Založ si blog

Ondruš bol na TA3 skvelý alebo Dve vojnové štváčky proti dvom mierumilovným mužom!

Cigániková chce nútiť Ukrajincov na smrť vo vojne!

 

V 58 minúte povedala – A viete si predstaviť prieskum v ktorom by občania súhlasili s tým, aby šli bojovať? 

 

Teda, darmo klame, že vraj ich nútiť nechce, ale prakticky a reálne ich chce nútiť bojovať aj keď nechcú, keďže podporuje politiku, ktorá ich k tomu núti aj keď nechcú bojovať!

 

Keďže nemám televíziu z dôvodu, že nám vnucujú vojnové propagandy, aj zabúdam, že existuje televízia. Preto som vďačná blogerom, keď nás vo svojich článkoch upozornia na nejakú zvlášť manipulatívnu vojnovú propagandu v televízii. Takto dnes jeden bloger upozornil na túto diskusiu v TA3, kde diskutovali za strany vládnej koalície Ondruš a Kaliňák a za strany progresívnej koalície Dírer, Ostrihoňová (to bude asi tá moderátorka, čo sa už celkom vyfarbila ako progresívec) a Cigániková.

 

link na diskusiu:

https://www.ta3.com/relacia/938663/ako-pomozu-slovensku-a-ako-europe

 

Kto ste to nevideli, odporúčam robiť si čiarky, koľkokrát Ostrihoňová a Cigániková skočili do reči oponentom, pritom neustále vytvárali dojem, že to tí muži im skáču do reči a dnes je deň matiek, tak čo si to dovoľujú?

 

Ja ľutujem, že som si tie čiarky nerobila, aby som vám to napísala presne, ale nemám žalúdok pre tieto dve vojnové štváčky, vypočuť si to znova.

Pri tejto diskusii som si znovu povedala, že neznášam na ženách, keď zneužívajú, že sú ženy a robia také ženské vydieračské scény, že ako im ako chuderkám skáču muži do reči, pričom nepomerne viac skákali do reči mužom tieto ženy a potom robili scény, že to tí muži im stále skáču do reči. 

 

Ja neviem, sú ľudia slepí, keď nevidia tie ženské ťahy, keď žena robí zo seba chuderku, ktorej muž skáče do reči, pričom ona je tá, čo to robí oveľa častejšie? Niekedy ku koncu aj naraz obidve skákali do reči mužom, že ani jednej nebolo rozumieť, lebo synchronne obidve!

 

Toľko k zneužívaniu toho, že to boli ženy, toto na ženách neznášam! Idú sa vydávať za feministky, ale zneužívajú to, že sú ženy! Tak, aké sú to feministky? Ak sú to isté s mužmi, tak sa aj správam ako sebavedomý muž, čo má mať rovnaké miesto ako aj iní muži! Nie, že ale teraz som navyše žena, tak sklapni! Lebo čo si to dovoľuješ proti slabej žene?

 

Toto ma ako dosť na ženách političkách štve, keď si osobujú väčší priestor iným skakať do reči, lebo zrazu sú sliepky. 

Aby som bola spravodlivá, viac výhrad mám proti mužom, keď utláčajú ženy, ale rovnako neznášam také tie ženské herecké ťahy, čo zas muži nerobia.

 

 

K Ostrihoňovej len toľko, že je to typická progresívna fanatička, čo nevie v diskusii odpovedať, len opakovať jednoduché frázy progresívnej propagandy. Ale od dnes viem ako vyzerá. Mohli jej niečo aj 100x vyvrátiť, taký progresívec si nelogicky hudie svoje, akokeby bol nahluchlý. Každý z nich má už okolo seba takú nepreniknuteľnú bublinu, v ktorej si opakuje frázy, čo na čokoľvek odpovedať. Hlavne ich dokola opakovať! 

 

Cigániková dobre obhajovala, prečo je strata veta proti záujmom štátu. Raz darmo, nie je až taká sprostá, ako musí byť fanatický progresívec. Ich voliči musia byť blbci, keď volia PS a nie SaS, už tu vidíte ich intelekt. 

 

Ale obidve sú vojnové štváčky, čo ani po výzve nedokázali odpovedať na opakované otázky – kto má bojovať na Ukrajine, keď nemajú mužov?

Niekoľkokrát sa snažili vyhnúť odpovedi a napokon sa im to aj podarilo. To vraj nech si rieši Ukrajina a ako povedala Cigániková na to, že už len 8 % Ukrajincov chce bojovať, že veď v ktorej krajine by odpovedali, že chcú?

 

Čiže, celkom vedome považuje právo voľby o vlastnej maternici za sväté právo, ale právo voľby o vlastnom živote, či chcete ísť na smrť, už nie!

Presne taká je to liberálka, že sa na slobodu a právo slobodnej voľby hrá len pri materniciach! Je to len jej reklama, že akože slobodnú voľbu uznáva! Hra na to, že som liberál! Veď divadlo môže zahrať každý!

 

Inak sú obidve v pohode s tým, že Ukrajincov môžu nútiť bojovať, hoci tu ich novinári toľko klamali, že vraj chcú bojovať. 

Ako ženám a matkám im nevadí, keď budú iných násilím naháňať na smrť. Zavzdušňovať sa budú len na materniciach! Že akože sú liberálky a nie vojnové štváčky!

 

Hanba, na deň matiek som v televízii videla dve matky – vojnové štváčky, proti mužom, čo nemajú záujem iných naháňať na smrť!

 

Sú to neempatické a citovo vyprahnuté ženy, ktoré nemajú ani takú elementárnu empatiu, vžiť sa do matiek, ktorým na smrť posielajú deti pre už prehratú vojnu! Čo je otrasnejší obraz ako žena, ktorá necíti a ešte keď je matka?

 

 

A zas obidve tieto vojnové štváčky klamali, že vraj nás vládna koalícia straší vojnou!

 

Že tu celé Slovensko strašia ich progresívni novinári vojnou, že nás Rusi napadnú, to chceli zahovoriť.

 

No aj ja svedčím o tom, že nás sústavne strašia progresívni novinári, že nás Rusko napadne!

 

Presne ako poslední primitívi, ktorí ti budú tvrdiť, že henten primitív ťa napadne a preto mu to pôjdem opakovať s päsťou pod nos a potom uvidíš, že ma naozaj napadne!

 

Urobte si taký pokus v akejkoľvek krčme a môžete sa vsadiť, že vás napadnú!

 

 

Celá naša politika, ktorú tu celé roky vedú progresívni novinári, ako vazali USA, je len provokovanie Ruska do vojny. Poďme sa im pod nos vyhrážať päsťou a uvidíte, že nás napadnú!

 

Urobte to aj Maďarom. Upáľte im 50 slovenských Maďarov a nasťahujte všetky naše zbrane na hranice s Maďarskom a uvidíte, že budem mať pravdu, že nás napadnú tiež!

 

Nebudu čakať toľko rokov!

 

 

Viete, prečo nás Maďari nenapadli? Nikoho sme im neupálili, neprenasledujeme tu Maďarov a neobklopili sme ich hranice všetkými zbraňami, aby sa báli, že ten útok ešte aj nainscenujeme, tak nebudú čakať! Jednoducho sa nás neboja, že máme záujem vyvolať vojnu, čo USA mali záujem vyvolať vojnu s Ruskom, majú to rozpracované v Rand Corporation – že „proxy vojna“ Rusko oslabí! 

 

To nie je môj problém, že si tú správu sprostí voliči progresívcov neprečítali, lebo veď kratšie sú články na SME, kde majú kratší výpočet bodov, čo presne si majú myslieť, keď už nemyslia. 

 

 

 

Draxler 7.5.:

 

Cieľom týchto manévrov v Kyjeve je takmer určite niečo úplne iné ako odhaľovanie údajných vražedných ruských agentov.

Krajina je z vojny doslova unavená. Po internete koluje čoraz viac videí, ako ľudia utekajú pred agentmi vojenskej správy, pretože nechcú ísť na front, niekde ľudí z vojenskej správy bijú miestni obyvatelia. Bránia mladých ľudí pred vyslaním do vražedných vojnových podmienok.
Po bývalom šéfpropagandistovi vlády, ktorý sa medzitým proti Zelenskému obrátil, s tým, že Ukrajina ide vojnu prehrať a jatky nemajú zmysel, sa začínajú ozývať aj ďalší ľudia z politickej sféry.
A, koniec-koncov, skepticizmus ohľadom ďalších operácii celkom verejne pred časom začal vyjadrovať aj náčelník generálneho štábu. A zjavne s úľavou prijal uvoľnenie z funkcie a vyslanie za veľvyslanca do Londýna.
.
Ale stále je dosť záujmu na pokračovaní nezmyselného konfliktu. A tak treba čo najviac zastrašiť ľudí, ktorí by sa nebodaj chceli ešte hlasnejšie proti vojne vyjadriť. Tajná služba tak preventívne ukazuje, že je pripravená zasahovať.
.
Na vojne má záujem ako dosť oveľa ľudí vnútri Ukrajiny – podľa medzinárodných štatistík tam prišli masívne objemy peňazí na súkromné účty, zjavne tam veľa ľudí z vojny profituje – a, samozrejme, najmä mimo Ukrajiny.
To, že Západ si nemyslí, že by Ukrajina išla vojnu v akomkoľvek zmysle vyhrať, dali západní predstavitelia najavo už na jeseň, v rôznych uniknutých vyjadreniach či analytických rozboroch v prominentných publikáciách.
.
A sotva si to niekto z daných ľudí aj reálne niekedy myslel. Koniec-koncov, ak by to Západ so šancami Ukrajiny a tým pádom s vojenskou pomocou myslel vážne, urobil by niečo iné, ako to, čo reálne robil.
Rozšíril by kapacitu muničných tovární.
.
A to súbežne s tým, ako išla do stále vyšších obrátok výroba munície v Rusku.
Vyhrať takýto typ konfliktu totiž môže viac-menej len ten, kto vie na dlhočiznom fronte protivníka zasypávať obrovským množstvom delostreleckých salv.
Ale munície Západ nevyrába ani len zďaleka toľko, aby to Ukrajincom stačilo. To nie je žiadne tajomstvo, na to vojenskí odborníci upozorňovali veľmi dávno. S tým, že ak chcú špeciálne Američania údajne tak veľmi pomôcť, mali by postaviť nejaké nové prevádzky na výrobu delostreleckej munície (Američania ich majú pomerne málo, pre ich typ operácií bývajú užitočnejšie rakety a bomby).
Nestálo by to veľa, dokonca by to obnášalo oveľa, oveľa menej ako tie bombastické čísla, ktoré sa uvádzajú ako „pomoc Ukrajine“. (Toto plus nejaké väčšie dodávky moderných tankov, ale do toho sa tiež Američanom veľmi nechcelo, dodali pár symbolických kusov.)
.
Lenže stavanie nových muničných tovární nikoho v Amerike nezaujíma. Čiastočne práve preto, že to nestojí až tak veľa (rozumej, netočia sa v tom až také zaujímavé peniaze).
Oni potrebujú predávať to, čo už vyrábajú. A kde sú obrovské marže. Veď je to skvelý biznis – washingtonská vláda zdaňuje strednú vrstvu, aby naliala šialené objemy do zbrojných korporácií.
A nielen to. Na tomto sa živí obrovské množstvo konzultantov, „analytikov“, a pod. Naozaj si netreba myslieť, že všetky tie miliardy idú len čisto do zbraní, tí Ukrajinci na fronte sa v skutočnosti občas len čudujú, ako to, že nemajú veľmi čím strieľať, keď im vraj Amerika poslala zbrane za desiatky miliárd. V skutočnosti neposlala.
.
A z toho, čo poslali, je to tak, že Ukrajincom lifrujú napríklad rakety, ktoré síce reálne Rusom robia škody – ale nie také, aby to rozhodovalo situáciu na bojisku.
Celá táto pomoc tak síce konflikt predlžuje, ale nijako ho nevyhrajú ani nové rakety, ani stíhačky.
.
A ešte raz, z tých titulkových čisiel „pomoci“ reálne na Ukrajinu ide len menšia časť. Veľká časť ide na výzbroj samotnej americkej armády, len sa to onálepkovalo ako „pomoc Ukrajine“ – to sa ľahko dá vyčítať priamo z textu toho, čo Kongres schváili, keď sa pozriete na jednotlivé položky.
A aby toho cynizmu nebolo málo, do toho sa Američania Ukrajincom začali vyhrážať, keď tí začali Rusom triafať rafinérie (správy o tom sa dostali dokonca aj do mainstreamu). Pretože to by mohlo viesť k zvýšeným cenám ropy a to americká verejnosť nemá rada a ešte by to ovplyvnilo prezidentské voľby.
Proste tvrdý, brutálny cynizmus.
.
Pri tejto príležitosti ešte raz zablahoželajme bizarne naivnej kaviarni, ktorá sa tu skladá Ukrajincom na nákup nábojov v Afrike. Ešte raz, ak by Američania chceli, po invázii by zainvestovali pár desiatok miliónov (v podstate drobné) do rozšírenia výroby munície.
.
Ale načo by to robili. Vedia počítať, a počty sú jednoduché, Rusi Ukrajincov tak prečísľujú v živej sile ako aj v technike, že ani pri vojenskej pomoci, ktorá by bola efektívnejšia, ako tá dnešná, by Ukrajina nemala šancu nejako „zvíťaziť“. O časť územia prišla a takmer určite skôr či neskôr Rusi prídu dostatočne blízko k Odese, Dnipru aj Charkovu na to, aby mali takú mieru strategickej kontroly nad krajinou, že už budú môcť kývnuť na zamrznutie konfliktu na neurčitú dobu.
.
Ale, ešte raz, mnohým vcelku vyhovuje, aby sa okamih pravdy oddialil čo najviac. A tak francúzsky prezident hlasno špekuluje o vyslaní jednotiek na Ukrajinu (primárne, aby tým posmelil Ukrajincov), vydávajú sa vyhlásenia o tom, ako Ukrajina po vojne pôjde do NATO, no a v samotnom Kyjeve sa zastrašuje. To všetko preto, aby sa nezačali proti čoraz zjavnejšie nezmyselnému konfliktu búriť politici či nebodaj vojaci.
.
Je to jedna cynická hra, a najviac na to „na strane Západu a spojencov“ doplácajú ukrajinskí mladí muži, a ich rodiny.
Ale o ich osudy naozaj nikomu zo zodpovedných vo Washingtone, Londýne, Bruseli či Berlíne ani náhodou nejde.“

 

 

 

.

Najradšej počúvam tlačovky s Róbertom Kaliňákom, lebo ten jediný ich najtrefnejšie na tlačovkách kritizuje, čo tu beztrestne páchali na občanoch

17.06.2024

Zmierenie? Nikdy! Čudovala som sa, že mladší Šimečka navrhol zmierenie, ale nebolo to tak čudné, veď násilníci bežne navrhujú zmierenie. A tiež vždy zostávajú len pri rečiach ak obeť nezačne len poslúchať. Ako som si nerozmyslela rozvod, nerozmyslím si rozvod s progresívcami a ich novinármi. To znamená koniec, ale môžete vedľa seba žiť. Rozhodne [...]

Viete, podľa čoho spoznáte progresívneho primitíva? Má názor, že všetci k EÚ len natŕčame paprče

16.06.2024

Takto zjednodušene ich vymyli progresívni novinári, že EÚ nás má na to, aby nás veľkoryso kŕmila pre ich „hodnotovú politiku“. Vždy keď je reč o diskusiách odborníkov, ktoré u nás neexistujú, čo sa týka ekonóma, myslím najviac na Ilonu Švihlíkovú. V českej televízii si ešte také diskusie môžete vypočuť. Uvádzam celkom dole v porovnaní s iným [...]

Čaputová sa „ohádzala“ volebným podvodom a nás kritizujú, že sa nám volebný podvod nepáčil!

14.06.2024

Zakaždým, keď si niekto normálny prečíta SME alebo Denník N, tie klamstvá mu môžu dvihnúť tlak. Preto ich toľkí ľudia ani nečítajú! Dalo by sa písať ku všetkým klamstvám doradu a to by ste mohli celé dni. Zareagujem tak na každé dvadsiate klamstvo. Dnes ich šéfredaktorka SME v poslušnej óde na Čaputovú napísala, že „Ohádzali ju blatom a potom na ňu [...]

Peru, drogy, kokaín

Rekordný nemecký nález kokaínu: na trhu by mal hodnotu 2,6 miliardy eur

17.06.2024 19:38

Nemeckí vyšetrovatelia dostali tip na kontraband od kolumbijských úradov.

fregata,  Admirál Gorškov

Ruské vojnové lode opustili Havanu

17.06.2024 19:21

Žiadne z týchto plavidiel nemalo na palube jadrové zbrane, čo potvrdili aj Spojené štáty.

Pellegrini

Pellegrini v Bruseli: Budeme chcieť ponuku pre Šefčoviča a nie sme nadšení Kallasovou

17.06.2024 18:26

Prezident Peter Pellegrini je na summite Bruseli, kde sa rozhoduje o rozdelení hlavných pozícií v Európskej únii.

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,523
Celková čítanosť: 5599525x
Priemerná čítanosť článkov: 3677x

Autor blogu

Kategórie