Založ si blog

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. „

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. Vládu Spojených štátov zároveň vyzval, aby podporila Slovensko tým, že sa pridá na jeho stranu a taktiež odmietne Medzinárodné zdravotné predpisy zasahujúce do našej suverenity“

 

 

https://www.infovojna.bz/article/video-vyjadrenie-dr-richarda-m-fleminga

 

 

„V americkom Senáte prebieha historický súboj k téme odhalenia pôvodu Covid-19. Profesor Richard Ebright a Stephen Quay predložili presvedčivé argumenty, že SARS-CoV-2 bol umelo vytvorený vírus. Na tomto zločine spolupracovali americkí vedci s wuhanským virologických inštitútom v Číne“

 

 

https://www.infovojna.bz/article/v-americkom-senate-prebieha-historicky-suboj-k-teme-odhalenia-povodu-covid-19

 

 

 

Štandard 21.6.:

 

7 dní v kocke: Pandemickí jastrabi sa vracajú. A celkom bez hanby

 

1. Kotlár a jeho nepriatelia

 

„V prvom bode prehľadu sa musíme zastať Petra Kotlára, splnomocnenca vlády pre vyšetrovanie pandémie. Nie pre to, čo tvrdí (hovorí predsa to isté už tri roky). Skôr preto, ako manipulatívne sa k nemu správajú jeho nepriatelia – pandemickí jastrabi z radov médií, politických strán. A tých, ktorí sa opäť hrajú na jediný „hlas vedy“.

 

Kotlárovi so zdesením vyčítajú dve veci. Vyhlásenie, že na Slovensku nebola pandémia. A jeho kritický prístup k WHO, od ktorej sa ako zástupca vlády dištancoval – vraj ako jediný na svete.

 

Kotlárove slová, podľa ktorých „na Slovensku nebola pandémia“, vyzerajú konšpiračne a nehorázne. No len preto, že boli amputované od zvyšku vety a kontextu. Kotlár nepoprel covid ako vírusové ochorenie. Povedal toto: „na Slovensku pandémia nebola z hľadiska toho, čo pandémia znamená, z hľadiska incidencie a ostatných merateľných parametrov“. Dôkazy chce predložiť v septembrovej správe.

 

Jeho slová môžeme pokojne vyhlásiť za mylné. No výkriky progresívcov a ich sekundantov z KDH, že diskusia na túto tému je neprijateľná, pretože protirečí autoritám a vede – to je ukážkový faul.

 

Hlavným problémom pandemických manévrov bolo to, že sa potláčala akákoľvek kritika a diskusia. Aj odborná. Rozhodnutia autorít o plošnom zákaze vychádzania, o plošnom testovaní či o plošnom očkovaní boli vyhlásené za nespochybniteľný hlas vedy. V skutočnosti pritom išlo o sporné politické rozhodnutia a sporné zásahy do práv ľudí, ktoré boli preukázateľne v rozpore s vedou a medicínou.

 

Druhá vec, ktorá sa Kotlárovi vyčíta, je jeho principiálny odpor k WHO, respektíve k plánom na rozšírenie jej pandemických právomocí. Kotlár je vraj v tomto postoji celkom izolovaný. Horúce hlavy z KDH zašli ešte ďalej ako ich druhovia z PS a žiadajú jeho okamžité odvolanie. Dôvod: kresťanskí demokrati sa, ako majú v dobrom zvyku, hanbia za údajnú izoláciu Slovenska.

 

Aj tieto výhrady sú ukážkovo manipulatívne. Nie, Kotlárova pozícia nie je exotická a izolovaná. Má silných spojencov. A dokonca priamo v Spojených štátoch.

 

Americkí republikáni a konzervatívni senátori žiadajú od Bidenovej vlády presne to isté, čo urobil Kotlár – odstúpenie Spojených štátov od nových noriem WHO. Pripomínajú, a veľmi presne, že WHO sa počas pandémie „totálne mýlila“, je skorumpovaná, nedôveryhodná a potrebuje reformy. Až potom, po zmenách vo WHO, bude podľa republikánov legitímna debata o posilnení jej pandemických právomocí.

 

Americkí konzervatívci argumentujú podobne ako Kotlár – varujú pred zásahmi pochybných globálnych autorít do suverenity Spojených štátov a do práv a slobôd Američanov.

 

A netvrdia to len konzervatívni senátori. Tvrdú kritiku WHO počuť aj zo západných konzervatívnych médií. A dokonca aj z liberálnych organizácií, ktoré varujú pred nedostatočnou ochranou ľudských práv počas pandémií.

 

V Spojených štátoch a ďalších západných krajinách prebieha parlamentné vyšetrovanie pandemickej politiky. Zároveň silnejú tlaky na vyšetrenie a prehodnotenie zlyhaní WHO, ktorá potláčala hypotézy o laboratórnom úniku vírusu a podporovala politické – a preukázateľne nevedecké – kampane „vakcína je sloboda“.

 

Slovenské mediálne a politické prostredie je v tom pozadu. Snahy o prehodnotenie pandemickej a očkovacej politiky sa považujú za nehoráznosť, konšpirácie, bludy, dezinformácie…

 

Samozrejme, Kotlár sa môže v mnohom mýliť. Vždy patril k radikálnym kritikom pandemických opatrení z alternatívneho prostredia. Je považovaný za prejav extrému.

 

Lenže – je vrcholne perverzné, ak mu to vyčítajú práve tí, ktorí sa zradikalizovali a posunuli do extrému z opačného konca. Pandemického. A ktorí sa takmer vo všetkom, čo hlásali, škaredo mýlili… Pandemickí jastrabi sa opäť vyhlasujú za hlas vedy. No v skutočnosti sú len hlasom „pokrokových autorít“. Mediálnych a politických.

 

Pokiaľ ide o vedu a medicínu, tá je v rozpore s ich politikou.

 

Platí to o všetkých troch nosných pandemických opatreniach. Z pohľadu vedeckého poznania a skúseností išlo o nezmysly.

 

Prvým nezmyslom boli plošné zákazy vychádzania. Ukázali sa ako extrémne prehnané. Priznali to viacerí epidemiológovia a lekári – vrátane ikony americkej pandemickej politiky Antoniho Fauciho. V januári 2022 pripustil, že opatrenia tohto typu majú byť ohniskové. Nie plošné.

 

Druhým nezmyslom bol tlak na plošné testovanie (covid pasy). A hlavne manipulatívna interpretácia výsledkov PCR testov. Väčšina takzvaných „pozitívne testovaných“ bola bezpríznaková. V niektorých prípadoch to bolo až 90 percent „pozitívne testovaných“. Z pohľadu klinickej medicíny boli zdraví – no médiá a autority ich s nemalou dávkou hystérie započítavali do prípadov „smrtiaceho ochorenia“. Zapadalo to do alarmistického scenára.

 

Tretí a najväčší vedecký nezmysel bola plošná očkovacia kampaň s logom „vakcína ja sloboda“. Marketingovo bola cielená na mladších ľudí v produktívnom veku. Pričom práve mladší ľudia patrili medzi tých, ktorých covid spravidla neohrozuje.

 

Šéf Oxford Vaccination Group Andrew Pollard už v lete 2021 radil, aby bolo očkovanie mierené na rizikové skupiny, teda na seniorov, pretože pre mladších má len marginálny význam. Autority ho však ignorovali. Jeho slová nezapadali do hry, respektíve do programu pravidelného plošného preočkovania planéty novými biotechnológiami. Dodajme, že tými, ktoré neprešli riadnym testovaním, ale len zrýchleným a podmienečným…

 

V roku 2021 bolo očkovanie považované za priepustku na slobodu. Čo bol úplný vedecký a medicínsky nezmysel. Bolo predsa preukázané, že sezónne očkovanie nebráni ani ochoreniu, ani šíreniu vírusu. Hlas vedy a medicíny však počuť nebolo. Počuť bolo len „autority“ z pandemických štábov. Tie „autority“, pri ktorých museli kritickí vedci s úžasom dvihnúť obočie.

 

Pod výzvu vláde na výmenu Kotlára a na rešpektovanie vedeckých poznatkov sa podpísali podobné kádre, aké sme videli počas pandemických branných cvičení v iniciatíve Veda pomáha. Peter Sabaka, Alexandra Bražinová, Richard Kollár (matematik), Martin Šuster (ekonóm), Peter Zmeko (právnik).

 

Ak sa práve títo ľudia chcú hrať na autoritatívny a monopolný hlas vedy, treba im pripomenúť jednu zásadnú vec. Nikto, kto nahlas neodsúdil pavedeckú kampaň „vakcína je sloboda“, už nikdy nemôže predstierať, že je zástupcom vedy a kritického myslenia.

 

Sú to dogmatici. Dogmatici, ktorí nedokázali priznať a korigovať vlastné omyly.“

 

https://standard.sk/696636/7-dni-v-kocke-pandemicki-jastrabi-sa-vracaju-a-celkom-bez-hanby

 

 

 

.

Banáš už nechce pracovať pre novú totalitu, preto bude totalitnými médiami rozmazávaný. A Leško bude kolaborovať s akoukoľvek totalitou, preto je ich odborník!

27.06.2024

Intelektuálna elita sú často len obracači kabátov vydieraní práve aktuálnou totalitou. Aj v Orwellovi máte, že každá totalita začína od intelektuálnej elity, aby ovládla práve tú na šírenie svojej propagandy a taktiež ako najľahšie vydierateľnú, keďže kto odmietne kolaborovať, príde o prácu, o kariéru alebo ho budú rozmazávať kolaborujúce [...]

Pre niektorých novinári, pre väčšinu hlupáci. Kto sú dvorní šašovia Progresívneho Slovenska?

25.06.2024

Im je to aj ukradnuté, že progresívcom rozoštvávate rodiny, ešte im to aj prajú, keď sú tak sprostí, že si ich kvôli politike rozbijú. Títo akože novinári, čo sú len politickí aktivisti Progresívneho Slovenska na najšpinavšiu robotu, sa nevenujú žurnalistike, ale výlučne spriadaniu výpadov proti voličom iných strán, ako sa dostať k moci nedemokraticky a [...]

Ako Denník N pracuje na tom, aby ich čitatelia videli vo voličoch vládnej koalície nacistov a bojovali proti nim ako proti nacistom – dôkazy

24.06.2024

Už v apríli som písala, že ak niektorému ich čitateľovi prepne, môže vystrieľať ľudí okolo seba ako ten študent na fakulte v Prahe, keď si bude myslieť, že jeho spoluobčania sú nacisti. Ale títo politickí aktivisti to robia ďalej a ešte pritvrdzujú, aké milé rodiny mali nacisti (ako voliči našej vládnej koalície) a aj niekomu ďalšiemu môže prepnúť a [...]

Marine Le Penová

Le Penová podľa prieskumu smeruje vo Francúzsku k jasnému víťazstvu, Macron k debaklu

28.06.2024 09:43

Prvé kolo parlamentných volieb sa bude konať 30. júna, druhé 7. júla.

Jaroslav Halajčík

Chcem ísť domov, prosí Slovák, ktorý bojoval s Rusmi proti Ukrajine. Jaroslav Halajčík alias Jurislav D.?

28.06.2024 08:00

Sú Jurislav D. a Jaroslav H. totožné osoby alebo Ukrajinci zajali už dvoch Slovákov, ktorí bojovali na strane Ruska?

biden, trump

Prvá debata: Neistý Biden a Trump šíriaci klamstvá. Pri veku si predhadzovali testy

28.06.2024 07:04, aktualizované: 07:59

"Bol to ten druh vystúpenia, ktorého sa demokrati obávali," uvádza WSJ.

Texas, Uvalde, streľba

Hodinu neurobili nič. Šéfa zásahu na škole v Uvalde, kde zomrelo 19 detí, obvinili

28.06.2024 06:46

Masová streľba na základnej škole v Uvalde sa odohrala 24. mája 2022.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,529
Celková čítanosť: 5610714x
Priemerná čítanosť článkov: 3670x

Autor blogu

Kategórie