Založ si blog

Presne takto obhajuje politická aktivistka Progresívneho Slovenska šéfredaktorka SME trestný čin schvaľovania atentátu

„V Praze skutečně dochází na nejvyšších místech moci a exekutivy k takové fašizaci, že nově už dokonce je v ČR dovoleno schvalovat terorismus a atentáty na představitele zahraničních vlád.“

 

Predstavte si, že by ste sa sťažovali na suseda, ktorý vyzýva na zabitie vášho partnera (napríklad aj homosexuála, keď len ten je podľa SME človek pri ktorom by nás malo zaujímať trestné právo) a sused by sa bránil, že máte toľko drzosti starať sa doňho!

 

 

Presne takto obhajuje politická aktivistka Progresívneho Slovenska šéfredaktorka SME trestný čin schvaľovania atentátu.

 

Navyše vo svojom článku klame, že šlo len o zľahčovanie atentátu a nie jeho schvaľovanie!

 

 

Česko podľa nej nepotrebuje takú drzosť, aby nás zaujímalo schvaľovanie trestných činov vraždy voči našim občanom!

 

SME – šéfredaktorka v službách porušovania trestného práva:

 

Rady Smeru susedia nepotrebujú

 

„Úrad vlády Slovenskej republiky sa v deň Pellegriniho návštevy obul do českej polície, že nerieši online zľahčovanie atentátu na premiéra Roberta Fica. Náš kolega z Česka Jindřich Šídlo úradu pripomína, že by bolo fajn overiť si fakty, naučiť sa správne používať názvy a mená a asi si premyslieť, či obdarovaní tieto rady vôbec potrebujú.

Slovenská vláda, ktorá sa tak zaklína „suverénnou politikou“, má toľko drzosti, že sa odváži kibicovať do práce polície a štátneho zastupiteľstva cudzej krajiny, rovnako dostatočne suverénnej, a hovoriť im, čo a ako majú robiť,“ píše Šídlo.“

https://komentare.sme.sk/c/23350113/praha-pellegriniho-usmevom-neveri.html

 

 

Nepoviem, keby si schvaľovali vraždy svojich občanov, ale ako „novinárka“ by obhajovala vášho suseda, že ste k nemu drzí, ak bude schvaľovať vraždu vašej partnerky a nebudete ticho!

 

Títo akože bojovníci za nejakú slobodu a nejakí liberáli, sú len sfašizovaní samozvaní novinári, ktorí by schvaľovali akékoľvek trestné činy, keby k tomu dostali pokyn ako pri štvaní do vojny v Iraku. 

 

Ich obete zaujímajú len z ideologického hľadiska, či šlo o uvedomelých alebo o ľudský odpad, čo je znakom nacizmu!

 

Potom, aby ich vlastné obete za ich plotom neznepokojovali, označujú za nacistov iných ako Šimečka, čo ich má za plotom najviac!

 

 

 

Schvalování atentátu na slovenského premiéra je podle české policie projevem svobody! Když ale řeknete, že poslance je třeba naházet do Vltavy, dostanete pět a půl roku natvrdo jako Tomáš Čermák! Slovenská diplomacie by měla proti skandálnímu rozhodnutí PČR podat mezinárodní protest!

 

„Je to neuvěřitelné, ale v Praze skutečně dochází na nejvyšších místech moci a exekutivy k takové fašizaci, že se doslova tají dech a nově už dokonce je v ČR dovoleno schvalovat terorismus a atentáty na představitele zahraničních vlád.

 

Tomáš Čermák za slova o Vltavě dostal pět a půl roku

 

V červenci 2023 byl pravomocně odsouzen [3] k výkonu trestu ve vězení na 5,5 roku za propagaci terorismu občanský aktivista a bojovník proti covidovému teroru Tomáš Čermák. Propagace se měl dopustit tím, že na jedné demonstraci prohlásil, že poslanci za schválení novely pandemického zákona by měli být naházeni do Vltavy. Nevyzýval k jejich usmrcení, jen k jejich vykoupání ve Vltavě. Za předpokladu, že všichni umí plavat, toto nemohlo být považováno za něco, co by se blížilo terorismu.

 

Přesto za tento výrok dostal natvrdo pět a půl roku. Soud mu připočetl k trestu i výroky a výzvy k občanským nepokojům, aby si lidé nedali vzít své svobody a práva. Nikomu nebylo ublíženo, nikdo nedošel újmy, ale přesto dostal pět a půl roku natvrdo. Bez podmínky. A teď to porovnejte s tím, co policejní orgán napsal Jindřichu Rajchlovi na jeho trestní oznámení na lidi, kteří schvalovali na Facebooku a Twitteru dokonaný atentát na Roberta FIca.

 

Pokud tohle není naplnění skutkové podstaty přečinu schvalování trestného činu, tak už opravdu nevím, na co jiného by se měl tento paragraf vztahovat. Justiční systém v naší zemi se z důvodu jeho tvrdé politizace nachází v naprostém rozvratu.

 

Co na to Soudcovská unie ČR? Co Česká advokátní komora? Zase budete jen mlčet a servilně přihlížet tomu, jak se základní pilíř jakéhokoliv právního státu, jímž je rovnost občanů před zákonem, hroutí pod tlakem zadání pětikoaliční vlády využívat nástroje trestního řízení jen proti těm, kteří zastávají oponentní názory?“

 

 

 

Ochranou výziev na zabitie človeka sa dopracujeme k slobodnejšej spoločnosti ?

 

„Pýtam sa preto spoločne s pánom Ghanamom, aký má polícia, alebo prokuratúra problém, ak vo verejne vyjadrenom želaní, aby niekto zabil novinára, alebo že páchateľ útoku mal premiéra zastreliť, nevidia vyjadrenie pozitívneho vzťahu k trestnému činu úkladnej vraždy.

 

Pýtam sa, či je možné slobodou prejavu zrušiť platnosť a účinnosť ustanovení trestného zákona ? Ak by to tak bolo, nesmel by byť v trestnom zákone uvedený trestný čin schvaľovania trestného činu, ale ani trestný čin podnecovania a nadržovania.

 

Ak teda trestný zákon označuje určitú činnosť za trestný čin, čím dáva najavo záujem spoločnosti na ochrane života, majetku alebo iných hodnôt, na ktoré sa takýmto činom útočí, môže sloboda prejavu negovať účinnosť trestného zákona a verejné vyjadrovanie túžby po spáchaní úkladnej vraždy, ublíženia na zdraví, alebo krádeže, lúpeže, alebo šírenia nenávisti k národnostnej alebo inej menšine, legitimizovať ?

 

Ako by ste sa cítili, keby traja ľudia na ulici pred vaším oknom vyzývali okoloidúcich na to, aby vás zabili, zastrelili ako sviňu, alebo mučili, aby ste kvičali ako sviňa ?

 

Prepáčte, ale ako sa dá vidieť v šírení výzvy na zabitie novinára na sociálnych sieťach realizácia slobody prejavu ? Slobody prejavu čoho ? Slobody vyjadriť, že pre vás je usmrtenie človeka prijateľným riešením a vyzývate niekoho, aby ho zrealizoval ?

 

Vyzývanie k vraždám a ublíženiu na zdraví je vyzývaním k páchaniu trestnej činnosti, a v žiadnom prípade sa nejedná o realizáciu slobody prejavu, ktorú človeku garantuje ústava a dohovor o ľudských právach. Rovnako ako by bolo vyzývaním k páchaniu trestnej činnosti vyslovenie želania vykradnúť kasíno, alebo konkrétnu banku alebo vylúpiť dom nejakej bohatej celebrity alebo vyzývať na znásilnenie nejakej osoby.“

 

 

 

Predstavte si, že by ste sa sťažovali na suseda, ktorý vyzýva na zabitie vášho partnera (napríklad aj homosexuála, keď len ten je podľa SME človek pri ktorom by nás malo zaujímať trestné právo) a sused by sa bránil, že máte toľko drzosti starať sa doňho!

 

 

Vyzývanie k vraždám a ublíženiu na zdraví je vyzývaním k páchaniu trestnej činnosti, a v žiadnom prípade sa nejedná o realizáciu slobody prejavu, ktorú človeku garantuje ústava a dohovor o ľudských právach.“

 

 

Títo politickí aktivisti Progresívneho Slovenska vyzývajú k páchaniu trestnej činnosti jej schvaľovaním! 

 

Na to zneužívajú svoju prácu „novinára“ a to hlavne v triedení ľudí na elitu a ľudský odpad ako nacisti. 

 

 

 

Vyjadrujem ľútosť všetkým českým občanom, ktorým ich sfašizovaná vláda robí medzinárodnú hanbu, ako nám títo politickí aktivisti Progresívneho Slovenska.

 

Vieme, že vás prenasledujú omnoho viac. Držíme vám palce, aby ste sa ich vo voľbách dokázali zbaviť a skôr než u vás celkom obnovia novú totalitu.

 

 

 

.

Nie, žiadne zmierenie, ľudia vám dlabú na hlavu a môžete sa vyhrážať nacistami len tým, ktorým ste ešte nerozoštvali rodiny!

30.06.2024

Kto má nejakého rodinného príslušníka medzi vašimi čitateľmi! No „SS-áci“ nemajú! SME politicka aktivistka PS – akože šéfredaktorka „nezávislých novín“: „O svini a čriede Sorosových prasiat“ Šéfredaktorka sa sťažuje na horúcu vodu, keď na nich ľudia kašlu: „Horúca voda“ [...]

Presne takto pomáhali médiá klamať o Iraku, čím mali najväčší podiel na obetiach, ako má Šimečka za svojim plotom obete a pred plotom šťastnú rodinku!

29.06.2024

Jeffrey Sachs: Z ľudí, ktorí hovoria, aby sme sa nebáli jadrovej vojny, mi ide mráz po chrbte Len výber z dlhého rozhovoru, ktorý pôvodne vyšiel na českom Echu24. To mu ide mráz po chrbte z vojnových štváčov, ktorí najprv provokujú vojny a potom nútia ľudí do vojen! „Keď Kuba v roku 1962 urobila niečo podobné, takmer sme mali jadrovú [...]

Banáš už nechce pracovať pre novú totalitu, preto bude totalitnými médiami rozmazávaný. A Leško bude kolaborovať s akoukoľvek totalitou, preto je ich odborník!

27.06.2024

Intelektuálna elita sú často len obracači kabátov vydieraní práve aktuálnou totalitou. Aj v Orwellovi máte, že každá totalita začína od intelektuálnej elity, aby ovládla práve tú na šírenie svojej propagandy a taktiež ako najľahšie vydierateľnú, keďže kto odmietne kolaborovať, príde o prácu, o kariéru alebo ho budú rozmazávať kolaborujúce [...]

Peter Pellegrini

Pellegrini vyhovel koalícii a podpísal zrušenie RTVS

30.06.2024 22:41, aktualizované: 22:48

Prezident Peter Pellegrini v nedeľu podpísal zákon o Slovenskej televízii a rozhlase.

Francúzsko Voľby Parlamentné Predčasné

Voľby vo Francúzsku vyhrá Le Penová. Bardella: Som pripravený stať sa „kohabitačným" premiérom

30.06.2024 19:51, aktualizované: 22:57

Ľavicový blok Nový ľudový front, v ktorom sa združili socialisti, komunisti či zelení podľa odhadov získa v prvom kole zhruba 28 až 29 percent hlasov.

búrka, svajciarsko

Po búrkach vo Švajčiarsku a Francúzsku zostalo sedem obetí

30.06.2024 18:57

Nemecko cez noc zasiahlo viac ako 100-tisíc bleskov.

usa, streľba

Americká polícia zastrelila chlapca, ktorý na ňu mieril replikou zbrane

30.06.2024 17:54

Chlapci, obaja vo veku 13 rokov, sa podľa polície zhodovali s opisom osôb podozrivých z lúpeže.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,532
Celková čítanosť: 5613254x
Priemerná čítanosť článkov: 3664x

Autor blogu

Kategórie