Založ si blog

V každej dobe sa rodia ľudia, ktorí ukazujú na iných ako na stelesnené zlo, ktoré treba vykynožiť a v mene svojej „vyššej morálky“!

Keď sa v Orwellovi búri len lúza, vyzerá to takto:

 

 

Všetci fajnoví inteligenti sú kontrolovaní a ovládaní aj vlastnými kolegami, aby neboli dezoláti, čo by sa búrili!

 

Nie, nemučia ich, stačí niektorých mediálne obesiť na Denníku N alebo SME na výstrahu iným možným dezolátom z radov intelektuálov. Majú čo stratiť, preto radšej budú mať „vyššiu morálku“ a kričať hoci aj po tretej svetovej a naháňaní Ukrajincov na smrť!

 

Nemá čo stratiť len lúza, lebo tí sa o kariéru nemusia medzi sebou šikanovať ako v SND v ich balete, dokonca aj v ich opere. Na lúzu žiadna komisia neplatí!

 

Určite si mnohí inteligenti myslia to isté, ale nebudú sa ohrozovať. Nie každý chce prísť o prácu alebo o rodinu, lebo v nej má čitateľov progresívnych denníkov, čo vyhrali preteky s kostolmi o najintelektuálnejšiu vieru, že USA zachraňovali Ukrajinu pre morálku.

 

Lúza nahlas hovorí, že sme vazalmi USA a ich EÚ, čím intelektuálne prekonala „intelektuálnu elitu“ a to hlavne v morálke!

 

Lúza preto, lebo každý je tu lúza, keď má hoci len otázky pre poslušných, ktorí ani len otázky nemajú!

 

Lúza preto, lebo všetci sme tu ľudský odpad, keď náš duchovný vodca nie je Šimečka, Buzalka alebo Von der Lajnová.

 

 

 

Za poľskú lúzu v EÚ:

 

 

 

 

 

„Oslovujem Vás ako žena ženu, ako matka matku.. Ako to, že sa nehanbíte propagovať niečo také, ako je migračný pakt, ktorý vedie k tomu, že milióny žien a detí v Európe sa cítia ohrozené na uliciach svojich vlastných miest ?!,“ opýtala sa europoslankyňa.

 

„Vy ste zodpovedná za každé znásilnenie, za každý útok, za každú tragédiu spôsobenú príchodom nelegálnych migrantov, pretože Vy ste týchto ľudí pozvali na územie Európy!

 

„Za to, čo robíte, by ste mali skončiť vo väzení, nie v Európskej komisii!“

 

„A od Poľska, ruky preč!,“

 

 

 

 

Za slovenskú lúzu v EÚ:

 

 

 

 

 

„Pani von der Leyen, my za Vás zahlasovať nemôžeme. Bola by to neúcta voči ženám, ktoré sa pričinili o rozvoj a ochranu ľudkých práv,“ uzavrela Laššáková.

 

 

 

 

Za rumunskú lúzu v EÚ:

 

 

 

„Sme v satanovom dome! Privediem kňaza, aby posvätil priestory.“ Rumunskú europoslankyňu vyviedli z EP

 

„Neexistuje tu žiadna sloboda prejavu. Neexistuje tu žiadna Európa. Národy sa rozpadajú. Ale Rumunsko zostane národom, záleží mi na mojom národe,“ kričala Șoșoacăová v pléne EP.

 

Diana Iovanovici-Șoșoacaová počas svojho prejavu držala náboženskú ikonu svätej Paraskevy Srbskej, ktorá symbolizovala hlboké prepojenie medzi vierou Rumunov a ich národnou identitou. „Toto je dom satana, tu v Bruseli,“ hlasne zdôrazňovala rumunská politička pri tom, ako ju vyvádzali zo sály v Štrasburgu.

 

Diabli v EP

 

Europoslankyňa tiež navrhla, aby bol povolaný kňaz, ktorý posvätí Európsky parlament a očistí ho od “diablov”.

 

„Tak ako v rumunskom parlamente, aj tu sa schádzajú diabli,“ povedala tento týždeň Șoșoacová novinárom. „Privediem kňaza, aby posvätil priestory a všetko, čo sa dá. Je to moje právo na náboženstvo, na vyjadrenie mojej náboženskej viery,“ povedala.

 

„Európsky parlament a Ursula von der Leyenová si musia uvedomiť, že nikdy nebudeme akceptovať diktatúru Bruselu! Zabíjali ste ľudí a potláčali základné slobody! Rumuni nebudú kľačať pred byrokratickou tyraniou!“ povedala Diana Iovanovici-Șoșoaca predtým, ako ju násilne vyviedli zo sály.

 

Șoșoacăová mala v prvý deň svojho pôsobenia v parlamente na sebe tradičný rumunský ľudový kroj a na tvári mala niečo čo vyzeralo ako náhubok pre psa. Uviedla, že do budovy EP priniesla tradičné náboženské symboly, ako napríklad myrhu, voňavú živicu, a „ikonu svätej Paraskevy Srbskej“, balkánskej svätice z 10. Storočia. „Okamžite sa postoj všetkých zmenil,“ tvrdila.

 

Europoslankyňa dôrazne kritizovala politiky, ktoré zaviedla Európska únia, najmä pandemické riadenie a politiky nútenej integrácie, ktoré ohrozujú národnú suverenitu.“

 

 

https://www.youtube.com/shorts/QNct4PoPjwk

 

 

 

 

 

Pre vás „inteligentov“ lúza! Ale ktorá z nich je tak skorumpovaná ako pani Von der Lajnová?

 

Kritizujete Fica, ale nadnárodná skorumpovaná mafia vám nevadí! 

 

Lebo tá vám diktuje, čo presne vám má vadiť a čo nesmie!

 

Ste prisluhovači tej väčšej! 

 

 

„Intelektuálna elita“ vždy posluhovala tej aktuálne najväčšej a za odmenu mohla byť „intelektuálnou elitou“!

 

 

 

 

Dnes si nemá kto pamätať ako sa označovali ľudia, čo sa v tom socializme búrili!

 

Dnešným mladým ľuďom klamú, že to boli nejakí hrdinovia disidenti. Z toho majú mylnú predstavu, že si ich ľudia preto vážili!

 

Ale ja si to pamätám veľmi dobre, že pre vtedy žijúcu spoločnosť „intelektuálnej elity“, ktorá bola aj vtedy poslušná ako je aj dnes, to boli tiež len dezoláti!

 

Aj keď ich v tej dobe nevolali dezoláti a len neprispôsobivá lúza, čo nerozumie pokroku a nerozumie ničomu. Aj keď boli aj z intelektuálneho prostredia vzdelaní a VŠ, volali ich neprispôsobiví nepriatelia štátu!

 

Nijako inak o nich nehovorili, ako aj dnešná „intelektuálna elita“, len ako o neprispôsobivých, lenivých, frustrovaných z osobných neúspechov, keď ich vyhodili z práce!

 

Búrili sa preto väčšinou len hlupáci, čo sa dali aj za jeden plagát zavrieť!

 

Ani pes po nich neštekol, lebo si ich NIKTO nevážil a len ako dezolátov – neprispôsobivých a lenivých!

 

 

Takú sme mali „intelektuálnu elitu“!

 

A takú máme aj dnes!

 

 

 

To nie je vizitka, že sa búri len lúza! To je vizitka, že „intelektuálna elita“ aj napriek vzdelaniu nemá v sebe morálku, lebo má čo stratiť!

 

Veď vám to už x krát vaši obracači kabátov vysvetľovali, že nedalo sa inak!

 

 

A to isté si uvedomujú aj dnes, že nedá sa inak, ak nechceš patriť k dezolátom a lúze!

 

Bolo na to jedno vrece aj v socializme, aj dnes!

 

 

 

 

======

 

Ale raz aj táto doba pominie a uvidíte, koľkí inteligenti sa ešte budú k tej lúze hlásiť, že tiež si mysleli to isté, len nedalo sa inak, keď chceli robiť kariéru, zostať v práci, báli sa byť nálepkovaní, ako sa predtým báli Židia a ich obrancovia. Hviezda vtedy predsa nebola metál!

Hviezda vtedy bolo niečo odporné, k čomu sa ľudia báli hlásiť! Bolo to stelesnené zlo, ktoré treba vykynožiť! 

 

Aj dnešní si ukazujú stelesnené zlo! A koho treba vykynožiť! 

 

 

Týmto sa aj dnešní podobajú na nacistov! V každej dobe sa rodia ľudia, ktorí ukazujú na iných ako na stelesnené zlo, ktoré treba vykynožiť a v mene svojej „vyššej morálky“!

 

 

 

.

Ja si myslím, že by sme mali začať bojkot divadiel

07.09.2024

zo SME: „Super nech sa im všetci na to vyserú… A nebude žiadne divadlo, žiadna opera, žiadne galérie, žiadne výstavy…čo si to títo dementi pologramotní už dovoľuju to nemá obdoby v celej histórii…“ Umelci a herci sú evidentne zneužívaní na politický prevrat. Otvorene o tom diskutujú ich čitatelia pod ich článkami [...]

Vždy vyhráva politická angažovanosť a kontakty – na ocenenia a dotácie!

06.09.2024

Talentovaných a tvorivých ľudí je veľmi veľa, len nedostanú dotácie pretože nemajú kontakty alebo hlavne požadovanú ideológiu! Je veľmi, veľmi naivné myslieť si, že najlepší sú tí podporovaní s kontaktmi a požadovanou ideológiou. Také možnosti tí iní nemali, preto nemali kde získať ocenenia, neboli politicky podporovaní! Ale aj toto tým [...]

Myslím si, že za výhražnými správami školám je skupina ako Gerulata

06.09.2024

Tým myslím vlastizradných Slovákov a Čechov, čo si myslia, že týmto bojujú proti Telegramu, ale potom terorizmus na školách zneužijú na politický prevrat. Zas majú problém, že nevedia dostať občanov na politický prevrat do ulíc, tak teraz nezavraždia novinára, ale deti! A to má dostať občanov do ulíc na zrušenie výsledku volieb a politický [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,597
Celková čítanosť: 5688923x
Priemerná čítanosť článkov: 3562x

Autor blogu

Kategórie