Založ si blog

Venujte sa faktom, kto rozoštval spoločnosť!

 

Kto sa postaral o to, že tu začala existencia DÉMONICKÉHO ZLA vo voličoch?

 

KTO teda prišiel s takýmto nálepkovaním ľudí?

 

KTO vymyslel nálepku nacista?

KTO vymyslel nálepku lúza?

KTO vymyslel nálepku dezolát?

KTO vymyslel nálepku ľudský odpad?

KTO ich sústavne používal a sústavne používal nálepkovanie?

KTO to šíril?

KTO o tom ľudí presviedčal, že majú dávať iným takéto nálepky?

KDE sa to dialo? V akých diskusiách? V akých novinách?

KOHO voliči to používaju?

KTO ich to naučil?

KTO ich o tom presviedčal?

KTO ľudí navádzal k tomu, aby takto nálepkovali aj svojich príbuzných, kamarátov a kolegov?

 

A KTO im schvaľoval nech s nimi kvôli týmto nálepkám skončia a hoci aj v rodine?

 

 

Majk Spirit sa podľa Denníka N odmieta poctivo venovať faktom!

 

1. Nerozoštvávali tu spoločnosť politici, pretože kritizovali sa navzájom aj drsne, ale neútočili na voličov opačnej strany!

 

To nerobilo ani PS, ani Smer!

 

Nikde tieto strany a ich politici nevyhlasovali voličov opačnej strany za nacistov, dezolátov, lúzu, chamraď, sedlákov, ľudský odpad alebo svine.

 

 

Preto tu doteraz len kvôli politikom rozoštvaná spoločnosť nebola! Nezaťahovali do boja medzi sebou voličov! Nedostali do tohto politického boja medzi sebou verejnosť a obyčajných občanov – voličov!

 

Opozičné strany predsa vždy boli, ale rozoštvaná spoločnosť doteraz nie!

 

Politické boje prebiehali v politických diskusiách politikov, v článkoch o politikoch a to DÉMONICKÉ ZLO nebolo vo voličoch!

 

 

2. Kto sa postaral o to, že tu začala existencia DÉMONICKÉHO ZLA vo voličoch?

 

Kto sa postaral o to, že za stav DÉMONICKÉHO ZLA na Slovensku môže tvoja mama, stará mama, tvoj brat, tvoja teta, tvoj kamarát, tvoja frajerka, tvoj otec, tvoja príbuzná?

 

 

3. To sa dá fakticky vystopovať, kto zatiahol obyčajných ľudí a len voličov do toho, že za DÉMONICKÉ ZLO na Slovensku môžu oni, keď nevolili vašu stranu!

 

Tak dajte fakty, keď sa správne ale len oháňate faktami, kde to robili politici PS alebo Smeru!

 

Nikde! Nič relevantné na rozoštvanie celej spoločnosti by ste nenašli! Preto doteraz rozoštvaná nebola a dlhé roky predtým nebola napriek veľkým politickým sporom.

 

Rodiny do toho zatiahnuté neboli. Ľudom bolo jedno, koho volila ich mama, brat, kamarát, teta, príbuzná. Nepovažovali ich za zdroj a príčinu DÉMONICKÉHO ZLA na Slovensku. Asi len ako fanúšikov alebo divákov zápasu medzi politikmi.

Nie príbuzná určila výhru, politici!

 

Považoval Kuciak svojho otca za predstaviteľa DÉMONICKÉHO ZLA za to, že celé roky volil Smer?

A prečo nie? Však podľa vašej logiky bol nacista a volil Hitlera!

 

Ľudia sa predtým neobviňovali, kto je nacista, kto je dezolát, kto je lúza, kto je ľudský odpad!

 

A prečo predtým nie? Prečo to predtým ľudí nenapadlo?

 

 

4. KTO teda prišiel s takýmto nálepkovaním ľudí?

 

KTO vymyslel nálepku nacista?

KTO vymyslel nálepku lúza?

KTO vymyslel nálepku dezolát?

KTO vymyslel nálepku ľudský odpad?

KTO ich sústavne používal a sústavne používal nálepkovanie?

KTO to šíril?

KTO o tom ľudí presviedčal, že majú dávať iným takéto nálepky?

KDE sa to dialo? V akých diskusiách? V akých novinách?

KOHO voliči to používaju?

KTO ich to naučil?

KTO ich o tom presviedčal?

KTO ľudí navádzal k tomu, aby takto nálepkovali aj svojich príbuzných, kamarátov a kolegov?

A KTO im schvaľoval nech s nimi kvôli týmto nálepkám skončia a hoci aj v rodine?

 

 

5. No neboli to politici!

 

Neboli to ani všetci novinári!

 

Ale máme už nesčíselné množstvo dôkazov, teda FAKTOV, že to tu stále a dokola robili len progresívni novinári v denníkoch SME, Denník N a Aktuality!

 

 

Takže sa aj držte faktov a nielen sa nimi oháňajte. Aj ich používajte!

 

 

Spoločnosť tu takto rozoštvali progresívni novinári troch denníkov jednej politickej strany, pretože mali neuveriteľný mediálny výtlak!

 

A robili to preto, aby ich čitatelia robili vydieračský nátlak na svoje okolie a iných. Ich herci a umelci vydieračský nátlak na celú spoločnosť, aby ich občania volili!

 

Vedľajším a zákonitým efektom je rozoštvaná spoločnosť! 

 

 

Doteraz sa za to neospravedlnili, doteraz to neprestali robiť a ako vidíte, vypisujú články, že za to nemôžu, ale celá spoločnosť, čo sa dala rozoštvať!

 

Už zrazu za to môžeme všetci, ale oni nie!

 

 

Koho tu takto nálepkovali dezoláti alebo tá lúza? Menujte ich nálepky!

 

Koho tu takto nálepkovali novinári z iných denníkov, napríklad z Pravdy? Menujte ich nálepky!

 

 

Škoda, že ste si ich nedali patentovať, keď boli a sú podľa vás trefné. Lebo autorstvo na koho každého ich použiť, vám jednoznačne patrí!

 

Vaši hlupáci s VŠ a zastrašovaní umelci vám len tak dôverujú, že si ich aj osvojili a rozoštvali si rodiny a všade, kde mala vaša intelektuálna elita dosah z médií!

 

 

Hlupák s VŠ alebo umelec si to prečíta a tieto omáčky mu stačia na to, aby ho nezaujímali fakty, kto tu to nálepkovanie stvoril!

Ani príčiny, ani motivácia, nič, lebo nepremýšľa a stačí mu len prehltnúť to, čo mu novinári predžuli!

Potom bude mať peknú kariéru a za odmenu patrí k „intelektuálnej elite“. Fajn pocit, nie?

 

 

 

Ako vidím, je tu k nemu kopec článkov aj na Aktualitách. Mediálne ho už obesili!

 

Keby bol chlapec rapoval niečo progresívne uvedomelé, je dnes člen elity!

 

Dôležitý už nie je on, ale aký signál tým vyslali iným umelcom, ktorých potrebujú na reklamu novej progresívnej totality:

 

Takto dopadne každý, kto by mal ešte otázky alebo nás kritizoval!

 

Takto sa tu bude mediálne hompáľať!

 

 

A potom sa čudujeme, prečo sú tí umelci všetci tak uvedomelí a naložili by nás do vagónov novej totality aj len za kariéru?

 

 

Erik Kaliňák – Prečo je cenzúrovaný on? Však sa tu za cenzúrovaných vyhlasujú iní!

 

Z mainstreamu sa stala fabrika na hoaxy

 

 

 

 

„Väčšina z nich sa fakt správa ako členovia sekty… K tomuto niet čo dodať. Sú horší, ako nabozenski fanatici, co chodia občas po bytoch a domoch… Toto je už totalne za čiarou.“

 

Chmelár dnes:

 

ZNEUŽÍVANIE DETÍ NA POLITICKÉ CIELE JE ZVRÁTENÉ A NEPRÍPUSTNÉ!!!
 
„Nič odpornejšie už v týchto dňoch neuvidíte. Herci Bratislavského bábkového divadla prečítali po predstavení deťom vyhlásenie na podporu štrajkovej pohotovosti. Prihovára sa tým najmenším, že vláda klame, že Janko Hraško je „menšinový“ a že dobro nakoniec zvíťazí nad zlom. V hľadisku sedeli žiaci základnej školy a gymnázia na Dunajskej ulici.
Takéto demagogické politické vyhlásenie je čistou manipuláciou s nevinnými detskými dušami. Herci podsúvajú deťom, že klamári sedia vo vláde (v opozícii asi nie) a že ich treba poraziť, pričom sami zavádzajú. Vo vyhlásení žiadajú zastavenie cenzúry a obmedzovania slobody tvorby. Ale až toto je čistá lož. Nič také sa totiž nedeje, iba aktivistickí herci podsúvajú verejnosti, že ak ministerka nenechá vo funkciách úradníkov ideologicky spriaznených s progresivistickou opozíciou, tak je tu diktatúra.
.
.
Bolo by to smiešne, keby si nebrali za rukojemníkov deti. Zaťahovať deti do politického boja je nielen ľudsky nízke, je to prejav zúfalstva. Kto sa k tomuto uchýli, už prehral. Aj ja mám výhrady k správaniu ministerky kultúry, ale podsúvať deťom, ktorí politici sú tí „zlí“ a ktorí „dobrí“ a zároveň im ideologicky (dez)interpretovať rozprávky, je ďaleko za hranicou prípustnosti akejkoľvek činnosti v divadlách platených z daní všetkých voličov. Herci tvrdia, že takto vedú deti k tolerancii, v skutočnosti ich takto vedú k ideologickej neznášanlivosti, zaslepenosti a politizácii kultúry, ktorá nápadne pripomína päťdesiate roky. Žiadam Bratislavský samosprávny kraj a jeho predsedu, aby voči takýmto hrubým zneužívaniam detí na politický boj okamžite zasiahol, v opačnom prípade by mali zasiahnuť legislatívne poslanci NR SR a zakázať politické vyhlásenia pred detským publikom. Spamätajte sa a prestaňte s tou ideologickou indoktrináciou. Ruky preč od našich detí!“
.
.
.
odkaz s fotkou z Bábkového divadla
.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=926672116171678&set=a.475941001244794
.
.
.
Ako vedia, koho deti sedia v Bábkovom divadle?
.
Dá sa to označiť za štvanie detí proti rodičom!
.
.
.
„Nedávno som čítala príspevok od pána ktorý odišiel z PS.. Tvrdil ze je to sekta a nič viac 🙈
.
.
Tí naši,,umelci,,sa už nadobro zbláznili 🤢
.
.
Zaťahovať nevinné detské duše do toho ich nechutného marazmu čo tu komedianti predvádzajú chce naozaj veľmi silný žalúdok.
.
.
Toto je úplne šialené a názorne to vystihuje akí nebezpeční pre demokraciu sú progresívci a ich sfanatizovaní voliči, ktorí popisujú úplne inú realitu než je tá v ktorej žijú. Mnohí z nich úplne stratili zábrany správať sa ako ľudia v krajine kde nevládne jeden názor.
.
.
Iba jedna cesta je a to, aby ľudia, ktorí nesúhlasia s toto politickou agitáciou našich umelcov, prestali navštevovať takéto nechutné manipulatívne podujatia…. Nech si ich navštevujú a hercov podporujú tí, ktorých herci reprezentujú…“
.
.
.
.
.
.
.
.
„Kam sme sa to až dostali? Toto sú čo za totalitné praktiky? Prečo by mal riaditeľ Národného divadla v Košiciach vysvetľovať fotku s ministerkou kultúry? Veď toto je šialené. Totalitné praktiky u niektorých novinárov sa stali živnou pôdou pre nepokoje v tomto štáte!!! Nerád to píšem, ale je to fakt. Môžu za veľa zla.“
.
.
.

Riaditeľ košického divadla vysvetľuje fotku so Šimkovičovou: Dostali sme príspevok od ministerstva, za čo sme poďakovali

 

https://dennikn.sk/4186812/riaditel-kosickeho-divadla-vysvetluje-foto-so-simkovicovou-dostali-sme-prispevok-od-ministerstva-za-co-sme-podakovali/#diskusia

 

 

Prečítajte si komentáre pod tým článkom od ich sfanatizovaných čitateľov novinármi!

 

 

==========

 

 

Najprv rozpútajú občiansku vojnu nálepkovaním obyčajných ľudí a voličov a teraz zo Šimečku robia obeť rozoštvanej spoločnosti.

 

 

Boli to progresívni novinári, čo rozdelili cez médiá spoločnosť nálepkovaním obyčajných ľudí a voličov! Venujte sa faktom!
.
.
Podieľal sa na tom najviac práve Šimečkov otec, starší Šimečka.
.
.
Celé roky tu upozorňujem, že progresívni novinári roztáčaním extrémizmu nálepkovaním voličov roztáčajú zákonite aj opačný extrém!
.

Kvôli vojnovému charakteru EÚ ožobračujú ľudí zbrojením

19.09.2024

Deje sa toho veľa, čím progresívni novinári odvádzajú pozornosť, ale v podstate sa deje len ožobračovanie ľudí len zbrojením a nezmyselnými sankciami. A toto podstatné už nekritizujú! Všetci, čo kritizujú zvýšené výdavky, doplácame na zbrojenie, sankcie a samovražedne zlú politiku EÚ. Ak to nekritizujete, nekritizujte nič. Progresívci nekritizovali, [...]

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Russell Bentley

Donbaského kovboja z USA, ktorý bojoval za Rusov, mučili a zabili spolubojovníci. Vojakov čaká súd

20.09.2024 21:30, aktualizované: 22:02

Vojaci majú byť súdení kvôli rôznym obvineniam od prekračovania právomocí, cez užívanie fyzického násilia a mučenia a spôsobenie smrti nedbanlivosťou.

Election 2024 Trump

Zlyhania tajnej služby odhalené: Vyšetrovanie atentátu na Trumpa odkrylo pochybenia ochranky

20.09.2024 20:17

Zlyhanie Tajnej služby, ktorá poskytuje ochranu najvyšším ústavným činiteľom aj exprezidentom, je predmetom viacerých vyšetrovaní.

polícia podvodná zoo

Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo, okrádajú ľudí. Totálny hyenizmus, reaguje polícia

20.09.2024 18:36

Totálny hyenizmus. Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo v čase, keď tá skutočná čelí následkom ničivých záplav, uviedla polícia.

harrisová, trump

Predčasné voľby v USA odštartovali: Voliči troch štátov už rozhodujú, kto povedie Biely dom

20.09.2024 18:20, aktualizované: 19:14

Väčšina štátov americkej Únie umožňuje predčasné hlasovanie alebo hlasovanie poštou, aby ľudia neprišli o možnosť voliť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,605
Celková čítanosť: 5702599x
Priemerná čítanosť článkov: 3553x

Autor blogu

Kategórie