Založ si blog

Banáš už nechce pracovať pre novú totalitu, preto bude totalitnými médiami rozmazávaný. A Leško bude kolaborovať s akoukoľvek totalitou, preto je ich odborník!

Intelektuálna elita sú často len obracači kabátov vydieraní práve aktuálnou totalitou.

 

 

Aj v Orwellovi máte, že každá totalita začína od intelektuálnej elity, aby ovládla práve tú na šírenie svojej propagandy a taktiež ako najľahšie vydierateľnú, keďže kto odmietne kolaborovať, príde o prácu, o kariéru alebo ho budú rozmazávať kolaborujúce médiá a zničia mu povesť.

 

Tak sa to dialo v socializme a tak sa to deje aj teraz pri zavádzaní progresívnej totality, ktorá presadzuje stratu veta, federalizáciu, povinné kvóty a poslušnosť vojenskej expanzii.

 

Nikdy som si preto intelektuálnu elitu nejako nevážila, lebo od mamy som vedela, ako všelijako jej kolegovia na univerzite kolaborovali s totalitou a aké podvody robili. Potom o takej elite nemáte ilúzie. 

 

Napríklad na ich vysokej škole, na katedre psychológie sa robili takéto podvody. Mali zobrať do jedného ročníka len 10 študentov psychológie a ešte do Vianoc im posielali z ministerstva ďalších protekčných, že ich vždy v každom ročníku bolo miesto 10 až 20 študentov. Moja mama hovorievala, že psychológov už bude na Slovensku ako psov. Bol to vyslovene odbor pre protekčné detičky uvedomelých kolaborantov, za odmenu. Ani ja by som sa na psychológiu nebola dostala, lebo aj moja mama, čo ju učila, bola na to malý káder. Problém mal dostat svoju dcéru na psychológiu aj ich docent. Dvaja tam svoje deti dostali, ale za to, že ich poslúchali.

 

Navyše na katedre psychológie robili takéto podvody – prepisovali známky z prijímačiek, prilepšovali známky alebo zhoršovali nič netušiacim a keď sa na tom odmietla moja mama podieľať, tak sa už nikdy neocitla v prijímacej komisii.

O študentoch sa vedelo, ktorí musia prejsť všetky skúšky aj keby nič nevedeli, takže im už dopredu dávali prejsť, lebo vedeli, že znovu by šli na dekanský. Raz mama spomínala, že jeden študent, čo takto ľahko prešiel na štátniciach a sám videl, že nevedel, čo mal vedieť, povedal jej, že sa hanbí ako nikdy v živote. Samému jemu bolo trápne, ako ho nechali prejsť.

Inokedy spomínala prípad, keď jeden študent povedal, že keď zavolá tatkovi, tak celá katedra poletí do vzduchu! A moja mama bola väčšia bojovníčka ako ja a dala si predvolať jeho otca – dekana fakulty.

Čo si sa zblánila? – pýtali sa jej kolegovia. – Dať si predvolať dekana? –

Ale spomínala, že keď prišiel a samozrejme, bol tam aj šéf katedry, na to, akú hanbu mu urobil syn ako syn nejakého mafiána, začal tam u vedúceho katedry mlátiť svojho syna.

 

A toto boli, prosím pekne, psychológovia. A jedného svojho kolegu dohnali k samovražde, lebo po jeho pokuse o samovraždu sa mu vysmievali, že to bola demonštratívna samovražda, čo práve psychológovia majú vedieť, že toto nesmiete po pokuse o samovraždu robiť.

A on ju potom naozaj spáchal a vyprovokovaný kolegami psychológmi. Mali by ste ilúzie o takej intelektuálnej elite psychológov?

 

Jej kolega bol aj Miron Zelina a to ja som nevedela, že bol v ŠtB, hoci moja mama hovorila, že nie všetci spolupracovníci v ŠtB boli rovnako kolaborujúci, že jej niektorí aj pomáhali zachrániť sa, keď toľkých prenasledovali. V tomto teda hovoril Zelina pravdu. 

Mirona Zelinu poznám z detstva a z výletov s jeho deťmi. Neraz sme u nich skákali po posteliach. No vtedy ma zaujímalo, ako vie jeho manželka ozdobiť poháre cukrom a citrónom. Bola som dieťa.

 

Keď sa otvorili zväzky ŠtB, zadávala som tam mená maminých kolegov a polovicu som v tých zväzkoch našla, nielen Zelinu. 

 

 

Prečo ich nepotrestali je aj ten dôvod, aby ich mali čím vydierať v budúcnosti!

 

 

Napríklad, keby teraz Miron Zelina nedržal hubu a kritizoval progresívcov a zavádzanie novej totality v novom háve, tak teraz aj jeho prepierajú v progresívnych médiách! 

 

A keby Leško nespolupracoval s novou totalitou a nebodaj ich kritizoval ako Blaha, tak budú aj Leška prepierať za kolaboráciu s komunistami. 

 

Ak poslúchaš, máš pokoj, presne ako to robili aj ŠtB-áci. A keď spolupracovať nebudeš a nebudeš ticho, ale dovolíš si nás kritizovať, na to majú svoje médiá SME a Denník N a Aktuality, kde budú prepierať tvoju minulosť, keď niečo na teba majú!

 

 

Banáš ich kritizuje, tak jeho sa pokúšajú mediálne zničiť. Blaha ich kritizuje, tak jeho sa pokúšali mediálne zničiť. Leško spolupracuje a poslušne kolaboruje, tak za odmenu môže byť poradca prezidentky!

 

 

Takto sa z toho Blaha vysmial:

 

Ľuboš Blaha: Vitajte v prezidentskom paláci súdruh Leško

 

Ľuboš Blaha: Vitajte v prezidentskom paláci súdruh Leško

 

 

„Ja som samozrejme rád, že Čaputovej poradca bude kovaný komunista, ktorý v rokoch 1982-1987 písal pre orgán ústredného výboru komunistickej strany Nové Slovo.

 

https://www.noveslovo.sk/search/node/Marián%20Leško

 

Po roku 1989 som pre tento ľavicový týždenník písal aj ja, takže som rád, že sme s Leškom vlastne súdruhovia.

 

Rozdiel je len jeden – Leško sa najnovšie za svoju komunistickú minulosť hanbí a predstiera, že už nie je kovaný komunista, ale kovaný kapitalista a ešte kovanejší liberál. A ja som žiadnu starorežimovú minulosť nemal, ak nerátam, že som bol iskrička. Ale som celý život hrdý ľavičiar a neprezliekam kabáty.

 

Nebuď ako Marián. Neprezliekaj kabáty.

 

NA VEČNÉ ČASY SO ZSSR VYSTRIEDALO NA VEČNÉ ČASY S AMERIKOU“

 

 

Leško je smutným svedectvom doby. Niečo ako Kiska – tá istá krvná skupina. Oportunista bez názoru. Raz komunista, raz liberál a keby na Slovensku došiel k moci Kotleba, tak bude písať ódy na Jozefa Tisa. Proste súdruh, ktorý sa nevydaril.

 

VRAJ NEZÁVISLÝ ANALYTIK

 

Ale najvtipnejšie je, ako sa stal Čaputovej poradcom. V predvolebnej kampani ako „nestranný analytik“ hejtoval protikandidáta Šefčoviča a dnes ide čírou náhodičkou slúžiť Čaputovej. Toto sú tí naši „nestranní“ analytici.

 

Ale takto to funguje celé. Novinári a analytici slúžia pravicovým politikom a tí im potom podarujú teplé miestečka. Na tomto operačnom kóde fungujú všetky médiá Penty a Esetu.

 

 

Nazvime to pracovne analytická korupcia, tzv. analo-korupcia. Nech žije slušné Slovensko, liberalizmus, progresivizmus, ach!

 

 

Čo môže byť progresívnejšie, ako si vydržiavať svojho novinára a nechať ho kydať na politických súperov a potom mu podarovať teplé miestečko – bravó, gratulujem.“

 

 

 

Takže, tak je to, Banáš už nechce pracovať pre novú totalitu, preto bude totalitnými médiami rozmazávaný.

 

A Leško bude kolaborovať s akoukoľvek totalitou, preto je ich odborník!

 

Mohli by sme pokračovať uvedomelými vedcami ako Sabaka a uvedomelými novinármi ako Šimečka a novými mladými kolaborantmi – politickými aktivistami za novú progresívnu totalitu, ktorí o sebe vyhlasujú, že sú novinári!

 

Pritom neriešia politikov, ale zameriavajú sa na rozoštvávanie občanov, ktorí nechcú stratu veta, nechcú federalizáciu a žiadne povinné kvóty atď.

 

 

Vraj, kto s tým nesúhlasí, je proti EÚ! A to je taký istý nezmysel akokeby násilník vyhlasoval, že kto je proti jeho násilníckym nápadom, ten je proti manželstvu!

 

 

===============

 

 

Týmto všetkým by mohli vydierať Mirona Zelinu a mediálne ho zničiť, keby ich kritizoval ako Banáš.

 

A preto je Miron Zelina ticho a nekritizuje ich.

 

 

V tej intelektuálnej elite sa líšia na tých, čo do toho boja proti novej totalite pôjdu a kto chce len nerušene dožiť ako v socializme!

 

 

Registračné protokoly agentúrnych a operatívnych zväzkov Štátnej bezpečnosti a vojenskej kontrarozviedky

 

https://www.upn.gov.sk/projekty/regpro/zobraz/?typ=kraj&kniha=18&strana=16&zaznam=13950

 

https://www.upn.gov.sk/projekty/regpro/zobraz/?kniha=77&strana=87&zaznam=71591

 

 

.
.

Autor školskej reformy podľahol ŠtB

 

Mikolajovho poradcu donútila ŠtB spolupracovať. Bol agentom. Uznávaného psychológa a spoluautora školskej reformy Mirona Zelinu si tajní zaviazali aj vďaka kompromitujúcim materiálom.

https://domov.sme.sk/c/5281492/autor-skolskej-reformy-podlahol-stb.html

 

BRATISLAVA. Jeden z najbližších spolupracovníkov ministra školstva Jána Mikolaja z SNS Miron Zelina viac ako desať rokov spolupracoval s komunistickou tajnou službou.

Vyplýva to z jeho spisu, ktorý denníku SME sprístupnil Ústav pamäti národa. Zelina je predsedom poradného orgánu ministra a spoluautorom reformy školstva.

 

Kompromitujúce materiály Čo je v spise Zelinu najskôr preverovali pre jeho aktivity v roku 1968, v roku 1970 ho vyhodili z práce aj z komunistickej strany, v roku 1974 ho ŠtB zaevidovala ako agenta s krycím menom Kriváň, jeho spis mal pôvodne 112 strán, väčšinu skartovali, tajní proti nemu použili aj kompromitujúce materiály, Zelina údajne vydal svoje skriptá pod cudzím menom, za čo mal zobrať aj peniaze, ŠtB ho nasadila na kolegov psychológov, emigrantov a rôzne inštitúcie na Západe, v roku 1984 sa s eštebákmi stretol dvanásťkrát, na jedného z kolegov podal 11 správ, o rok neskôr s ním tajní ukončili spoluprácu, dôvodom mala byť strata možností a alkohol, v roku 1986 ho znovu zaevidovali, v kategórii dôverník, Zelina mal byť vyťažovaný v problematike USA – rozviedka, o jeho činnosti z tohto obdobia sa nezachovali žiadne dokumenty.

 

ŠtB najskôr na Zelinu založila spis preverovanej osoby pre jeho činnosť v roku 1968. V októbri 1974 ho však preradila do kategórie agent s krycím menom Kriváň, ktorým bol až do konca roku 1985. Zo Zelinovho spisu, ktorý mal pôvodne 112 strán, vyplýva, že ŠtB ho získala aj vďaka kompromitujúcim materiálom.

„Zdôraznil som, že nemáme v úmysle informovať o jeho negatívnej činnosti predstavených v zamestnaní alebo ináč vyvodzovať nejaké následky, ak v budúcnosti prejaví ochotu byť v styku s orgánmi ŠtB. Prosil, aby sme mu dali šancu na nápravu,“ napísal o Zelinovi kapitán Pajdič. Tajní ho požiadali, aby napísal aj písomnú správu, v ktorej sa ospravedlní za svoju minulosť, čo aj urobil.

Akcia Demokrat ŠtB nasadila Zelinu na kolegov psychológov, emigrantov a „nepriateľské inštitúcie v kapitalistickom zahraničí“. Zelina dostal aj inštruktáž, ako sa má správať, aby nebol dekonšpirovaný. Tajných mal zároveň požiadať, aby mu umožnili prednášať na akadémii vied, kde by si mohol finančne prilepšiť.

 

Minister mlčí Minister Mikolaj na otázku, či mu neprekáža Zelinova minulosť, neodpovedal. Zelina priznal, že s ŠtB spolupracoval, tvrdí však, že o svojich kolegoch informoval len pozitívne. „Aj zásluhou týchto správ možno ostali na svojich miestach, i keď sa všeobecne vedelo, že sú veriaci, a nie nadšenci režimu. Z toho, že som bol ,agentom‘, som nič nemal – finančne ani kariérne.“

 

Prečo ste súhlasili so spoluprácou s ŠtB?

Chcel som škodiť komunistom a pomáhať čestným ľuďom, ktorí presadzovali demokraciu, zmenu systému! Hnevalo ma, že sa nepodarila revolúcia z roku 1968, že moja práca a snaženie sú zničené, že bude trpieť aj moja rodina. Pokiaľ som podával správy o komunistoch, poukazoval som na to, ako klamú, uprednostňujú svojich ľudí, akí sú neschopní, ako pijú, ako sa formálne hlásia ku komunizmu, ale v súkromí sú úplne iní. O svojich spolupracovníkoch som podával pozitívne správy – že sú dobrými odborníkmi, ľudsky pristupujú k študentom. Z týchto dôvodov som podpísal spoluprácu „dobrovoľne“, ale súviselo to aj s vydieraním.

 

Podľa spisu ste donášali na viacerých kolegov vrátane Emila Komárika. Je v poriadku, ak je človek s vašou minulosťou šéfom poradného orgánu ministra a podieľa sa na reforme školstva?

 

Na Komárika som nepovedal nič negatívne. Je to priateľ, ktorého si vysoko vážim ako odborníka aj ako človeka. Keby sa odo mňa dozvedeli niečo významné, asi by neostal na svojom mieste na fakulte.

Dôvodom ukončenia spolupráce malo byť to, že ste sa málo zdržiavali v Bratislave, a nadmerná konzumácia alkoholu. Čo si o tom myslíte?

Je pravda, že som dosť pil, ale stále som mal svoje správanie pod kontrolou. Bola to vhodná zámienka na ukončenie spolupráce. Skôr to však bolo preto, že som nebol pre nich užitočný, respektíve, že prekukli moju taktiku. “

https://domov.sme.sk/c/5281492/autor-skolskej-reformy-podlahol-stb.html

 

 

Toto všetko dnes o ňom nerozmazávajú len preto, že je aj voči novej totalite ticho. 

 

Keby som bola aj ja, dnes nemám rozoštvanú rodinu.

 

Preto ich milujem asi ako ŠtB!

 

 

Banáš je ŠtB-ák, ja nacista a Leško odborník na nás!

 

 

Aj teraz si to intelektuálna elita volá, že chcú len prežiť a inak sa nedá, len byť ticho a spolupracovať, teda spolupracovať s progresívnymi elitami.

 

Svoj intelekt používajú hlavne na to, že sa vedia prispôsobiť aj novej progresívnej totalite!

 

 

.

Nie, žiadne zmierenie, ľudia vám dlabú na hlavu a môžete sa vyhrážať nacistami len tým, ktorým ste ešte nerozoštvali rodiny!

30.06.2024

Kto má nejakého rodinného príslušníka medzi vašimi čitateľmi! No „SS-áci“ nemajú! SME politicka aktivistka PS – akože šéfredaktorka „nezávislých novín“: „O svini a čriede Sorosových prasiat“ Šéfredaktorka sa sťažuje na horúcu vodu, keď na nich ľudia kašlu: „Horúca voda“ [...]

Presne takto pomáhali médiá klamať o Iraku, čím mali najväčší podiel na obetiach, ako má Šimečka za svojim plotom obete a pred plotom šťastnú rodinku!

29.06.2024

Jeffrey Sachs: Z ľudí, ktorí hovoria, aby sme sa nebáli jadrovej vojny, mi ide mráz po chrbte Len výber z dlhého rozhovoru, ktorý pôvodne vyšiel na českom Echu24. To mu ide mráz po chrbte z vojnových štváčov, ktorí najprv provokujú vojny a potom nútia ľudí do vojen! „Keď Kuba v roku 1962 urobila niečo podobné, takmer sme mali jadrovú [...]

Presne takto obhajuje politická aktivistka Progresívneho Slovenska šéfredaktorka SME trestný čin schvaľovania atentátu

28.06.2024

„V Praze skutečně dochází na nejvyšších místech moci a exekutivy k takové fašizaci, že nově už dokonce je v ČR dovoleno schvalovat terorismus a atentáty na představitele zahraničních vlád.“ Predstavte si, že by ste sa sťažovali na suseda, ktorý vyzýva na zabitie vášho partnera (napríklad aj homosexuála, keď len ten je podľa SME človek pri [...]

Francúzsko Voľby Parlamentné Predčasné

Účasť vo francúzskych parlamentných voľbách oproti roku 2022 prudko stúpla

30.06.2024 19:51

Vzhľadom na francúzsky volebný systém je ťažké odhadnúť presné rozdelenie kresiel v 577-člennom Národnom zhromaždení.

búrka, svajciarsko

Po búrkach vo Švajčiarsku a Francúzsku zostalo sedem obetí

30.06.2024 18:57

Nemecko cez noc zasiahlo viac ako 100-tisíc bleskov.

usa, streľba

Americká polícia zastrelila chlapca, ktorý na ňu mieril replikou zbrane

30.06.2024 17:54

Chlapci, obaja vo veku 13 rokov, sa podľa polície zhodovali s opisom osôb podozrivých z lúpeže.

Hrdy

Kuriózny incident: Člen AfD pohrýzol do nohy demonštranta

30.06.2024 15:57

Stefan Hrdy tvrdí, že konal v sebaobrane.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,532
Celková čítanosť: 5613166x
Priemerná čítanosť článkov: 3664x

Autor blogu

Kategórie