Založ si blog

Daniš: „Bašty šírenia nenávisti sú už roky v prostredí progresívcov a ich spojencov“

Štandard: „Budú klamať sami sebe.

Lebo inak by si museli priznať, že svet, ktorý s krvou v očiach vytvárali, nie je pokrokový, ale chorý.“

 

Šokoval ma dnes Samo Marec na SME, keď tam napísal článok, aký je zdrvený z toho, že sa z nich Taraba vysmieval, keď napísal status, že toľko múdrych hláv a nevedia si pozrieť predpoveď počasia alebo čosi také

Minister sa vysmieva občanom

Hovorí, že toľko múdrych hláv každý rok reční na Pohode, ktoré vedia všetko robiť najlepšie, už len sa naučiť pozerať predpoveď počasia.

 

Robí to preto, že je to tak celkovo naozaj veľmi zlý človek. Robí to preto, že na výsmechu a nenávisti si postavil celú svoju politickú existenciu, a tak v nich pokračuje. Myslím si, že ho to raz zožerie, politicky aj ľudsky, a bude to správne.

Myslím si aj toto: aj ľudia sa vysmievajú festivalu a iným ľuďom, lebo v ich očiach už ten festival nie je festivalom a ľudia nie sú ľuďmi. Vnímajú ich len ako akési karikatúry alebo skôr kreatúry. Ako synonymum zla. A vnímajú ich tak preto, že im to hovoria politici – vrátane toho ministra, ktorému sa mi akosi stále nedarí prísť na meno.

 

Predstavte si, že by to urobil, keby takáto búrka zasiahla Goralské dni v Granči-Petrovciach. Vysmieval by sa ľuďom, ktorí sa naozaj báli o život. Len si predstavte, keby to bolo naopak: pri moci iná vláda, dnešná koalícia v opozícii a minister žartuje.“

 

https://komentare.sme.sk/c/23357166/bol-som-v-burke-na-pohode-a-toto-som-videl.html

 

 

Len si predstavte, že by to bolo naopak a minister bývalej vlády alebo novinár Progresívneho Slovenska napíše jednu vetu, že toľko múdrych hláv a nevedia si prečítať vedcov akokeby boli sprostí!

 

Bola by som šťastná ako blcha, akú máme skvelú vládu, že nikto nám nenadáva roky do nacistov, roky do dezolátov a znova nacistov, že sa o tom nevysiela v televízii, ako sme len dezoláti, či to nebola aj naša televízia a aj naši ministri? 

 

Tešila by som sa, že pre našu vládu nie sme ľudský odpad a nacisti, podradní občania, ktorí nás spomedzi občanov jednoznačne vylúčili a to aj prezidentka, ktorá nás chcela dať cenzúrovať a to aj ministri a to aj novinári a celé roky sme len nacisti, dezoláti a ľudský odpad, čo si už ani vládu, ani televízie, ani noviny neplatí. Všetko sme platili aj my, mala to byť aj naša prezidentka, aj naša vláda, aj naši ministri, aj naši novinári a celé roky sa z nás a z vašich médií, vami štvaní posmievali!

 

Však váš novinár napísal a v čase korony, aby sme ak sa nedáme povinne zaočkovať, kvičali ako svine na bitúnku. 

Však to sa nedá ani porovnať!

 

Vy ste nám rozoštvávali rodiny a štvali celé roky proti nám vašich čitateľov a my sa nedojímame, že ste zažili hroznú búrku ako nikdy v živote?

 

Čo by ste si želali, zažiť hroznú búrku alebo rozpad rodiny na celé roky?

 

Tak ja aj tú búrku, aj tú snehovú víchricu, lebo Samo Marec tiež nezažil to všetko ťažké, čo som zas zažila ja!

A ako ste nám to okorenili? Že sme ľudský odpad!

 

To ako vážne čakáte, že po toľkom ponižovaní a vysmievaní občanov vám majú písať, že vás ľutujú?

 

 

Keď bol atentát na Fica, nie vaša spodina, ale vaši najintelektuálnejší čitatelia písali, že si to vykoledoval 

a keď to isté niekto napíše vám, tak vy ste si nešťastie už nevykoledovali?

 

Tak zas, buď nikto, alebo nešťastia obidve strany! Urobte si test Ficom, čo by vaši a najintelektuálnejší čitatelia písali, keby spadol stan Smeru na MDŽ, keby to bolo v stane!

 

 

A odkedy vôbec považujete Tarabu za svojho ministra? Však pre vás je nacista a vysmievate ho každý deň! Ktorý deň ste sa z neho nesmiali? Neviem o žiadnom, že by ste dokázali mať o ňom normálny článok bez výsmechu. 

 

Zažili ste vysielanie v TV, že na Pohode boli len hlupáci a ľudský odpad? 

 

Ste už tak arogantní, že si to už ani neuvedomujete, keď je schopný Samo Marec napísať, že predstavte si to naopak!

 

 

Však my si to vôbec nemusíme predstavovať, lebo už celé roky zažívame od toho oveľa horší výsmech a nálepkovanie. 

 

Kto o vás dennodenne šíril v médiách, že ste ľudský odpad, dezoláti a nacisti?

 

A to sedí Samo Marec v novinách, ktoré to robili a sám sa na takom dehonestovaní a dehumanizovaní a výsmechu spoluobčanov podieľal.

 

A teraz sa ho dotkne jedna veta, kde ho minister, z ktorého sa vždy vysmievajú a neuznávajú ho a je pre nich len nacista, dotkne len jednou vetou!

 

 

To mi pripomína násilníka, ktorý nad zničenou obeťou povie – Ty si ma urazila! Lebo tak to vidí jeho arogantnosť, jeho veličenstvo – nadčlovek! 

 

 

Potom neviem, kde vyhrabal primitívov, čo sa vraj z neho a z nich smejú alebo vysmievajú. Kam ich to chodia hľadať? Kde chodia hľadať primitívov ako zástupcov občanov celého Slovenska?

 

Rozmýšľala som. Vari nie na Topky? Rozmýšľala som, kde takú diskusiu nájdem, kde ich a určite kruto vysmievajú, keď sa zrazu cíti vysmievaný?

 

A potom ma napadlo, že možno pod Tarabovým statusom, ten čo ho urazil, také nájdem. A pozerám, tam neskutočne veľa komentárov, idem si prečítať, ako tam bude masová hysteria vysmievania progresivcov na Pohode. Verila som, že tam nájdem takú lúzu, lebo veď aj naša strana má aj primitívov!

 

A predstavte si, neprešla som všetky, keď ich je 500, ale väčšia časť tam nadáva Tarabovi za ten status!

 

Práve progresívci mu tam prišli nadávať, že vypadol Kotlebovi z nohavíc, že je kot.t a také isté vulgarizmy, aké tu na Pravde predvádzajú progresívci nám, za to, že sme ich nevolili.

 

Ja nemám slov!

 

Oni uňho riešia jednu celkom slušnú vetu, kde ich neoznačil za sprostých, ani hlupákov, ani dezolátov, ani chamraď, ako my môžeme o sebe čítať celé roky, počúvať v televízii celé roky a Samo Marec sedí v tých médiách, čo to robia!

 

A jeho urazila táto veta!

 

Lebo vraj je to aj jeho minister? To fakt? Tá špina a nacista je váš minister? Či len pri tejto vete? Aby ste sa oháňali, že je aj váš minister?

 

Vy nemáte žiadnu vládu, lebo aj z prezidenta ste urobili zombi bez kože na tvári a s vypadávajúcim okom.

 

Vy nemáte ani spoluobčanov!

 

Vy ste tu jediní nadľudia na Slovensku! Povedala by som, že s týmito znakmi priam nacistická elita!

 

A my všetci, včetne vlády sme len nacistický odpad! Darmo medzi chamraďou hľadáš ministra! Ktorý je k vám tak slušný, že hoci je pre vás nacista, ako to napísal? Že ste „tak múdre hlavy“! Fajnovo, veľmi inteligentne! 

 

To vy tak neviete, lebo mu tam píšete, nejintelektuálnejšia elita, že je KOK.T!!

 

 

Aké príznačné pre vašu úroveň najintelektualnejšej elity! 

 

 

Inak, normálny novinár by sa venoval tomu, či bola zabezpečená organizácia pro bezpečnosti, to ako ťažisko a potom osobné dojmy, čo zažil.

 

Ale aj tu je Samo Marec len politický sluha, lebo neodváži sa to kritizovať, keďže ten festival zabezpečuje aj politickú osvetu. To je fakt.

A preto k organizácii nič a miesto toho znova útočí na Tarabu, že ho-ich urazil jednou vetou!

 

Zo Šimkovičovej sa vysmieva a sám je ako muž politický sluha! Aké hodné muža, však?

 

Dobre, Pellegrini je dvojtvárna zombie a potom ty si čo? Už úplná zombie? Tvoj obrázok by ako vyzeral, keby bol trefný?

 

Už žiadna koža na tvári a obidve oči na strunách? 

 

 

A od nás chce, aby sme si predstavovali to, čo si predstavovať nemusíme, čo si naopak on nevie ani predstaviť a to celé roky!

 

 

Predstaviť by ste si to vy vedeli vtedy, keby teraz vláda mala tak manipulatívne televízie pod sebou, že by vás teraz komentovali v televízii ako chamraď, čo šla na Pohodu! A potom by ste museli ešte počkať na ďalšie roky toho istého a na každom kroku!

 

A na záver, by sme vás vyhlásili za nacistov! Po rozoštvaní vašich rodín!

 

 

Predpokladám, že radšej by ste chceli opakovane zažívať búrku na Pohode!

 

A radšej by ste chceli byť urazení jednou slušne znejúcou vetou! V ktorých by ste si museli hľadať výsmech!

 

 

jeho citáty:

 

 „a ľudia nie sú ľuďmi.“  

 

Fakt je, že to ste vyhlasovali o nás vy, že sme len lúza a dezoláti, ľudský odpad!

Kde v tej svojej vete máš, že nie ste ľuďmi? Však ste nadľuďmi nad nami chamraďou! Nad ľudským odpadom a sedíš v novinách, ktoré to vymysleli!

 

 

Vnímajú ich len ako akési karikatúry alebo skôr kreatúry. Ako synonymum zla.“

 

Len ako? Však vaši novinári písali, že sme démické zlo! Teda synonymum zla! 

A to nie je len dohad a ako, ale to ste písali takto doslova, že sme démonické zlo!

 

 

 No my si veru nemôžeme povedať, že ste o nás v novinách a v televízii vždy len žartovali!

 

 Keď dobiješ nejakú ženu, potom jej povedz, nech si to predstaví naopak! A že ťa urazila!

 

Máte znaky domácich násilníkov!

 

Akurát to o vás Daniš rozpracoval:

 

Proti nenávisti sa bojuje na nesprávnom fronte. Nebezpečný je dnes progresívny terorizmus

 

a len vyberám:

 

„Nebezpečný je dnes progresívny terorizmus, blízky príbuzný takzvaného stochastického terorizmu.

Ten je, ako sme pri progresivistoch zvyknutí, nepriznaný a skrytý. Progresívny terorizmus nie je rovný a čitateľný. Nevyzýva na „svätý boj“ a útoky priamo. Nevyzýva na ne vôbec. No vytvára prostredie, ktoré k nim nutne vedú.

 

Progresívny terorizmus vyrastá z nátlakovej povahy progresivizmu. Stojí na jednoduchej téze: kto nejde s nami, ide proti nám. Pred ľuďmi sú len dve základné voľby. Buď sa podriadia programu prevýchovy a predpísanej línii – vojnovej a dúhovej, alebo budú odsudzovaní ako zradcovia, nepriatelia pokroku, zlo.

 

Teda budú terorizovaní. Nie fyzicky, ale ešte účinnejšie: mentálne.

 

Vynucovanie poslušnosti stojí na dvoch pilieroch. Prvým je presvedčenie o morálnej a kultúrnej nadradenosti „pokrokových síl“. Druhým je vylúčenie tých, ktorí sa nepodvolia, z radov slušnej spoločnosti. A často aj zo zamestnania.

 

Terorizovanie nepohodlných pôsobí ako mäkké. Mäkká sila. Iste, v porovnaní s autoritárskymi či totalitárnymi režimami to tak je. V plnom nasadení nie je tajná polícia, ktorá by zatvárala triednych nepriateľov.

V plnom nasadení je sieť progresívnych médií, aktivistov z mimovládnych organizácií, v niektorých woke krajinách aj úradov. Snažia sa kritické hlasy sledovať a umlčať ako neprijateľné. Ako prejav zla.

 

A nielen to. Kto prejaví otvorený odpor voči „oficiálnej línii“, je spoločensky a mediálne prenasledovaný ako hrozba. Putinov agent, zradca, podvratný živel. A hrozí mu, že bude izolovaný a vypnutý. Na sociálnych sieťach, v médiách, na škole, v zamestnaní… A v krajnom prípade aj v banke – ako sme to videli v Kanade pri tých, ktorí sa búrili proti povinnému očkovaniu (nie, neboli to len kamionisti).

 

Ak sa to s umlčiavaním a cenzúrou preháňa, hrana medzi mäkkým a tvrdým prístupom „autorít“ vlastne zaniká. V istom zmysle dokonca platí, že mäkké, mentálne terorizovanie tých, ktorí sa nepodvolili, môže byť vnímané horšie ako to tvrdé.

 

Jazvy na duši môžu byť bolestivejšie než jazvy na tele.

 

Človek je spoločenský tvor. Túži po uznaní. Ak naráža na opak, na poníženie alebo rovno výsmech, trpí. Napokon, práve preto sú mäkké praktiky progresivistov také účinné. Hlavne v radoch mlčiacej väčšiny. Ľudia nechcú na vlastnej koži pocítiť vylúčenie a poníženie. Buď sa ticho pridajú, alebo pri sporných programoch (migračných, klimatických, očkovacích, vojnových, dúhových) mlčia.

 

Samozrejme, progresívny terorizmus nemôžeme obviňovať z toho, že by zámerne provokoval ľudí k násiliu proti tým, ktorí sú odpisovaní ako nepriatelia ľudstva a bezpečnostná hrozba pre spoločnosť. Ich zámerom je vyradiť rivalov z hry. Izolovať.

 

Toto šikanovanie a terorizovanie časti spoločnosti, akokoľvek navonok mäkké, však môže prerastať do otvoreného násilia. Nezámerne, ale nutne. Je to predsa zákonité. Ak o Trumpovi roky hystericky vykrikujú, že je extrémne nebezpečný pre spoločnosť aj pre svet, skôr či neskôr sa nájde mediálne zdrogovaný pomätenec, ktorý zakročí so zbraňou v ruke.

 

Platnosť tohto vzorca v praxi vidí aj kedysi vplyvná demokratická kongresmanka Tulsi Gabbardová. Povedala, že streľba je logickým dôsledkom opakovaného porovnávania bývalého prezidenta s Adolfom Hitlerom.

 

Trump a jeho tábor boli takmer desať rokov terčom zúrivých mediálnych kampaní. Výsledkom bol krvavý útok priamo na jeho volebnom mítingu.

Táto udalosť by mala prekresliť staré predsudky progresívcov. Nie, nie je to alternatíva, ktorá by sa dnes ukazovala ako najviac nepríčetná a nebezpečná. Scéna sa obrátila.

 

Bašty šírenia nenávisti sú už roky v prostredí progresívcov a ich spojencov. A obete streleckého útoku sú medzi ich odporcami. Videli sme to na Slovensku. A o pár mesiacov neskôr niečo podobné sledujeme aj v Spojených štátoch.

 

Asi by bolo naivné očakávať, že majstri nenávistných kampaní si priznajú svoj diel zodpovednosti. Budú sa sťažovať na ochranku. Budú opakovať, že strelec bol v minulosti republikán. Budú tvrdiť, že so šialeným útočníkom predsa nemajú nič spoločné. Tí jednoduchší povedia, že Trump si za to môže sám…

 

 

Budú klamať sami sebe.

 

Lebo inak by si museli priznať, že svet, ktorý s krvou v očiach vytvárali, nie je pokrokový, ale chorý.“

 

 

https://standard.sk/713089/proti-nenavisti-sa-bojuje-na-nespravnom-fronte-nebezpecny-je-dnes-progresivny-terorizmus

 

 

.

Ja si myslím, že by sme mali začať bojkot divadiel

07.09.2024

zo SME: „Super nech sa im všetci na to vyserú… A nebude žiadne divadlo, žiadna opera, žiadne galérie, žiadne výstavy…čo si to títo dementi pologramotní už dovoľuju to nemá obdoby v celej histórii…“ Umelci a herci sú evidentne zneužívaní na politický prevrat. Otvorene o tom diskutujú ich čitatelia pod ich článkami [...]

Vždy vyhráva politická angažovanosť a kontakty – na ocenenia a dotácie!

06.09.2024

Talentovaných a tvorivých ľudí je veľmi veľa, len nedostanú dotácie pretože nemajú kontakty alebo hlavne požadovanú ideológiu! Je veľmi, veľmi naivné myslieť si, že najlepší sú tí podporovaní s kontaktmi a požadovanou ideológiou. Také možnosti tí iní nemali, preto nemali kde získať ocenenia, neboli politicky podporovaní! Ale aj toto tým [...]

Myslím si, že za výhražnými správami školám je skupina ako Gerulata

06.09.2024

Tým myslím vlastizradných Slovákov a Čechov, čo si myslia, že týmto bojujú proti Telegramu, ale potom terorizmus na školách zneužijú na politický prevrat. Zas majú problém, že nevedia dostať občanov na politický prevrat do ulíc, tak teraz nezavraždia novinára, ale deti! A to má dostať občanov do ulíc na zrušenie výsledku volieb a politický [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,597
Celková čítanosť: 5688929x
Priemerná čítanosť článkov: 3562x

Autor blogu

Kategórie