Založ si blog

Chce to vraždu!

 

V akom srabe je opozícia:

 

Aby ste mali predstavu, prečítajte si, čo si myslia voliči opozície. Tentokrát palcovali Timmyho Andersona, najznámejšieho diskutéra na SME, ktorého inak neznášajú, lebo píše kriticky ku PS:

 

Diskusia zo SME pod článkom Schutza „Protesty by azda mohli pohnúť Ficovou vládou“:

 

 

TimmyAnderson19:

„SaS bez Sulika nie je a nikdy nebola. Papierovy predseda Grohling robi iba to co mu Sulik prikaze. A Sulik zas robi najma to co vyhovuje ludom ako Hascak. A ten rozhodne Demokratov, ktori maju najvacsi tah na stihanie gaunerov ako Hascak nem zaujem podporovat.

Simeckovi vyhovuje, ze vina pana na SaS, hoci on sam si tam Demokratov nezela o nic viac ako SaS. Ak by ich tam chcel, nebol by ziaden problem z titulu svojho politickeho vytlaku k tomu SaS dotlacit. Ale on to nerobi, kedze Simecka tam Demokratov nechce. Boji sa, ze mu zoberu percenta. A po prieskume co si objednal Korcok, kde Demokrati by s Korcokom mal 14 kym PS 18, su jeho obavy este vacsie.

Tu sa ukazuje malost Simecku a PS. To nie je ziaden Dzurinda, ktory sa snazil zostavit co najsirsiu koaliciu, aby porazila Meciara, s tym benefitom, ze on sa stane premierom.

V PS uvazuju cisto partikularne, tj. aby sme my nestratili ani percenticko, a preto sa Demokrati nesmu dostat cez 5%.

Oni sa nadejaju, ze Ficovi to zacne padat, ked pridu konsolidacne opatrenia a oni ako PS porastu na 30% a potom nadiktuju 4-6 percentnym Demokratom, SaS a KDH svoje podmienky na akoze nove SDK.

Lenze to sa nestane.

Fico nie je ziaden idiot a cele konsolidacne opatrenia stavia tak, aby sa minimalne dotkli jeho volicov. Pokles jeho preferencii bude pomaly a zatial bude narastat najma Republika. A PS so svojou pasivitou nebude rast. Takze, vo vysledku, nedosiahnu nic, iba pomozu Ficovi.“
.
.
46x palec hore!
.
.
.
.
iný:
.
„Citam aj N a je to rovnake, je to prakticky dennik strany PS.“
.
7x palec hore!
.
.
.
.
.
Timmy Anderson:
.
.
.

„Protesty ? Vsak PS a SaS odmietli pozvat Demokratov a KDH sa tych protestov nezucastni.

‚Demokrati tvrdia, že PS a SaS nemajú záujem o spoluprácu pri organizovaní opozičných protestov. Juraj Šeliga uviedol, že SaS je vyslovene proti účasti Demokratov na protestoch. Dodal tiež, že KDH sa na nich neplánuje zúčastniť.‘

https://www.postoj.sk/160346/dnes-treba-vediet

Simecka ako potencialny premier, ktory by chcel raz vladnut nevie zorganizovat ani jeden banalny opozicny protest.

A on chce zorganizovat v buducnosti funkcnu vladu roznrodych politickych sil, kde bude treba na dennej baze hladat kompromisy, ked teraz nie je schopni ani dat 4 strany dohromady (to Matovica tam uz ani vobec neratam), aby sa postavili spolocne na tribunu proti Ficovi ?

Toto nie je opozicia, ale parodia na opoziciu na cele s PS ako jej lidrom.“

.
.
49x palec hore!
.
.
.
iný:
.
„Starý Šimečka (mladší od mňa) má zlý politický cit. Ako prvý novinár na Slovensku vsádzal na Pelleho, že s ním sa dá, a teraz vsádza so svojim synom na KDH. Smiešne. Čo majú spoločné, okrem toho, že nič ?

PS ostrakizujú Demokratov. Kto niekoho bezdôvodne ostrakizuje, v ňom je niečo zlého. V PS je niečo zlé, nech si pozvú na tribúnu zástupcu Hamasu.
_
Demokrati, prevezmite iniciatívu a spoločne s Korčokom usporiadajte protest.
.
.
40x palec hore!
.
.
.
.
====
.
.
.
Tak, to aby protesty v uliciach organizovali novinári SME a Denníka N nielen z médií, ale aj na tribúnach!
.
.
Letné urážky z dezolátov, keď sa ich voliči nezaujímajú o politiku a len o vyžitie s tými urážkami ako moralistický krúžok pred kostolom, sú na protesty málo úderné. Čo by na nich „omdlievali od hnusu“ nad „ľudskou chamraďou“ mimo Bratislavy, ako je ich jediný záujem o politiku?
.
.
.
Chce to vraždu ako v 89 alebo ako s Kuciakom!
.
.
Aby im to zas novinári zorganizovali, keď už sú platení za politický aktivizmus.
.
.
Bez vraždy to len s omdlievačmi od hnusu nepôjde!
.
.
.
.
.
Ale to si musíte odstreliť svojho a nie Fica!
.
.
.
Vravela som, že ich voliči sú blbci, lebo to by odstrelili niekoho svojho!
.
.
.
.
.
.
.
Hlavne, aby nebol pupkatý, plešatý alebo starý. Taký by ľudí do ulíc nedostal. Musí byť mladý, sympatický so šťastným vzťahom vhodným na pekný progresívny príbeh. Napríklad ako Hanzelová, ktorá je teraz aj tehotná, čo by vedeli pekne mediálne predať. Preto je najviac ohrozená ona! A každý, koho by vedeli mediálne predať ako veľmi sympatickú obeť!
.
To je mimoriadne riziková skupina, keď patríte k politickým aktivistom, ktorí sú IN, teda žiadni rebeli! Že potom o vás napíšu, že ste za nich chceli obetovať aj život!
.
.
.
.
.
.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Jens Stoltenberg

Stoltenbergova rozlúčka: Aliancia je silnejšia ako kedykoľvek predtým, ale budúcnosť NATO stojí pred skúškou

19.09.2024 18:28

Európa a Amerika sú ale silnejšie a bezpečnejšie, keď sú spolu, uviedol Jens Stoltenberg.

Róbert Fico / Zuzana Dolinková /

Dolinková kritizuje konsolidáciu v zdravotníctve, hovorí o politikárčení. Opozícia varuje pred kolapsom

19.09.2024 18:24

Konsolidácia verejných financií má podľa opozície i komory sestier zobrať zdravotníctvu stovky miliónov eur.

Fluffy

Thajčanku v dome napadol masívny pytón: Zo smrteľného zovretia sa dostala po dvoch hodinách

19.09.2024 17:39

Vo chvíľach, keď pripravovala večeru vo svojom dome, pocítila ostrú bolesť v stehne a keď sa pozrela dolu, zbadala, ako sa jej zmocňuje veľký had.

Izrael, Palestína, rukojemníci, Hamas, izraelskí civilisti

Izrael predložil nový rámec pre dohodu o rukojemníkoch a prímerí v Pásme Gazy

19.09.2024 17:18

Podľa navrhovaného plánu by malo dôjsť aj k prepusteniu palestínskych väzňov uväznených v Izraeli či demilitarizácii Pásma Gazy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5701394x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie