Založ si blog

Kto na SME s kým diskutuje? Nikto!

 

Nová diskusia, choďte si ju pozrieť!

 

https://kultura.sme.sk/diskusie/5336347/snd-bratislava-ekonomicky-riaditel.html

 

 

Kto tam s kým diskutuje? Nikto!

 

Nenájdete tam dvoch ľudí, čo by mali v niečom opačný alebo iný názor a viedli v diskusii diskusiu!

 

Je tam už úplne norma, že sú tam len čitatelia, čo majú ten istý jednotný názor a preto môžu spolu len nadávať!

 

 

A ak sa niekedy stane, že sa v tej diskusii objaví niekto, čo napíše niečo nesúhlasné, iné alebo spochybňujúce tú údernú jednotnosť, okamžite, ale okamžite mu tam píšu, že je smerák, proruský troll a nech vypadne!

 

Tam sa nediskutuje, nikdy nediskutuje, tam sa iné názory len vyhadzujú štýlom odpáľ ty troll, ty dezolát alebo smerák.

A potom sa často ten chudák dušuje a píše dôkazy prečo nemôže byť dezolát, ani smerák…

 

Nabudúce si potom iní rozmyslia, či sa opovážia niečo spochybniť, keď na to vždy nasleduje znôška urážok, že takto inak môže rozmýšľať len smerák, troll, dezolát atď. 

 

 

Toto má byť intelektuálna elita? TOTO STÁDO OVIEC?

 

Však oni vôbec nevedia diskutovať a vedia len demagogicky vyhadzovať iných!

 

Týmto sa odnaučili diskutovať a je pre nich norma, že sa nediskutuje, ale súhlasí!

 

To je drzosť, keď s niečim nesúhlasíš!

 

 

A teraz sa choďte pozrieť na katolícku diskusiu na Postoji, kde máte pre vás demagogických katolibancov!

 

Máte na nich v diskusiách? Oni tam diskutujú!

 

Ani len tí demagogickí fanatici nie sú tak demagogickí hlupáci ako títo voliči progresívcov! Veď to je sorta už naprosto demagogických ľudí, čo nemusia diskutovať, len mať rovnaký názor!

 

Toto je váš poznávací znak, „intelektuáli“, že mám rovnaký názor a mám preto pravdu!

 

 

Hanbila by som sa, fakt hanbila by som sa byť v takej len sekte rovnakých názorov. 

Jeden inteligentný človek má aspoň minimálny zmysel pre slobodu, pre rozhovor a nielen pre nejaké demagogické stádo!

 

 

 

Oháňajú sa dúhovou vlajkou, že vraj vidia svet farebne. Ale len tak čiernobielo, že Drlička je biely lebo je náš, takže mal pravdu on a Nina Poláková je čierna, lebo tá nie je naša a teda nemala pravdu a bude iných šikanovať.

Podľa tejto šablony vieme, že ešte nevymenovaní budú čierni lebo nie naši a každý, kto podá výpoveď je stelesnené dobro, lebo náš!

 

Viete, že komplikovanejšie je to aj v hnutí Hare Krišna?

 

Ani jehovisti neprišli na tak geniálnu myšlienku vyhlásiť všetkých iných za nacistov a hotovo! 

 

 

A toto je váš umelec, patetický Hvorecký, že niekoľko minút vysvetľoval prečo on je stelesnené dobro a Šimkovičová stelesnené zlo nacistka!

 

Pritom on je stelesnený hlupák, čo tu len poslušne pretláčal kvóty na migrantov a morálne sa pritom nafukoval ako fóliový balón.

 

https://www.facebook.com/michal.hvorecky/videos/1543647593232751

 

 

Primitívi sú vám na smiech?

 

Tak sa pozrite na seba, aká je tá vaša „intelektuálna elita“ primitívna, len primitívne poslušná pretláčanej propagande!

 

 

====

 

Práve som si prečítala, ako máte zdegenerovaných fanúšikov:

 

Chmelár včera:

 

IDE IM O PENIAZE, NIE O SLOBODU

 

„A tak zostáva jediný dôvod: súčasná vláda zastavila mimovládnym organizáciám, ktorí si z nej robili dojnú kravu, kohútiky. Preto tak jačia. Ale nikde v ústave ani v zákonoch tejto republiky nemáte napísané, že mimovládky majú nárok na to, aby boli živené štátom. Oni sami predsa kedysi rozvíjali ideológiu, že sa treba zbaviť závislosti na štáte – nech sa páči, umožnili vám to. To isté sa týka Fondu na podporu umenia. Smeráci si dlho hriali hada na prsiach v podobe ministra kultúry Mareka Maďariča, ktorý si presadil za riaditeľa STV voliča pravice Václava Miku (a ten ich tam za odmenu ani nepustil) a ktorý nastavil aj súčasné pravidlá vo fonde. Všetci tvoriví ľudia vedia, ako subjektívne sa tam rozhodovalo a ako sa prihrávali peniaze „našim“. Ak si dnes opozícia robí posmech z nešťastného výroku „Slovenská kultúra musí byť slovenská, slovenská a žiadna iná“, oni sami sa správali podľa vzorca „Slovenská kultúra musí byť progresívna, progresívna a žiadna iná“.
Uveďme si len aktuálny príklad: ministerstvo kultúry za minulej vlády odkleplo dotáciu 537 000 eur na film Miki o mafiánskom bossovi Mikulášovi Černákovi. Opakujem a zdôrazňujem: vyše pol milióna eur určených na podporu umenia odišlo na rýdzo komerčný film, ktorý prichádza do kín „čisto náhodou“ v čase, keď Mikuláš Černák, ktorý zavraždil 33 ľudí (presnejšie: 33 vrážd mu dokázali), žiada o podmienečné prepustenie. To znie ako úplatok, nie tvorivý príspevok. Nemôžete si pritom nevšimnúť, ako sú scenárista Miro Šifra a herec Milan Ondrík až zvrátene nadšení z toho vraha, ako veria tomu, že sa polepšil. Hovoríme pritom o človeku, ktorý neváhal odrezať hlavu policajtovi, strčiť ju do umývadla a smiať sa pri tom. Hovoríme o človeku, ktorý nikdy neprejavil žiadny súcit s obeťami, rehotal sa na tom, ako vyzerajú po smrti a farbisto to opisoval kamarátom. Ale naši „umelci“ sú už aj insitní psychológovia, a tak Šifra ako aj Ondrík bohorovne vyhlasujú: „Celkom rýchlo som pochopil, že to nie je žiadny šialený psychopat, ale celkom obyčajný chlapec z dediny.“ Toto robia obyčajní chlapci na vidieku?!? Čo čakáte po takýchto scénach a vyjadreniach? Umelecký zážitok alebo ovracané sedadlá v kine?
Nikdy som nespochybňoval filmy s gangsterskou tematikou. Ale toto je príliš živé a tvorcovia evidentne podľahli falošnému imidžu Černáka, ktorý si v base už roky pestuje. Robiť z masového vraha podvedome sympatického hrdinu v čase, keď je naša spoločnosť dezorientovaná a nachylná k skratkovitým násilným riešeniam považujem za vrcholne nezodpovedné. Ak k tomu pridáme rozmer ďalšieho agitpropu, ktorý má vydláždiť cestu k Černákovmu prepusteniu, ja vyzývam na bojkot takéhoto svinstva. Netvárme sa, že toto je „o našej histórii“. Toto je o znásilňovaní histórie na účelové potreby súčasnosti a Milan Ondrík sa tým ani netají. On nechce pochopiť minulosť, on chce démonizovať súčasnosť.“

https://www.facebook.com/photo?fbid=908428501329373&set=a.475941001244794

 

 

Chmelár dnes:

 

TOTO NIE JE CESTA K POCHOPENIU DEJÍN, ALE K VYTVORENIU KULTU MASOVÉHO VRAHA
 
„Ešte jednou poznámkou sa vrátim k aktuálnemu kinohitu a viac sa k tejto téme vyjadrovať nebudem. Naplnili sa moje najhoršie obavy. Ľudia sa z tohto filmu vracajú uveličení, niektorí až dojatí, píšu mi, že som ho vôbec nepochopil, že to bol v podstate dobrý človek, ktorý odstraňoval len zlých ľudí, v podstate to tu čistil! Vraj mal morálne zásady, nikdy by neublížil ženám a deťom, prispieval na charitu a cirkev, ľúbil svoju mamu a celá dedina si ho vážila… No to mi odľahlo, to by sme mu mali asi tie desiatky beštiálnych vrážd odpustiť, však?
Fascinácia zlom vo filme nie je žiadnou novinkou. Ale to, čo je nebezpečné, je prístup samotných tvorcov k tejto téme. Ak masový vrah Mikuláš Černák dokázal očariť herca Milana Ondríka tak, že o ňom fascinovane hovorí, že nemal pocit, že sa rozprával so zlým človekom, ak sú pre neho vagabundi tí, čo dnes vládnu a nie tí, ktorí tým najneuveriteľnejším spôsobom vymykajúcim sa všetkým zvráteným predstavám mučili a vraždili, ak majú miestni dedinčania na neho len tie najlepšie spomienky a nikdy ho neodsudzovali, hoci vedeli, čo robí, je to tá najhoršia správa o stave tejto spoločnosti. Do tohto perverzného divadla sa zapojili aj médiá, ktoré vyhľadávajú pochybné osôbky, pamätníkov (!), ktorí sa hrdia tým, že Mikiho (všimnite si už to familiárne pomenovanie, ktorým nám niečo podprahovo podsúvajú) poznali, že to bol sympaťák, ktorý sa k nim správal s veľkou úctou a vôbec nebol agresívny (rozumej, keď bol vyberať výpalné). A dokonca aj inak nemilosrdné filmové kritičky sa rozplývajú nad tým, akú mal charizmu…
Kto toto všetko vidí a bráni film obohraným klišé, že „je to o našej histórii“, tak je v mojich očiach zaslepený idiot, ktorý nevie o dejinách vôbec nič. Pretože z tohto filmu nebude žiadne poučenie, žiadna katarzia. Práve sme stvorili kult toho najodpornejšieho masového vraha. Velebíme monštrum, ktorému týmito obdivnými výrokmi staviame slavobránu k slobode.
Ak by sme sa mali naozaj naučiť niečo o našich najnovších dejinách, museli by sme do tej série agitpropov zasadiť príbeh o inom Mikulášovi. O podvodníkovi, ktorý aj so svojimi kumpánmi Miklošom, Palackom a inými oklamal celý národ a pod falošnou zámienkou privatizácie odovzdal naše strategické podniky do rúk iných štátov. O lumpovi, vďaka ktorému už nemáme slovenskú ekonomiku, lebo sídla veľkých firiem sú v zahraničí, nič podstatné nevlastníme, nič dôležité nevieme ovplyvňovať. Tento Miki nás zatiahol do troch nezákonných vojen a má tak na rukách krv slovenských vojakov. Lenže toto sa do vízie našich „umelcov“ pracujúcich so šablónou „lebo Fico“ nehodí. Výsledkom sú vymyté mozgy mladej generácie a nastavenie zvrátených hodnotových kritérií, ktoré nám ako vzory ponúkajú ohavných vrahov. Je mi z toho na vracanie. Nikdy sa s týmto videním sveta nezmierim.
A ešte niečo. Ak už, spomeňte si pri tomto filme na skutočného hrdinu, o ktorom tu niet ani zmienky. Na generála Milana Lučanského, ktorý dostal Mikuláša Černáka a ďalších odporných mafiánov za mreže. Na bojovníka proti mafii, ktorý možno zaplatil životom za to, že si niekto potreboval vyrovnať účty…“

https://www.facebook.com/photo?fbid=908885274617029&set=a.475941001244794

 

 

====

 

 

Takže aj takto si vychovávate Cintulov:

 

 

„píšu mi, že som ho vôbec nepochopil, že to bol v podstate dobrý človek, ktorý odstraňoval len zlých ľudí, v podstate to tu čistil!“

 

 

Tie svoje ovce ste už naučili aj to, že pochopiteľnými vraždami sa predsa môžu odstraňovať LEN zlí ľudia, čo máte teraz širokú škálu, keď väčšina sme pre vás len ľudský odpad a nacisti!

 

Takto ste si zdôvodnili Irak, Gazu a k Ukrajincom máte tupú empatiu! 

 

Z vysoka na nich seriete ako ich do vojny naháňajú ako dobytok!

 

Lebo vy nemáte vysokú morálku, vy máte citovú tuposť!

 

Tie vaše morálne ofuky od utečencov až po Ukrajincov boli len obyčajné snobstvo, len vaša hra na city a morálku!

 

Ste farizeji s nulovou citovou empatiou! Morálne tupí ľudia ako je aj váš nacista starý Šimečka, čo osobne má za plotom obete aj z Iraku aj z Ukrajiny, lebo na rozoštvávaní týchto vojen sa osobne podieľal!

 

 

====

====

 

Medzitým dal niekto do tej diskusie odkaz na šikanu v opere SND:

 

„Nina Poláková už striehne v zálohe. Aj finančné výsledky budú dobré. Keď vyšikanuje polovicu zamestnancov, ušetrí sa kopec peňazí za výplaty…“

 

„Nielen Polakova🙂

„Umelci z Opery SND sa boja chodiť do práce, hovoria o terore: Od nadriadených zažívame šikanu!“

 

 

november 2023:

 

Umelci z Opery SND sa boja chodiť do práce, hovoria o terore: Od nadriadených zažívame šikanu!

Hovoria o terore

 

„Jedným z tých, čo majú trpieť, je dlhoročný účinkujúci z orchestra. „Začalo sa to nástupom Kristiána Tótha za vedúceho kancelárie kolektívnych telies, keď vlastne nastal taký určitý pocit teroru v orchestri. On je Drličkov kôň. Keď som mal celý deň lekára, vyhrážal sa mi, aby som si ho presunul na iný deň. Vraj mám nastúpiť do práce a že keď pôjdem po diaľnici 180 km/h, tak to stihnem. A potom je tu riaditeľ opernej časti Martin Leginus. Celá trúbková skupina sme boli na koberčeku. Povedal, že keď sa nám nepáči a nebudeme poslúchať, môžeme ísť za kasu. Chodí na skúšky a fotí nás – ako sedíme, či máme prekrížené nohy. Hodnotí, ako sa tvárime. Keď mu v niečom oponujem, automaticky som označený za najhoršieho hráča orchestra, ktorého on v skupine nepotrebuje. Tiež nám povedal, že v skupine sa prudko zvyšuje morálka vďaka faktoru strachu,“ rozpovedal sklamane.

 Čo sa deje?! Operní speváci Slovenského národného divadla sa vo veľkom začali búriť minulý rok v lete po tom, ako šéf Matej Drlička (47) znižoval stavy sólistov. Vtedy dostalo výpoveď 13 interných zamestnancov. A v súčasnosti mali nastať otrasy v Opere SND znova.

 

„Jednoducho nás tam šikanujú. Ľudia sa boja chodiť do práce. Prosím, nezverejňujte moje meno a priezvisko, aby ma neprepustili. Ale musí sa to riešiť,“ pridal svoj pohľad aj dlhoročný člen Opery SND, ktorý tiež požiadal o zachovanie anonymity. „Riaditeľ Leginus si to možno neuvedomuje, ale niekedy povie také veci, ktoré sa človeka dotknú. Často tieto slová hraničia so šikanou. Šéf divadla Drlička to musí riešiť!“ nepochybuje zdroj blízky divadlu.

Náročný uplynulý rok

 

Napätie v SND bolo cítiť pred vyše rokom. Vtedy v divadle padali hlavy. Aj keď sa to mnohým zamestnancom prestížnej inštitúcie nepáčilo, Drlička mal svoje argumenty. „Pri nástupe nového vedenia mal sólistický ansámbel Opery SND 27 členov. S týmto počtom sólistov bolo Slovenské národné divadlo jedným z posledných divadiel v Európe, ktoré zamestnáva taký veľký súbor, pričom nie je schopné všetkých sólistov efektívne vyťažiť,“ prezradila nám vtedy hovorkyňa SND Izabela Pažítková. Niektorí speváci mali počas jedného roka od 10 do 30 predstavení, čo bolo pre divadlo primálo.“

https://www.cas.sk/clanok/2865029/umelci-z-opery-snd-sa-boja-chodit-do-prace-hovoria-o-terore-od-nadriadenych-zazivame-sikanu

 

 

november 2023:

 

Šéf SND Drlička si pekne prilepšil: Za mesiac berie poriadne mastnú sumu! Dostáva aj odmeny

„Nový Čas má k dispozícii dokument, ktorý poukazuje na zvýšenie platu generálneho riaditeľa o tisícky eur. Aktuálne mesačný plat šéfa SND predstavuje sumu 5-tisíc eur. A to nie je všetko, k platu mu prislúchajú aj pekné odmeny.

K takejto výške mzdy a odmenám sa dostal aj Jozef Švolík, ktorý bol po Drličkovom odchode dočasne poverený vedením. Drlička si po svojom znovuzvolení už na plat nesiahol. „Pán riaditeľ podpísal novú pracovnú zmluvu v máji 2023. Predtým, ako ho odvolali, pár mesiacov nepracoval. Dovtedy poberal plat v sume vyše 2 800 eur. Teraz má kráľovský plat. Považujem to za nehorázne, keď sa krajina nachádza v energetickej aj finančnej kríze a riaditeľ SND zarába 5-tisíc eur,“ prezradil Novému Času zdroj blízky z prostredia divadla.“

https://www.cas.sk/clanok/2843157/sef-snd-drlicka-si-pekne-prilepsil-za-mesiac-berie-poriadne-mastnu-sumu-dostava-aj-odmeny/

 

Aj Aktuality apríl 2022:

 

Napätie v opere SND: interní sólisti miznú z predstavení. Na pódiu je stále viac hostí aj partnerka riaditeľa

 

https://www.aktuality.sk/clanok/s2sLxiC/napatie-v-opere-snd-interni-solisti-miznu-z-predstaveni-na-podiu-je-stale-viac-hosti-aj-partnerka-riaditela/

 

 

 

Prosím, všimnite si tieto slová:

 

„„Jednoducho nás tam šikanujú. Ľudia sa boja chodiť do práce. Prosím, nezverejňujte moje meno a priezvisko, aby ma neprepustili. Ale musí sa to riešiť,“ pridal svoj pohľad aj dlhoročný člen Opery SND, ktorý tiež požiadal o zachovanie anonymity.“

 

Aké objektívne informácie dávajú svojim voličom progresívne médiá, keď klamú, že iní anonymní členovia SND už určite neexistujú lebo sa nepodpísali?

A tí, čo kritizovali šéfku baletu, že iných šikanuje, sa už podpísali?

 

Celkom logicky sa každý obracia na iné médiá podľa toho, kde nezažije zneužitie informácií ale pochopenie! 

A 100 % sa tam musí diať šikana aj pre politiku, lebo SND v tom nie je spoločenskou výnimkou, že tu by sa už ľudia netriedili podľa toho, aký postoj majú k politike!

 

 

To môžete fakt tvrdiť len hlupákom, že postihuje to len celú spoločnosť ale až medializovaná šikana v SND, kde sa to teraz rozhoduje, je výnimkou, že ich sa také politické boje nedotkli!

 

Ja sa nečudujem, keď sa rozbíjajú obyčajné rodiny v ktorých sa to nerozhoduje, ako musí tam, kde ten politický boj prebieha až na politický prevrat?

 

 

Ľutujem umlčiavaných umelcov aj novinárov, mnohokrát som to písala.

 

A preto nebudujte totalitnú spoločnosť, kde bude existovať len jediná pravda! Lebo časom vás to zomelie všetkých a už sa vás nebudú môcť akí občania zastať, keď im tu ako umelci a novinári vybudujete nad hlavou (aj svojou) totalitu!

 

 

Veľmi ľahko rozoznáte, ktorá strana tu buduje totalitu!

 

Vždy tá, ktorá neuznáva iný názor, ktorá neumožňuje diskusie, ktorá vás len pri otázkach označí za nacistu!

 

Všetci máte možnosť ísť diskutovať na alternatívu! Máte takú možnosť od progresívcov?

Môžete tam ísť a s niečim nesúhlasiť?

 

Na alternatívu by ste predsa nešli preto, lebo sa bojíte progresívneho mediálneho zničenia a šikany od svojich kolegov!

 

Nebudujte to, čo vás ešte viac zabetónuje do mlčania!

 

===

 

Jeden komentár odtiaľ na záver, že ide o povalenie vlády, nie o Šimkovičovú!

Ide o boj proti výsledkom volieb, aby sa dostali k moci tí, ktorých ľudia nevolili a nemajú na vládu!

 

„Pričom to je absolutne nutné dostať Simkovicovu prec z vlády. Treba protesty proti nej všade a stále. Ta to len tak nerozchodi. A to moze byt spustac rozbitia koalicie. “

 

 

 

Pozrite si ich dnešnú diskusiu o normalizácii s Drličkom na SME, kde majú ešte aj zatvorenú diskusiu. Tam sa ani nesmie diskutovať!

 

Drlička v diskusii SME: Barbari tiež nemali žiadnu stratégiu, ich agendou je ničiť

 

„Šimkovičová a Machala sú dvaja barbari, ktorí znásilňujú a plienia celú krajinu.“

 

https://video.sme.sk/c/23371341/slovenska-narodna-kultura-diskusia-madarica-kusej-a-drlicku.html

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Záchranársky vrtuľník

Na škole v Kráľovskom Chlmci sa po páde z okna vážne zranil chlapec. Vrtuľníkom ho previezli do Košíc

19.09.2024 17:11

Potvrdili to záchranári, polícia aj primátor mesta Karol Pataky.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701367x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie