Ide o rozširovanie NATO a vyprovokovanú vojnu, mnoho rokov provokovanú!

Nebola som konšpirátor! Mala som pravdu, že migranti sú väčšinou muži, že sú väčšinou ekonomickí, že ich nebudeme vedieť vracať, že budú ohrozovať ženy, že to je zlé riešenie migračnej krízy, že bude existovať zmluva o cudzích vojenských základniach, ktorú my môžeme nechcieť, že sa nemá vnucovať povinné očkovanie. Rovnako mám pravdu a bude sa aj o tom v budúcnosti písať aj v mainstreame, že táto vojna bola vyprovokovaná, čo som už dávala x dôkazov, že išlo o rozširovanie NATO!

 

„Největší podvod posledních let! Jak západní presstituti nechutně lhali o Putinově SVO a přitom ho přirovnávali k Hitlerovi. Jenže představitel NATO Stoltenberg přiznává, že aliance motivovala Rusko k invazi na Ukrajinu. Tvůrce videa Matt Orfalea ukazuje, jak často nám bylo říkáno, že válka “nebyla o NATO”. Jak ukazuje Matt Orfalea ve svém pečlivém rozboru propagandistické paměťové díry, západní politici a odborníci po ruské invazi na Ukrajinu na začátku roku 2022 stále dokola, často rozzlobeně, zdůrazňovali, že válka nesouvisí s rozšiřováním NATO. “Nejde o NATO”, ale “útoku na naši demokracii” a dalším na stále delším seznamu povinných politických zaklínadel této éry. Proto bylo překvapením, nebo možná nebylo, když generální tajemník NATO Stoltenberg před několika týdny, 7. září 2023, vystoupil před evropským parlamentním výborem a řekl opak toho, na čem předtím trval: 

 

Největší podvod posledních let! Kolik lidských obětí ještě tahle lež bude stát?

 

 

 

Rovnaké bolo američanmi natočené aj po Iraku – ako médiá celého sveta spracovávali ľudí na volanie po vojne!

Novinári, hlavne Američania v ňom vypovedali, ako netušili ako až boli klamaní a manipulovaní! A že teraz sa za to ospravedlňujú!

 

Dnes ich už nevyužívajú, keď bez médií by to nešlo?

 

Presne ako pred Irakom! A preto to nazvali a prenasledovali ako „ačohentizmus“, aby bolo zakázané poukazovať na celkom rovnakú manipulatívnu vojnovú propagandu na rozpútanie vojny s Ruskom!

To hore bola taká ukážka, ako pracujú a hlavne médiá po celom svete. Takto klamali aj pri Iraku a potom sa ospravedlňovali za státisíce ľudských obetí, ktoré takto práve médiá svojou manipulatívnou vojnovou propagandou pomáhali zavraždiť. Bez médií a predajných novinárov by to nešlo!

Žiadny vojak nedokáže povraždiť toľko ľudí, koľko pomáhajú práve novinári s naháňaním ľudí do vojen pomocou manipulovanej a koordinovanej vojnovej propagandy cez médiá a televízie. Dnes najviac vraždí pero alebo klávesnica novinárov, nie vojaci. Vojaci už len dorazia tých ľudí, voči ktorým tisíce novinárov štvali do vojny, aby to hlupáci pred obrazovkami schválili. Mali sme schváliť milión obetí v Iraku, státisíce v Gaze a státisíce na Ukrajine, že vojna bude prospešná a nutná.

 

Proti tomuto vždy stoja hlupákmi urážaní „chcimírovia“, na ktorých už takáto manipulatívna vojnová propaganda nezaberá. Chcimírovia boli už Beatles.

Dnešní mladí totaliťáci zabudli, že aj vtedy ich policajti vláčili po uliciach, čo dnes ich stačí elegantne mediálne zničiť novinármi, že sú len dezoláti!

Hanba tohto storočia, že sa hlupáci spracovaní médiami a novinármi stále rodia.

 

Dnešní mladí nemajú empatiu s posielanými na smrť:

 

Naopak, majú z toho zábavu ako vraj vraždia len dobytok! Tento film by nedokázali pochopiť, lebo nemali empatickú výchovu a televízie a médiá pre sprostých to vyhrali!

Umelcami a intelektuálnou elitou sa cítia, keď sú len uvedomelí ako prví komunisti, sú za stratu veta vlastnej krajiny alebo za tretiu svetovú!

Keď im ide len o kariéru a strach nebyť dezolátmi. Kto dnes pozná tento americký film? Kto ho vie z tých umelcov a intelektuálnej elity pochopiť? Kto z tých hlupákov vie, čo je vojna? Príliš náročné na dnešných hlupákov a len kariéristov – nie som neuvedomelý dezolát!

 

Pre nich je mier len pojem módy, čo sa nosilo vtedy!

 

 

 

 

Čo iné som hovorila ja, než včera vyšlo na SME, že to napísala Petra Procházková? Ešte ani ja by som to takto nepovedala, lebo to už by som a my všetci boli nacisti na n-tú, ale oni si to teraz kľudne napíšu, lebo Procházková to už napísať môže?

 

SME včera:

Päť scenárov postputinovskej éry (píše Petra Procházková)

 

„Nemám rada reči, že Rusko je také či onaké, predurčené byť stelesnením zla, odporujúce všetkému, čo vyznáva Európa a pokrokový svet. Áno, Rusko je iné, ale nemuselo by byť horšie. A nie je nutné, aby sa kvôli tomu stalo demokratickým štátom podľa našich liberálnych predstáv.

Putin si len tak nevymyslel, že ak nezaútočí na Ukrajinu ako prvý, príde zo Západu ďalšie ohrozenie, on tomu naozaj veril. Koná v úprimnej snahe ubrániť imperiálnu podstatu svojho štátu, pretože inú si nedokáže predstaviť.“

 

https://komentare.sme.sk/c/23354885/postputinovska-era-scenare-pise-petra-prochazkova.html

 

 

Na to by jej uvedomelý progresívec povedal, že je nacista! A prečo ona píše konšpirácie? Či oni už môžu? A my nemáme mať ani otázky, lebo blokujú ľudí už za nepohodlné otázky už celé roky? Osem rokov, odkedy títo progresívni fanatici vytlačili liberálov, lebo tí nemali problém s diskusiami a argumentami! A tým myslím po celom svete vytlačili!

 

Osem rokov tvrdia, že s „nacistami“, čo bol každý vždy za všetko, každá otázka niečo spochybňovala. A teraz predvádzajú hysterické divadlo, že ich niekto chce umlčať a zabrániť im v diskusiách?

 

Vy ste nedisktutovali, lebo ste nevedeli odpovedať. Na tak debilné propagandy, aké ste mali šíriť, to ste nevedeli obhájiť, lebo boli debilné! Na odpovede ste si vždy našli posledného primítíva, aby ste na ňom predvádzali, že všetci sme len sprostí! Nikdy ste neodpovedali na otázky! Otázky ste vždy len blokovali a rovnako diskusie od obyčajných po odborné v médiách. Dopredu, každý, kto by nesúhlasil, s dezolátmi sa diskusie nevedú! Čo na tom, že majú VŠ, sú to odborníci, vedci, keď nesúhlasia, sú tiež dezoláti a len konšpirátori, aby dnes mohla Petra Procházková rozvíjať svoje konšpirácie! Lebo ona je vedec, odborník na všetko a keby to padalo, príde zázračný pakľúč na všetko – Sabaka alebo na vojnu hovnometčík.

 

Povedzte, kto by toto mohol povedať, čo ona a nebol by pre vás za to nacista?

 

A vy klamári, čo sa oháňate faktami, nikdy sa nedržíte faktov, ale moralistických zovšeobecnení, len cukrovej vaty o „vyššej morálke“!

Táto len cukrová vata o vyššej morálke vám vždy nahrádzala odpovedanie na otázky a odborné diskusie! Lebo všetci ostatní na svete sú už len plochozemci oproti vám jehovistom vyššieho rangu s oslňujúcou morálkou, ako pri migrantoch, ako pri povinnom očkovaní, ako pri propagande jedného svetra, ako pri tretej svetovej!

 

A čo máte tak fakticky? Že akási tlupa kričala, že prezidentka je americká ku…, lebo nepochopili, že mali kričať agentka?

Ale to, že vaši intelektuáli skandovali Fico je ko…., to vám kto obúchava o hlavu? Nikto, lebo nie sme na to odkázaní! Len na cukrovú vatu vyššej morálky!

 

Ak fakty, prečo sa nedržíte faktu, ktorý ste sami publikovali, že proruských voličov má Smer len 8 %? Koľko vy máte % tých svojich konšpirátorov, že atentát bol fingovaný? Všetkých?

A Hlas nemá ani 1 % a stále fičíte na klamstvách, že sme všetci proruskí, pretože práve VY tu vytvárate a nálepkujete, kto je nepriateľ a to konkrétnych ľudí – voličov, nie ideológiu! Čo máme aj v ústave, že nám žiadnu nemáte vnucovať, lebo sa na žiadnu nemáme viazať!

 

A tých ste chceli dať cenzúrovať! A teraz zas divadlo, že vy nemôžete písať?

 

Však všade píšete! Scenzúrovaná som bola ja, aj na SME, aj na Pravde a vykrikujem o tom každý deň?

 

Nie, vykrikujú to vaši hlupáci, ktorí nikde scenzúrovaní neboli!

 

Vy hlupáci, čo si myslia, že keď si dajú nálepku liberáli, tak to znamená, že ste tolerantní, čo ste toho OPAK!

 

Hlupáci preto, že toto je vaše IQ, že nemusíte byť tolerantní, lebo ste tolerantní na wikipedii k nálepke, čo je liberalizmus.

 

Tolerancia sa nemeria len na tolerancii k LGBTI a presne na to ich máte, lebo ako vo výkladnej skrini, predvádzate toleranciu len na nich!

Reklamne, účelovo – pozrite sa, my nie sme totaliťáci, čo chcú všetko cenzúrovať, my tuto vo výkladnej skrini niečo aj tolerujeme! 

Tu vo výkladnej skrini máme slobodu ako tulipány v obchode, základ cukrovej vaty!

 

 

 

Všetko, z čoho obviňujete túto vládu a jej voličov, sa presne hodí na vás! Od nacistov po totalitu!

 

A ste vojnoví štváči, držte sa faktov, kto chce pokračovanie do tretej svetovej?

 

VY!

 

Preto ste aj vojnoví štváči!

 

 

===

 

Obete, či v Iraku, či na Ukrajine, či v Gaze, už nespomínam. Lebo ešte aj ľahostajnosť k obetiam sa hodí práve na vás!

To je už márne k tak ľahostajným ľuďom k obetiam, čo vedia k obetiam pridať si zástavku, len žvaniť ako niečo odsudzujete a zakaždým ku ďalším obetiam robiť vyhlásenia.

 

A zopakujem vám, ľudia k vám necítia nenávisť, ľudia na vás kašlú! Nečítajú vás!

Mohli som im x krát hovoriť, aby čítali, nemajú záujem.

 

A to je ich chyba?

 

 

Aj keby to bolo manželstvo, tak sa v ňom správate ako manželka, ktorej, keď si muž nájde milenku, pôjdete mlátiť tú milenku, lebo keby jej nebolo, tak muž vás chce!

Fico je na vine, alternatíva je na vine, proruská propaganda je na vine, že vás ľudia ako fanatických totaliťákov, čo chcú iných len cenzúrovať a nálepkovať, odmietli!

 

Nie „milenka“ je na vine, nie „kamarátky“, vy ste na vine, že ste pre ľudí väčšie zlo od Smeru!

 

Chýba vám obyčajný zdravý rozum, máte v hlave len cukrovú vatu vyššej morálky, pretože vám nahrádza náboženstvo a vieru ako v sekte!

Chcete sa proste cítiť lepší. To je vaša vnútorná motivácia.

 

Ak mi neveríte, mám dôkaz!

 

Choďte do vašich diskusií a pozrite sa, čím ste ľudí oslovili!

 

Že majú možnosť a dávate im možnosť pohoršovať sa nad inými – aká sú iní lúza, aký odpad, akí sprostí sedláci, ako im je z iných mdlo, ako z iných cítia hnus….

 

Nekritizovali ste to ako „liberáli“ na veriacich? 

 

Na nich ste to pomenovať vedeli, čo ich spájalo, keď sa spoločne masovo pohoršovali!

 

TERAZ TO SPÁJA VÁS!

 

Iste, je to aj na opačnej strane, ale v čom sa líšite práve od tých, ktorých ste vždy kritizovali?

 

Už vás spája len to pohoršovanie a keď Samo Marec napíše, „nebuďme ako oni“, vašich čitateľov to nezaujíma, lebo sa chcú pohoršovať a odmdlievať od hnusu. 

 

Tak, taká lúza vám bohužiaľ zostala – za ideologickú poslušnosť si prídu na svoje – môžu sa pohoršovať. To si z ideológie Šimečku zobrali!

Žiadny rozdiel od krúžku pred kostolom!

 

 

NIEKTO MÁ NA TO HOMOSEXUÁLA, NIEKTO DEZOLÁTA, aby mal na čom od hnusu omdlievať!

 

To isté, len na inom.

 

 

======

 

 

Štandard Dag Daniš:
 
 

„…vyzerá to tak, že predpokladom budúcej mierovej dohody bude vojenská neutralita Ukrajiny a Gruzínska, respektíve zastavenie programu rozširovania NATO na východ.

Mimochodom, samity NATO mali na stole pozvánku pre Ukrajinu len jediný raz. Bolo to v roku 2008 na historickom samite v Bukurešti. S odstupom času sa ukázalo, že táto udalosť bola zlomová. S dramatickými následkami, ktoré viedli až k vojne o Ukrajinu.

Na samite 2008 Bushova vláda presadzovala pozvánku pre Ukrajinu a Gruzínsko. Slovo „presadzovala“ je pritom eufemizmus. Bol to nátlak. Americká vláda tlačila na schválenie prístupových rokovaní s Juščenkovou Ukrajinou a Saakašviliho Gruzínskom, Nemecko a Francúzsko sa však vzbúrili a rozhodnutie zablokovali.

Bol to konflikt lídra Aliancie s jej európskymi členmi.

Nemci aj Francúzi sa vtedy po prvýkrát v histórii NATO spoločne a otvorene postavili proti plánom Spojených štátov. Varovali – a veľmi správne – že rozširovanie NATO o Ukrajinu a Gruzínsko, teda o krajiny, v ktorých žijú početné ruské menšiny, by mohlo viesť k vojne v Európe. A k oslabeniu EÚ ako mierového projektu, ktorý prosperuje na voľnom obchode a medzinárodnej spolupráci.

Obavy Nemecka a Francúzska v tom čase potvrdil aj vtedajší americký veľvyslanec v Moskve (a neskorší šéf CIA) William Burns. Do Washingtonu poslal správy, že pre Rusov – od vlády v Kremli, po liberálnu opozíciu – je členstvo Ukrajiny v NATO prekročením najjasnejšej zo všetkých červených čiar. Busha to však nezastavilo.

Zastavili ho až európske štáty NATO. Vzbura Nemecka a Francúzska z roku 2008 zablokovala rozhodnutie o pozvánke pre Ukrajinu.

Problém bol však v tom, že Američania rozhodnutie dvoch kľúčových európskych členov NATO nerešpektovali. Namiesto bodky nasledovala trojbodka.

Tie prišli v roku 2014, po prevrate, páde Janukovyča a nástupe prozápadných jastrabov do vedenia Ukrajiny. Išlo sa na to zostra. Štáty NATO spustili program vyzbrojovania Ukrajiny západnými zbraňami.

Cieľom bolo vypovedať zmluvu o vojenskom prenájme Krymu ruskej čiernomorskej flotile, potlačiť vplyv ruských menšín z východu Ukrajiny na politiku Kyjeva a nastaviť ukrajinskú politiku tvrdo prozápadne.

Jednoducho: Ukrajina, politicky, kultúrne aj mentálne „rozpoltený štát na civilizačnej hrane Západu a Východu“ (Samuel Huntington) sa mala silovo preformátovať podľa západných šablón. Následne sa malo opäť rozhodovať o členstve „novej Ukrajiny“ v NATO.

Plány sa však skomplikovali už v roku 2014. Rusko anektovalo Krym a podporilo separatistov z Donecka a Luhanska. Ukrajinská vláda reagovala vojensky. Proti rebelom z východu Ukrajiny poslala armádu. Odvtedy je na Ukrajine vojna. Po februári 2022 prerástla z obmedzeného konfliktu do plnoformátovej konvenčnej vojny o Ukrajinu.

Počas trvania vojny, od roku 2014 dodnes, sú jej súčasťou politické zaklínadlá a rituály na samitoch NATO, ktoré Ukrajine odkazujú, že nie je ani in, ani out. Alebo opačne: že je aj in, aj out. Asi nebudeme ďaleko od pravdy, ak povieme, že Ukrajina skončila v nútenej správe členských štátov NATO (vojensky, politicky aj finančne). No bez plnohodnotných členských práv a členských výhod.

Tento stav trvá v rôznych podobách a v rôznej intenzite desať rokov. Samit NATO 2024 nijako nevybočil z línie.

A v najbližších rokoch zrejme ani nevybočí. Dôvod: program rozširovania NATO narazil na niečo, s čím sa v roku 2008 veľmi nerátalo. Na ruský vojenský odpor.

Inak, členstvo Ukrajiny v NATO dnes patrí medzi otázky, ktoré majú tekuté skupenstvo. Ukrajina z roku 2008, teda Ukrajina ako druhý najväčší európsky štát a vlastník strategického Krymu, už neexistuje. Na samitoch NATO si lídri desiaty rok lámu hlavy, ako zaobchádzať s tým, čo ešte z Ukrajiny po ére „strategického zbližovania s Alianciou“ ostalo.

Pričom predmet ich otázky je každoročne menší. A zároveň ťažšie stráviteľný.“

https://standard.sk/710869/samit-nato-zapad-dalej-vodi-ukrajinu-za-nos

.

Mudr. Fischer: „Hippokrates sa musí v hrobe obracať! „

13.10.2024

„Názory cca 50tich slovenských, českých, európskych a svetových lekárov a vedcov (z toho 3 nositelia Nobelovej ceny), ktorí argumentujú proti očkovaniu.“ „Názor a návrh prof. MUDr. Viliama Fischera, CSc., FICS na zorganizovanie 1. európskeho alebo svetového kongresu o koronavíruse za účasti oboch názorových strán.“ Prof. [...]

Petr Drulák: „Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške“

13.10.2024

Štandard Petr Drulák: Falošné tóny progresivistov v orwellovskej fraške Orbánova vecná kritika „Na úvod upozornil, že Leyenová svojím prejavom porušila zásadu nestrannej komisie „strážiacej zmluvy“. Túto zásadu síce porušuje sústavne a nadväzuje tým na neblahé poňatie svojho predchodcu Junckera, ktorý začal hovoriť o [...]

A bola by mi ukradnutá, keby mi ju niekto konkrétny nedával za morálny vzor, aká by som mala byť ja, ale ja taká nie som!

12.10.2024

Názor zo SME, z diskusií, jedna ukážka aká mám byť aj ja: „Títio tu, čo si teraz uchmatli Slovensko, rozdelili ľudí, čo tu žijeme, na 2 kategórie. Občanmi 1. kategórie sú voliči strán vládnej koalície: heterosexuáli ideálne bielej pleti, pozerajúci správy na STVR, čítajúci na nete všetko možné aj nemožné, ale NIKDY nie denníky SME a N spolu s [...]

francúzsko, záplavy

Francúzsko postihli silné záplavy, v Paríži zabil muža padajúci strom

18.10.2024 08:30

Silný dážď zapríčinil v niektorých častiach Francúzska záplavy, evakuácie a viedol k uzavretiu diaľnic a železničných tratí.

Očkovanie / Očkovanie bez registrácie / Vakcína /

Očkovanie ako za čias pandémie? Na podanie vakcíny proti COVID-19 sa čaká aj niekoľko týždňov

18.10.2024 08:00

Covid je na vzostupe, no dostať sa k očkovaniu je dosť náročné

Libanon Hizballáh Izrael útoky Bejrút

Hizballáh oznámil novú eskalačnú fázu vo vojne proti Izraelu

18.10.2024 07:15

Libanonské hnutie zároveň vyhlásilo, že po prvý raz proti izraelským vojakom nasadilo presne navádzané strely.

Zelenskyj, Meloniová, Michel

ONLINE: Kyjev odmieta, že chce jadrovú bombu. Hovorí o nejadrovom odstrašujúcom strategickom balíku

18.10.2024 06:40, aktualizované: 07:58

Nejadrový odstrašujúci strategický balík, ktorý by chcela mať Ukrajina na svojom území, môže zahŕňať rakety schopné strieľať až za Ural.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,622
Celková čítanosť: 5736710x
Priemerná čítanosť článkov: 3537x

Autor blogu

Kategórie