Založ si blog

V každom prípade pravnuk Šimečku už bude dezolát, lebo zas pôjdu s dobou a budú ju vedieť žmýkať!

 

Neželám si, aby si Šimečkovci brali do papule voličov iných strán.

 

 

„To bolo v čase, keď v monsterprocesoch odsúdili Miladu Horákovú alebo katolíckych biskupov. V tom čase bol jeden dedo Michala Šimečku šéfredaktorom propagandistického denníka komunistickej strany a druhý sa rozhodol pre štúdium marxizmu- leninizmu.“

 

 

Opäť má teraz mladý Šimečka tú drzosť hovoriť na tlačovke o voličoch vládnej koalície a za nás, že nechceme túto vládu.

 

Neželám si a považujem za neslýchanú drzosť, aby si sústavne brali Šimečkovci do papule voličov iných strán a navyše drzosť hovoriť za nich, čo chcú, nechcú. Čo chceme, nechceme sme vyjadrili vo voľbách a čokoľvek iné nevyjadrujte za nás!

 

Pritom na tej tlačovke klamal, že to robil Fico a navážal sa a urážal ich mamičky s kočíkmi. Tak hneď pod tým máte 6 min. vyjadrenie aj Fica a nájdite mi, kde tam hovorí za voličov progresívcov alebo opozície, kde rieši, čo by chceli, nechceli. Nikde, lebo Šimečka klamal, že sa do nich navážal, hoci Šimečkovci to robia neustále a navyše na trestné stíhanie, že nás označujú za nacistov a ľudský odpad!

Nehovoriac o debilizme, že ešte čakajú, že ich nimi označovaný „ľudský odpad“ ešte bude voliť, ako by za prenasledovanie čakal len násilník!

 

 

 

 

Premiér Fico chce odvolať Šimečku z postu podpredsedu parlamentu

 

a nikde nerieši iných voličov!

 

 

 

 

 

Pomsta Progresívneho Slovenska za prehraté voľby

 

 

 

To fakt len jačiace Progresívne Slovensko mohlo vymyslieť takú hlúposť, že víťazná koalícia sa chce pomstiť tej, čo prehrala!

 

Ale oni všetko dávajú naopak!

 

To je akokeby športovec, ktorý prehral, neustále jačal na víťaza, že sa mu chce pomstiť!

Ale ich sprostí voliči im toto zožerú, že pomstiť sa chce víťazná koalícia a nie tá, čo prehrala!

 

Prečo si nemyslia, že odvolanie Šimkovičovej je pomsta za prehraté voľby? Lebo nikdy nepoužívajú logiku a na absurdné klamstvá si vždy nájdu nejaký dôvod! Ich ženie túžba po odsudzovaní ľudí, čo ja môžem dokázať, lebo dôkazy máte v každej ich diskusii, že nerobia nič iné len odsudzujú iných ľudí ako menejcenný odpad!

U nich to nie je pomsta, ale u Fica vraj je a už na to nemôže byť iný dôvod než pomsta. Nedajú si zobrať svoj spolok elitných snobov, čo konečne majú koho odsudzovať!

 

 

 

Pre toto ľudia schvaľujú odstavenie politických mimovládok od štátnych zdrojov!

 

 

 

 

 

 

Šimečka hovorí:

 

„Na Slovensku, možno aj vďaka Sorošovým peniazom, ktorými pomáhal mimovládnym organizáciam, aby chodili po Slovensku a burcovali proti Mečiarovi. Dokonca bez jeho peňazí by sme to možno neboli dokázali.

Dokonca aj človek, ktorý nám pomohol poraziť Mečiara. A teraz si s tým robte, čo chcete.“

 

 

 

Oni za štátne peniaze robia politické prevraty na objednávky zo zahraničia.

 

 

 

Keď bolo treba obesiť Horákovú, mali uvedomelých dedov komunistov. Keď bolo treba prevrat proti komunistom, mali uvedomelého syna. Keď treba prevrat proti dezolátom, majú uvedomelého vnuka a uvedomelý pravnuk bude disident dezolát proti progresívcom!

 

 

Na každom režime budú IN a vedia sa priživiť ako uvedomelí aktéri a potom zomletí disidenti!

 

 

Vieme, že si z nich Šimečka nekúpi nový sveter, ale za naše peniaze nám tu chce zas robiť uvedomelý politický prevrat!

 

Však neuvedomelé Horákové žijú v každej dobe!

 

 

Preto aj ja súhlasím s tým, aby ich štát odstavil od našich peňazí a presne toto chceli voliči súčasnej koalície, aby vláda robila!

 

Keď treba šetriť kvôli vašej podvratnej politike podporujúcej zbrojenie, sankcie a vojny, tak treba šetriť v prvom rade na tomto!

 

 

Taktiež nám sa zas nepáči politik Šimečka, keďže sme ho nevolili a práve proti nemu volili, takže jeho odvolanie nám najmenej vadiť nebude!

Akurát, že by sme kvôli nemu nešli jačať na námestie, keďže vieme, že on je len taká opička a o politike rozhodujú ich progresívne médiá – ako dokážu ich čitateľov zmanipulovať, aby iným strpčovali život, že sme nevolili identicky a ich opičku.

 

Že pre nás tiež nie je kompetentný, o tom sa ani nebavíme. Pre nás sú to všetko nekompetentní totaliťáci, ktorých len tolerujeme, ako oni iných nevedia!

 

 

Nabudúce si berte do papule len svojich voličov!

 

Tam sa hrajte na psychiatrov, prečo vás volili mamičky s kočíkmi a herečky.

 

A prečo chcú stratu veta, ak o tom vôbec tušia!

 

 

====

 

 

Štandard dnes:

 

 

„Paradoxom na celej veci je, že obvinenia, aké píše Michal Šimečka na adresu premiéra Fica, by sa dali napísať aj na jeho starého otca. Vlastne na oboch starých otcov.

Nikto pritom nechce rozporovať zásluhy Milana Šimečku v disidentskom období jeho života. Knihy ako Kruhová obranaObnovenie poriadku, alebo Kríza utopizmu sa stali klasikou svojho žánru.

 

No toto nie je celá história Milana Šimečku. Ak sa totiž pozrieme pred rok 1968, vidíme iný príbeh. V ňom vystupuje ten istý človek, ktorý však v päťdesiatych rokoch vyučoval medikov a farmaceutov marxizmus leninizmus a neskôr rovnakým spôsobom trápil aj študentov na VŠMU.

 

Do histórie rodu Šimečkovcov treba taktiež pripočítať Eduarda Friša, ktorý je starým otcom Michala Šimečku z matkinej strany a ktorý bol v rokoch 1947 až 1951 šéfredaktorom hlásnej trúby komunistickej propagandy, denníka Pravda.

 

To bolo v čase, keď v monsterprocesoch odsúdili Miladu Horákovú alebo katolíckych biskupov. V tom čase bol jeden dedo Michala Šimečku šéfredaktorom propagandistického denníka komunistickej strany a druhý sa rozhodol pre štúdium marxizmu- leninizmu.

 

Pritom politik Michal Šimečka sa v minulosti aktívne hlásil aj k odkazu deda z maminej strany, pretože na začiatku milénia prispieval do denníka Sme pod pseudonymom Michal Friš. Teda používal priezvisko svojho starého otca.

Preto by možno mohol Michal Šimečka opatrnejšie šermovať s pojmami ako súdruh straník Fico a postaviť svoju obranu na niečom racionálnejšom.

A tu sa dostávame k druhej rovine problému, ktorou je Nadácia Milana Šimečku. Na úvod treba povedať, že to, čo pomenovala ministerka Šimkovičová, je skutočne problém, ktorý treba riešiť.

 

Myslím tým úzko ideologické, spravidla progresívne skupinky aktivistov, ktoré sa prisali na štátne peniaze a spravili si zo štátnych fondov nástroj na presadzovanie svojho jediného správneho názoru, ktorý však v mnohých prípadoch stojí v rozpore s názormi väčšiny obyvateľov Slovenska.

Výsledkom je schválených 135-tisíc eur na najbližšie tri roky na progresívny festival Fjúžn, ktorý organizuje Nadácia Milana Šimečku, no nula eur napríklad na konzervatívne Hanusove dni.“

 

https://standard.sk/738457/simecka-by-ficovi-nemusel-pripominat-prave-komunistov

 

 

V tejto veci ma napadlo, keď si už máme rozvíjať predstavivosť, že aj súčasní progresívci raz budú dezoláti, ktorých tiež zomelie vlastný režim jedinej komunistickej progresívnej pravdy.

 

A potom, keď sa z nich tiež stanú dezoláti, ako sa z ich komunistov, ktorí robili politické procesy stali disidenti, budú nám ich synovia a vnukovia na tlačovkách hovoriť o svojich nadáciách novinárov SME a Denníka N pre dezolátov s úctou k ich novej dezolátskej minulosti!

 

 

Budú sa hrdiť tým, že tiež stihli byť dezoláti, lebo aj ich vlastný progresívny režim zomlel!

 

 

V každom prípade pravnuk Šimečku už bude dezolát, lebo zas pôjdu s dobou a budú ju vedieť žmýkať! To sa stane vo chvíli, keď bude IN mať dezolátsku minulosť a herci oprášia, že nedalo sa inak, len robiť reklamu aj ďalšej totalite!

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701374x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie