktorí majú plné ústa vyhrážok, arogancie, nadávok a osočovania bežných ľudí – a presne takýto je aj Naď.“

 

Ale vraj sa správa zodpovedne a ako štátnik. Stačí to napísať a už si sprostí nevšimnú, ako ich jedným dychom aj štve, aby nič nerešpektovali.

Takto sa správajú všetci, od novinárov po pojedačov klobás na terasách. Ale na vine, že si rozniesli nákazu, môže Matovič!

 

 

Viete, vy si myslíte, že malé deti sú ešte hlúpe, ale ja mám dennodennú skúsenosť, že takto, podľa dospelých detsky, by sa nesprávali ani deti! A to naozaj, už prváci chápu, že sa nemôžu takto hlúpo vyhovárať. Nevyhovárajú sa takto, ani deti! Naozaj, tu vám svedčím, že sú chytrejšie od vás a skôr by to chápali!

Dennodenne vidím, že dospelí ľudia na tie deti prosto nemajú. Deti sa tak na iné deti nevyhovárajú. Naozaj sa tak nešikanujú, keď vo vás nemajú zlý vzor, čo teraz sa už nečudujem, že majú. Spoločnosť detí je od vás na vyššej úrovni! Čo sa týka morálky, správania, nestihli sa od dospelých v tomto ešte nakaziť a tak presiaknuť len nenávisťou. Deti, to je ešte zdravá spoločnosť.

 

 

Z Madridu je labyrint polofunkčných opatrení

Chaos, zmätok, obavy

„Opatrenia v deviatich mestách Madridského autonómneho kraja vrátane metropoly zostávajú v platnosti z predchádzajúceho obdobia. Ich obyvatelia môžu vyjsť len s výnimkou pracovných či školských povinností a návštevy lekára.

Kapacita v obchodoch, fitnescentrách, akadémiách, interiéroch barov a reštaurácií bola znížená na 50 percent, na letných terasách na 60 percent. Návšteva kostolov je zredukovaná na tretinu. Bary a reštaurácie môžu byť otvorené do 23.00. Na stretnutiach sa môže zúčastniť maximálne 6 osôb.

 

Posledné opatrenie zaviedla regionálna vláda pre celý autonómny kraj 21. septembra.

„Po mesiacoch meniacich sa opatrení sme zmätení až zúfalí. Človek ťažko môže fungovať, keď nevie, čo bude zajtra. Bojujeme s pocitom, že s nami zaobchádzajú ako s handrovými bábikami. Netušíme, kedy politické záujmy prevažujú nad zdravotnými. Z každej strany sa na nás valia informácie, priveľa času trávime čítaním správ a diskusiami o oprávnenosti nariadení.

Situáciu v španielskom hlavnom meste hneď na začiatku nášho rozhovoru zhodnotila jedným slovom. Chaos. Pritom opatrenia sa často míňajú účinku.“

 

 

 

A dospelí ľudia si myslia, že u nás je to chybou vlády. Len našej vlády. Hoci teraz všade na svete je chaos, zmätok, obavy. Čiže to nebude žiaden argument, ale môžete sa vrátiť ku svojmu „dospelému“:  „Ná pipi, ná…“  Takto by sa dala charakterizovať aj práca novinárov v čase pandémie!

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558911x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie