Založ si blog

Čaputová sa „ohádzala“ volebným podvodom a nás kritizujú, že sa nám volebný podvod nepáčil!

Zakaždým, keď si niekto normálny prečíta SME alebo Denník N, tie klamstvá mu môžu dvihnúť tlak. Preto ich toľkí ľudia ani nečítajú!

Dalo by sa písať ku všetkým klamstvám doradu a to by ste mohli celé dni. Zareagujem tak na každé dvadsiate klamstvo.

Dnes ich šéfredaktorka SME v poslušnej óde na Čaputovú napísala, že

 

„Ohádzali ju blatom a potom na ňu vykrikovali, že je špinavá.“

 

No ďalšie nehorázne klamstvo, ktoré nám títo akože novinári vnucujú, pritom pravda je taká, že táto prezidentka vyhrala len s volebným podvodom, že nebude súhlasiť s cudzími vojenskými základňami a nechala si za to aj zatlieskať a zvoliť sa.

A nepovedala to tak 1x, ale uverejňovala som tu štyri dôkazy s videami, kde všade to zopakovala, čo potom títo akože novinári tvrdili, že to ju voliči zle chápali a v kontexte to myslela celkom naopak!

A to vraj 4x ju zle v kontexte chápali, že to myslí presne naopak!

 

A za čo jej potom hneď na to tlieskali? Za to, že súhlasí s cudzími vojenskými základňami?

Aj ten potlesk svedčí o tom, že musela vedieť, že možní voliči si myslia, že s nimi nesúhlasí! To jej vtedy nevadilo, že ju zjavne zle chápu a presne naopak, aby keď to otočí, vyhovárala sa, že ju nepochopili a myslela to presne naopak!

 

Už vtedy som jej neverila, že to nezradí a už vtedy v roku 2019 som napísala v článku:

 

15. júna 2019 19:41, Prečítané 6 749x

 

„Od svojej novej prezidentky očakávam len to, že nebude súhlasiť s vojenskými základňami na Slovensku, ako to sama niekoľkokrát zopakovala a preto si to dovoľujem považovať za sľub. 

Inak od nej už nič iné neočakávam, čo by som ja od nej vyžadovala ako novinári na SME.

Pre mňa môže mať oblečené čo chce a v čom sa dobre cíti, robiť si čo chce, prajem jej osobnú slobodu, aby ju mala ona, ale aj iní!“

 

 

Ukázalo sa, že som mala pravdu, že tento sľub zradí a to som ešte nevedela ako sa bude vyhovárať, že ju 4x zle v kontexte pochopili presne naopak!

 

A ani to ako drzosť nestačilo, že sme pochopili, že bola zvolená týmto podvodom na voličoch, ešte bola taká drzá, že sa dovolávala cenzúry na voličoch, ktorým sa volebný podvod nepáčil!

 

Na zvolenie ich teda potrebovala, ale keď prišli na to, že boli oklamaní, chcela ich dať cenzúrovať, aby sa nemohli búriť!

 

 

Ja sa pýtam, takýto človek je podľa vás len špinavý?

Veď človek, čo vyberá smetné bedne a tiež je špinavý, nemusí byť preto vlastizradca a utláčateľ vlastného národa, čo upiera množstvu občanov rozhodovať o sebe. Ten je len špinavý a nešpiní tým nikoho iného. Vám tým neubližuje!

 

Ale ona zneužila štátnu moc na presadenie cudzích záujmov s ktorými už pred voľbami občania nesúhlasili a preto jej dávali túto otázku, či by s tým súhlasila!

 

A potom ich nielen zradila, ale ešte chcela aj násilím cenzúrou umlčať!

 

To nie je špinavé, to je nemorálne a oveľa viac než nejaké zlodejstvo.

 

Inak, to krivdíte aj prostitútkam, keď tento čin prirovnávate k prostitúcii, pretože prostitútka nepredáva nikoho iného len seba a vlastné telo, nepredáva iných!

 

 

SME dnes:

 

Komu slúžila Zuzana Čaputová (píše šéfredaktorka Beata Balogová)

 

„Ohádzali ju blatom a potom na ňu vykrikovali, že je špinavá.“

 

https://komentare.sme.sk/c/23344261/komu-sluzila-zuzana-caputova-pise-sefredaktorka-beata-balogova.html

 

 

Z môjho staršieho článku z roku 2022, kde som písala ako progresívni novinári klamú občanov a nepodávajú im informácie. Cenzúrovali ich tak, aby si voliči mysleli, že Čaputová by s cudzími vojenskými základňami nesúhlasila alebo aby o tejto téme nič nevedeli!

 

Ďalšia volička Čaputovej len nemala informácie

 

„Proste, aj keď má ma rada, neuverila mi, že by vôbec bolo možné, aby to o tých muničných skladoch bola pravda, pokým neuvidí nejaký dôkaz. Lebo veď to by sa ľudia potom vzbúrili a odmietli to!

 

Koľko je ešte takých voličov Čaputovej na Slovensku?

Koľko je takých jej voličov, čo vôbec nič netušia o nejakej obchodnej zmluve s USA, celkom nič o nejakých muničných skladoch a celkom nič o federalizácii EU?

Veď Čaputová odpovedala na všetky otázky, čo jej položili!

 

Tak ja sa pýtam, ako je možné, že s touto politikou súhlasia ľudia, čo o najdôležitejších otázkach v zahraničnej politike ani nepočuli? Akú osvetu to potom liberáli a voliči majú?

No len takú, akú im predložili!

Takže asi pred hodinou som sa jej pokúšala poslať dôkaz, že existuje nejaká obchodná zmluva s USA a nie je to výmysel! Vážne o tom hovorili v televízii, že existuje!

No nedávam tomu veľa, že ju ten kamarát liberál nepresvedčí, že aj tak sú to nezmysly, lebo taká zmluva ešte nebola schválená a keby bola, tak sa dozvie, prečo vôbec nie je nebezpečná.

Stále žijem v socializme. V tom OVZDUŠÍ, že ľudia neverili, čo sa okolo nich dialo, lebo veď to predsa nie je možné!!!!

 

 

Koho záujmy zastupuje Zuzana Čaputová?

 

Chmelár 2. február 2022:

 

„Pani Čaputová tvrdí, že Slovensko nikdy nemalo takú slobodu rozhodovania ako dnes, keď je v NATO. Je to lož. Keby to tak bolo, tak by nebola spotená od strachu z tlaku, ktorú na ňu vyvíja americká ambasáda, tak by neustupovala v takej kategorickej veci akou je sloboda a suverenita Slovenska, tak by na požiadavku USA – opakujem, na požiadavku, ktorá vyšla z americkej, nie našej strany, a z potreby Spojených štátov, nie Slovenskej republiky – dokázala hrdo odpovedať NIE. Lenže ona to nedokáže. Nevníma odpor väčšiny obyvateľov krajiny, ktorých záujmy by mala ako hlava štátu presadzovať, nič nevidí, nič nepočuje a snaží sa iba vyhovieť požiadavkám Washingtonu a Bruselu bez zváženia, čo to bude znamenať pre Slovensko. Čo je to za sloboda môcť pritakať veľmoci? A aby som nezabudol: pani Čaputová, neklamte. Vaša interpretačná doložka nie je pre nikoho záväzná, sama ste dnes priznali, že je to v podstate iba zdrap papiera, ktorým ste chceli kritikom zalepiť ústa, no keďže sa vám to nepodarilo (lebo nie sú na hlavu padnutí), začali ste obhajovať všetko, čo vám Američania nadiktovali. Je to hanba, ale ste viac zaviazaná im ako slovenskému ľudu.“

 

 

môj dodatok vtedy:

 

„Slovensko má podľa nej v súčasnosti prostredníctvom členstva v Európskej únii a NATO takú slobodu rozhodovania nad vlastným osudom a vplyv na dianie v Európe ako nikdy predtým.“

 

Nie, Slovaci nemaju ziadnu slobodu aj vdaka tejto spinavej klamarke! Nemame ziadnu slobodu sa slobodne rozhodnut, ze tu nechceme mat ziadne vojenske zakladne.

 

 

Draxler dnes:

 

„Denník N sa pokúša dopredu očierniť inauguráciu prezidenta…“

 

„Keď sa týmto redaktorom pozriete do očí, pozriete na ich texty, úplne plasticky vidíte, ako by sa ten človek prispôsobil hocijakému režimu: za socializmu by červeno obhajoval Sovietsky zväz, za Slovenského štátu by bol býval písal tak, aby bol naňho hrdý Šaňo Mach.

 

To je tá najväčšia irónia: oni si myslia, akí sú hodnotoví a jedineční, v skutočnosti sú to bytosti mimoriadne prispôsobivé tomu, čo od nich požadujú aktuálni páni, ktorým slúžia.
Voľakedy by náruživo opisovali negatíva zahnívajúceho kapitalizmu. Teraz sa zadúšajú termínmi ako hybridná vojna, a pri rannom kakavku dumajú, ako budú celý deň bojovať proti Rusku.
Áno, sú hodnotoví. Ich základnou hodnotou je prispôsobivosť.“
.
.
.
.
.
.
Dnes sa progresívni novinári oháňajú tým, že keď sa na Slovensku našla nejaká hŕstka občanov, čo miesto agentka kričali „americká k….“
tak to ju Smer takto ohadzoval.
.
A čo občania Slovenska majú s nejakou hŕstkou občanov, čo urážajú prostitútky?
.
.
Vy s Cintulom nič nemáte, lebo vraj nebol členom PS. A tá hŕstka občanov bola členmi Smeru?
Vy nič s tými občanmi, čo vyvolávali „Fico je ko….“ nemáte, hoci tak vykrikovali na progresívnych protestoch.
.
A celkom rovnakým metrom nič Smer s nejakými primitívmi nemá! Buď nemá ako Progresívne Slovensko nič s občanmi na protestoch, alebo je potom rovnako zodpovedné nielen za primitívov na svojich protestoch, ale aj za vraha, ktorý vraždí následkom tých protestov!
.
Rozhodne sa nedá povedať, že jedna strana so svojimi protestujúcimi nič nemá (keď neboli doslova jej členmi) a opačná strana, ktorá ich nemala aj vraždiacich, už je za nich zodpovedná.
.
Ale takéto manipulatívne klamstvá sú u progresívnych novinárov celkom bežné, že nikdy nepoužívajú rovnaký meter.
.
A potom sa čudujú, že im ľudia po takých klamstvách neveria a nevolia ich stranu, že to ich určite ruská propaganda nahovorila, aby videli tie iné metre!
.
.
Ja hovorím, že najsilnejšia „ruská propaganda“ je čítať týchto progresívnych novinárov na SME a Denníku N, aby vás nikto nechcel voliť, okrem tých % vymytých, čo vám na progresívnu koalíciu nestačia!
.
.
.
.
Najväčší odpor voči progresívnej koalícii vyvolávajú ich progresívni novinári sústavnými klamstvami a manipuláciami občanov.
.
.
Skôr by ste ma oklamali, keby som vás nečítala! Ale máte smolu, čítam a na to žiadna ruská propaganda nemá, ako dokážete klamstvami dvihnúť ľuďom tlak.
.
Keby vás čítali viacerí, ešte menej voličov by ste mali!
.
.
.
.
.
Záver:
.
.
Je to legitímne právo občanov kritizovať volebný podvod na voličoch, ktorého sa dopustila Čaputová a progresívni novinári, ktorí ju s týmto podvodom a mediálnymi manipuláciami s občanmi pretláčali. Občania majú právo cítiť sa oklamaní a podvedení a rovnako sa môžu sťažovať na jej následné dovolávanie sa cenzúry na oklamaných a podvedených občanov, pretože boli naozaj oklamaní a podvedení!
.
To, že na každej strane sa nájdu aj primitívni občania (Cintula), to neznamená, že iní nemajú právo prejavovať nespokojnosť!
Ako by sa vám páčilo, že máte byť pre nejakého Cintulu ticho a niekto na vás by hádzal, že ste všetci vraždiaci alebo všetci vykrikujúci „Fico je ko…. “ ?
.
.
A máte tam takých primitívov aj teraz! Na Denníku N som si prečítala komentár, že „Marine Le Pen je csupka“.
Cítite sa za svojich rovnakých primitívov zodpovední? 
Alebo to už zodpovední nie ste? Nikto to nevymazal, ani ich neupozorňuje! Pritom to je úplne rovnaké!
.
.
.
.
Verím, že drvivá väčšina občanov z ktorejkoľvek strany je slušná a nič nemajú s primitívmi na svojej strane. Tí sa nájdu v každom štáte a na celom politickom spektre.
.
.
Čaputová sa „ohádzala“ volebným podvodom a nás kritizujú, že sa nám volebný podvod nepáčil!
.
.
Aj preto sme nevolili vášho Korčoka! Ten by zas otočil so stratou veta, čo ešte vo februári tohto roka bol za stratu veta a o dva mesiace neskôr kvôli voľbám klamal, že už nie je. Tiež to tak točil a progresivni novinári pomáhali občanov mediálne oklamať, aby si mysleli, že by s tým nesúhlasil a zvolili ho. A potom by mu pomáhali klamať, že sme ho zle pochopili, lebo pred dvomi mesiacmi hovoril zas niečo iné, tak zas by sa vyhovárali na kontext.
.
A aj to sú manipulácie, že by o tom nerozhodoval, ako nerozhodovala Čaputová, čo si šla kvôli obchodnej zmluve s USA nohy dolámať.
No progresívni novinári pred voľbami sami vyrábajú z prezidenta len ozdobnú tortu, čo nič nemôže! Aby potom písali o jeho zásluhách, čo mohol?
.
Ujasnite si, je prezident len neškodná ozdobná torta? 
.
.
.
.
.
.

Denník N zaútočil na šéfredaktora Pravdy v štýle „Udaj kolegu! „

19.06.2024

Ako sa z článku dozviete, na Pravdu zaútočili všetci progresívni novinári aj z Aktualít. Čitateľom to je známe, že keď chcú nejednostranné správy, progresívni novinári to volajú normalizácia! Títo akože novinári, ktorí slúžia len jedinej politickej strane PS, sa správajú ako boľševici, keď udávali svojich kolegov, že nie sú dosť [...]

Najradšej počúvam tlačovky s Róbertom Kaliňákom, lebo ten jediný ich najtrefnejšie na tlačovkách kritizuje, čo tu beztrestne páchali na občanoch

17.06.2024

Zmierenie? Nikdy! Čudovala som sa, že mladší Šimečka navrhol zmierenie, ale nebolo to tak čudné, veď násilníci bežne navrhujú zmierenie. A tiež vždy zostávajú len pri rečiach ak obeť nezačne len poslúchať. Ako som si nerozmyslela rozvod, nerozmyslím si rozvod s progresívcami a ich novinármi. To znamená koniec, ale môžete vedľa seba žiť. Rozhodne [...]

Viete, podľa čoho spoznáte progresívneho primitíva? Má názor, že všetci k EÚ len natŕčame paprče

16.06.2024

Takto zjednodušene ich vymyli progresívni novinári, že EÚ nás má na to, aby nás veľkoryso kŕmila pre ich „hodnotovú politiku“. Vždy keď je reč o diskusiách odborníkov, ktoré u nás neexistujú, čo sa týka ekonóma, myslím najviac na Ilonu Švihlíkovú. V českej televízii si ešte také diskusie môžete vypočuť. Uvádzam celkom dole v porovnaní s iným [...]

Praha / Policie /

Vrah z Karlovej univerzity sa len tesne minul s hliadkou, polícia o jeho zámere nevedela

20.06.2024 13:38

Policajný prezident Martin Vondrášek pripustil chyby napríklad v komunikácii s vedením fakulty.

Británia aktivisti lietadlo

Britskí aktivisti posprejovali súkromné ​​lietadlá na letisku Stansted

20.06.2024 13:07

Na letisku údajne parkovalo luxusné lietadlo americkej speváčky Taylor Swiftovej.

Macron

Polovica Francúzov považuje rozpustenie parlamentu po eurovoľbách za odôvodnené

20.06.2024 12:35

Z prieskumu tiež vyplýva, že až 68 percent respondentov sa obáva, že víťazstvo krajnej pravice vo voľbách bude mať vo Francúzsku za následok nárast násilia.

Miroslav Vlček

Manželku rozpustil v kyseline. Lipšic navrhuje Vlčekovi doživotie. Obhajca: Polícia inštruovala svedkov

20.06.2024 12:16, aktualizované: 13:08

Prípad sa posunul vpred vďaka nájdeniu plastového suda, v ktorom sa podarilo stotožniť pozostatky poškodenej.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,524
Celková čítanosť: 5603098x
Priemerná čítanosť článkov: 3677x

Autor blogu

Kategórie