Založ si blog

O vás nerozhoduje počet voličov – darmo zbierate svojich extrémistov do volieb

Každý týždeň nesedlám iného koňa. Tak by vyzeralo, keby mal každý slobodu a nevnucovali mu len dvoch, že má jazdiť buď na Fašistovi alebo Liberálnom hnoji.

 

Čo si liberáli píšu o vás na Denníku N, keď sa vás boja celkom rovnako:

 

„Strašná je cena, ktorú zaplatilo mesto za „poriadok“ a „disciplínu“, lebo nikdy nepoznala Ženeva toľko rozsudkov smrti, trestov, mučenia a vyhnanstva ako od chvíle, čo tam začal vládnuť Kalvín v mene božom. Právom preto pokladá Balzac Kalvínov náboženský teror za ešte hrôzostrašnejší než krvavé orgie Francúzskej revolúcie. „Kalvínova zúrivá náboženská netolerancia bola morálne pevnejšia a ukrutnejšia ako politická netolerancia Robespierrova, a keby mala väčšie pole pôsobnosti ako Ženevu, prelial by Kalvín ešte viac krvi ako tento hrozný apoštol politickej rovnosti.“

 

Ženy vo svete extrémistov

Nemám rada, keď mi niekto vnucuje svoju vieru a núti ma veriť tomu, čomu verí on. Ja mám svoju vieru a mám právo na svoju vieru a je to presne to isté, ako s nazormi, ktoré si nenechám vnútiť.

 

Ako si nedám vnútiť názory, rovnako ani cudziu vieru, lebo nielen na vlastné názory mám právo, ale aj na vlastnú vieru! Ja vám nevnucujem ani názory, ani vieru. A keď mi niekto bude vlastnú vieru vnucovať a obhajovať si to celkom rovnako ako liberáli svoje názory, že len tie sú najsprávnejšie, obidve skupiny si to obhajujú celkom rovnako arogantne a drzo. Jedna skupina vnucuje názory ako tie najsprávnejšie a druhá skupina svoju vieru, ako tú najsprávnejšiu. Rozdiel v tom nie je žiadny! Absolútne žiadny! Máte potom totaliťákov na dva spôsoby, čo neuznávajú buď slobodné názory alebo slobodnú vieru.

 

 

Len preto si pripadáte spravodlivejší, lebo ste slabší! Slabších utiskujú a preto sa im deje nespravodlivosť.

Ale to neznamená, že slabší je len preto lepší a keby sa dostal k moci, bol by len preto lepší!

 

Bol by lepší len vtedy, keď sa na svojho tyrana nepodobá, keď on už nemá totalitné názory.

 

Tyran a obeť sa často na seba podobajú a preto sú k sebe pritiahnutí a vzájomne sa musia zákonom rovnorodosti – rovnakosti toho istého problému zažiť. Často rovnaká agresivita je aj u utláčaného a preto zažíva svojho tyrana.

A často obete útlaku poznajú len agresívne riešenia. Napríklad utláčaní muži na ženách alebo utláčané ženy na deťoch alebo utláčaní veriaci na iných veriacich, utláčaní ľudia na iných ľuďoch – na niekom zas od seba slabšom.

Že je niekto utláčaný, nič nehovorí o jeho morálke, že len preto je morálnejší!

Morálnejší je, keď to isté nerobí iným alebo nevracia rovnako a nepretláča žiadne zas svoje dogmy, ktoré rovnako môže vnucovať v mene zas svojho.

 

Ste od nich slabší, ale nie morálnejší. A preto ich nemôžete poraziť, aby ste nimi boli neohroziteľní.

Poraziť by ste ich mohli, keby ste od nich boli lepší!

 

O tom nerozhoduje počet voličov (darmo zbierate svojich extrémistov do volieb), ale vnútorná duchovná kvalita v tej mase, ktorá je utláčaná.

 

 

 

 

 

Zlo – nevedomosť sa dá poraziť iba neagresiou a neprítomnosťou strachu, hnevu a odporu.

 

Každý človek je ako ten Hobit – maličký. Biely kôň znamená silu odolať strachu, hnevu a odporu, či vás môžu zachrániť vyššie sily. Nemohla by s ním prekonať rieku a nič by ho nemohlo zachrániť, keby ho nemohli preniesť. V nej obrazne môžete vidieť anjela (vyššie sily) alebo vymyslenú rozprávkovú bytosť, podľa toho, či ste veriaci alebo ateista. A či tomu veríte alebo to pozeráte ako rozprávku.

 

 

 

 

https://www.postoj.sk/28279/citajte-tolkiena-otvori-vam-oci

 

 

 

.

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

al-Džazíra

Netanjahuova vláda schválila ukončenie činnosti televízie Al-Džazíra v Izraeli

05.05.2024 12:54, aktualizované: 13:18

Zatiaľ nie je jasné, kedy zákaz nadobudne platnosť a či je trvalý alebo dočasný.

Štefan Harabin

Glück, Migaľ, Plaváková a Čaučík sa nestotožňujú s Harabinom v súdnej rade. Danko áno

05.05.2024 12:42, aktualizované: 13:10

Migaľ podotkol, že ak by SNS trvala na tomto kandidátovi, v Hlase si k tomu budú musieť sadnúť.

Väzenie / Väznica / Cela /

Najviac väzňov v SR malo dokončené len úplné základné vzdelanie

05.05.2024 12:13

Celkovo sa v slovenských ústavoch k 31. decembru 2023 nachádzalo 8 305 odsúdených osôb a 1 419 obvinených osôb.

EU Dollar Euro Parity Explainer

Lídri susedných štátov svoje sľuby o eure nesplnili. Kedy Slováci prestanú platiť korunou, forintom a zlotým?

05.05.2024 11:27

Politici v Česku, Poľsku a Maďarsku mali ambiciózne plány s prijatím spoločnej európskej meny. Zostalo pri kvetnatých rečiach. Ako to vyzerá teraz?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,496
Celková čítanosť: 5563481x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie