Založ si blog

Progresívci mlátia ľudí oceľovými tyčami!

 

Takto by znel nadpis, keby sme hysterčili ako progresívci. Šimečka napísal „Cenzúrujú divadlá“ a preto sú „normalizačná partička“!

 

Nemám rada Kuffu (pre mňa je to dogmatický fanatik), ale zas nemajú progresívci pravdu!

 

 

Denník N:

 

„Po jeho skončení došlo k ďalšiemu incidentu, keď Kuffa komentoval divadelných zamestnancov – tí sa po mužovi, ktorí si ich v spoločnosti štátneho tajomníka nahrával na mobil, ohnali tyčou a vyrazili mu mobil z ruky.

 

Starosta obce Milan Kalafut (nezávislý) odmieta označovať udalosti ako incident. Divadlo sa podľa neho neprispôsobilo detskému divákovi, takéto predstavenie sa podľa neho malo hrať až po 22. hodine. Tvrdí tiež, že niektorí diváci z predstavenia odchádzali. Podľa vyjadrenia starostu predstavenie pozastavil on na podnet občanov.

 

„Štefan Kuffa na nevhodnosť tohto predstavenia pre maloletých upozornil, čoho dôsledkom bol fyzickú útok na jeho osobu,“ napísala v stanovisku, v ktorom zdôrazňuje, že bola veľká chyba, že divadlo neupozornilo, že hra je vhodná pre divákov od 18 rokov.“

 

 

video s deťmi:

 

https://www.facebook.com/100000981241989/videos/1039340627568121/

 

 

Takže incident im z toho zas vyrobili novinári a progresívci!

 

Keby sme to opísali len fakticky, tak na jednej dedine bolo košické divadlo s predstavením až od 18 rokov, o čom organizátori v tej dedine neinformovali a preto naň prišli aj rodičia s malými deťmi (deti vyzerajú na prváčence, videla som video). Keby tam neprišiel Kuffa, tak nič netušiaci rodičia majú tak malé deti so sebou na predstavení, kde je rekvizita vibrátor a obsah predstavenia aj o onanovaní. Tie malé deti by tomu ani nerozumeli a možno by sa pýtali, čo má teta v ruke.

Ale keďže tam prišiel Kuffa, tak spôsobil rozruch na predstavení, že tam nemajú čo byť malé deti. Tým vyvolal až tak veľký rozruch, že jeden ho udrel alebo len mobil v rukách, keďže je z toho video, oceľovou tyčou.

 

Ja osobne považujem za najzávažnejšie, že niekto ide na iného s oceľovou tyčou. A to bol asi pracovník divadla.

Za menej závažné považujem zasahovanie do predstavenia, kde sú malé deti a je to do 18, ako ísť na niekoho oceľovou tyčou, lebo to už je fyzický útok!

 

No aj toto majú progresívci obrátené, že menej závažný je fyzický útok s oceľovou tyčou a viac je pohoršovanie sa nad vibrátormi pred deťmi.

 

Ale progresívci si z toho napíšu, že cenzúrujú divadlá, čo potom divadlá si cenzúrujú predstavenia, že majú aj predstavenia až od 18 rokov.

Celkom manipulatívne z toho vyrobili, že normálne predstavenie šiel Kuffa cenzúrovať pre dospelých. O deťoch, nikde, kde sa pohoršujú, ani nemukli, ani o oceľovej tyči!

 

Takže, keby opačná strana hysterčila rovnako, mali by sa všade a na každom rohu pohoršovať, že progresívci mlátia ľudí oceľovými tyčami! A potom, že sú preto „nacistická partička s fyzickými útokmi“!

 

 

Čo sa týka divadiel, nemyslím si, že predstavenia budú lepšie keď v nich bude nahota alebo vulgárnosti.

 

Už v roku 2013 bol článok o divadlách takýto:

 

Nadávky, sex a krv: To nie je suterén, to sú naše divadlá

 

„Na pôde Slovenského národného divadla sa to hemží nadávkami, sexom i krvou.

 

Zvykajú si

 

Vulgarizmy z úst legiend slovenského herectva Milky Vášáryovej, Mariána Labudu či Františka Kovára. Aj to môžete zažiť v hrách našej prvej scény. Expresívne výrazy a scény nájdete asi v tretine inscenácií z repertoáru Slovenského národného divadla. Ak aj nie ste pravidelný návštevník divadla, môžete si to všimnúť na plagáte našej prvej scény, kde sa pri názve hry zároveň uvádza, či obsahuje expresívne výrazy, alebo nie.

„Gorilí“ sex v hre Oblaky, znásilnenie matky synom v Coriolanovi či súlož v inscenácii Konečná stanica túžba. Výrazy ako buzerant, ko..t či p..a aj v ďalších predstaveniach akosi vždy zaskočia diváka, ktorý prišiel za kultúrou.

„Viete, ja som také inscenácie nepreferoval. Myslím si, že je umnejšie hovoriť metaforicky. Dnes je taká doba, ako keby sa podobenstvo už nenosilo. Všetko musí byť odtlačok života, možno trochu príliš surové, naturalistické. Ale ak niekto pociťuje potrebu povedať to takto, neodsudzoval by som ho. Len v televízii to musí byť prístupné po polnoci a v divadle nad 18 rokov.“

 

https://plus7dni.pluska.sk/Domov/Nadavky-sex-a-krv-To-nie-je-suteren-to-su-nase-divadla

 

 

Tak už sme sa za 10 rokov posunuli tam, že košické divadlo sa dnes bráni, že keď je niečo neodporúčané do 18 rokov, je to len odporúčanie a rodičia to nemusia rešpektovať!

A o ďalších 10 rokov už nebudú musieť ani predaj alkoholu a sex možno budú mať deti naživo ako v minulosti, keď všetci spávali v jednej izbe. No vtedy ten orálny tak nefungoval, vtedajší prváci sa nehrali na olizovanie pipikov ako to riešime v škole dnes.

 

„I keď treba povedať, že je na posúdení rodičov, či je dané predstavenie pre ich detí vhodné, odporúčanie divadla či festivalu je len informatívne.“

 

Čiže keď tam bude aj nahota, môžu si zobrať do divadla aj prvákov a škôlkarov.

 

herečka:

 

„Nič šialenejšie, nehoráznejšie a dehonestujúcejšie umeleckú tvorbu a umelca, stojaceho práve na javisku, som nezažila a nepočula.

 

Ako k narušeniu predstavenia došlo? 

 

Neviem presne, pretože som sa v zákulisí pripravovala na výstup. Na scéne zostalo ticho, začula som hlas z auditória, ako niekto hovorí o tom, čo je mravné a čo nemravné a ako naše predstavenie prirovnal k pornu. Vzápätí som začula meno Štefan Kuffa a spojila som si veci. Počula som, ako vyzval rodičov, aby vzali deti a odišli s nimi preč. S nimi odišli aj niektorí starší ľudia.“

 

https://dennikn.sk/4153028/zazila-som-vselico-ale-nic-take-sialene-ako-toto-vravi-herecka-luba-blaskovicova-o-naruseni-predstavenia-v-malej-frankovej/?ref=tit

 

 

V celom dlhom článku na Denníku N nie je ani slovo o deťoch a o tom, že nie je odporúčané do 18 rokov, len že vzali deti a odišli preč, čo hovorí tá herečka!

 

Myslela som si, že musel vrieskať ako zmyslov zbavený, keď nič šialenejšie nezažila! Ale ona len začula meno Kuffa a spojila si veci.

Takže len v zákulisí zažila niečo najšialenejšie! To je dehonestujúce, keby odtiaľ deti odišli!

A zaujímavé, že keď tam boli malé deti, to jej nevadilo! Hoci jej kolegyňa pred nácvikom mala problém v starobe ísť do obchodu s vibrátormi! Hovorila o tom po premiére!

 

Voľakedy by boli pohoršení ľudia z toho, čo dovolia deťom pozerať, keď samotná herečka hovorí, že pre ňu bola novinka ísť do obchodu s vibrátormi a pripravovať sa aj takto na predstavenie. 

Ale herečka to v starobe zvládla, tak sa poďme moderne snobsky tváriť, že je to normálka a celá intelektuálna elita chodí bežne kupovať vibrátory aj s deťmi.

 

A teraz prichádza skúška správnosti.

 

Chodíte kupovať vibrátor spolu s deťmi?

 

Lebo veď keď sú malé, nemusia vedieť, kde ste! A prečo by ste im to nemohli povedať, kde ste?

Ak chodíte kupovať vibrátor s dieťaťom, potom vám verím, že ste naozaj prirodzení a nehráte sa len na moderných snobov a že je to IN, keď sa na predstavení vulgárne rozpráva alebo hrá s vibrátorom. Keď nevadí vibrátor, vulgárne nadávky by vadili?

 

Môj dedko v minulom storočí moderný nebol, lebo hoci bol robotník, nikdy nebol tak primitívny ako dnešná intelektuálna elita, čo bežne vulgárne rozpráva a preto si myslia, že je to prirodzené aj v divadle!

Myslia si, že keď sa tak vyjadrujú umelci, nie na predstavení ale doma, že tak primitívny slovník musia mať aj obyčajní ľudia.

 

To u nás v škole používajú vulgarizmy len žiaci, lebo toto ich naučila tá nová intelektuálna elita. 

 

Došli sme tam, aby sme sa hanbili, že nepoužívame vulgarizmy a preto nie sme IN ako to ukazujú v divadle alebo telke.

Dnes je moderné pohŕdať dezolátmi a mať pritom primitívny slovník.

 

 

A viete, prečo sú od Kuffu fajnovejší aj keď útok oceľovou tyčou im nevadí? 

 

Lebo vedia, že divadlo sa nenatáča, ale hrá! 

Čo je pre mňa tiež primitívne povyšovanie, prečo som múdrejší.

 

Celé video natočil chlap, čo sa triasol, že ešte nikdy nič také nezažil, aby niekto zasiahol do predstavenia nad 18, keď sú tam deti, ale že sa tam šli brániť oceľovou tyčou, to všade zatajujú a to nikoho nevzrušilo, veď to už je normálka!

 

 

Soltész sa preto pýta:

 

„Je teda v poriadku prísť v nedeľu na katolícku omšu a začať počas kázne vyháňať z kostola deti, aby farár neohrozoval ich mravnú výchovu propagáciou knihy plnej sexu, incestu a bezuzdného vraždenia?

Pýtam sa pre seba.“
.
.
.
.
A hovoria im farári o sexe?
.
Mohol by ich prísť vyhnať, že nehovoria o sexe!
.
Však to vás pohoršovalo, že nehovoria!
.
.
.
A čo by povedal na to, keby ho farár bachol oceľovou tyčou?
.
Že je pohoršujúci obsah biblie? 
.
.
.
.

SaS a PS: Kuffa musí skončiť

„má čas chodiť po Slovensku a terorizovať ľudí“

 

„Zjavne sa Kuffa nedokáže ovládať. Dnes chcú zakázať divadlo, zajtra slobodu slova,“

 

 

To by sme rovnakým slovníkom mohli napísať, dnes mlátia ľudí oceľovými tyčami a zajtra ich budú chcieť strieľať!

 

 

„Kuffovo správanie kritizuje aj hnutie Progresívne Slovensko (PS). Ide vraj o dôkaz, že nie je spôsobilý zastávať akúkoľvek verejnú funkciu. Hnutie PS ho vyzýva na odstúpenie, ak tak Kuffa nespraví, plánuje sa hnutie obrátiť so žiadosťou o jeho odvolanie na Tarabu.“

 

 

=============

 

komentáre z Denníka N – ako ich neinformovali o deťoch!

 

 

Skoda – alebo zamer – ze v clanku sa nezdoraznilo, ze divadlo malo byt iba pre dospelych. Ak v hladisku boli deti, to z javiska nevideli? Ak by predavacka predavala alkohol detom a niekto by ju upozornil – neurobil by správne? Asi to nebolo bielo- cierne ako chce byt tento clanok!“

 

„Prosim vás, čo to dristáte za blbosti? Podstata je úplne inde a ak ste ju nepochopili, tak máte vážny kognitívny hendikep. Alebo ste utajený Kuffov priaznivec. Obidve vás v každom prípade vylučuje z vecnej diskusie.“

 

(Táto nesúhlasí, treba ju progresívne vylúčiť z diskusie!)

 

Mne sa snáď sníva. Tie vyjadrenia ohrozenia detí a mládeže mi prídu úsmevné a to, ako starosta sa vyjadril, že to mali hrať až po 22 hodine? Divadlo, kde hlavne je veľa textu, je úsmevné aj vážné, plné reality. Že tam boli nadávky a spojenie so sexom? Je to trápne, to fakt ideme deťom zakrývať oči, lebo v telke beží bozk či sex? Kam sme sa dostali? Ale tradičné krčmové nadávky a mlátenie v rodine či týranie, to je ok, to je tradične slovenské… a mimochodom, ak niekto zlyhal v informovaní, tak organizátor, nie divadlo. A niekedy sa to robí naopak, označuje sa špeciálne detské predstavenie, ak je určené pre deti. Je tu čoraz smutnejšie žiť v tejto smutnej krajine :-(“

 

(Keď môžu vidieť týranie, prečo nie sex?)

 

„Čo také tá hra obsahovala ? Pár nadávok aké už prváci na školskom dvore pokrikujú ? (synovec je/bol práve prvák) V jednej vete spomenutý sex shop ?“

 

 

 

Takže takto novinári manipulujú svojich čitateľov proti Kuffovi. Ich čitatelia si myslia, že išlo o jednu vetu o sex shope!

 

Že mala aj herečka Kocúriková čo robiť s prípravou na nácvik predstavenia s vibrátorom, o tom nič nevedia!

 

 

Videli sme opäť manipulácie v praxi!

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Jens Stoltenberg

Stoltenbergova rozlúčka: Aliancia je silnejšia ako kedykoľvek predtým, ale budúcnosť NATO stojí pred skúškou

19.09.2024 18:28

Európa a Amerika sú ale silnejšie a bezpečnejšie, keď sú spolu, uviedol Jens Stoltenberg.

Róbert Fico / Zuzana Dolinková /

Dolinková kritizuje konsolidáciu v zdravotníctve, hovorí o politikárčení. Opozícia varuje pred kolapsom

19.09.2024 18:24

Konsolidácia verejných financií má podľa opozície i komory sestier zobrať zdravotníctvu stovky miliónov eur.

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701410x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie