Založ si blog

Napriek tomu novinári Progresívneho Slovenska prevychovali svojich čitateľov k tomu, aby vojnu v Gaze nevolali genocídou a volali len vojenskou operáciou!

Pokým tu sa napchávame klobáskami, v Gaze zomierajú deti hladom, keďže je ich polovica.

Vždy to tak bolo – tá ľahostajnosť k obetiam a nepatrilo sa to, ako politiku, spomínať na sviatky, ku koľkým vojnám sme ako vazali pomáhali. Veď my sme tu práve kresťania a vieme, že sa tu na najväčší kresťanský sviatok nemáme zamýšľať nad ničím, ale oddýchnuť si od zamýšľania!

Ale teraz je to iné, lebo „uvedomelí“ uvideli genocídu na Ukrajine a všetko iné je „ačohentizmus“! Nielen Irak a ďalšie vojny, ale aj súčasné!

 

No progresívni čitatelia nemajú problém s popieraním genocídy v Gaze, lebo tak už ich politická propaganda neznie!

Majú ju vidieť len na Ukrajine, kde ju vyšetrovacia komisia OSN nenašla a nemajú ju vidieť tam, kde na ňu poukazuje!

 

Nie sú rozhodujúce fakty, ale čo majú vidieť podľa progresívnej propagandy!

 

iDnes 2.11.2023:

Vyhladíme celou Gazu, zpívají izraelské děti

 

„Izraelské děti zpívají kontroverzní píseň s textem „Vyhladíme všechny v Gaze“. Tato provokativní píseň vyvolala rozruch jak v Izraeli, tak v zahraničí, a to nejen kvůli textu, ale také kvůli faktu, že hlavními interprety jsou děti.“

https://tv.idnes.cz/zahranicni/vyhladit-cela-gaza-zpivat-izrael-deti.V231122_105846_idnestv_anka

 

 

SME 30.3.

 

V Gaze už ľudia zomierajú od hladu

 

Keď správy hovoria o hrozbe hladomoru, býva už hranica na oficiálne vyhlásenie hladomoru prekonaná.

„Situácia v Gaze je extrémna, deti už teraz umierajú od hladu.

ICJ Izraelu nariadil zabezpečiť stály prísun potrebnej humanitárnej pomoci, plnú spoluprácu s agentúrami OSN, a taktiež, aby sa jeho armáda nedopúšťala genocídy. Nové predbežné opatrenia sú potvrdením toho, že Izrael je z genocídy dôvodne podozrivý.

ICJ sa snaží postupovať aktívnejšie než v prípade bývalej Juhoslávie v 90. rokoch.
Izrael sa síce dovolával predbežných opatrení proti Juhoslávii z roku 1993 ako dobrej praxe, v skutočnosti je to však zlý precedens, keďže genocída reálne nastala o dva roky neskôr a ICJ jej nezabránil.

Ak teda mal Izrael odstrániť hrozbu genocídy, svojím postupom ju v skutočnosti zvýšil.

V druhom rade ICJ odmietol tvrdenia Izraela, že nie je jeho vinou, že Gazania hladujú. Rozhodnutie ICJ vychádza z rámca, že Izrael je okupačná mocnosť v Gaze a má povinnosť starať sa o okupované obyvateľstvo – a nie ho kolektívne trestať, zabíjať, vyhladovať atď.

Samotná snaha o zničenie UNRWA je v dnešnej situácii jedným z dokladov genocidálneho zámeru (a rozhodnutie USA odstrihnúť dotácie pre UNRWA by mohlo dostať Bidenovu vládu na úroveň spolupáchateľstva).

Zintenzívnená požiadavka na izraelskú armádu zo strany ICJ, aby nepáchala akty genocídy, je reakciou na vojnové zločiny páchané izraelskou armádou, ktoré, paradoxne, často dokumentujú sami izraelskí vojaci a dôkazy zverejňujú na sociálnych sieťach.

Rezolúcia prešla, keďže Spojené štáty návrh nevetovali, len sa zdržali hlasovania. Prvýkrát tým podnikli kroky, ktorými nepodporovali izraelské potenciálne genocidálne ťaženie v Gaze.

ICJ je dnes v snahe predchádzať genocíde ochotný zájsť ďalej. Takmer polovica súdu je presvedčená, že ukončenie bojov malo byť nariadené. V kombinácii s rezolúciou BR OSN č. 2728 je zjavné, že na zabránenie genocíde je prakticky nutné prímerie. Samotné vyvolanie hladomoru, samotné nepredchádzanie hladomoru, môže byť dôkazom genocídneho zámeru.

Toto sú už natoľko vážne obvinenia, že je možné konštatovať, že pod vedením krajne pravicovej Netanjahuovej vlády sa z Izraela stáva vyvrheľský štát.

 

V špirále genocidálneho násilia

 

Krajiny, ktoré sa považujú za spojencov Izraela, by sa nemali sústrediť na krátkodobé prežite Netanjahuovho odsúdeniahodného režimu, ale mali by sa snažiť vytrhnúť Izrael zo špirály genocidálneho násilia, do ktorej sa prepadá.

Ak izraelský režim bude pokračovať v potenciálne genocidálnom ťažení, musia okamžite prísť zbrojné embargá, byť uvalené sankcie a režim na medzinárodnej scéne úplne izolovaný.“

 

(krátené)

Autor je filozof, pracuje v advokácii.

 

 

Napriek tomu novinári Progresívneho Slovenska prevychovali svojich čitateľov k tomu, aby vojnu v Gaze nevolali genocídou a volali len vojenskou operáciou (rovnako ako pri Iraku) Tu to môžete vidieť na ich komentároch, kde sa búria proti článku na SME od filozofa (už sú prevychovaní novinármi), že to si vymýšľa!

 

z komentárov:

 

 

Autor opakovane pise o vojne tendencne.“

 

Tento článok je silne tendencny, nemá nič spoločné s objektívnym komentovanim. Ignoruje situaciu ktora vznikla brutalnym napadnutim Izraela a zamlciva aj to, ze tieto napadnutia sa neustale opakuju. Opakuje (clanok, resp. autor) propagandu Hamasu a spini povest Izraela.

Skoda takehoto pisania, je to smutne a trapne citanie.“

 

autor je filozof pracuje v advokacii …

uz je len otazka ci tak pise zo zistnych dovodov alebo iba jednoducho nerozumie situacii … aj jedno aj druhe je zle“

 

Autor je advokátom teroristov. Gaza je agresor. Už roky napáda Izrael. 7.10. Gaza vykonala takú agresiu, takú beštiálnu genocídu, že Izrael ako napádaná strana vnikol do Gazy s cieľom zničiť celú vojenskú infraštruktúru islamohitlerovských mocenských inštitúcií.

Izrael je slobodná, demokratická krajina. Hovoriť o režime je nehoráznosť. Od svojho vzniku sa bráni agresii okolitých krutých totalít, ktoré majú jediný cieľ. Vymazať, vyvraždiť, totálne genocidovať Izrael.
Aj za súčasnej situácie Gaza útočí raketami a delostrelectvom na Izrael. Vládna moc v Gaze nech okamžite prepustí všetkých rukojemníkov a bezpodmienečne kapituluje.

Izrael stále chcel a chce mier. Váži si životy nevinných. Vo vojne robí všetky opatrenia, aby chránil svojich obyvateľov a vojakov. Hamas a spol. nerobí nič na ochranu svojich ľudí a necháva ich zámerne na bojisku ako štíty. Straty úspešne využíva na propagandu. Pán filozof a advokát.“

 

 

zvolili si zlo , tak teraz nech si ho uzivaju …“

 

Ešte aj tá často „opľúvaná“ Pravda dáva pod takéto články dôvetok, že príspevky externých prispievateľov nemusia byť v súlade s názorom redakcie.“

 

Ten človek je úplný nýmand, stačí si pozrieť jeho stránky, úroveň angličtiny, nehovoriac o právnych výrazoch, tie su už úplne mimo (napr “general branches of law” a podobne nezmysly) plus celkový dizajn na úrovni 13 ročného decka…. https://akliptak.sk/en/about-me/Keď si pozrieš kto mu tu stránku robil zistíš, že jeho brat vonfořa ktorá ten paskvil stránky vyprodukovala robí “styk so zákazníkom”…. Aj videjko si môžeš pozrieť…. Takto vyzerajú voliči Harabina v praxi.“

 

Čochvíľa bude autor na stránkach SME ospevovať ruSSko… Nonsens“

 

„Kto seje vietor žne búrku.“

 

Autor sa dostáva na úroveň konšpirátora v zmysle jeho vlastného textu, lebo keby sa kriticky zamyslel nad situáciou v Gaze, pochopil by, že ide proti faktom, Izrael bol zákerné a napadnutý, jeho obcania týraní, vraždení a uneseni. z toho faktu vychádza každý kriticky mysitek

Je mi ľúto všetkých nevinných Palestínčanov.zdoraznujem fakt nevinných.“

 

„Izraelské obliehanie spôsobilo, že viac ako pol milióna ľudí v Gaze, najmä na severe, trpí extrémnym hladom.“ – To vážne? Toto si myslíte v SME?

No a čo spôsobilo to „izraelské obliehanie“? – Ako mali tí hrdinskí palestínski bojovníci premyslenú tú svoju svätú vojnu proti Izraelu? Kde mali a majú sklady zásob pre obdobie vojny? Ako mali prešpekulovanú logistiku dodávok? Ako sa starajú o svojich ľudí? To si vážne mysleli, že tými svojimi kalašnikovmi porazia za týždeň Izrael a budú sa kŕmiť izraelskými potravinovými zásobami?“

 

„Zas je tu ten Propalestínsky komunizmus. Na Denníku N bol už článok, ako niektorí ľudia nejdú voliť Korčoka kvôli Gaze. (Ako keby to bolo v našej politike podstatné, nie to, že R.F. likviduje štát)“

 

„Presne tak. Obmedzení tzv. progresívci (snáď nie všetci), ktorí sa pozerajú do skla, nie cez sklo, podstata im uteká.“

 

Už nie je podstatná genocída! – môj dodatok

 

„Tento člànok je hanebnosť…“

 

 

 

Nie tá genocída, ale článok na SME, že je to genocída, je pre čitateľov SME hanebnosť!

 

A nie je to tak preto, že čitatelia SME sú horší ľudia než iní, ale preto, že k týmto názorom ich zmanipulovali politickí aktivisti – dvorní novinári Progresívneho Slovenska. Ich novinári píšu niečo iné, než si občas dajú aj iný článok, aby sa nepovedalo!

 

Kde sa teraz držia faktov? Držia sa len ich „vyššej morálky“ – ako to majú vidieť napriek faktom!

Toto tu je kľúčové – ako to majú vidieť!

 

 Ako mali vidieť Irak a nie na základe faktov, ale klamstiev, ako mali vidieť ďalšie vojny, ako majú vidieť vojnu na Ukrajine.

Stále – ako to majú vidieť v mene vyššej morálky!

 

 

 

Korčok to nevolá genocída, lebo oficiálne to tak nebolo schválené. Túto vojnu volá v obidvoch videách len „vojenská OPERÁCIA“!

 

Dodnes ani genocída na Ukrajine nebola schválená ako genocída! Za genocídu ju vyhlasujú len médiá. To na schválenie vôbec nečakali! Takže ani Korčok na to čakať nemusí, na žiadne oficiálne schválenie! Pochybujem, že pri Ukrajine nehovoril o genocíde, hoci to oficiálne nebolo potvrdené.

Taktiež on túto genocídu vytrvalo volá len „vojenská operácia“, čo vyčítali len iným pri Ukrajine. Taktiež vojnu v Iraku vždy progresívni novinári volali vytrvalo len „vojenskou operáciou“!

 

 

KORČOK: Izrael je náš partner, za civilné obete v Gaze môže Hamas

 

 

Denník N:

 

Reportáž z mítingu Ivana Korčoka: Ako si poradil s výčitkami o Gaze a o tom, že nie je dosť tvrdý

 

(od 2,50 min.)

 

.

.

Sú mladí, prozápadní a odmietajú Smer. S Korčokom však majú problém, dôvodom je Gaza

 

 

„Tridsiatnička Lucia by na prvý pohľad mala patriť do voličského jadra Ivana Korčoka. Študovala v zahraničí, podniká v oblasti IT, je jednoznačne proukrajinská a v parlamentných voľbách volila SaS. Korčoka však voliť nebude. Lucii prekáža, že Korčok z jej pohľadu len vlažne kritizoval izraelskú operáciu v Gaze, po ktorej začatí už podľa amerického Pentagónu zahynulo 25-tisíc žien a detí. „Pellegriniho určite voliť nebudem. Najčistejšie riešenie pre mňa bude hodiť do urny prázdnu obálku,“ hovorí.‘

‚Do tejto skupiny patrí aj 24-ročný Juraj Ištvánffy, webdizajnér a pracovník marketingovej agentúry. Považuje sa za liberála, v parlamentných voľbách volil Progresívne Slovensko. Žije v zahraničí, kde spoznal Izraelčanov i Arabov. Jeho názory viac ovplyvnila druhá skupina. Korčoka voliť neplánuje – dôvodom je práve Gaza. „Zároveň však odmietam Smeru uľahčiť prácu. Morálne najčistejším riešením pre mňa bude nejsť voliť,“ hovorí.‘

‚Do tretice – 23-ročná Karolína, študentka environmentalistiky v Brne. Frustruje ju návrat Fica, pravidelne chodila aj na opozičné protesty proti novele Trestného zákona. Za iných okolností by volila každého prijateľného kandidáta proti Petrovi Pellegrinim, Korčoka však nateraz voliť neplánuje.‘

‚Čo spája voličov, ktorí považujú Korčokove postoje ku Gaze za určujúce? Spravidla ide o mladších, scestovaných a vysokoškolsky vzdelaných ľudí. Patrí k ním aj 34-ročný Roland Nádaskay, doktor geológie, ktorý sa svojmu odboru venuje v Česku. Sám má desať až pätnásť známych, ktorí majú s Korčokom pre Gazu problém. Ide o ľudí vo veku dvadsať až štyridsať rokov, väčšinou voličov PS alebo SaS.“

 

 

A teraz fakty k Ukrajine 19.5.2023:

 

 

Vyšetřovací komise OSN v závěru vyšetřování uvedla, že na Ukrajině nenalezla důkazy o genocidě

 

„„Dne 16. března tohoto roku informoval hlavní ukrajinský list Pravda [3], že speciální vyšetřovací orgán OSN nezjistil na Ukrajině žádné důkazy o genocidě. Našel určité důkazy o kriminálních činech, o násilí, mučení a znásilňování, ale nikoliv o genocidě. Vyšetřování bude pokračovat v dalších etapách, ale kauza jako Buča a další místa, která byla Kyjevem a západními médii minulý rok přirovnávána ke genocidě, nebyla shledána místa aktů genocidy a systematického likvidování ukrajinského obyvatelstva, uvádí závěry vyšetřovací komise OSN.

 

Kdokoliv tedy v této chvíli, tedy k dnešnímu dni tvrdí, že na Ukrajině proběhla nebo probíhá genocida, tak je dezinformátor, protože pro takové tvrzení nemá důkaz podpořený mezinárodní nezávislou vyšetřovací komisí. Ta je nezbytnou podmínkou k potvrzení či vyvrácení tvrzení o genocidě na Ukrajině.

 

Jakub Jašek byl odsouzen za popírání něčeho, co na Ukrajine dosud nebylo medzinárodními orgány prokázáno

 

Nicméně se zdá, že český režim a s režimem kolaborující česká justice na nějaké důkazy a stanovisko mezinárodních vyšetřovacích orgánů nečeká a již rovnou odsuzuje české občany za podporu genocidy na Ukrajině, která tam ještě ani nebyla potvrzena. Nelze se proto divit, že se Láďa Vrábel ve videu tak rozčílil, a to nejen na podivné české vlastence, kteří jsou vygumovaní a tolerují Fialově hrůzovládě a českým prokurátorům jako vystřiženým z 50. let minulého století, že zavírají lidi za nášivku a odznáček, aniž by dosud jakýkoliv mezinárodní orgán nezvratně a průkazně dokázal, že na Ukrajině opravdu došlo ke genocidě, aby ji vůbec nějak šlo schvalovat.

 

Tyto manýry českých soudů vychází z bolševické praxe 50. let, která dnešním neoliberálním soudcům, kteří jdou na ruku režimu, opět přichází vhod a vytahují proti lidem paragrafy, které nemají faktologickou a faktografickou podporu ve své skutkové podstatě. Genocidu lze popírat jen tehdy, pokud existuje, pokud se stala, a hlavně, pokud byla nezávisle a mezinárodními orgány potvrzena, že opravdu proběhla.

 

Pojďme si ocitovat, co o závěrech vyšetřovací komise uvedl [4] bruselský server Euronews:

 

Zpráva OSN konstatuje, že Rusko se na Ukrajině dopouští vražd, znásilňování a mučení, ale neklasifikuje jeho činy jako genocidu

 

Nezjistili jsme, že by na území Ukrajiny došlo ke genocidě,” uvedl vedoucí vyšetřovacího týmu OSN Erik Møse. “To znamená, že samozřejmě sledujeme všechny druhy důkazů v této oblasti a zaznamenali jsme, že existují některé aspekty, které mohou vyvolat otázky ohledně tohoto zločinu (genocidy). Například určité výroky v ruských médiích, které jsou zaměřeny na skupiny osob.

 

Murder, torture and rape but no genocide – the UN’s latest report on Ukraine

 

https://www.euronews.com/2023/03/16/murder-torture-and-rape-but-no-genocide-the-uns-latest-report-on-ukraine

(česká alternatíva AE)

 

Z týchto informácií považujem za podstatné toto:

 

Genocidu lze popírat jen tehdy, pokud existuje, pokud se stala, a hlavně, pokud byla nezávisle a mezinárodními orgány potvrzena, že opravdu proběhla.“

 

Čudujem sa, že je v právnom štáte možné odsúdiť niekoho za popieranie genocídy, ktorá nebola medzinárodnými orgánmi potvrdená!

To potom v Česku odsudzujú na základe nie dôkazov, ale len želaní, aby boli také dôkazy!

Ale progresívni čitatelia nemajú problém s popieraním genocídy v Gaze, lebo tak už politická propaganda neznie!

Majú ju vidieť len na Ukrajine, kde ju vyšetrovacia komisia OSN nenašla a nemajú ju vidieť tam, kde na ňu poukazuje!

 

 

Juraj Draxler (bývalý minister školstva) 27.3.:

 

„Ivana Korčoka nespravodlivo napádajú!!! Ako to zastaviť?
Ponúkam rýchly návod
Je to tak, chudák Ivan Korčok! Novinári v SME, Denníku N, či v Nadácii Zastavme korupciu musia ľuďom vysvetlovať, že temné sily (Draxler, Smer, Hlas a iní) Korčoka ohovárajú!! Nie je pravda, že je provojnový kandidát!! Alebo proti suverenite Slovenska!
Mám preňho ale radu, ako rýchlo, za pár sekúnd prerušiť celú štvavú kampaň proti nemu.
Ivan Korčok, stačí, ak vydáte nasledovné vyhlásenia:
– „Bombardovania Juhoslávie prebehlo na základe falošnej zámienky a bolo nespravodlivé.“
– „Invázia do Iraku, kvôli ktorej len v nasledujúcich troch rokoch zomrelo podľa prestížneho medicínskehu žurnálu Lancet 600 tisíc ľudí bola nehumánnym porušením medzinárodného práva.“
– „Keď som v nedávnom rozhovore ja, Ivan Korčok, povedal o bombardovaní Gazy, že to bombardovanie, pri ktorom, ako som uznal, zahynuli desaťtisíce ľudí, považujem za legitímnu akciu, tak som tým nemyslel, že tú akciu schvaľujem, ale že ju odsudzujem.“
– „Keď som nedávno povedal, že by sme mohli otvoriť otázku, či by sa mohlo rozhodovanie o zahraničnej politike EÚ presunúť do hlasovania kvalifikovanou väčšinou, tak som tým nemyslel, že by sa mohla otvoriť otázka hlasovania kvalifikovanou väčšinou. Ale pravý opak.“
Myslím, že týmto sa všetky sporné otázky vyjasnia. A som vám ochotný garantovať, pán Korčok, že všetky nespravodlivé útoky na vás okamžite prestanú.
Túto radu som vám dal úplne zadarmo. Podobne, ako vám zadarmo dám ešte jednu – ak sa nechcete sťažovať na ostré kampaňové videá, tak s nimi nezačínajte ako prvý. To len na okraj.
Tak do do toho, uveďte všetko na pravú mieru. Nenechajte to za seba robiť novinárov v SME. Odsúďte porušenia medzinárodného práva a vyhladzovanie civilného obyvateľstva aj sám.“
.
.
.
„Ohromne sa mi páči, keď sa mi niektorí voliči Ivana Korčoka snažia nadávať “ty smerák!” :)))
Ja som bol nominantom Smeru vo vláde jeden a pol roka. Podstatne kratšie ako bol stranou držaný na rôznych postoch Ivan Korčok 🙂
Alebo ešte inak: ak má niekto z nás dvoch viac fotografií kde je v družnom rozhovore s predstaviteľmi Smeru, tak je to určite Ivan Korčok :))“
.

VIDEO:

https://www.facebook.com/draxlerjuraj/videos/1507530579974251

 

 

 

Ešte niečo k progresívnym trollom na Pravde. Celé dni sa tu vulgárne vyjadrujú. Posledný príspevok, čo som teraz videla: „Máš rád homošov?“ A sústavne označujú Pellegriniho ako „buzeranta“!

V živote sa tu slovom buzerant toľko neoháňali konzervatívci, ako to robia progresívci!

A títo tu idú hovoriť o iných, že sú lúza!

 

Kde je teraz môj progresívny synovec, čo veľmi nechutne zaútočil na môjho syna pre jedno slovo „buzeranti“ na FB? Teraz tu čítajte, že slovo buzerant, teploš, homoš je v každom druhom progresívnom článku!

A už to nikto nemaže, už nikto také diskusie nezatvára, už nikto také príspevky nemaže, lebo toto robia progresívci!

 

Ak neveríte, včerajšia ukážka z blogov na SME – tretí najčítanejší článok z výberu najlepších blogov!

Naozaj, len liberáli by sa chytali za hlavu, keby tam liberáli boli!

 

Horúca klobáska v utajení alias Peter Pellegríni

 

„Jestvuje tu agresívna národná kasta často katolícka a ta ho označuje, ako buzerant alebo teploš.

Mal som kolegu v práci gaya ten mi vysvetlil, že Pellegrini je gayská samica oni to majú podelené. Samíc je vraj menej a keď je príležitosť večer sa na nej vystriedajú aj viacerí samci.“

https://blog.sme.sk/bolebruch/politika/horuca-klobaska-v-utajeni-alias-peter-pellegrini

 

 

 

Urobte si test konzervatívcom, čo by ste si pomysleli o ľuďoch, ktorým sa taký článok páči?

Presne proti takým primitívom sme na SME celé roky bojovali! Aby neboli takto primitívni k homosexuálom!

A teraz je to progresívna primitívna úroveň!

 

Sú ochotní roznecovať odpor k homosexuálom v mene ich politickej propagandy – využívať hnus z homosexuálov, priamo ho vyvolávať.

Presne tu vidíte, že LGBTI tiež len zneužívali ako štít, že ich nesmie nikto kritizovať.

Bojujú proti opozičnému kandidátovi tým, že je homosexuál a že nemá normálnu štandardnú rodinu! 

A Korčokovi radia predvádzať sa so ženou a so synmi. Má sa prezentovať ako tradičná kresťanská rodina!

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

česko, nemocnica, covid, koronavírus

Ďalšie zadlžovanie nemocníc: Poslanci Úradu pred dohľad novú kompetenciu neschválili

30.04.2024 18:10

Do parlamentu novelu predložili opoziční poslanci Jana Bittó Cigániková a Tomáš Szalay zo strany SaS.

ocenenie, prezidentka, Andrej Matišák

Prezidentka ocenila redaktora Pravdy. Čaputová odovzdala Matišákovi medailu súvisiacu s výročím vstupu do NATO a EÚ

30.04.2024 16:35

Prezidentka Slovenskej republiky sa poďakovala 28 osobnostiam za ich prínos v kontexte členstva štátu v Európskej únii a Severoatlantickej aliancii.

parlament, fico

Nájde sa 90 poslancov? Gašpar zhodu pri ústavných sudcoch neočakáva. Opozícia hovorí, že sa čaká na Ficove rozhodnutie

30.04.2024 16:30

Zástupcovia opozície hovoria o obštrukcii a o tom, že koalícia čaká, či bude sa bude chcieť uchádzať o post aj Robert Fico.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558956x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie