Založ si blog

Čitateľ SME: „Niekedy mam pocit, ze aj Marx by bol pre nich pravica a vlavo od nich su snad iba pol Pot a Mao Ce-tung. . . „

Nie vždy sú čitatelia SME a N vymytí do správnej podoby, niekedy sa vymývajú ťažšie (majú viac rozumu než progresívni novinári). Pozrela som aj na český iDnes a aj tam ide vymývanie ťažšie. Aj pre morálne uvedomelých bola Nerudová Danuše – Blbuše.

 

Nasledujú komentáre ťažšie vymývateľných:

 

Čitatelia SME dnes ku článku:

 

Krajná pravica porazila Macrona, ten položil vládu.

 

https://svet.sme.sk/c/23342097/krajna-pravica-porazila-macrona-polozil-preto-vladu-mozu-ziskat-aj-post-premiera.html

 

 

„Je to dosledok toho, ze standardna pravica v podstate prestala existovat v EU. Vacsina pravicovych stran sa za posledne roky zmenila na progresivno lavicove. Vid. CDU ci britski konzervativci. Francuzsi republikani sa uplne zlikvidovali.

Medzi pravicovu a lavicou nebol rozdiel. Vsetci boli hura imigranti, hura Green Deal, hura LGBTI a tak je uplne logicke, ze pri ohromnych problemoch, ktore tieto politiky sposobili, sa zacalo darit krajnej pravici.

Riesenie ukazuje CDU, ktora sa vracia k pravicovym a konzervativnym korenom a vcera ziskala takmer dvojnasobok toho co AfD.

Pravica sa do EU musi opatovne vratit. A potom krajna pravica nebude mat sancu.“

 

 

„problem je ze v sucasnom newspeaku su mnohe klasicke pravicove/konzervativne temy oznacene za ultra-pravicove a/alebo ich vyznam je dramaticky inak interpretovany…

ale ako to uz byva aj pri soferovani – ak dlho drziz volant smerom vlavo, casom budes musiet zatocit doprava (ak nechces skoncit mimo v priekope).
otazka uz je len ci korekcia kurzu bude razna, alebo postupna“

 

 

„Bohuzial, musim suhlasit. To nalepkovanie vlastne kazdeho, kto s otvorenou narucou nevita migrantov, nekriticky nezbozstuje posvatny Greendeal a dovoli si kritizovat Brussel krajnou pravicou iba dokazuje, ako velmi vlavo sa ocitli redaktori niektorych „mienkotvornych“ medii. Krajnou pravicou su pre nich vlastne vsetky stredo-prave populisticke strany napriec Europou. Niekedy mam pocit, ze aj Marx by bol pre nich pravica a vlavo od nich su snad iba pol Pot a Mao Ce-tung…“

 

 

 

„Na slovenskom progresivizme paradoxne nie je to najhorsie PS. PS je relativne umiernena strana, najma ked ju vedie Simecka. Maju tam sice fanatikov, ale tych drzia na uzde.

Najnebezpecnejsie su progresivne media, ktore vytvaraju lzivy, uplne pokruteny obraz reality.

Vcera mal na N hystericky komentar fanaticky privrzenec PS Obradovic, ktory tvoril, ze PS je nove SDKU. Bolo to tak, ze v diskusii pod clankom na to musel reagovat osobne Dzurinda s tymto prispevokm.


‚Uff, pan Obradovic, rad Vas citam, ale toto ste teda riadne prestrelili. Nieco by som o tejto teme mohol vediet. Chapem a respektujem, ze Dennik N kope za PS, ale takyto aktivizmus z pohladu perspektivy Slovenska je kontraproduktivny, az skodlivy.‘

https://dennikn.sk/4039377/tyzdnovy-newsfilter-volanie-po-novej-sdku-sa-napln…

 



Progresivne media su daleko odpudivejsie ako samotna PS, ktora sice pre mna nie je volitelna, ma takisto daleko od svojich protajskov v EU ci USA.“

 

 

„To je výsledok nekontrolovanej migrácie a fit for fifty. Väčšina ľudí v EÚ nemá problém s migráciou a ochranou prírody. Len všetkého veľa škodí. Buď sa EÚ prebudí a začne počúvať svojich obyvateľov alebo voľby v roku 2029 budú ešte väčší problém.
Po vrchole energetickej krízy mám trochu obavu, že ani teraz sa politici neprebudia. Možno tá facka mala byť ešte silnejšia“

 

 

„Takže buď sa EÚ spamätá alebo ju proste prevalcujú populisti a radikály. Ja netúžim po nejakom fuhrerovi, ale takisto netúžim žiť v Európe v ktorej v 21. storočí sa vracia pojem energetická chudoba. Prípadne v Európe v ktorej si budem žiadať dotácia na emisné povolenky, pretože si ich nebudem môcť dovoliť.“

 

 

„nie, to nie je fasizacia, to je z vasej strany len zla interpretacia a mentalna skratka.

kedze cela eu je prakticky len lavica a niekto naozaj pravicovy tam nie je, tak sa len vsetci predbiehaju, kto bude viac green a kto navozi viac imigrantov.

ludom sa to nepaci, a jedini, kto sa toho chytaju su populisticke zoskupenia, ktore sa nevedno preco volaju krajna pravica.

to ze ja nechcem green deal a mazurek nechce green deal neznamena, ze mame rovnake zdovodnenie a zo mna to nerobi nacistu, len mame rovnaky nazor na jednu vec, ktora dokazatelne ide proti mojim aj jeho zaujmom.“

 

 

„Ako píšeš. V článku som sa dozvedel, že ECR ktorá nepodporuje green deal v dnešnej forme a ilegálnu imigráciu tak sú vlastne len krok ku proruskej piatej kolóne ID.“

 

 

„Pritom polska PIS futrovala Ukrajinu zbranami, ked ‚demokrati‘ typu Scholz ci Macron si podavali klucky v Kremli, kde rokovali s Putinom o ‚mieri’…

No a ODS, ktora je tiez v ECR je hlavnym iniciatorom tzv. Ceskej iniciativy poslat naboje Ukrajine ku ktorej sa az nasledne pridavali dalsi.

A toto ECR ma byt akoze ta radikalna.

A tak vyzera cela progresivna zurnalistika, ktora skutocne extremistickym a proruskym partajam pomaha sirenim lzi.“

 

 

„Jojo alebo Meloni, ktorá je tiež v ECR a idú na Ukrajinu odliftrovať ďalšie mamby. Holt keď nie si zástanca bezbrehého green dealu, nesúhlasíš s nelegálnou migráciou, prípadne ak si dovolíš ignorovať dôležité témy ako je LGBT prípadné ústavné právo na potrat, tak si krajná pravica.“

 

 

„Celé to označenie krajnej pravice je maximálne zavádzajúce. Ak ste proti nelegálne migrácii, tak už ste krajný pravičiar ? Ak nesúhlasíte s green dealom tak ste krajný pravičiar ? Treba veci nazývať tak ako sú. Vyššie uvedené strany sú prosto populisti nič viac, nič menej. Je ich počuť, ponúkajú jednoduché riešenia zložitých problémov a majú jedno spoločné, a to že ak sa dostanú ku moci tak nič nevyriešia.“

 

 

„Ono podľa článku je každý, kto nesúhlasí s nekontrolovanou imigráciou krajný pravičiar.“

 

 

„Podla toho som vlastne aj ja krajna pravica. Vlastne, kto nie je progresivni a zeleni je krajna pravica.“

 

 

„V Německu naprostá většina obyvatel nejsou žádní pravicoví extremisté. Prostě už toho mají jen dost. Neexistuje tady žádná rozumná, správná integrace. Ti, co přišli v roce 2015, teď, v roce 2024, stále nepracují, islám nesedí do Německa… Lidé, kteří se chtějí přizpůsobit, se sem hodí, a ti, kteří nechtějí, tak se sem nehodí. A migranti, kteří páchají kriminální činy, musí být okamžitě potrestáni. Jenže pokud svůj názor vyslovíte nahlas, tak jste označen za pravicového extremistu. Pokud se stane případ, že někdo vyhodí cizince odkudkoli, je to všude v médiích. Ale když je na náměstí zavražděn policista, prošumí to,“ tvrdí podnikatel Claus Six, který sám a rád zaměstnává cizince.“
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-migranti-utoky-znasilneni-stra…

 

 

Ale je možné, že sa tam objavila spodina, ktorú nestihli vyhodiť!

 

(Veľmi sa mi páčilo, keď Xaver na českej alternatíve nazval svoju poslednú reláciu „Vysielanie pre spodinu“)

 

===========

 

SME dnes:

 

Ukážka progresívnej novinárky, ktorá by diskusiu medzi vedcami volala útok na vedcov!

 

Smer hľadá ambasádora slobody slova. Kde ho asi nájde? (komentár)

 

„Rešpektovať iný názor je po novom rešpektovať nezmysly.

 

Práve na Kotlára by sme mali s hrôzou a bázňou myslieť pri predstave ambasádora slobody slova, pretože načrtáva predstavu, ako by mohla činnosť takého človeka vyzerať. Napádať vedcov, ktorí sa postavia na odpor plochej Zemi a ktorí budú tvrdiť, že očkovanie je ochrana.“

 

https://komentare.sme.sk/c/23342206/smer-hlada-ambasadora-slobody-slova-kde-ho-asi-najde-komentar.html

 

 

Navyše, dopredu vie, že vedci, ktorí by nesúhlasili s ich aktuálne pretláčanou propagandou, by tvrdili nezmysly!

 

Ich odborníci mali na dôkaz toho, že do Európy prúdia ženy s deťmi, aj štatitisky! Tým dôkazom ma vtedy celkom umlčali, lebo čo zmôžete proti štatistikám, že do Európy neprúdia muži a nie sú ekonomickí migranti?

Skoro všetkých nás vtedy presvedčili (štatistikami), že ak ste na fotkách videli ako migrantov len mužov, sú to hoaxy, keď schválne fotili len mužov!

 

Nikto by lepšie nedokázal, že Zem je plochá, ako práve progresívni novinári, ktorí by k tomu zakázali diskusie, aby na nich diskusiami nikto neútočil!

X krát som videla, že ľudia neverili vlastným očiam, ale ich odborníkom! Ani ja som potom neverila, že vidím mužov, keď štatiticky sú to rovnako ženy a deti!

 

 

=========

 

 

Na blogoch SME stále slobodne píše Anna Brawne, ktorá tiež pred atentátom pomáhala šíriť, že nám vládnu nacisti a občania vládnej koalície sú teda tiež nacisti:

 

https://blog.sme.sk/brawne/politika/pan-predceda-treba-konat-kym-nam-lgbtiq-nerozvrati-nas-ludacky-stat

 

 

A cenzúroval ju za to niekto? A vyradil jej blog za to niekto? Kde bola za to prenasledovaná a scenúrovaná, že nemôže slobodne písať?

 

Nikde, ale ona sa sťažuje, že nemôže slobodne písať, čo cenzúrovali nás! Ja nemôžem slobodne písať! A ona aj o mne písala, že ako volič nacista volím nacistov. Na smeblogu bol zoznam koloborantov s fotkami, kde bol aj Chmelár!

To na SME písal ich čitateľ, že mali by ho na ulici upáliť a napriek tomu neboli cenzúrovaní!

 

Takže aj ona nás nálepkuje, že sme nacisti, ale nevadí jej, že sa nemôžeme brániť, lebo to už sme cenzúrovaní!

Presne, akokeby zlodej písal – chyťte zlodeja! Ona, čo môže slobodne písať, využíva to na nálepkovanie nacistami, nevadí jej cenzúra napádaných a sťažuje sa, že to ona nemôže slobodne písať, čo jej článok o tom svieti na SME! Tak kde je cenzúrovaná?

 

Vymyslene sa teraz sťažujú, že vraj nemôžu konšpirovať o atentáte, hoci všade veselo o tom konšpirujú a nikomu to nevadí!

Ani mne, najmenej! Kľudne si píšte, že ten atentát bol len fingovaný, my sme vždy boli za slobodu slova. Dokonca aj v Česku je táto konšpirácia u morálne uvedomelých najobľúbenejšia a na prvom mieste v čítanosti na iDnes!

 

Nejčtenejší 1.miesto:

 

https://blog.idnes.cz/flaska/atentat-na-fica-jak-to-vlastne-bylo.Bg24060178

 

 

=============

 

 

 Posledným komentárom zo SME prechádzam na iDnes:

 

 

„Včera mi napsala kamarádka, že její kamarádka musela přestupovat v noci v Mnichově. A co? ptám se, přirozeně tak trochu naivně. Jak co? Bála se o život.

Jeden německý známý z malého turistického města mi předevčírem říkal, že naproti nim se staví několik domů. Pozemky byly původně určeny pro místní, jenže teď je koupila jedna rodina z Düsseldorfu a druhá z Mnichova. Utíkají na venkov, protože tam, i s těmi azylovými domy a migranty vyhazovanými z aut převaděčů, se dá ještě normálně žít. Ještě se to dá snést. Ve velkých městech? Prý nepředstavitelné“

 

 

Němci, mlčte! Jinak jste rasisti. Média a politici problémy s migrací přehlížejí

 

„Fakt, že muslimský útočník, 25letý neúspěšný žadatel o azyl z Afghánistánu, v pátek 31. května při útoku na náměstí v Mannheimu během demonstrace proti radikálnímu islámu zavraždil policistu a že minulé úterý se tam znovu útočilo nožem, se taktně přechází.

Ono se totiž chumelí. Možná že už v Německu nastává vánice.

Řekl, že stigma druhé světové války je stále živé a oni, Němci, byť jsou už xtá generace, to musí odčinit. Odčinit až do ztráty vlastní země.“

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-migranti-utoky-znasilneni-strach-obyvatele.A240606_202544_zahranicni_stud?zdroj=otvirak

 

 

Macrona rozdrtila krajní pravice, rozpustí proto parlament a vypíše volby

 

https://www.idnes.cz/volby/volby-do-evropskeho-parlamentu-francie-macron-pravice.A240609_211400_volby_pitt?zdroj=cxrecs#cxrecs_s

 

 

 

„Cože, Turek přes deset?“ U STAN vládlo zklamání, dvouciferný výsledek nevyšel

 

 

Ve štábu Starostů zavládla po vyhlášení výsledků eurovoleb smutná nálada. Hnutí získalo 8,7 procenta hlasů a dva mandáty pro Danuši Nerudovou a Jana Farského. Předseda a ministr vnitra Vít Rakušan přitom pomýšlel na dvouciferný výsledek. Největší překvapení vyvolal mezi přítomnými úspěch lídra Motoristů Filipa Turka.

Starostové získali 8,7 procenta hlasů. Danuše Nerudová skončila celkově na sedmém místě v preferenčních hlasech ze všech stran. Filip Turek na druhém, u voličů zvítězila Klára Dostálová (za ANO).

 

Zdroj: https://www.idnes.cz/volby/eurovolby-stab-starostove-a-osobnosti-pro-evropu-nerudova-rakusan-farsky.A240607_095039_volby_chtl?zdroj=cxrecs#cxrecs_s

 

 

„Pondělní článek zde na iDNES: Za minimum považujeme čtyři mandáty. Takové ambice představila ekonomka a neúspěšná kandidátka na hlavu státu Danuše Nerudová…

Dnešní článek: Chceme aspoň dvě křesla, říká Nerudová…

Jak se stane, že během týdne chcete polovinu toho, co bylo v pondělí minimum? 

 

 

 

Odkaz jedného blogera zo spodiny, ktorý dokáže napísať niečo v mene Tureka, nielen nadávať iným ako čitatelia SME a N.

 

Děkuji ti Danuše

 

„A vidíte, zatímco já jsem uspěl, tak vy jste docela pohořeli, holt, taková je daň za blbost.“

 

Zdroj: https://blog.idnes.cz/alesmerta/dekuji-ti-danuse.Bg24060251

 

 

=========

 

 

Dnes na Denníku N progresívny novinár nerieši politikov, ale zas len voličov!

 

A nehovorili, že novinári majú riešiť politikov?

 

Andrej Bán nerieši politikov, ale útočí na voličov strany Republika za to, že nevolili ich progresívnu koalíciu:

 

 

Autoportrét čierneho Slovenska

 

A volá to autoportrét, hoci neopisuje seba ani svoju stranu.

 

Ako sa stalo, že o dolinu ďalej – v Hornom a Dolnom Jalšovíku vyhralo PS, takže ide o kúsok modrej oblohy nad červeným morom s občasnými čiernymi ostrovmi?

Tak napríklad: ak preplávete v Červenom mori (sídla, v ktorých vyhral Smer) na nejaký čierny ostrov (územia pod nadvládou Republiky), kde z posledných síl vyleziete z vody, zistíte, že obvykle ide o malý ostrovček. Odľahlé dedinky pod Krupinou ako Dolné Mladonice, Lackov, Domaníky, Selce či Medovarce sú presne také.

Začudujete sa, prečo práve tu vyslyšali domorodci volanie Uhríkových a Sujových sirén.

Gratulujem vám, voliči čiernej Republiky, zvolili ste si…“

 

https://dennikn.sk/4040766/autoportret-cierneho-slovenska/?ref=list

 

 

 

Stále si myslím, že je trestné, keď nejaký novinár zneužíva médiá na útoky na voličov (ktorí sa nemajú kde brániť, nemajú médiá v ktorých by sa mohli) a potom sa bránia, že oni majú riešiť politikov!

 

A kde riešite politikov, keď sústavne riešite len voličov a zneužívate na to médiá, že takto rozoštvávate občanov?

 

 

 

Ukážte mi jeden článok na Pravde, kde novinári miesto politikov riešia voličov!

 

Ale progresívni novinári by sa cítili zatknutí alebo cenzúrovaní, keby nemohli riešiť a rozoštvávať voličov!

 

Riešiť politikov by asi nebolo také účinné vydieranie občanov, že voľ nás, inak ťa budeme prenasledovať ako nacistu a poštveme proti tebe spoluobčanov!

 

 

 

.

Denník N zaútočil na šéfredaktora Pravdy v štýle „Udaj kolegu! „

19.06.2024

Ako sa z článku dozviete, na Pravdu zaútočili všetci progresívni novinári aj z Aktualít. Čitateľom to je známe, že keď chcú nejednostranné správy, progresívni novinári to volajú normalizácia! Títo akože novinári, ktorí slúžia len jedinej politickej strane PS, sa správajú ako boľševici, keď udávali svojich kolegov, že nie sú dosť [...]

Najradšej počúvam tlačovky s Róbertom Kaliňákom, lebo ten jediný ich najtrefnejšie na tlačovkách kritizuje, čo tu beztrestne páchali na občanoch

17.06.2024

Zmierenie? Nikdy! Čudovala som sa, že mladší Šimečka navrhol zmierenie, ale nebolo to tak čudné, veď násilníci bežne navrhujú zmierenie. A tiež vždy zostávajú len pri rečiach ak obeť nezačne len poslúchať. Ako som si nerozmyslela rozvod, nerozmyslím si rozvod s progresívcami a ich novinármi. To znamená koniec, ale môžete vedľa seba žiť. Rozhodne [...]

Viete, podľa čoho spoznáte progresívneho primitíva? Má názor, že všetci k EÚ len natŕčame paprče

16.06.2024

Takto zjednodušene ich vymyli progresívni novinári, že EÚ nás má na to, aby nás veľkoryso kŕmila pre ich „hodnotovú politiku“. Vždy keď je reč o diskusiách odborníkov, ktoré u nás neexistujú, čo sa týka ekonóma, myslím najviac na Ilonu Švihlíkovú. V českej televízii si ešte také diskusie môžete vypočuť. Uvádzam celkom dole v porovnaní s iným [...]

Praha / Policie /

Vrah z Karlovej univerzity sa len tesne minul s hliadkou, polícia o jeho zámere nevedela

20.06.2024 13:38

Policajný prezident Martin Vondrášek pripustil chyby napríklad v komunikácii s vedením fakulty.

Británia aktivisti lietadlo

Britskí aktivisti posprejovali súkromné ​​lietadlá na letisku Stansted

20.06.2024 13:07

Na letisku údajne parkovalo luxusné lietadlo americkej speváčky Taylor Swiftovej.

Macron

Polovica Francúzov považuje rozpustenie parlamentu po eurovoľbách za odôvodnené

20.06.2024 12:35

Z prieskumu tiež vyplýva, že až 68 percent respondentov sa obáva, že víťazstvo krajnej pravice vo voľbách bude mať vo Francúzsku za následok nárast násilia.

Miroslav Vlček

Manželku rozpustil v kyseline. Lipšic navrhuje Vlčekovi doživotie. Obhajca: Polícia inštruovala svedkov

20.06.2024 12:16, aktualizované: 13:08

Prípad sa posunul vpred vďaka nájdeniu plastového suda, v ktorom sa podarilo stotožniť pozostatky poškodenej.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,524
Celková čítanosť: 5603097x
Priemerná čítanosť článkov: 3677x

Autor blogu

Kategórie