Založ si blog

Boj zapredaných novinárov proti voľbám a výsledku volieb!

Žijem v krajine, ktorá by mohla byť slobodná, ale nie je, lebo ju ovládajú médiá, ktoré manipulujú verejnú mienku.

 

Vraj najdôležitejšie mainstreamové noviny, dotované zo zahraničia ako cudzí agenti cudzích štátnych záujmov, manipulujú občanov podľa ich zahraničných požiadaviek na náš štát.

Dosadení novinári, ktorých nikto nevolil, pravidelne robia mediálny hon na občanov, ktorí si ich dovolia neposlúchať, ako na dezolátov a lúzu, k čomu používajú vybraných umelcov. Umelcov, ktorí by si ich dovolili neposlúchať, mediálne povláčia a vyhrážajú sa im cez médiá, že ich profesionálne zničia, ako napríklad v médiách novinármi ohováraných športovcov.

 

Všetko toto, celá táto zahraničná mediokracia sa deje proti slovenským občanom, ktorí si zvolili inú vládu, než si priali iné a cudzie štáty!

Títo dosadení novinári dennodenne vedú z médií boj proti výsledkom volieb na Slovensku, že riadne zvolení politici majú odstúpiť a uvoľniť miesta kandidátom, ktorých si vybrali títo novinári pracujúci pre iné štáty!

 

Vždy k tomu zneužívajú hŕstku najľahšie vydierateľnej „intelektuálnej elity“, ktorí za politickú uvedomelosť sú nimi chválení! Funguje to presne, ako to bolo aj v socializme, keď všetkým mali byť príkladom predajní umelci za politickú angažovanosť!

 

Títo novinári takto dennodenne útočia proti slovenským občanom a ich politickému výberu vo voľbách, ktoré absolútne nerešpektujú!

 

Cez médiá sa im takto mediálne manipulatívne darí ovládať len malú hŕstku občanov, ktorých nie je ani 2 %, všetko hlupákov, ktorí nevedia ani len to, že im pomáhajú presadzovať stratu veta nášho štátu, pretože sa nezaujímajú o politiku, len o manipulatívne médiá a ich klamstvá.

 

Novinári takto dennodenne šíria v médiách nenávisť medzi občanmi a rozbíjajú rodiny. Z médií útočia na ľudí, ktorí si dovolili voliť inak, než si priali títo zapredaní novinári. Pritom v médiách klamú, že nenávisť tu šíria občanmi zvolení politici.

 

 

Keď si občania neželali progresívnu vládu a progresívnu koalíciu, médiá ignorovali všetky petície a demonštrácie. Nezaujímali ich žiadne seriózne petície státisícov občanov a neinformovali o nich alebo im nadávali do lúzy a spodiny, ktorá nemá čo demonštrovať, lebo inak sú protisystémoví. Keď si státisíce občanov nepriali progresívnych politikov, za to im nadávali vo všetkých médiách. Ich hlasy pre nich neznamenali nič!

 

Keď si teraz nimi zmanipulovaná hŕstka občanov neželá politikov zvolených vo voľbách, tak nimi stále obťažujú cez médiá občanov, že výsledky volieb majú byť zrušené odstúpením týchto riadne zvolených politikov.

 

Každodenne médiá robia mediálny hon na riadne zvolených politikov a občanov, čo ich volili!

 

Tu si môžete vypočuť napríklad ministerku kultúry, čo v skutočnosti povedala a porovnať s tým, ako o tom klamú médiá!

V jej prejave nie je nič, čo by mohol kritizovať aj liberál, keby si ju vypočul. Nikde neútočí na LGBTI, ako o tom klamú títo zapredaní novinári, nesúhlasí s financovaním konkrétnych podujatí ako je napríklad:

 

Drag workshop pre mládež dotovaný z EÚ sa budúci rok uskutoční na Slovensku

 

„Chlapci v mejkape a ženskom oblečení, ktorí pred publikom predvádzajú sexualizovanú šou.“

 

https://standard.sk/517110/drag-workshop-pre-mladez-dotovany-z-eu-sa-buduci-rok-uskutocni-na-slovensku

https://standard.sk/543040/ktore-mimovladky-najviac-zaboli-simkovicovej-stopka-na-dotacie-duhovym-projektom

https://standard.sk/547282/protesty-sprogresivneli-a-otvorili-otazku-co-na-nich-este-robi-kdh

 

 

 

 

Aj ako liberál som nenašla v jej slovách nič, čím by útočila na LGBTI, okrem toho, že chce peniaze daňových poplatníkov radšej dávať na choré deti, ako na takéto akcie!

 

Má to logiku, že v takom chudobnom štáte, ako je náš, sa majú peniaze používať na tých, čo ich najviac potrebujú a nie na sexualizovanú šou!

Navyše to vyjadrila slušne!

 

To je akokeby ste kritizovali človeka, ktorý nechce odklepnúť peniaze pre zmrzlinárov, že tým útočí na zmrzlinu a zmrzlinárov, keď považuje za väčšiu nutnosť dať ich povedzme na stravu alebo nájom.

 

Preto samozrejme spúšťajú cez médiá nenávistnú kampaň proti nej, keďže sa už nemôžu priživovať na organizovaní takýchto menej potrebných podujatí!

 

Presne rovnako ako slniečkári spúšťali nenávistnú kampaň proti politikom, ktorí nechceli podporovať nelegálnu migráciu, lebo to sa tiež potom nemohli priživovať na obchodovaní s ľuďmi a zarábať na nelegálnej migrácii!

 

 

Pri slniečkárstve a nelegálnej migrácii sa oháňali divadlom na ľudskosť a teraz sa oháňajú divadlom na ľudskosť voči LGBTI.

Kto nesúhlasil s nelegálnou migráciou a priživovaním sa na nej, bol v médiách vláčený, že chce migrantov topiť, teraz kto nechce prednostne dávať peniaze nás všetkých napríklad na sexualizovanú šou, tak vraj nenávidí LGBTI!

 

Pritom to vždy všetko bola oprávnená konštruktívna kritika zlej migračnej politiky a rozhadzovania peňazí nás všetkých na menej podstatné akcie.

 

 

Navyše teraz tieto zapredané médiá neoperujú riadnymi serióznymi petíciami, aké vždy ignorovali, ale obťažujú občanov pochybnou facebookovou petíciou, kde im na FB petíciu klikajú ľudia zo zahraničia, z Česka, z Indie, z Ameriky!

 

Je to rovnaký nezmysel, akoby sme my Slováci klikali facebookovú petíciu za odvolanie Fialu v Česku! 

 

 

Toto je arogantná drzosť zapredaných novinárov, že týmto obťažujú občanov Slovenska!

 

Žiadne voľby v žiadnej krajine nevyzerajú tak, že si občania iných štátov na FB naklikajú, koho si chcú zvoliť v cudzom štáte alebo koho chcú odvolať v cudzom štáte!

 

 

Aj keby sme si tu na facebooku naklikali petície milión hlasov proti progresívnej koalícii, nás by títo zapredaní novinári ignorovali!

Ignorovali aj stotisíce serióznych hlasov proti bývalej vláde a ešte aj po jej odvolaní nám tu vnucovali odkladanie volieb 8 mesiacov!

 

Stručne sa to dá nazvať – Boj zapredaných novinárov proti voľbám a výsledku volieb! 

 

 

 

Hneď, keby zvolili Korčoka za prezidenta, začneme aj my podpisovú petíciu za jeho okamžité odvolanie. A budete vidieť, či o tom médiá budú informovať, koľko stotisícov občanov si ho neželá, presne ako pri Čaputovej! 

Ale vtedy sa oháňali tým, že bola riadne zvolená! A taktiež ignorovali, že na základe podvodu, že nebude súhlasiť s cudzími vojenskými základňami, za čo si nechala aj zatlieskať a zvoliť sa!

 

 

 

Tých zmanipulovaných hlupákov zapredanými novinármi, ktorých nie sú ani 2%, sa pýtajte, či vedia, že tým bojujú za stratu veta nášho štátu, lebo ani to nevedia! Nezaujímajú sa totiž o politiku!

Súvisiaci článok:

Ešte nerozmýšľala, prečo bude protestovať!

 

 

 

 

.

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

vražda, zločin, lúpež, krádež, nôž

Muža z Missouri obvinili z vraždy, ktorá sa stala pred takmer šiestimi desaťročiami

05.05.2024 23:02

Jamesa Barbiera zatkli obvinili z vraždy 18-ročnej Karen Sniderovej v novembri 1966 v okrese Cook v štáte Illinois.

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,496
Celková čítanosť: 5563905x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie