Založ si blog

Progresívni novinári si vychovali (intelektuálne) stádo svíň

 

Rovnako by ste to mohli vidieť aj v triede, kde sa šikanuje, postup to má rovnaký!

 

 

Neviem, či si to uvedomujete, ale aj Trumpa aj Matoviča zosadili médiá.

Linkovala som tu dôkazy výpovedí amerických novinárov z najdôležitejšieho amerického mainstreamu, ako si boli vedomí a už dopredu, že majú mediálne zlikvidovať Trumpa a vyrobiť mediálny obraz Bidenovi a ako konkrétne to robili, v čom konkrétne manipulovali informáciami.

Občanov manipulijú novinári. A to nepíšem, že všetci, ale vždy tie na to zriadené a preto najdôležitejšie médiá.

Rovnako u nás Matoviča zlikvidovali naše hlavné médiá, médiá mu vyrobili obraz psychopata, aby sa to všade šírilo. Keby to takto dennodenne nepodsúvali občanom médiá, operovalo by sa inými argumentami k veci, nie najviac tým, že je psychopat. Túto charakteristiku naňho nalepili progresívne médiá. Mysleli si, že keď ho takto zvrhnú, tak sa dostane k moci nimi pretláčaná strana PS.

 

Dnes úplne rovnakým spôsobom vytvárajú progresívne médiá obraz Šimkovičovej, že je primitívka. Občania by nevedeli vymenovať nič pádne na odvolanie, keďže vždy musia dodať, že nerobila nič protiprávne, ale už idú ako programované myši, že je primitívka a preto nepatrí do politiky.

To pritom nie je žiaden argument, lebo celkom rovnako považujú zas voliči vládnej koalície opozičných politikov za hlupákov a primitívov, len taká propaganda neobsadila kúpený mainstream!

Rovnako by z kohokoľvek vedeli akékoľvek médiá vyrobiť hlupáka, primitíva alebo psychopata. Na každého by sa našli argumenty opačnej strany prečo je hlupák, primitív alebo psychopat. 

Že sa to nedeje, tak preto, že iní než progresívni novinári nepíšu ľúbivú primitívnu propagandu. Neviem si, napríklad, predstaviť, že by na Pravde písal nejaký novinár o Šimkovičovej takto:

 

„Pri všetkej tragédii a mizérii je aj trochu zábavné sledovať, čo nové od včerajška naučil impresário Lukáš Machala svoju osobnú ministerku, teda v preklade slúžku, Martinu Šimkovičovú. Najnovšie je to slovo „majdan“, ktoré používa ako temné zaklínadlo na odsúdenie verejných prejavov zhnusenia z jej pôsobenia.

https://komentare.sme.sk/c/23370937/majdan-sa-da-aj-upokojit-komentar.html

 

 

Na Pravde by taký článok nevyšiel, lebo ich novinári sa držia novinárskej práce, teda argumentov k politike! 

 

Ich články sa vám možno preto zdajú menej šťavnaté v zmysle bulváru na najprimitívnejšie sklony čitateľov, lebo musia sa namáhať čítaním argumentov k politike.

Hlavný progresívny mainstream vzbudzuje len väčšiu pozornosť šikanóznou bulvarizáciou článkov s búšením na čitateľov, že nemusia o ničom rozmýšľať, stačí predhodeného politika len odsudzovať ako jeho karikatúru!

 

Darmo sa hrdia, že majú výkvet čitateľov, intelektuálov, umelcov alebo hercov, obsah ich článkov sú málokedy argumenty k politike, býva to mediálna šikana neželaných politikov alebo neželaných umelcov, ktorí ich stranu odmietajú voliť.

Práve tieto médiá oslovujú v čitateľoch len „svine“, ako by povedal Šimečka.

 

Napríklad na alternatíve tiež nájdete tak primitívnych čitateľov ako na SME a Denníku N, čo nevedia nijako k politike argumentovať len vulgárne nadávať, ale na alternatíve ich k tomu nevyzývajú! Nepodsúvajú im články, ktoré v nich majú osloviť „svine“ v nich.

A to iste z toho dôvodu, že veľmi dobre si uvedomujú, že na alternatíve sa pohybuje viac primitívnych čitateľov a kazili by im obraz, keby ich provokovali primitívnymi článkami. Takže sa ich skôr snažia civilizovať, aby sa nedomáhali svojich práv primitívne.

 

Opakom je progresívny mainstream, ktorý chce zo svojich intelektuálov vyrobiť akčnú primitívnu úderku do ulíc pre ich stranu, takže práve tam pracujú na tom, aby v nich oslovili „svine“ a to bulvárnou žurnalistikou len mediálnej šikany.

Potrebujú z nich vyrobiť jačiaci dav a preto vsádzajú na „svine“ v nich, že ich osloví túžba po šikane práve predhodeného.

 

 

Že sa im to darí, svedčia takéto komentáre čitateľov, ktoré by výborne charakterizovali aj šikanu na školách, citujem zo SME:

 

„primitívna pi…“

 

„Simkopica“

 

„kolko tato handra je este schopna zniest? neuveritelne kolko kopancov dostava a stale jej to nedochadza, drzi sa tam zubami nechtami…“

 

„Ten co daval pusu na celo by ju nemohol dat uniest do Rakuska ? Cestou daky “koktejl” a par elektrosokov k tomu by Martinke a slovenskej kulture len prospelo.“

 

„Tato krojovana ameba by mala byt zapisana v prvej 10 poradovnika na transplantaciu mozgu.“

 

„Skôr implantáciu…“

 

„Zanechalo to na nej stopu. Papuľu má vyťahanú, že by sa jej tam viazanička kok..ov zmestila.“

 

https://komentare.sme.sk/diskusie/5336268/simkovicovej-uhlavny-nepriatel.html

 

 

Taktiež tým vyprovokovali „petíciu“, kde nie sú žiadne požiadavky len vyjadrenie vulgárností, aby vedela, že je pi…, ktorá má už 1076 podpisov progresívnych voličov doteraz!

 

 

Pre diskusie progresívneho mainstreamu je typické, že ich čitatelia v diskusiách nepoužívajú argumenty ale výlučne len urážlivé alebo vulgárne nadávky. Môžete si otvoriť ktorúkoľvek ich diskusiu a presvedčiť sa, že keby ste mali spočítať komentáre s nejakými argumentami, tak ich nájdete len ojedinele a je to celé vždy len plejáda urážok a mediálnej šikany. 

Ono by veľmi ani nemali k čomu diskutovať, keďže tam sa o názoroch nediskutuje a za iné názory sa tam vzájomne vyhadzujú!

 

Takto si tam ich progresívni novinári vychovali len stádo svíň, čo keby sa takto správali na škole, tak poviete, že vidíte len šikanujúcu bandu. 

 

Myslím si, že sa to ich novinárom nepáči, lebo iste sa im nepáči, keď im robia takúto reklamu, ale už to nevedia ovplyvniť.

V takej bande už len svíň, ktorá sa zvrhne, už sa nedá zastaviť to, čo ste dali do pohybu, keď ste chceli ľudí len vyhecovať k odporu a k protestom. 

 

No, nezastavujú to, lebo to by museli pomazať celé diskusie a ich politické zadanie je dostať ľudí do ulíc na zvrhnutie vlády!

 

 

Takže, takto potom pracujú so stádom svíň, ktoré v nich oni sami vyprovokovali!

 

Čo na tom, že pôvodne boli intelektuálne, k šikane sa dajú strhnúť aj inteligentní ľudia a keď sa to deje v mase!

 

Potrebujú ich ako baranidlo na zvrhnutie vlády a preto podporujú v ľuďoch tie najprimitívnejšie sklony k odsudzovaniu iných a k šikane iných s možnosťou vyžitia vo vulgárnych nadávkach.

 

 

A hoci v poslednej diskusii Denníka N oni sami rozoberali, že dav oveľa viac šikanuje ženu než muža, priamo ich čitatelia sú ukážkou, že to robia tiež!

 

Horšie než vygenerovanie nejakého atentátnika je masová šikana od dospelých ľudí, ktorá sa už deje aj medzi umelcami!

 

Intelektuálnu elitu primitívne ľudské sklony neobídu! Tam je ďalší priestor na rozbíjanie rodín a vzťahov medzi kolegami a priateľmi!

 

 

 

 

Nezáviďte im iní novinári, že vy nie ste mediálne tak preferovaní. To je ako závidieť nejakému bossovi z triedy, čo iných len šikanuje a takáto je tá jeho moc a popularita, že je len úderný primitív!

 

Inak deťom nevysvetlíte, prečo nemajú iných šikanovať, keď tomu nerozumejú ani dospelí!

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Jens Stoltenberg

Stoltenbergova rozlúčka: Aliancia je silnejšia ako kedykoľvek predtým, ale budúcnosť NATO stojí pred skúškou

19.09.2024 18:28

Európa a Amerika sú ale silnejšie a bezpečnejšie, keď sú spolu, uviedol Jens Stoltenberg.

Róbert Fico / Zuzana Dolinková /

Dolinková kritizuje konsolidáciu v zdravotníctve, hovorí o politikárčení. Opozícia varuje pred kolapsom

19.09.2024 18:24

Konsolidácia verejných financií má podľa opozície i komory sestier zobrať zdravotníctvu stovky miliónov eur.

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701413x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie