Založ si blog

Rozprávka o EÚ so zlatou hviezdou na čele a víle USA!

 

Rozprávka pre dospelých:

 

Bola raz jedna rozprávková víla USA a tá celkom nezištne pomáhala princeznám so zlatými hviezdami na čele. Nezištne ich chránila pred ježibabou Rusko. Čokoľvek zlé sa udialo, mohla za to len ježibaba Rusko. Keby tej ježibaby nebolo, zavládlo by na svete len dobro.

Každý deň sa princezné so zlatými hviezdami na čele pretekali, ktorá bude najnezištnejšia a boli všetkým ľuďom žiarivým príkladom, že kvôli dobru rozpútajú aj svetovú vojnu!

Nikdy večer nezazvonil zvonec a nebolo tej rozprávky koniec.

 

Ešte aj Kamenský hovorí, že nikdy ľudia nemali toľko informácií ako teraz a napriek tomu je menšia časť ľudí hlupákmi, čo veria takým naivným rečiam v mainstreame, ako že politiku štátov určuje morálka! 

Lebo presne tomuto veria aj naši hlupáci, konkrétne voliči progresívnej koalície, že politiku štátov určuje morálka!

A to sú prosím dospelí ľudia, nie deti a veria, že politiku štátov určuje morálka! 

 

Že je politika špinavá, to nejako zabudli, veď pre dnešných mladých hlupákov je o najvyššej morálke a štáty sa do vojen investujú kvôli záchrane civilov! 

 

Izrael je morálne rozhorčený! Nejde o pozemky, ktoré zaberajú a na ktorých stavajú, sú len morálne rozhorčení! 

A USA sú tiež len morálne rozhorčené! Nič z vojen nemajú, to len celkom náhodou žijú z vojen a zbrojárskeho priemyslu! Oni na vojny doplácajú kvôli záchrane civilov! Ich dojímajú deti! Oni sa investujú kvôli deťom a čo na tom, že ich pri takej záchrane pomre nesčíselne viac, dojímajú ich deti! Celá politika sa riadi záchranou detí a civilov aj keď ich zomrie mnohonásobne viac!

 

Pamätám sa na dobu, keď bolo hoaxom veriť tomu, že Slovensko ovládajú oligarchovia!

Kto to napísal, nadávali mu, že šíri hoax! Ja si tú dobu pamätám veľmi dobre, že som si dávala pozor, aby som to nikde nenapísala ako strašný hoax! Vtedy nebola doba, aby tomu ľudia uverili!

 

Dnes úplne rovnako neveria, že aj USA ovládajú oligarchovia! Lebo veď USA je pre mladých hlupákov krajina bez oligarchov! Oni zachraňujú nezištne civilov a deti!

 

Nechápem, ako môže mať niekto normálne IQ, hoci len strednú školu a verí rozprávkam a v dospelosti, že štáty sa riadia morálkou a záchranou civilov a detí! A ekonomiku a zbrojársky priemysel dávajú nabok!

 

Takým hlupákom teda nevysvetlíte, že Slovensko nie je svetový unikát oproti USA, že by malo oligarchov a USA len morálku a oligarchov už nie! Že len Slovensko je skorumpované a USA už nie! 

Pre týchto mladých hlupákov je politika o morálke!

 

 

Veria len na jednu ježibabu – Rusko a inak dobrý svet nezištných štátov! 

Takto sprostí sme neboli ani v socializme!

 

Pritom aj Kamenský povedal, že nikdy ľudia nemali toľko informácií ako práve dnes!

No mladí hlupáci si z tých informácií vybrali jednoduchú čiernobielu rozprávku – jedna ježibaba a morálne štáty USA a spolok v EÚ.

 

 

Nikdy večer nezazvonil zvonec a nebolo tej rozprávky koniec.

 

 

 

Teraz už viem, prečo títo dospelí pohŕdali Jednoduchou Máriou, Esmeraldou alebo Rosalindou. Oproti politike mali tieto seriály náročnejší obsah. Nebola v nich len jedna ježibaba a ostatní len dobrí. Na ich IQ by to bolo náročné pochopiť, že tam neboli len samé princezny so zlatými hviezdami na čele. Vadila im aj jedna!

Všetky tie hrdinky boli ziskuchtivé, robili si podrazy, v tých čiernobielych seriáloch bolo viac politiky aj než v celosvetovej, kde je ježibaba len jedna a každý ju pozná!

V podstate všetky tie postavy boli horšie než štáty! Takému Francúzsku alebo Česku by sa žiadna nevyrovnala, iba samotná Jednoduchá Mária alebo Esmeralda alebo Rosalinda so svojou jasnou ukážkovou morálkou.

 

Takto ich majú pokope len v EÚ!

 

 

 

 

Každý extrém sa sám potrestá opačným extrémom, ktorý zákonite stvorí

 

Ako napísal Timmy Anderson, najznámejší diskutér na SME, úvodný ceremoniál olympijských hier bol zahanbujúci viac LGBTI ako kresťanov. Veď to sa nezhovadili kresťania, ale takto odprezentovali LGBTI!

Pritom LGBTI sa dožadujú, aby boli vnímaní ako bežní ľudia. Cítili by sa urazení, keby ich niekto zhovadil len na sex a zhýralosť alebo promiskuitu. Cítia sa predsa dotknutí, keď ich niekto spája s holými zadkami!

 

A o čo sa postarali organizátori? Aby ľudí LGBTI predstavili nie ako bežných ľudí, ale ako zhýralých, promiskuitných s holým penisom nielen zadkom, s vypadnutými semenníkmi z gatí. Jedna fotka napríklad tuto. Keby som bola homosexuál, rozhodne sa mi to nepáči, že moje citové vzťahy takto degradujú na zhýralosť na tanieri. Urobili hanbu LGBTI a z týchto ľudí povrchných zhýralých jedincov, čo sa za ľudskou toleranciou plazia ako len prostitútka po stole!

 

Ak chceli vyvolať v iných odpor k citovej povrchnosti, k sexu bez citu, čo ospravedlňovali zhýralosťou bohov, tak sa im to podarilo!

 

===

 

Satanizmus, ktorý im k tomu nikdy nechýba, všade majú rohy a symboly Satana:

 

„V Paříží jsme viděli akci Molochovy lóže, hlava býka. Při akcích jiných globalistických skupin vídáme kozlí hlavy. To jsou lóže uctívající Bafometa.

Zahajovací ceremoniál LOH 2024 v Paříži nadále otřásá celým internetem a světovými médii, a to především poté, co Mezinárodní olympijský výbor smazal [1] ze svých stránek a z YouTube celý záznam zahajovacího ceremoniálu, a to vzhledem k obrovské vlně odporu a kritiky za to, že během ceremoniálu byly zesměšňovány křesťanské symboly.

Já osobně ale pochybují, že MOV odstranil video s ceremoniálem kvůli ohledům na křesťany. Tomu prostě nevěřím. Křesťané čelí likvidaci na konceptuální rovině úplně všude, takže tohle nemohl být důvod stažení záznamů z webů MOV. A propagace deviatury je dnes norma, ani to nebyl důvod pro stažení. Podle mého názoru za stažením stojí skutečnost, že veřejnost začala být opravdu přesvědčena, že se jednalo o okultní ceremoniál zobrazující 4. jezdce Apokalypsy a uctívání Molocha pod jeho hlavou býka přímo na hlavní tribuně a k tomu vyvěšení olympijské vlajky vzhůru nohama, což je samozřejmě typický symbol satanismu.

 

(To by sa na takom premyslenom ceremoniáli nemohlo stať NÁHODOU pri najdôležitejšej vlajke!)

 

Aby globalisté stahovali z webů oficiální záznam zahajovacího ceremoniálu, to opravdu nemá obdoby.

Jezdec má totiž na sobě vnější stříbrnou zbroj, ale pod ní na těle má navlečený černý úbor, na kterém jsou namalovány kosti! Prostě iluze Smrti jako 4. jezdce Apokalypsy se vším všudy.

Vůbec se neostýchali a navlékli jezdce do kostýmu Smrtky se vším všudy, navrch stříbrná zbroj a kápě, namalovaný obličej bělobou připomínající lebku a pod tím černý trikot s namalovanými kostmi, žebry a obratli kostlivce. A posadili ho na šedého koně evokujícího mrtvolně bledou barvu.

Organizátori sa ospravedlnili za stvárnenie Poslednej večere drag queens

Organizátori olympijských hier v Paríži sa ospravedlnili katolíckej cirkvi a všetkým kresťanským skupinám, ktorých sa počas piatkového otváracieho ceremoniálu dotklo stvárnenie obrazu Poslednej večere. V scéne pripomínajúcej slávne dielo Leonarda da Vinciho zobrazujúce posledný pokrm Ježiša Krista stvárnili jeho učeníkov drag queens či transgenderová modelka a takmer nahý spevák napodobňoval gréckeho boha vína Dionýza.“

„Medzinárodný olympijský výbor vymazal video s najškandalóznejšími momentmi z otvorenia olympijských hier. Informujú o tom športové médiá

Videá s „hlavnými momentmi“ ceremoniálu zmizli z YouTube aj z oficiálnej webovej stránky hier.

Francúzsky herec a spevák Phillippe Katerine hral úlohu gréckeho boha vína Dionýza v rekonštrukcii slávnej biblickej scény Ježiša Krista a jeho dvanástich apoštolov pri poslednom jedle pred ukrižovaním.“

https://www.hlavnespravy.sk/z-oficialneho-kanala-oh-zmizol-zostrih-otvaracieho-ceremonialu/3584086

 

 

Tiež si myslím, že to nemohlo byť vymazané kvôli urážkam kresťanstva, čo im nikdy nevadí, ale kvôli dôkazom o okultizme, že globálne elity v pozadí majú v obľube na rôznych ceremoniáloch vzývať Satana a napchať do nich rohatých, ako napríklad pri bizarnom ceremoniáli otvárania Gotthardského tunelu v Švajčiarsku plného symbolov satanizmu alebo pri otváraní európskeho hlavného mesta kultúry v Rakúsku, kde zobrazili výjav zo satanskej biblie obrazu Pandemonium, po víťazstve Lucifera. Všetko to potom mažú ako dôkazy o svojom okultizme, lebo vzbudzuje to pozornosť po celom svete. To bežne len ľudia sa satanizmom nezaoberajú, ako tieto globalistické „elity“.

 

Bežný človek si maximálne dá vyložiť karty alebo tarot, nevenuje sa čiernej mágii na upevnenie svojej moci, keďže žiadnu nemá. No takto zaostalé máme práve „elity“, že veria, že satanizmom si pomôžu k upevneniu moci. To si tiež len ľudia nevedia predstaviť, že by svetové globalistické „elity“ mohli byť tak zaostalé a dúfať v to, že im pomôže satanizmus!

Mladí potom na to pozerajú ako teľce na vráta, že aké to bolo s tými rohatými moderné!

 

===

 

Alžírska boxerka zas vyvolala nevôľu voči spravodlivosti na olympijských hrách. Ak ich chceli degradovať, aj to sa im podarilo. Kto si teraz myslí, že sú spravodlivé? Voliči progresívcov? Ani tí nie! Nepáčilo sa to ani mnohým z nich.

 

===

 

Mne je to jedno. Nie som homosexuál, aby som sa búrila proti ich zhadzovaniu, keď sa nebúria sami. A nesledujem olympijské hry. Už doteraz sa mi zdalo choré meranie víťazstiev na sekundy. O čo viac je to choré, že sa hráme na presnosť pri sekundách a pritom v tom máte tak jasné nepresnosti a zas kvôli politike.

 

SME dnes:

„Zo športu sa tak stal ďalší front kultúrnej vojny, až sa akoby zabudlo, že vrcholový šport je všeličím, len nie spravodlivým.

O olympijskom boxe, o férovosti v športe a o tom, kam sa bude uberať, sa v podcaste Dobré ráno rozpráva Tomáš Prokopčák so šéfredaktorom športového portálu Športnet Borisom Vanyom.“

https://podcasty.sme.sk/c/23366583/oh-pariz-box-imane-khelifova-dobre-rano-podcast.html

 

 

Za toľké peniaze urobili hanbu aj olympijským hrám aj LGBTI ako zhýralým s holými zadkami.

Ale nečudujem sa, veď aj to organizovali hlupáci, čo poškodili sami sebe a pílili si konár pod sebou.

 

 

 

 

Oveľa viac než olympijské hry ma teraz zaujímal tento film s vynikajúcimi českými detskými hercami.

 

Síce som ho už videla aj v detstve, ale celý život budem žasnúť nad hereckými výkonmi českých detí, čo by ste podľa mňa zo slovenských nedostali. Neviem, ako to tí Česi dokázali, že ich detskí herci vždy hrali tak prirodzene. To nie je len herectvom.

Tento detský film je teraz pre mňa topka medzi detskými filmami, určite aj pre tie pesničky a neskutočný pôvab v tých hereckých výkonoch prvých lások a priateľstiev. Tu dominuje ľudský cit, nie dospelácka zhýralosť s plochými citmi. Cit v najnežnejšej podobe.

 

 

od 35 min do 42 min. len 7 min:

 

 

 

 

Aj tá Andula je zložitá postava na progresívcov, pretože v ich vnímaní ho zradila, jednoznačne ako ježibaba. Ale dokázala mu to zahrať práve preto, že sa jej páčil a páčil sa jej aj potom. Nie je to jednoduchá Esmeralda ako Von der Lajnová so zlatou hviezdou na čele, čo by ho nikdy nezradila, lebo je uvedomelá!

 

Aj svet detí je komplikovanejší než svetová politika pre progresívcov!

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Streľba v centre Moskvy: Hlásia mŕtvych. Krvavú prestrelku rozpútal mocenský boj miliardárov

18.09.2024 22:28

Podnikatelia v boji o majetok rozpútali prestrelku blízko Kremľa.

covid

Šíri sa nový subvariant koronavírusu, dominantný môže byť o niekoľko týždňov

18.09.2024 22:10

Dostal označenie XEC a sa môže stať dominantným v priebehu niekoľkých týždňov.

Hacker

FBI rozložila ďalšiu veľkú čínsku hackerskú skupinu. Zameriavala sa na západné krajiny

18.09.2024 21:05

Rovnako ako iná rozložená čínska hackerská skupina Volt Typhoon sa aj Flax Typhoon zameriavala na kritickú infraštruktúru v západných krajinách.

Valerie Hayerová, europarlament, europoslankyňa, Obnovme Európu

Tvrdé slová v europarlamente: Odvolanie Šimečku rozprúdilo debaty, Metsolová chce reagovať

18.09.2024 20:45

Režim Roberta Fica opäť raz podkopal demokratické piliere Slovenskej republiky, vyhlásila francúzska europoslankyňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5700632x
Priemerná čítanosť článkov: 3554x

Autor blogu

Kategórie