Založ si blog

Tak kto tu bráni umelcom venovať sa umeniu?

 

Starší Šimečka robil svojim ovciam také vtipy, že voliči koalície by chceli vidieť opekať novinárov a Šimkovičovú zhadzovať homosexuálov zo skaly. Toto sú vtipy pre ich ovce v duchovnej debate ako budú triediť ľudské duše na „Poslednom súde“ podľa toho, či chcú voliť Progresívne Slovensko alebo nie!

 

Prečo by sme mali chcieť vidieť novinárov opekať? A prečo sa vôbec progresívni novinári považujú za novinárov? Veď vždy pracujú len na vojnách a slúžia na politické prevraty a rozoštvávanie ľudí!

 

Občania by ich chceli vidieť na spravodlivom súde, kde by mali riadne svojho obhajcu. Chceli by vidieť, ako sa zodpovedajú za svoje činy rozbíjania rodín, celej spoločnosti a rozoštvávania štátov do vojen! Ako majú mať aj zločinci a má aj posledný mafián nejakého obhajcu. Kto by ich chcel opekať a ešte sa špiniť s nimi nejakou nenávisťou? Myslíte si, že nevedia, že nenávisť by ich s vami len spájala?

 

Nevadilo im ani že ich sponzori zavraždili ich kolegu, aby mohli vyvolávať politický prevrat. Ich morálka je najšpinavšia zo všetkých profesií. Kam sa na nich hrabe pornopriemysel, čo nie je obchod so smrťou a vojnami?

 

Ľudia si ich nevážia a preto by ich mali chcieť opekať?

 

 

A tieto charaktery sa hrajú na „Posledný súd triedenia duší“ podľa toho, či už budete voliť Progresívne Slovensko?

 

Nebudeme, môžete si dať zavraždiť ďalšieho novinára na politický prevrat, aby ste dostali hlupákov do ulíc!

 

 

Šéfredaktorka SME napísala:

 

„Lenže Šimkovičová nemôže rátať ani s podporou hercov z populárnych televíznych seriálov, ktoré poznajú aj ľudia, akí nikdy nevkročili do divadla.

už dnes dosiahla, že bude navždy spomínaná ako jedna z najdesivejších deviácií štátneho úradníka, ktorý mal slúžiť občanom, ale slúžil len svojej vlastnej predstave o svete.“

https://komentare.sme.sk/c/23369975/so-simkovicovou-uz-nebude-jablko-ostane-nam-len-cervik-komentar-sefredaktorky.html

 

 

Aspoň vidíte, na čo tých hercov majú! Ako majú v reklame predať zubnú pastu alebo Lídl, Lídl, Lídl, rovnako aj povalenie vlády, lebo voliči im nezvolili ich politickú stranu, ktorú tu predávajú títo „novinári“.

 

Keďže ja televíziu nemám, pre mňa bolo vtipné, že vraj tých hercov z televíznych seriálov poznám. To ešte tých zo socialistických filmov, keď okrem kolaborácie s totalitou vedeli aj hrať. Dnešní ma už vôbec nezaujímajú. A stačilo mi zhodnotenie filmu Vlny od Chmelára, že ten film si pozriem maximálne po rokoch ako ich Sviňu.

Absolútne nie som zvedavá na takúto ich umeleckú „elitu“.

Pritom z divadiel ma najviac vždy zaujímal práve balet a opera. A to až tak, že keď som študovala v Bratislave, nemala som čas ani na jedinú činohru, lebo každý tretí deň som bola na balete alebo na opere. Na činohru mi už nezvýšil čas.

 

 

KLAMÚ, že na umelcov a hercov nerobia politický nátlak, keď už teraz hovoria o „triedení duší“ všetkých občanov podľa toho, či chcú voliť Progresívne Slovensko! Potom už teraz prebieha nátlak na všetkých hercov a umelcov, aby mali „správnu dušu“ a podporovali Progresívne Slovensko a zvrhnutie neželanej vlády!

 

Ešte aj ich čitatelia chápu, že majú šikanovať všetkých hercov a umelcov, čo nevolia Progresívne Slovensko a nebudú protestovať!

 

Ukážkou takej masovej šikany sú aj reakcie ich čitateľov na Ninu Polákovú, keď sa dopustila toho, že sa chce ako šéfka baletu venovať baletu a nie ich politike!

 

 

A TO INÝCH OBVIŇUJÚ, že iným bránia venovať sa slobodne umeniu! A teraz sa začína diať od nich šikana za to, že sa chce venovať baletu, lebo má politike! 

 

 

Má to podľa nich odmietnuť a protestovať za Progresívne Slovensko, inak NEMÁ CHARAKTER!

 

Ukážka šikany len ich čitateľov. Predstavte si, čo potom robia umelci medzi sebou!

 

Triedia si duše na progresívne a neprogresívne!

 

 

 

„Už to, že prijala ponuku on hentých ju morálne diskredituje“

 

 

 

 

„prva ‚padla‘ duša ?

 

To je teda charakter

 

Temná doba ukazuje charaktery.

 

Ona bola padlá asi aj predtým. Oportunisti nehľadia okolo seba, idú hlava nehlava, hlavne ze kešujú…

 

Renegátka. Pred Vianocami mám lístky na Luskáčíka, chceli sme deťom predstaviť balet, ale ešte si to dobre rozmyslíme. Radšej pracovať so Satanášom ako so Šimkovičovou.

 

A tú fotku by si mala nová pani riaditeľka nalepiť na dvere.

 

To, ze Polakova bola skvela solistka niekde… Neznamena, ze je dobra na veducej pozicii… Drlicka to zrejme pochopil…

 

ano svetova mohla byt len ked vies tancovat neznamea ze vies sefovat….

 

Hydina a plochozemec ak niekoho
nominuju tak to smrdi, nepoznam ju, no toto ju totalne diskvalifikuje, verim Drlickovi

 

Každý režim potrebuje svojich kolaborantov… ešte pls pridať nejaký ten titul „Zaslúžilá umelkyňa“

 

Balet SND pre mňa práve skončil . Škoda .

 

tusim treba zacat vracat listky s poznamkou ze je to kvoli vedeniu, nie kvoli vykonu baletu. balet je perfektny!

mimochodom.. by som sa hanbil ako pes keby ma henta uderka co i len spomenie za kamarata, nieto este vymenuje.

 

Keby bola taka vynikajuca mala moznost urobit svetovu karieru, skoncila pri Simkovicovej a plochozemcoch….

 

to tej Polákovej fakt nie je trápne takto kolaborovať s prepnutým konšpirátorským duom Šimkovičová – Machala ?

 

Prečo by jej to malo byť trápne keď sa citi byť neprávom vyhodená? A toto sme my Slováci hneď sa dáme na jednú alebo druhú stranu, a pri tom vôbec nevieme kde je pravda.

 

Keby som sa aj cítil neprávom vyhodený, tak nikdy sa nenechám nainštalovať naspäť touto ministerkou a jej fúzikatým ošetrovateľom. Ty áno? A nebolo by ti mrzko trápne sa ešte s nimi aj fotiť pri stole na dôkaz tej kolaborácie?

 

Zjednodušene – primitívi pracujú na plné obrátky pre primitívov.

 

Už to, že prijala ponuku on hentých ju morálne diskredituje

 

Rozdeľuj a panuj. Charakter pani Polákovej dostal zabrať.

 

Pani Poláková sa týmto v mojich očiach veľmi nevyznamenala. Skvele tancovať ešte neznamená, že vieš riadiť iných ľudí. Škoda. Myslím, že teraz sa odhalí viac charakterov.

 

„Nie každý úspešný športovec môže byť aj dobrý tréner“….platí aj v balete.

 

Získať funkciu politickým dosadením je najväčšia úbohosť.

 

Aj by som sa hanbil keby sám mal od týchto dvoch zobrať nejakú funkciu,ale charakter je charakter, takto ste sa zabezpečila a ostane vám navždy indiánske meno „tá ktorá prvá kolaborovala“

 

Som zvedavý, koho musela vyfajčiť, keď Machalu fajčí tá blonďatá sedlaňa. Žeby si v Kittsee dali menage a trois?

 

Klasicky pribeh karieristky a opportunistky. Dostala ulohu zlepsit slovensky balet, tak sa chcela predviest, za akukolvek cenu (napr. zdravia umelkyn a umelcov)… a teraz ukazala, ze jej je jedno kto je na cele, kym ona ma prilezitost vylepsovat svoj zivotopis. takto si predstavujem mindset ludi, ktori boli uspesni za minuleho rezimu. kombinacia schopnosti, vysokych ambicii a (dolezite) absencia chrbtovej kosti.

 

Sediet s tymito osobami pri jednom stole, tak sa dogrcam asi, to vypoveda aj o tej polakovej

 

Už sa nikdy nezbaví nálepky…

 

Po tomto som už úplne na Drličkovej strane. Kto normálny poslúži ako marketingový nástroj pre Machalu so Šimkovičovou?

 

Ak vahate, kto mal v tomto spore pravdu resp. bol alebo nebol v prave, v Novom case alebo niecom podobnom (topky?) bolo zverejnene cele znenie listu baletnej majsterky pani Galovicovej, aj stanoviska jednotlivych clenov suboru… a je to desive citanie…

 

Kto normálny po tom co vyvádzajú čítačka správ a plochozemec im pôjde robiť užitočného idiota . Nemá existenčné problémy a navždy na nej zostane tieň , užitočnej hlupane .

 

Temná doba ukazuje charaktery.

 

Korčok čo nato?“

 

https://kultura.sme.sk/diskusie/5335692/machala-dodrzal-slovo-nina-polakova-je-spat-na-poste-sefky-baletu-snd.html

 

========

 

 

Tak kto tu bráni umelcom venovať sa umeniu???

 

 

Podľa nich má robiť papagája na ich protestoch na politický prevrat a boj proti výsledku volieb!

 

 

Nikto vás nechce opekať, ale všetci by si priali vidieť s vami riadne súdy ako s nacistami. Aby ste mali riadneho obhajcu, ako aj posledný nacista!

 

To chce vidieť váš „ľudský odpad“, ktorý ani po vašom prenasledovaní nechce voliť vašu stranu!

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Róbert Fico / Zuzana Dolinková /

Dolinková kritizuje konsolidáciu v zdravotníctve, hovorí o politikárčení. Opozícia varuje pred kolapsom

19.09.2024 18:24

Konsolidácia verejných financií má podľa opozície i komory sestier zobrať zdravotníctvu stovky miliónov eur.

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Libanon, Hizballáh, Hassan Nasralláh,

Výbuchy pagerov sú pre nás tvrdou ranou, je to vyhlásenie vojny, vyhlásil šéf Hizballáhu

19.09.2024 17:15

Podľa Nasralláha zvýšil Hizballáh svoju bojovú pohotovosť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701387x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie