Založ si blog

Najprv ich neinformujú a potom ich odsudzujú, že si hľadajú informácie inde

To je neuveriteľné, že žijem v štáte, kde sa občanom tají, či v ich krajine budú cudzie armády budovať vojenské základne, muničné sklady, budú tu cudzie vojská a politikov a novinárov to nezaujíma a miesto toho občanov informujú o prítomnosti zvierat v cirkuse, lebo len to nájdete všade a o tajnom dohadovaní o muničných skladoch nič!

Ako občan mám právo na takéto závažné informácie, aby nás o tom informovali aj politici na tlačovkách, ktorí nás majú zastupovať, aj novinári, pre ktorých toto majú byť prvoradé otázky, ktoré občanov najviac zaujímajú.

Kde sme o tom informovaní a kde o tom informujú v novinách a kde dávajú novinári k tomuto politikom nespočetné otázky? 

Na hlúposti sa ich budú pýtať do nekonečna a na dôležité veci sa pýtať nebudú? Majú to snáď novinári zakázané, keď sa nepýtajú? Žijeme naozaj v slobodnej krajine, kde sa ani novinári neboja pýtať sa, keď nikde sa nepýtajú a nikde o tom nepíšu?

 

Jediný článok k tomuto, čo som našla, bol bez otázok od novinárov a len krátkou správičkou, že text obrannej dohody s USA by sme mali spoznať o pár dní:

„V najbližších dňoch sa budeme môcť pozrieť na text obrannej dohody so Spojenými štátmi a dúfam, že sa tým skončí strašenie vymyslenými hrozbami, na záver svojej pracovnej cesty do USA to povedal minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Miroslav Lajčák.“

 

Už prešlo pár dní a stále nič. Novinári sa celkom nič na to politikov nepýtajú, hoci s hlúposťami a ich novinárskymi konšpiráciami ich prenasledujú celé dni. To sa len tvária, že sa ich akože na niečo aj pýtajú a akože pracujú? Veď keby sa ich skutočne pýtali na dôležité veci, tak otázok k tomuto by nebolo konca kraja, keďže práve tu by mohli dokazovať a ľuďom ukazovať, ako sa jedno ministerstvo vyhovára na iné a ako nekompetentne tieto ministerstvá pracujú. A kde je teraz s takýmito otázkami opozícia, ktorá to môže na tomto ukázať? Má vari aj opozícia zakázané pýtať sa a poukazovať na chyby koalície v tomto? Kde je teraz Sulík, kde je teraz Nicholsonová, kde je teraz Tódová a kde sú všetci, čo aj o rožkoch budú písať celé mesiace?

 

A zavládlo totálne ticho, ako v celkom neslobodnej krajine, kde to majú všetci zakázané, aby sa hovorilo a kládli otázky k najdôležitejším témam o našej obrane. Alebo ktorá téma je od toho podľa vás dôležitejšia? Snáď nie to, akú stranu bude mať Kiska alebo koľko bude mať Progresívne Slovensko až v budúcich voľbách?! Či občanov má zaujímať, ako bude žiť odteraz Čaputová, lebo len také články nájdete?

 

Prešlo už pár dní a stále sú všetci totálne ticho a ani politici, ani novinári o ničom k tomu neinformujú!

 

Spoliehajú snáď na to, že občanov o tom budú informovať len a vylučne len alternatívne médiá ako napríklad Hlavné správy? To vážne chcete, aby si ľudia hľadali informácie po alternatívnych médiách?

A prečo sa potom rozčuľujete, že si ich tam hľadajú a že sú preto sprostí, keď si ich tam hľadajú a nikde inde sa o tom už nepíše?

 

Ako si dovoľujete nechať občanov odkázaných len na alternatívne správy a potom ich obviňovať, že si ich čítali tam, keď inde NEBOLI? Je toto voči občanom normálne, že politici sa k tomu môžu vyjadrovať len na alternatívnych stránkach ako keby snáď boli aj politici nejakí disidenti, čo inak nemôžu informovať občanov?

To ako niet novinárov a novín, ktoré by zverejňovali vyjadrenia politikov k najdôležitejším otázkam? Prečo títo politici nedostanú priestor v novinách a od novinárov žiadne otázky?

Veď to sú poslanci koalície, nielen ĽSNS, že by sa dalo vyhovárať na to, že ich musíte umlčať.

 

Prečo sa tu každý deň v mainstreame píše, že ľudia nebezpečne čítajú správy po alternatívnych médiách, keď len tam si môžu prečítať svojich politikov, ktorých volili? A kde inde môžu a majú?

Na čo potom máme noviny a novinárov? A kde máme ich otázky a ich otváranie problémov a pátranie po nich? 

 

A kde sa teda dozviete, čo je v tejto veci nové?

 

Tam, kde vás mainstream bude potom ohovárať, že ste tam boli a tam ste si tie jediné odpovede čítali, lebo inde neboli žiadne!!! Oficiálne nikde nie sú!

 

Tak ráčte ľudí informovať a prestaňte ich doháňať k tomu, aby si odpovede hľadali na alternatívnych stránkach a po facebookoch poslancov. Načo máme noviny, keď si majú správy od politikov hľadať na ich facebooku?

 

A potom ešte povedzte,  že mainstream za to vraj nemôže, že ľudia čítajú alternatívne stánky. Však, keď si absolútne neplní svoju funkciu o informovaní občanov, čo majú teda občania robiť? Čítať len tie články, aký imidž bude musieť mať Čaputová alebo ako silné je Progresívne Slovensko? Majú ako sklapnúť, že sú neiformovaní a budeme riešiť, čo majú za to platiť mainstreamu?

 

Veď toto a presne takto spôsobuje mainstream. A presne tým, že ľudí neinformuje! A presne tým, že si neplní svoju úlohu!

 

 

Asi čakáte, že dám teraz odkaz na tie stránky, čo odkazujú poslanci svojim voličom. Tak, aby ste vedeli, mainstream (za nimi politici a za nimi ich oligarchovia) si neželá, aby ste nejaké mali a vôbec nejaké dostali. Máte sklapnúť a nepýtať sa, lebo ani len novinári sa na nič nepýtajú. Nepotrebujete žiadne informácie, tak sa rozhodli. Máte sa zaujímať len o silu Progresívneho Slovenska, ako narástlo, o budúci imidž Čaputovej, prípadne o zvieratá v cirkuse a to vám stačí! Muničné sklady, cudzie vojská a základne vás nemajú čo zaujímať. 

A keby náhodou áno a nebodaj by ste si o tom hľadali informácie inde, nie oni sú na vine, že neinformujú, ale vy, lebo také vás nemá čo zaujímať.

 

Skutočne ma poburuje, taká donebavolajúca nespravodlivosť k ľuďom, že najprv ich neinformujú a potom ich odsudzujú, že si hľadajú informácie k len akým sa môžu dostať. A potom tu ešte horekujú, že prečo ľudia neveria mainstreamu a ako to teraz politicky riešiť. A to tých ľudí a nie mainstream, čo neinformuje!

 

Lajčákova zmluva o skladoch USA zbraní na Slovensku

 

 

 

 

Medzitým, čo som to dopísala, bolo zverejnené len toto a len na Pravde:

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/508194-rokovania-s-usa-su-narocne-slovensko-si-chrani-zaujmy/

Denník N zaujíma len to, čo práve v tomto článku kritizujem, že občania nič netušia a mainstream ich neinformuje. Novinári sa nič nepýtajú! Nepáči sa im, že novinári, poslanci a občania nie sú ticho!

Dezinformačné weby šíria starý návrh dohody s USA, mohol uniknúť z SNS

https://dennikn.sk/1436172/dezinformacne-weby-siria-stary-navrh-dohody-s-usa-mohol-uniknut-z-sns/?ref=tit1

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Väzeň / Väzni / ZVJS /

V slovenských väzniciach zaznamenali historicky najvyšší počet cudzincov

01.05.2024 12:56

Celkový počet väznených osôb sa, naopak, znížil.

Armáda / Ekvádor /

Na západe Ekvádoru platí výnimočný stav, armáda bude bojovať s gangmi

01.05.2024 11:34

Bezpečnostná situácia v Ekvádore sa dramaticky zhoršila po tom, ako začiatkom januára ušiel z väzenia jeden z najmocnejších zločineckých bosov José Adolf Macias.

Vlak

Žena sa v Bratislave postavila pred idúci vlak, na mieste zomrela

01.05.2024 10:11

Rušňovodič ihneď použil rýchločinné brzdenie, no stretu už nedokázal zabrániť.

Ľubomír Solák / Matúš Šutaj Eštok / Polícia /

Začína sa reforma v polícii. Jej prípravu má riadiť nový viceprezident

01.05.2024 09:40

Zachovaný zostane aj existujúci post viceprezidenta, po novom viceprezidenta pre službu kriminálnej polície a migráciu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5559562x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie