Založ si blog

Majk Spirit sa podľa Denníka N odmieta poctivo venovať faktom!

 

Dnes na Denníku N vyšiel článok, v ktorom odsúdili Majka Spirita, že nerapoval pravdu, že tu spoločnosť rozoštvali a rozoštvávajú progresívni novinári. Preto píšem progresívni, lebo to nerobili všetci novinári, to k nim musíme byť spravodliví!

 

Že to takto pochopili aj ich čitatelia, o tom svedčí, že spoločne odsudzujú Majka Spirita ako nejakého smeráka a dezoláta na úrovni konšpirácií o týchto novinároch.

 

Už aj ten názov je manipulatívny. Vytvára dojem – Pozor, my ho nejdeme teraz odsudzovať, že sa mýli a títo novinári nie sú na vine!

Názov článku navodzuje dojem, že sme objektívni a naopak, ideme písať v čom má pravdu! A teda v niečom mu kvôli zdaniu objektívnosti dajú za pravdu, aby mohli napísať to hlavné, že nemá pravdu, rapuje blbosti, téma ho presahuje… títo novinári za to nemôžu!

 

Najprv si teda prečítajte aspoň môj výber, v ktorom nie je podstatné v čom má pravdu, ale v čom sa mýli, aby ho ich čitatelia mohli a mali odsúdiť za kritiku týchto novinárov!

 

A už ho aj poslušne odsudzujú!

 

=====

 

Najprv, k čomu reagujú:

 

Majk Spirit v novej skladbe rapuje o atentáte na premiéra, novinári reagujú

 

„Májový atentát na slovenského predsedu vlády dal Spirit do súvislosti s novinármi, ktorí podľa neho „sejú zrnká agresie“. „Média predžúvajú názory, to neni moc fér. Hecovať ľudí proti sebe, to fakt neni košer,“ kritizuje novinársku obec raper.

V ďalších veršoch hudobník naznačil, že za určité názory v súčasnosti ľuďom hrozí šikana. „Každý s iným stanoviskom nosí na chrbte terč. Po novom neni už okej ani povedať, že chceš mier!“

Autor šiestich albumov sa v Nestrieľaj venoval aj téme slobody, najmä slobody prejavu. Rapuje napríklad, že si pre svoju dcéru želá, aby ju „nespútali v krízach“. „Poviem jej, nech vždy povie, čo vidí. Lebo viem, že bez slobody všetko ostatné moc nemá žiadny význam.“

 

===

 

Denník N 26.7.:

 

V čom má Majk Spirit pravdu

(Teda v čom všetkom nemá, keby bol názov trefný!)

 

„Odpoveďou na to, prečo sa to stalo, nie sú novinári. (To je fakt argument ako delo!) Majk Spirit sa vo svojej skladbe otáča pravde chrbtom, čím sa, slovami Eminema, otáča chrbtom aj hiphopu. Žánru, ktorý ho zadefinoval na scéne, ktorý z neho urobil to, čím je. V krajine, kde sa odmietame poctivo venovať faktom, to neprekvapuje. Je to výsledok intelektuálnej lenivosti, ktorá sa takto pretavila do hudby. Aj preto po poslednom výstrele na konci skladby zimomriavky nečakajte. Nemajú prečo prísť.

 

Majk Spirit sa nám totiž neprihovára ani ako erudovaný pozorovateľ a komentátor toho, čo sa stalo, pretože téma ho zjavne presahuje. Inak by sa neobmedzil len na replikovanie naratívov konšpiračných médií, ktoré hádžu všetku vinu na novinárov.

 

Majk Spirit nepátra po tom, čo viedlo strelca z Handlovej k jeho nezmyselnému a odsúdeniahodnému činu, ani neodkrýva prehistóriu toho, čo k činu viedlo, ako Dave East. Svet je ale trochu komplikovanejší ako čiernobiele videnie tých, ktorí si všetko vysvetľujú celosvetovým sprisahaním elít. Majk Spirit si vopred nakreslil terč v podobe novinárov, ktorí podľa jeho slov „s nenávistnou rétorikou sejú zrnká agresie“, aby mohol moralizátorsky filozofovať o tom, že „neni moc fér hecovať ľudí proti sebe“.

 

Dave East, J. Cole či Kendric Lamar však nerepovali o novinároch, ktorí hecujú bielych proti čiernym, ani o médiách, ktoré by prilievali olej do ohňa. Namiesto toho veľmi presne pomenúvali zdroje zla, ktoré sa zhmotňovalo v násilí konkrétnych ľudí. Namiesto hľadania zástupných vinníkov hovorili americkej spoločnosti pravdu, ktorú o sebe nechcela počuť.

 

https://dennikn.sk/4112627/v-com-ma-majk-spirit-pravdu/?ref=list

 

 

 

Dnes na Denníku N vyšiel článok, v ktorom odsúdili Majka Spirita, že nerapuje pravdu, že tu spoločnosť rozoštvali a rozoštvávajú progresívni novinári. Preto píšem progresívni, lebo to nerobili všetci novinári, to k nim musíme byť spravodliví!

 

Že to takto pochopili aj ich čitatelia, o tom svedčí, že spoločne odsudzujú Majka Spirita ako nejakého smeráka a dezoláta na úrovni konšpirácií o týchto novinároch.

 

Už aj ten názov je manipulatívny. Vytvára dojem – Pozor, my ho nejdeme teraz odsudzovať, že sa mýli a títo novinári nie sú na vine!

Názov článku navodzuje dojem, že sme objektívni a naopak, ideme písať v čom má pravdu! A teda v niečom mu kvôli zdaniu objektívnosti dajú za pravdu, aby mohli napísať to hlavné, že nemá pravdu, rapuje blbosti, téma ho presahuje… títo novinári za to nemôžu!

 

 

Je to doslova omáčka, čo všetko môžete vymyslieť na obhajobu tých, ktorých kritizujú!

 

 

To by vám aj násilník porozprával neskutočne a aj dlhé teórie o tom, prečo nie je násilník a nemôže byť násilník. Aj toto by sa dalo spracovať na obraz preložený do reči, keby sa takto obhajoval domáci násilník. Iste aj to by mohlo byť zaujímavé.

 

 

Tak sa pozrime na tú najdôležitejšiu vetu z článku:

 

„V krajine, kde sa odmietame poctivo venovať faktom…“

 

 

Už aj tá je len taká všeobecná – všetci my spolu sa odmietame venovať faktom, čo oni vždy myslia len lúzu.

 

Kde teraz v tomto článku zazneli nejaké fakty a argumenty prečo za to nemôžu progresívni novinári, keď to nie je pravda?

 

Obhajca aj na súde, aj v diskusiách, by povedal fakty a argumenty, prečo za to nemôžu progresívni novinári, prípadne fakty a argumenty, kto iný za to môže a prečo a zas k tomu fakty a argumenty! Nielen omáčky, ako si vychovali svojich čitateľov, že im stačia len moralistické omáčky k iným, aby mohli nad nimi od hnusu odpadávať ako voličská elita nad sedlákmi a len chamraďou v iných.

 

Nevenujme sa preto omáčkam, ale tým faktom!

 

 

 

1. Nerozoštvávali tu spoločnosť politici, pretože kritizovali sa navzájom aj drsne, ale neútočili na voličov opačnej strany!

 

To nerobilo ani PS, ani Smer!

 

Nikde tieto strany a ich politici nevyhlasovali voličov opačnej strany za nacistov, dezolátov, lúzu, chamraď, sedlákov, ľudský odpad alebo svine.

 

===

 

Preto tu doteraz len kvôli politikom rozoštvaná spoločnosť nebola! Nezaťahovali do boja medzi sebou voličov! Nedostali do tohto politického boja medzi sebou verejnosť a obyčajných občanov – voličov!

 

Opozičné strany predsa vždy boli, ale rozoštvaná spoločnosť doteraz nie!

 

Politické boje prebiehali v politických diskusiách politikov, v článkoch o politikoch a to DÉMONICKÉ ZLO nebolo vo voličoch!

 

 

2. Kto sa postaral o to, že tu začala existencia DÉMONICKÉHO ZLA vo voličoch?

 

Kto sa postaral o to, že za stav DÉMONICKÉHO ZLA na Slovensku môže tvoja mama, stará mama, tvoj brat, tvoja teta, tvoj kamarát, tvoja frajerka, tvoj otec, tvoja príbuzná?

 

 

3. To sa dá fakticky vystopovať, kto zatiahol obyčajných ľudí a len voličov do toho, že za DÉMONICKÉ ZLO na Slovensku môžu oni, keď nevolili vašu stranu!

 

Tak dajte fakty, keď sa správne ale len oháňate faktami, kde to robili politici PS alebo Smeru!

 

Nikde! Nič relevantné na rozoštvanie celej spoločnosti by ste nenašli! Preto doteraz rozoštvaná nebola a dlhé roky predtým nebola napriek veľkým politickým sporom.

 

Rodiny do toho zatiahnuté neboli. Ľudom bolo jedno, koho volila ich mama, brat, kamarát, teta, príbuzná. Nepovažovali ich za zdroj a príčinu DÉMONICKÉHO ZLA na Slovensku. Asi len ako fanúšikov alebo divákov zápasu medzi politikmi.

Nie príbuzná určila výhru, politici!

 

Považoval Kuciak svojho otca za predstaviteľa DÉMONICKÉHO ZLA za to, že celé roky volil Smer?

A prečo nie? Však podľa vašej logiky bol nacista a volil Hitlera!

 

Ľudia sa predtým neobviňovali, kto je nacista, kto je dezolát, kto je lúza, kto je ľudský odpad!

 

A prečo predtým nie? Prečo to predtým ľudí nenapadlo?

 

 

4. KTO teda prišiel s takýmto nálepkovaním ľudí?

 

KTO vymyslel nálepku nacista?

KTO vymyslel nálepku lúza?

KTO vymyslel nálepku dezolát?

KTO vymyslel nálepku ľudský odpad?

KTO ich sústavne používal a sústavne používal nálepkovanie?

KTO to šíril?

KTO o tom ľudí presviedčal, že majú dávať iným takéto nálepky?

KDE sa to dialo? V akých diskusiách? V akých novinách?

KOHO voliči to používaju?

KTO ich to naučil?

KTO ich o tom presviedčal?

KTO ľudí navádzal k tomu, aby takto nálepkovali aj svojich príbuzných, kamarátov a kolegov?

A KTO ich schvaľoval nech s nimi kvôli týmto nálepkám skončia a hoci aj v rodine?

 

 

5. No neboli to politici!

 

Neboli to ani všetci novinári!

 

Ale máme už nesčíselné množstvo dôkazov, teda FAKTOV, že to tu stále a dokola robili len progresívni novinári v denníkoch SME, Denník N a Aktuality!

 

 

Takže sa aj držte faktov a nielen sa nimi oháňajte. Aj ich používajte!

 

 

Spoločnosť tu takto rozoštvali progresívni novinári troch denníkov jednej politickej strany, pretože mali neuveriteľný mediálny výtlak!

 

A robili to preto, aby ich čitatelia robili vydieračský nátlak na svoje okolie a iných. Ich herci a umelci vydieračský nátlak na celú spoločnosť, aby ich občania volili!

 

Vedľajším a zákonitým efektom je rozoštvaná spoločnosť! 

 

 

Doteraz sa za to neospravedlnili, doteraz to neprestali robiť a ako vidíte, vypisujú články, že za to nemôžu, ale celá spoločnosť, čo sa dala rozoštvať!

 

Už zrazu za to môžeme všetci, ale oni nie!

 

 

Koho tu takto nálepkovali dezoláti alebo tá lúza? Menujte ich nálepky!

 

Koho tu takto nálepkovali novinári z iných denníkov, napríklad z Pravdy? Menujte ich nálepky!

 

 

Škoda, že ste si ich nedali patentovať, keď boli a sú podľa vás trefné. Lebo autorstvo na koho každého ich použiť, vám jednoznačne patrí!

 

Vaši hlupáci s VŠ a zastrašovaní umelci vám len tak dôverujú, že si ich aj osvojili a rozoštvali si rodiny a všade, kde mala vaša intelektuálna elita dosah z médií!

 

 

 

 

 

 

A teraz k ich omáčke – čoho sa dopustil:

 

 

otáča sa k pravde chrbtom

preto sa otáča chrbtom aj k hiphopu

nemáte mať zimomriavky lebo nemôžu prísť

nie je erudovaný – nepatrí k našej elite!

téma ho zjavne presahuje

opakuje konšpiračné médiá

hádže vinu na novinárov

nepátra po tom, prečo atentátnik strieľal, hoci to povedal

neodkrýva prehistóriu

má čiernobiele videnie a nie farebné ako my, čo Slovensko delíme na elitu a ľudský odpad – nacistov!

nakreslil terč na novinárov, kritikou môžete kresliť terče na kohokoľvek okrem novinárov!

Dave East, J. Cole či Kendric Lamar však nerepovali o novinároch

Keď nie oni, nemôže ani on!

oni presne pomenovali zdroje zla, on nie, keď pomenoval novinárov!

má sa to zhmotniť v niekom inom, nie v novinároch!

oni nehľadali zástupných vinníkov ako teraz my hľadáme vo všetkých iných, len nie v novinároch!

hovorili americkej spoločnosti pravdu a tento nehovorí, lebo obviňuje novinárov!

pravdu, ktorú nechceli počuť a nechcú počuť ani novinári, ktorí toto nálepkovanie kvôli politickému aktivizmu stvorili!

 

 

 

 

Hlupák s VŠ alebo umelec si to prečíta a tieto omáčky mu stačia na to, aby ho nezaujímali fakty, kto tu to nálepkovanie stvoril!

Ani príčiny, ani motivácia, nič, lebo nepremýšľa a stačí mu len prehltnúť to, čo mu novinári predžuli!

Potom bude mať peknú kariéru a za odmenu patrí k „intelektuálnej elite“. Fajn pocit, nie?

 

 

 

Ako vidím, je tu k nemu kopec článkov aj na Aktualitách. Mediálne ho už obesili!

 

Keby bol chlapec rapoval niečo progresívne uvedomelé, je dnes člen elity!

 

Dôležitý už nie je on, ale aký signál tým vyslali iným umelcom, ktorých potrebujú na reklamu novej progresívnej totality:

 

Takto dopadne každý, kto by mal ešte otázky alebo nás kritizoval!

 

Takto sa tu bude mediálne hompáľať!

 

 

A potom sa čudujeme, prečo sú tí umelci všetci tak uvedomelí a naložili by nás do vagónov novej totality aj len za kariéru?

 

 

 

 

.

Ja si myslím, že by sme mali začať bojkot divadiel

07.09.2024

zo SME: „Super nech sa im všetci na to vyserú… A nebude žiadne divadlo, žiadna opera, žiadne galérie, žiadne výstavy…čo si to títo dementi pologramotní už dovoľuju to nemá obdoby v celej histórii…“ Umelci a herci sú evidentne zneužívaní na politický prevrat. Otvorene o tom diskutujú ich čitatelia pod ich článkami [...]

Vždy vyhráva politická angažovanosť a kontakty – na ocenenia a dotácie!

06.09.2024

Talentovaných a tvorivých ľudí je veľmi veľa, len nedostanú dotácie pretože nemajú kontakty alebo hlavne požadovanú ideológiu! Je veľmi, veľmi naivné myslieť si, že najlepší sú tí podporovaní s kontaktmi a požadovanou ideológiou. Také možnosti tí iní nemali, preto nemali kde získať ocenenia, neboli politicky podporovaní! Ale aj toto tým [...]

Myslím si, že za výhražnými správami školám je skupina ako Gerulata

06.09.2024

Tým myslím vlastizradných Slovákov a Čechov, čo si myslia, že týmto bojujú proti Telegramu, ale potom terorizmus na školách zneužijú na politický prevrat. Zas majú problém, že nevedia dostať občanov na politický prevrat do ulíc, tak teraz nezavraždia novinára, ale deti! A to má dostať občanov do ulíc na zrušenie výsledku volieb a politický [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,597
Celková čítanosť: 5688893x
Priemerná čítanosť článkov: 3562x

Autor blogu

Kategórie