Založ si blog

Fico má pravdu, že týmto progresívnym pandrlákom robia politiku médiá! Rozhodujúci sú pre zmanipulovanie občanov ich novinári!

 

Vy ste si urobili z politiky progresívny lunapark na správne duše ako v sekte!

 

 

„Koaličné strany Smer, Hlas a SNS v stredu vydali aj spoločné vyhlásenie, ktoré sa končilo atakom na predsedov PS a SaS. „S plnou vážnosťou verejne vyhlasujeme, že ak dôjde k ďalšiemu atentátu alebo útoku na predstaviteľa vládnej koalície, politická opozícia na čele s M. Šimečkom a B. Gröhlingom bude zaň niesť plnú zodpovednosť.“

Nik z opozičných politikov na pódiu počas protestov v pondelok ani v utorok nevystúpil, s kritickými príspevkami sa verejnosti prihovárali ľudia z prostredia umenia, médií a justície.“

https://dennikn.sk/4145955/koalicia-spolocne-utoci-na-protivladne-protesty-cez-udajnu-hrozbu-dalsieho-atentatu/?ref=tit

 

 

To je vtip, že vládu povaliť nechcú? Pozrite si rovno v tom článku majú ako prvú fotku hore transparent z protestu:

STAČILO! ODÍĎTE! a k tomu fotku celej vlády!  A druhý transparent na tej fotke DOSŤ BOLO FICA!

 

A v tom článku presviedčajú svojich debilných voličov, že nikto z nich nechce povaliť vládu!

Tak, to je dôkaz ich debilnosti, hoci tam celé mesiace riešia ako povaliť vládu!

A ich sprostí čitatelia im veria, že len čitatelia chcú povaliť vládu, hoci Schutz im dnes píše, že to pôjde len z ulice!

 

 

z článku Denníka N:

 

„Na zázname z utorkového mítingu PS a SaS počuť dav skandovať „Do basy!“ (na videu cca od 54:30), no nie v súvislosti s Ficom, ale s bývalým špeciálnym prokurátorom Dušanom Kováčikom.

Samozrejme, to nevylučuje, že menšie skupinky mohli na proteste kričať aj „Fico do basy“, na zázname to však nepočuť. Heslo „Dosť bolo Fica“ sa v utorok na opozičnom proteste skandovalo – išlo o spontánne reakcie ľudí pod pódiom, ktorí reagovali na príspevky rečníkov.“

 

Tak, aby ste trollovia vedeli, že nemáte skandovať Fico do basy! Len niekto iný do basy!

 

Keď už sa chcete sprostí progresívni novinári hádať, kto s tým začal, tak Sulík s Matovičom, že vtedy mali ľudia vykrikovať Kaliňák do basy! A o tom môžem svedčiť, lebo ešte vtedy som bola voličom SaS a bola som na tých protestoch, kde sme mali kričať Fico do basy!

 

Akurát, že keď už sa dostali k moci, tak nedali žiadne ich obvinenie z korupcie, lebo to sa dobre len kričalo!

 

 

 

Druhá vec je, že to adresovali len pandrlákom – opozičným politikom, ktorým politiku medzi občanmi robia ich novinári!

 

No na novinárov by si už netrúfli, keďže všetci veľmi dobre vieme, že tí sú tu dosadení nadnárodnými mafiánmi a oligarchami, ktorí riadia aj celú EÚ!

 

To ešte ich pandrlákov, opozičných politikov kritizovať môžu, lebo to sú len ich bábky. Rozhodujúcu moc o rozvrate v spoločnosti tu majú ich novinári!

 

 

 

Fico má pravdu a hovorí pravdu, že týmto progresívnym pandrlákom robia politiku médiá! Rozhodujúci sú pre zmanipulovanie občanov ich novinári!

 

Fico na FB:

 

https://www.facebook.com/robertficosk/videos/4014306785466834

 

 

 

Pandrlák Šimečka mladší na FB:

 

https://www.facebook.com/miso.simecka/posts/1030017151821920?ref=embed_post

.
.
.
Nikto tu nekritizuje právo zhromažďovať sa a hovoriť za seba a nie za celý národ!
.
Vy tu ako opozícia klamete a vydávate sa za celý národ, hoci v Bratislave protestujú len herci pod politickým nátlakom progresívnych novinárov, čo vidno v ich médiách, aký šikanujúci nátlak vytvárajú na svojich čitateľov, že im rozbíjajú aj rodiny!
.
Vulgárne tu utočíte na ministerku vy, tuto máte svoju vulgárnu petíciu, ktorá nie je petíciou voličov vládnej koalície, kde už vyše 1000 ľudí nemá žiadne petičné požiadavky, len vulgárnosť samu o sebe:
.
.
.
.
.
.
A vy budete hovoriť niečo o vulgarizmoch?
.
.
 
.
A Šimečka nerozumie písanému textu, lebo tu manipulatívne klame, že koalícia sa vyhráža študentom a mamičkám a otcom s kočíkmi!
Bol tam vari s kočíkom Grohling? Budú vari mamičky s kočíkmi niesť zodpovednosť za ďalší atentát?
.
.
To je aká drzosť, že je tam Grohling a on vyzýva na odstúpenie Šimkovičovej za nekompetentnosť môcť odvolať riaditeľov?
.
Však on sám je ukážka nekompetentnosti s podvodnou aj diplomovkou a najhorší minister školstva, ktorého sme museli znášať, čo len hercom bolo jedno, keď boli mimovládkari a Jaurová prisatí na fondoch! To ste tam vtedy nekompetentného mohli mať lebo čo vás po školstve?
.
 
.
.
A ako, prosím vás, mamičky s kočíkmi rozumejú politike?
To chcete tvrdiť, že mamičky na materskej majú čas zaujímať sa ešte o politiku?
.
To asi len ako vaša Fialová, čo v rozhovoroch, keďže nevie napísať k politike ani jeden článok, hovorí, že ona nevie sedieť a má čas len cvičiť! 
Tak, ako sa zaujíma o politiku?
.
Ona sa zaujíma len o svoju IN progresívnu kariéru. Má čas tak na fitnescentrum, na politiku určite nie!
Môže byť dobrá herečka. Neviem, nesledujem ju, ale na politiku ona už nemá čas, čiže je z nej sprostá!
.
.
A to rovnako mamičky na materskej! Na záujem o politiku nestačí čítať len aktivistické články progresívnych akože novinárov!
To rozhodne nie!
Kto nemá čas sledovať politické diskusie a sledovať rôzne názory v politike, vôbec nie je v obraze a myslí si, že si vystačí len sebadôverou z poznatkov iného rezortu. Politika nie je nedeľná omša, že tam stačí prísť a na námestie ako do progresívnej spovedelnice na morálku, či máte správnu progresívnu dušu!
.
Tie mamičky s kočíkmi vôbec netušia, že tam sa riešia prachy pre prisatých a odstavených, že majú s kočíkom pomôcť na zvrhnutie vlády, lebo progresívnym aktivistom sa nepáči, že nemali dosť voličov na vládu. 
.
Spýtajte sa ktorejkoľvek mamičky s kočíkom, či niekedy počuli o strate veta a čo to je a hneď ste doma, že vedia oveľa viac o umelých plienkach!
.
Ale tak, viete si predstaviť mamičky na materskej, čo večer počúvajú politické debaty? Na to nemá čas ani Fialová a to nekojí!
.
Vy ste si urobili z politiky progresívny lunapark na správne duše ako v sekte!
.
To si môže dovoliť hnutie Hare Krišna, nie opozícia! Aby zbierali na politický prevrat mamičky s kočíkmi alebo vyťažené herečky!
.
.
.
.
.
.
Chmelár:
.
NEDOVOĽME KOMEDIANTOM, ABY INTERPRETOVALI NAŠE DEJINY
.
https://www.facebook.com/photo?fbid=906425324863024&set=a.475941001244794
.
.
.
.
.
==========
.
.
A teraz konkrétne dnešná snaha SME o povalenie vlády. Dávajú politikom, ale skôr čitateľom a svojim občanom vedieť, že majú vládu povaliť z ulice. Že to je lepší nápad ako v NRSR:
.
.
.
SME Schutz v článku:
.
.
„Kto sa nedokáže zjednotiť ani na Kováčikovi, Drličkovi, Kusej a tak ďalej – teda proaktívne sa zjednotiť –, buď netuší, alebo sa mu páči, ako vyzeralo a kam patrilo Slovensko pred rokom 1990. To bolo vtedy, keď jeden premiér, ktorý počúva na meno Fico, bol členom komunistickej strany.

Takže tak. Až stretnete Šimečku, Gröhlinga a Majerského, odkážte im toto. Vykoľajiť, zastaviť „valec“ (alebo podobnú metaforu) je dnes možné len z exteriéru. (Žiadna NR SR.)

.
.

Jeden je Brusel a druhý Námestie SNP, kde priama úmera „čím masovejšie, tým efektívnejšie“ je kruciálna záležitosť. Stačí sa pozrieť do Izraela (pred 7. októbrom) a Gruzínska (nedávno). Kto tomu nerozumie, nie je opozícia, ba ani jej maketa, a zaslúži si pád do zatratenia.

.

https://komentare.sme.sk/c/23370510/opozicia-sa-ocitla-v-hriechu-sprenevery-komentar.html

.
.
.
 .
.
Takže na toto majú týchto novinárov, aby rozmýšľali ako povaliť vládu proti vôli občanov!
.
.
.
.
Prečítajte si diskusiu, ale v úplne každej diskusii riešia ako zrušiť výsledky volieb a povaliť vládu a dosadiť tam svoju, ktorú ľudia nezvolili a nechcú!
To robili keď vyhralo OĽaNO a nie ich progresívci, to isté robia aj teraz. Asi majú novinári zadanie povaliť každú vládu pokiaľ nevyhrá ich strana!
.
.
.
.
A povedzte mi, čo za voličov má PS, keď vraj nevedia, že ide o zrušenie výsledkov volieb?
.
.
.
.
.
.
.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Jens Stoltenberg

Stoltenbergova rozlúčka: Aliancia je silnejšia ako kedykoľvek predtým, ale budúcnosť NATO stojí pred skúškou

19.09.2024 18:28

Európa a Amerika sú ale silnejšie a bezpečnejšie, keď sú spolu, uviedol Jens Stoltenberg.

Róbert Fico / Zuzana Dolinková /

Dolinková kritizuje konsolidáciu v zdravotníctve, hovorí o politikárčení. Opozícia varuje pred kolapsom

19.09.2024 18:24

Konsolidácia verejných financií má podľa opozície i komory sestier zobrať zdravotníctvu stovky miliónov eur.

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701393x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie