Založ si blog

U nás úlohu takýchto raperov na rozoštvávanie ľudí do násilia a dehumanizovaním voličov iných strán, že sú len ľudský odpad a nacisti, robia progresívni novinári!

O morálke vymytých

 

Ak čakáte, že bude zlá, budete sklamaní. Spolu dospejeme k tomu, že keďže tu nemáme vedomé zlo, máme tu maximálne naivnú nevedomosť a vymytosť!

 

Denník N a SME sústavne riešia voličov vládnej koalície, aby proti nim štvali občanov. To nie sú moje dojmy alebo konšpirácie, to sú fakty o ktorých vo svojich článkoch podávam dôkazy, kde a ako voličov vládnej koalície nálepkovali, prečo je to klamstvo, kde všade sa už dôsledky rozoštvaných rodín aj v ich denníkoch riešili.

Taktiež je fakt, že neexistujú žiadne provládne ani alternatívne stránky, ktoré by sa venovali prenasledovaniu voličov progresívnej koalície. Toto robia len progresívni novinári.

 

 

Takto sú ich voliči namyslení, že sú niečo viac než iní ľudia. Sú podľa seba tak výnimočne dobrí, že ich je len hŕstka vzhľadom na celé Slovensko. V tomto sa veľmi podobajú praktizujúcim katolíkom. Tí sú tiež presvedčení, že sú tak výnimočne dobrí, že ich je málo vzhľadom na celé Slovensko.

Ak by ste náhodou chceli vidieť, ako vás vidí opačná strana, liberáli by si mali predstaviť katolíkov a ich výnimočnosť a konzervatívci výnimočných liberálov! Vzájomne sa majú za vymytých hlupákov, taká je realita ich výnimočnosti!

 

Fedor Gál za liberálov:

 

„Žiadne nuly neexistujú. Všetci sme čosi. Podaktorí z nás aj ľudia, ktorých misiou je poskytovať krásno, poznávanie, radosť… Odhadujem ich počet v populácii na malé číslo. Veľmi malé, napríklad oproti voličom súčasnej koalície na Slovensku. Tej moci, ktorá nás, čo sme tieto voľby prehrali, stavia na nohy.

 

Čo je to však nula? Pre mňa je nula napríklad slovenská ministerka kultúry Šimkovičová

 

Pravda a láska je naša navigácia. Hovorte nám slniečkari. Teda nie všetkým.“

 

https://dennikn.sk/4081264/kto-je-tu-nula/?ref=list

 

 

A prečo nie nacisti, keď máte ľudí za ľudský odpad?

 

 

Ako som už napísala, identické myslenie s náboženskými dogmatikmi a so všetkými, ktorých je v rôznych sektách málo!

 

Tu môžeme ľutovať, že „liberáli“ nečítajú Dostojevského, lebo napríklad Dostojevskij by ich mohol inšpirovať k tomu, aby ľudí nevideli len čiernobielo ako buď zlých alebo dobrých, ale až tak farebne, že jeden a ten istý človek je niekedy jasný darebák a niekedy vás prekvapí ľudskosťou. Nie to je na Dostojevskom také úžasné, že dokáže zachytávať túto realitu o ľuďoch? V niečom darebák, v niečom dobrý človek. Niekedy roky horší, potom dobrý a potom zas zlý. A to vraj vedia, že žijeme preto, aby sme sa menili a učili na vlastných chybách, čo aj bez zlého a naivity nejde! O kom by ste nevedeli porozprávať aj veľmi zlé a aj veľmi dobré veci?

Už som si to niekedy skúšala, že som opísala z mojej babičky najkrajšie veci a to znelo úžasne. Ale keby som napísala, dokázala napísať všetky aj zlé, boli by ste zhrození, že to nemôže byť tá istá osoba. Hodila by sa teda do románu Dostojevského, akí sú ľudia naozaj, lebo takto by sme mohli pokračovať o všetkých. Aj na seba viete veľmi zlé veci, veľmi trápne veci, veci za ktoré sa hanbíte, výnimočne dobré veci a musel by vás spracovať Dostojevskij, aby ste z toho vyšli reálne a čitateľom tým vyrážali dych, ako je to možné?

 

Vôbec si nemyslím, že voliči na opačnej strane sú horší aj keď ich považujem za vymytých, čo ale aj oni mňa.

Asi vďaka výchove Dostojevským (stále mi ho mama dávala čítať), nerobí mi problém vidieť v opačnej strane aj to dobré. Keď to nebudú argumenty, keďže argumentovať a diskutovať nevedia, sú to ešte dôležitejšie veci. Aj keď sú momentálne sfašizovaní, sú to väčšinou naivní dobrí hlupáci a ani hlupáci vo všetkom. To je len ich naivita a hlúposť, že keď je niekto IT alebo je umelec, samosebou lepšie rozumie aj politike a len hlupák by k nej potreboval aj politické diskusie, čo inteligent už nič.

Soltész napríklad nie je vedome zlý nacista, čo má ľudí za odpad. On takým len nevedome slúži a naozaj by sa nechal v tretej svetovej zavraždiť za svoje ideály. On je vzdelaný, naivný hlupák, humanista a stará sa o mačku, čo ja mačky zbožňujem. Nerobí mi žiadny problém jeho aj hlúposti počúvať. On nie je zlý človek, len naivný. Pritom práve presne to by si myslel o mne. Že ja som naivná a preto hlúpa alebo hlúpa a preto naivná.

Ešteže tu teda máme tie fakty, ako mali slniečkári pravdu, ako pri povinnom očkovaní, ako pri sankciách, ako ju mali pri Iraku, ako ju budú mať pri Ukrajine a počtoch jej obetí.

 

Ani Tkačenka by som nevedela nenávidieť, viem si ho predstaviť ako otca tej svojej malej dcéry. Často má aj pravdu oproti Soltézsovi. Niekedy sa čudujem, že naživo v diskusiách inak hovorí ako píše, myslím tým lepšie a zmierlivejšie. Sú ako prví dobrí komunisti, čo tomu skutočne verili, že obrodzujú svet. Ako by som sa mohla na nich hnevať, keď voľakedy aj moja mama bola takto naivná a pritom taká úžasná žena? To je tým, že ešte videli len dôsledky slniečkárstva a nevideli všetky dôsledky na čom nevedome pracujú.

Oni zas čakajú, kedy my uvidíme, že nás obsadí Rusko, že domáca politika je dôležitejšia než zahraničná. Tiež uvidia, len to potom nepriznajú. Možno o 20 rokov sa niekto z nich ospravedlní aj to nie za obete, lebo veď oni nestrieľali! 

 

A počas tých 20 rokov budeme všetci, čo k nim nepatríme, nacisti. Aj komunisti si mysleli, že sú výnimoční.

Najväčšia chyba týchto nových komunistov je, že si myslia, že totalita môže prísť výlučne s komunistickou agendou. Že vlk príde preoblečený za vlka, aby ho každý už dopredu spoznal!

Že by to mohla byť ovečka, to vylučujú a „liberálna“ už vôbec nie!

 

Aby sa vlk obliekol za ovečku, to je absurdná konšpirácia! 

 

 

Nezažili totalitu, len ako deti, preto jej znaky okolo seba nevedia rozoznávať. Nepamätajú si spôsoby argumentácie od totaliťákov. Nevedia, nakoľko sa podobajú na komunistov. 

 

 

 

U nás úlohu takýchto raperov na rozoštvávanie ľudí do násilia a dehumanizovaním voličov iných strán, že sú len ľudský odpad a nacisti, robia progresívni novinári:

 

 

Štandard 3.7.:

 

Známi francúzski raperi v novej skladbe navádzajú na zabitie Bardellu a zmlátenie Le Penovej

 

Skupina vyše dvadsiatich francúzskych raperov zverejnila v pondelok násilnú skladbu namierenú najmä proti popredným predstaviteľom tamojšej vlasteneckej strany Národné zhromaždenie (RN), ktorá má našliapnuté na víťazstvo v nedeľnom druhom kole tamojších parlamentných volieb.

 

Hudobníci v úryvkoch textu útočia na predchádzajúcu líderku strany Marine Le Penovú a jej neter Marion Maréchalovú, ktoré označujú za „k*rvy“ a dodávajú, že „tieto hárajúce sa feny treba biť palicou“.

 

Jordanovi Bardellovi, súčasnému šéfovi RN a nádejnému novému predsedovi vlády, odkazujú: „Jordan, si mŕtvy“.

 

Medzi ďalšie násilné vety patrí: „Ak prídu fašisti, pôjdem s veľkým kalibrom,“ čo je zas odkaz na vnútorný priemer hlavne strelnej zbrane, cez ktorú prúdi náboj. „Francúzsko sme my, nie títo bastardi,“ znie zasa ďalší odkaz. „Hlasujeme proti prasatám,“ možno sa takisto dočítať.

 

Umelci v texte útočia aj na národno-konzervatívneho politika Érica Zemmoura vulgárnym anglickým pojmom „f*ck“. Zemmour je neúspešný prezidentský kandidát a predseda strany Znovudobytie, ktorej významnou postavou bola donedávna aj Maréchalová.

 

Skladbu, ktorá mladých ľudí mobilizuje do druhého kola volieb, okrem záberov na menovaných politikov sprevádzajú obrázky demonštrácií, policajného násilia alebo scén ako z apokalypsy. V čase písania tohto článku ju videlo vyše 1,2 milióna ľudí.

Skladba trvá zhruba desať minút a jej výroba začala po zdrvujúcom víťazstve Národného zhromaždenia vo voľbách do Európskeho parlamentu.

 

Medzi raperov, ktorí sa na tvorbe skladby podieľali, patria aj mená ako Fianso, Soso Maness, ISK, Alkpote a Akhenaton. Hoci na Slovensku nie sú známi, na sociálnych sieťach majú desiatky až stovky tisíc fanúšikov.

 

„Kultúra má svoje slovo a má sa vyjadrovať k tomuto typu tém. Bolo pre mňa veľmi dôležité zapojiť sa. Som z generácie, v ktorej sa rap nedištancuje od posolstva,“ povedal pre denník Le Parisien raper Fianso, ktorého iba na Instagrame sleduje milión používateľov. Fianso, vlastným menom Sofiane Zermani, má korene v Alžírsku.

 

Ramdane Touhami, biznismen v hudobnom priemysle marockého pôvodu, ktorý sa na tvorbe piesne podieľal, sa pre agentúru AFP vyjadril, že situácia je vážna. „Keď sa dozvedáme, že prvou stranou mladých ľudí je RN, ak by sme nereagovali, bola by to z našej strany vážna chyba […], toto je náš spôsob lobovania.“

Zaujímavosťou je, že mnohé veľké francúzske médiá, ktoré taktiež stoja v opozícii proti lepenovcom, kontroverzný text nespomínajú alebo mu venujú len okrajovú pozornosť.

 

Vraj nastalo ohlušujúce ticho

 

Bardella na situáciu zareagoval v utorok a odsúdil „výzvy na vraždu, násilnú mizogýniu, hrubý antisemitizmus a konšpirácie“. „Mentálny vesmír extrémnej ľavice je čoraz toxickejší. A médiá, ktoré to podporujú, stratili všetku slušnosť…,“ napísal na sociálnej sieti X.

 

Le Penová sa o skladbe vyjadrila ako o zbierke výziev k nenávisti či násiliu a zbierke urážok žien, krajiny a polície. Implicitne tiež poukázala na mlčanie v salónnych kruhoch. „Rozhodne som radšej na strane obyčajných ľudí,“ dodala.

 

Alice Cordierová, zakladateľka Kolektívu Némésis, pre televíznu stanicu CNEWS povedala, že ju po publikovaní klipu šokovalo „ohlušujúce ticho od feministických združení“.

 

Kolektív Némésis založila Cordierová v roku 2019 ako feministické identitárske združenie pôsobiace vo Francúzsku a Švajčiarsku, ktoré upozorňuje na zvýšené riziko pre bezpečnosť žien v súvislosti s masovým prisťahovalectvom do Európy. Mainstreamové feministické organizácie túto skupinu odsudzujú ako rasistickú.“

 

 

 

To je to, čo hovorím, že progresívne feministky, čo sa tu hrali, že ich zaujímajú znásilnené ženy, bojujú proti upozorňovaniu na násilie na ženách a ešte im feministky podrážajú nohy, že sú rasistky!

 

 

 

Neostáva to len pri slovách

 

„Násilie voči RN pritom neostáva len vo verbálnej rovine. V pondelok napríklad skupina asi desiatich výtržníkov zaútočila kameňmi a inými predmetmi na jej kandidáta Nicolasa Conquera v meste Cherbourg. Po rýchlom príchode na miesto polícia zatkla štyroch páchateľov.

„Je to ako normalizácia politického násilia zo strany extrémnej ľavice, ktorá sa tak snaží dehumanizovať svojich protivníkov a odmieta skutočné debaty o myšlienkach,“ povedal po útoku Conquer pre denník Le Figaro.“

(krátené)

https://standard.sk/705922/znami-francuzski-raperi-v-novej-skladbe-navadzaju-na-zabitie-bardellu-a-zmlatenie-le-penovej

 

 

Presne ako u nás tým, že kto ich nevolil, je nacista a ľudský odpad!

 

 

Pripomínam, že na opačnej strane nie sú žiadni démoni, ani nacisti, ani stelesnené zlo, len naivní vymytí hlupáci, čo si neuvedomujú, že keď budú svojich čitateľov sústavne štvať proti spoluobčanom a dehumanizovať ich na ľudský odpad a nacistov, tak potom ich už ako hlupáci nezastavia!

 

Potom to už budú márne ľutovať, keď aj u nás sa budú na uliciach viesť občianske vojny – predsa len s ľudským odpadom a nacistami, ako si ich vychovali, čo majú vidieť v spoluobčanoch. 

 

Ake vtipné, že nás volali antisystémoví, keď ich čitatelia teraz propagujú „občiansku neposlušnosť“, nehovoriac o ich konšpiráciách, že atentát bol len fingovaný! A to je ešte väčšia hlúposť než akákoľvek konšpirácia o Buči! A už určite než moja, kde ja som žiadne mŕtvoly nepopierala, len si zas dovolila mať aj otázku, prečo miestny masový hrob dala vykopať miestna nemocnica. Teda otázku k videu, kde ich miestna nemocnica pochováva do čerstvo vykopaného masového hrobu.

Už len za otázku na video, ktoré nikto nespochybnil, som bola nacista, lebo nemám sa pýtať žiadnu otázku a tváriť sa, že to video neexistuje. Ak budeš mať otázku, budeš nacista – Toto platí od roku 2015 na všetky ich propagandy. Za každú a normálnu otázku som bola nacista, lebo uvedomelý človek je podľa nich ticho a na nič sa nepýta, inak by bol nacista!

 

 

masové hroby Buča

 

„Lékaři místní nemocnice začali pohřbívat zemřelé pacienty do hromadných hrobů vyhloubených bagrem na půdě místního kostela. Lékař na korbě náklaďáku uvádí i datum rozhovoru, 10. března 2022. Pohřbívání do masových hrobů nařídil ředitel místní nemocnice společně s primářem chirurgie.“

VIDEO:

https://rumble.com/vzwuu3-ukrajina-masov-hroby-bua.html

 

 

A teraz tu uvediem moje otázky, za ktoré som podľa nich nacista, lebo tými otázkami vraj spochybňujem masový hrob Buča!

 

11.4.2022

 

„Toto ma byť dôkaz, že ten vykopaný masový hrob čo vykopali Rusi a tam hádzali obete, vykopali Ukrajinci a potom zneužili na vojnovú propagandu, že to vykopali Rusi a tých mŕtvych pozabíjali.

Čo si o tom videu myslíte? Je to dôkaz alebo nie. Keď nie, prečo?

Zoberme si niečo konkrétne, ako by si to vysvetlili. Prečo to nie je dôkaz, ze to bolo vykopané Ukrajincami?“

 

 

Všetci tu môžete vidieť, že ja nič netvrdím, lebo neviem a preto sa pýtam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

To je totalita, keď sa nemôžete ani pýtať a už za otázky vás a novinári vyhlásia za nacistu a spochybňovača genocídy!

 

Prečo mi na túto otázku doteraz nikto neodpovedal?

 

Tento bod je pre mňa dôležitý, lebo kvôli tejto otázke sa rozbila aj naša rodina a presne odvtedy som pre svojho syna nacista.

 

Ale doteraz mi tiež na tú otázku ani on neodpovedal. Vie len opakovať, že sme aj s jeho bratom nacisti! Ako ho to naučili novinári! A to chudák jeho brat žiadnu otázku ani nemal, len chcel mier!

 

 

Takto ste ľudí sfašizovali, svojich čitateľov, že už za otázky sú nacisti, lebo už otázky niečo spochybňujú a preto nemajú mať ani otázky!

 

A teraz dokonca, že stačilo nevoliť progresívnu koalíciu a už aj za to ste nacista!

 

 

Väčšiu fašizáciu občanov si už neviem predstaviť, ako keď vidia v spoluobčanoch, čo nevolili ich stranu, ľudský odpad a nacistov!

 

Koho to bola robota? Fakty, nie dojmy! Vyhlasujú politici vládnej koalície alebo alternatívne médiá voličov iných strán za ľudský odpad?

 

To sú fakty, že to každodenne robia len progresívni novinári na SME a Denníku N!

 

To sú fakty!

 

Tak sa teda držte faktov a nie dojmov! Riešte tieto FAKTY!

 

 

.

A potom budú tvrdiť, že oni neradikalizujú občanov. Tu máte dôkazy aj s účinkami radikalizácie na ich čitateľov!

07.07.2024

Prinášam správy o miere sfašizovania medzi čitateľmi SME a Denníka N, nakoľko sú sfanatizovaní proti spoluobčanom, že sú nacisti, keď si dovolili nevoliť progresívnu koalíciu a nechcieť progresívnu ideológiu. A takto tam píšu dokola. Keby ste napísali, že náboženstvá sú rakovina, keď chcú ovládať štáty, lebo odmietate viazať náš štát na nejaké [...]

„Šukaj ich hodí do vápenky! „

06.07.2024

„Označení ako Židia počas druhej svetovej svetovej, počkáme si asi na Šukajovo komando aby nám vzalo majetok a hodili nás do vápenky s guľkou v zátylku.“ Predstavte si, že by sa Smer premenoval na „Spravodlivosť“ a argumentovali by tým, že kto kritizuje ich politickú agendu, tak útočí na spravodlivosť, lebo tak sa volajú a útočí [...]

Čo ste teda zač, keď ľudia radšej chceli Smer? Veď to je hlavne vaša vizitka a nie Smeru!

06.07.2024

Ukážka, ako sa progresívna volička nezníži na vulgárnu úroveň, keď Šimkovičovú slušne uráža, že je prostitútka. Túto matku zas nezaujíma, ako sú prenasledované zas iné matky, čo nesúhlasia s hormonálnymi zásahmi u detí na zmenu pohlavia! Taktiež ju nezaujíma, že volí stranu, ktorá všetkých iných uráža a nálepkuje ako nacistov, čím im rozbíjajú [...]

Robert Fico, žatva

Fico sa v pondelok v Slovenskej Novej Vsi oboznámi s priebehom žatvy

07.07.2024 13:58

Fico spolu s ministrom Takáčom navštívia poľnohospodárske družstvo Agro Voderady.

David Lammy, Veľká Británia

Nový šéf britskej diplomacie Lammy ako prvé navštívil Nemecko

07.07.2024 07:20

Nový šéf britskej diplomacie David Lammy zamieril na prvú zahraničnú návštevu do Nemecka.

Biden stiahol náskok Trumpa v rozhodujúcich štátoch, napriek fiasku v debate

07.07.2024 06:32

Náskok Donalda Trumpa pred Joeom Bidenom v štátoch, ktoré by mohli rozhodnúť novembrové prezidentské voľby, sa znížil.

Haiti Violence

Haitský premiér vyzval zločinecké gangy, aby zložili zbrane

07.07.2024 06:12

Haitský premiér Garry Conille ozbrojené skupiny varoval, že majú len obmedzený čas na to, aby sa rozhodli, čo urobiť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,538
Celková čítanosť: 5618476x
Priemerná čítanosť článkov: 3653x

Autor blogu

Kategórie