Založ si blog

Viete, podľa čoho spoznáte progresívneho primitíva? Má názor, že všetci k EÚ len natŕčame paprče

Takto zjednodušene ich vymyli progresívni novinári, že EÚ nás má na to, aby nás veľkoryso kŕmila pre ich „hodnotovú politiku“.

 

Vždy keď je reč o diskusiách odborníkov, ktoré u nás neexistujú, čo sa týka ekonóma, myslím najviac na Ilonu Švihlíkovú.

V českej televízii si ešte také diskusie môžete vypočuť. Uvádzam celkom dole v porovnaní s iným názorom.

 

Čudujem sa, že ju uvedomelí progresívci nepoznajú, maximálne poznajú jej meno a nezaujímajú sa o iné než propagované názory aj v ekonomike. Pre nich sú všetci s inými názormi, než razia progresívni novinári, len dezoláti a to aj docenti!

 

 

Doc. Ilona Švihlíková na wikipedii:

 

„Původně působila na VŠE jako asistentka v týmech germanistky Věry Höppnerové a politoložky Vladimíry DvořákovéNásledně se stala prorektorkou pro kvalitu a rozvoj školy Vysoké škole obchodní v Praze. Jejím hlavním oborem jsou mezinárodní ekonomické vztahy, různé aspekty globalizace, měnové otázky, energetická bezpečnost a obecně souvislosti mezi ekonomikou a politikou (především daňová problematika).“

 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Ilona_Švihlíková

 

Toto sú najnovšie rozhovory s ňou k aktuálnym ekonomickým témam. Uvedomelí hlupáci by bez vypočutia o tom povedali, že všetko sú to len sprostosti, ale takto všetko hodnotia práve primitívni občania, ktorí nemajú prehľad o diskusiách k politike alebo k ekonomike a maximálne čítajú len novinárov.

Rovnako na českej scéne nájdeme rad ďalších odborníkov, ktorých pre iné názory, než práve vnucované a propagandisticky pretláčané, pozývajú hlavne alternatívne médiá!

 

Najviac ma z týchto štyroch dielov zaujal tretí, preto odporúčam vypočuť si aspoň ten pre tých, ktorí nemajú čas, štvrtý nemám dopočúvaný.

 

 

Ilona Švihlíková 1. díl: Česko je ekonomická kolonie. Hospodářství už není pod naší kontrolou

 

hlavne od 16 min.:

 

 

 

Ilona Švihlíková 2. díl: Rentiéři jsou nová feudální šlechta ovládající školství, média i politiku

 

 

 

Ilona Švihlíková 3. díl: U nás se čeká, co udělají Němci, kteří jsou přeborníky na špatné koncepty

 

 

 

Ilona Švihlíková 4. díl: Naši hodnotoví spojenci myslí jen na své zájmy. EU jde v transu do propasti

 

 

 

len 9 min:

 

Jak se nám sankce na Rusko vrátily jako bumerang… | Ilona Švihlíková x FireGOLD

 

 

 

Kdy se z Česka stala montovna Evropy? Ekonomky zhodnotily divoké devadesátky

 

 

 

 

Viete, podľa čoho spoznáte progresívneho primitíva? Má názor, že všetci k EÚ len natŕčame paprče.

Takto zjednodušene ich vymyli progresívni novinári, že EÚ nás má na to, aby nás veľkoryso kŕmila pre ich „hodnotovú politiku“.

 

Ukážka zdroj SME:

 

Angry birds (Sliacky)

Karikatúra denníka SME (Sliacky).

 

 

 

 

 

.

Pre niektorých novinári, pre väčšinu hlupáci. Kto sú dvorní šašovia Progresívneho Slovenska?

25.06.2024

Im je to aj ukradnuté, že progresívcom rozoštvávate rodiny, ešte im to aj prajú, keď sú tak sprostí, že si ich kvôli politike rozbijú. Títo akože novinári, čo sú len politickí aktivisti Progresívneho Slovenska na najšpinavšiu robotu, sa nevenujú žurnalistike, ale výlučne spriadaniu výpadov proti voličom iných strán, ako sa dostať k moci nedemokraticky a [...]

Ako Denník N pracuje na tom, aby ich čitatelia videli vo voličoch vládnej koalície nacistov a bojovali proti nim ako proti nacistom – dôkazy

24.06.2024

Už v apríli som písala, že ak niektorému ich čitateľovi prepne, môže vystrieľať ľudí okolo seba ako ten študent na fakulte v Prahe, keď si bude myslieť, že jeho spoluobčania sú nacisti. Ale títo politickí aktivisti to robia ďalej a ešte pritvrdzujú, aké milé rodiny mali nacisti (ako voliči našej vládnej koalície) a aj niekomu ďalšiemu môže prepnúť a [...]

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. „

21.06.2024

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. Vládu Spojených štátov zároveň vyzval, aby podporila Slovensko tým, že sa pridá na jeho stranu a taktiež odmietne Medzinárodné zdravotné predpisy zasahujúce do našej suverenity“ [...]

vodná nádrž, Nová Bystrica, mReportér

Zábery na vodnú nádrž a okolie zo severu Slovenska sú pastvou pre oči. Takúto prírodu stojí za to vidieť

26.06.2024 05:00

Krásne zábery zachytila mReportérka Ľubka Šeroňová.

zbrane, zbraň

Prvýkrát v dejinách. Hlavný lekár USA klasifikoval násilie so zbraňami ako zdravotnú krízu

25.06.2024 23:40

Spojené štáty predstavujú výnimočný prípad z dôvodu vysokého počtu zranení a úmrtí spôsobených strelnými zbraňami — najmä pokiaľ ide o deti.

alkohol

Na konzumáciu alkoholu zomrú ročne takmer tri milióny ľudí

25.06.2024 23:26

Do tejto štatistiky je započítané aj šoférovanie pod vplyvom alkoholu, násilie súvisiace s alkoholom a rôzne choroby.

Sunak

Štyria muži vnikli do záhrady britského premiéra. Zadržala ich polícia

25.06.2024 22:54

Organizácia s názvom Youth Demand zverejnila video, na ktorom je vidieť, ako jej člen vykonal veľkú potrebu do jazierka na Sunakovom pozemku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,528
Celková čítanosť: 5608841x
Priemerná čítanosť článkov: 3671x

Autor blogu

Kategórie