Založ si blog

„Skončila éra, keď v tejto krajine vládli mimovládne organizácie, “ vyhlásil Robert Fico

Peter Pellegrini: Keď som taký zlý, ako mi mohli núkať premiéra?

 

 

 

 

Aspoň vidíte, že práve ich nastrčené progresívne médiá sú dezinfoweby! Potvrdzuje to aj Pellegrini! 

 

Keď nás Pellegrini nebude spolu s nimi zrádzať, ako to robila Čaputová, Korčok, Naď, Heger, Krúpa… budem ako iní slovenskí občania voliť za prezidenta Pellegriniho! 

 

 

Táto vládna koalícia vyhrala preto, lebo občania Slovenska majú dosť vnucovania cudzích štátnych záujmov od nastrčených politických mimovládnych organizácií, ktoré nikto nevolil a boli nám len vnucované zahraničím ako drábi na našich občanov!

 

Pre nich a rovnako pracujúci ich nastrčení novinári cudzích štátnych záujmov celé roky vydierali slovenských občanov cez svojich čitateľov a intelektuálnu elitu (vždy poplatnú každej totalite)že im rozoštvú a rozbijú rodiny, keby povinne s ich vnucovanými názormi nesúhlasili. A to konkrétne:

 

– keby nesúhlasili s migračnou politikou a kvótami na migrantov, majú ich vyhlasovať za fašistov!

– keby nesúhlasili s povinným očkovaním aj keby boli zaočkovaní, majú ich vyhlasovať za dezolátov, lúzu a fašistov!

– keby nesúhlasili s volaním po tretej svetovej vojne a zapojení všetkých štátov do vojny, majú ich vyhlasovať za fašistov, s ktorými nevedia vydržať v rodine!

– keby nesúhlasili s odpojením plynu a sankciami, majú ich vyhlasovať za fašistov s ktorými nevedia vydržať v rodine!

– keby si dovolili nevoliť ich stranu alebo ich progresívnu koalíciu, majú ich vyhlasovať za dezolátov, lúzu a fašistov!

 

Takto celé roky rozoštvávali cez svojich čitateľov rodiny a celú spoločnosť. Takéto násilné vydieranie a zastrašovanie im malo priniesť moc v štáte! 

 

Miesto toho, aby boli za rozoštvávanie celej spoločnosti trestne stíhaní, pokračujú v tejto činnosti aj po demokratických voľbách, kde im aj vo voľbách dali občania najavo, že si takúto totalitnú moc v štáte neprajú!

 

 

 

Ako ďalej mimovládny sektor ? !

 

„Vo svete existuje niekoľko zákonov na ochranu ústavného poriadku a národných a štátnych záujmov štátov najmä pred činnosťou stále sa rozmáhajúcich mimovládnych organizácií, najmä ak ich prevažné zdroje pochádzajú zo zahraničia, majú hlavné sídlo organizácie v zahraničí alebo konajú v prospech iných záujmov a cieľov v danom štáte alebo regióne.
Nastal čas aby sa aj Slovensko zaradilo medzi demokratické krajiny dneška ako to hlásajú v súčasnosti predstavitelia hlavne tretieho sektora napojeného na ,,demokratické,, sily ,ktorých vzorom je americká demokracia !

 

,,Americký zákon FARA – o registrácii zahraničnej kancelárie (agenta)
FARA je skratka pre Foreign Agents Registration Act z roku 1938, ustanovený ako 22 U.S.C. § 611 et seq. Jeho účelom bolo zabezpečiť, aby americká verejnosť a zákonodarcovia vedeli o zdroji informácií (propagandy) a identite osôb, ktorých cieľom je ovplyvňovať americkú verejnú mienku, politiku a zákony. Zákon FARA bol v roku 1938 odozvou na veľké množstvo zástupcov nemeckej nacistickej propagandy pred 2. svetovou vojnou v USA. Zákon sa vzťahuje aj na zahraničné politické strany, osoby alebo organizácie mimo Spojených štátov okrem amerických občanov a akýkoľvek subjekt organizovaný na základe zákonov zahraničnej krajiny, alebo ak má svoje hlavné miesto pôsobenia v cudzej krajine.

 

Zákon vyžaduje, aby agenti zastupujúci záujmy cudzích mocností v „politickej alebo kvázi-politickej oblasti“ zverejnili svoj vzťah s cudzou vládou a informácie o súvisiacich činnostiach a financiách. Zákon USA vyžaduje pravidelné zverejňovanie všetkých činností a financií zo strany ľudí a organizácií, ktoré sú pod kontrolou cudzích vlád, organizácií alebo osôb mimo Spojených štátov amerických. Zákon FARA však pozná viaceré výnimky pre organizácie venujúce sa „náboženským, charitatívnym, akademickým, vedeckým alebo umeleckým činnostiam.

Kto sa pokladá za zástupcu (agenta)?

Zástupcom (agentom) zahraničného subjektu je akákoľvek osoba alebo organizácia, ktorá koná na základe rozkazu, požiadavky, pod vplyvom, kontrolou zahraničného subjektu, alebo ktorej aktivity sú riadené zahraničným subjektom, ktorý:

– sa zúčastňuje politických aktivít, alebo

– koná v oblasti styku s verejnosťou pre zahraničný subjekt, alebo

– získava alebo rozdeľuje v Spojených štátoch akúkoľvek vec pre zahraničný subjekt, alebo

– zastupuje pred ktoroukoľvek agentúrou alebo predstaviteľom americkej vlády zahraničný subjekt

Termín zástupca nezahŕňa noviny, ktoré vlastní alebo riadi Američan a spĺňa isté požiadavky.

Ako zákon funguje?

Zákon vyžaduje, aby sa bez výnimky každý zástupca zahraničného subjektu registroval na Ministerstve spravodlivosti a vyplnil formulár, kde uvedie súhlas so zverejnením príjmov a výdavkov v mene zahraničného subjektu. Tieto formuláre sú verejné a musia byť dopĺňané každých 6 mesiacov. Zákon tiež vyžaduje, aby informačné materiály (predchádzajúci termín „propaganda“) boli zreteľne označené, že tieto informácie poskytujú zástupcovia v mene zahraničného subjektu. Zástupca musí kópie týchto materiálov odovzdať generálnemu prokurátorovi. V prípade vyšetrovania pred výborom Kongresu musí zástupca predložiť výboru čerstvú kópiu svojho registračného výkazu. Zástupca („agent“) je povinný zaznamenať všetky svoje aktivity a dovoliť Generálnemu prokurátorovi, aby ich prešetril.

 

Ak sa takýto subjekt nezaregistruje, neudržiava účty, neoznačí informačné materiály, neposkytne kongresovému výboru najnovšie údaje, nesúhlasí s poplatkami podmienenými úspechom politickej činnosti – v tom prípade ide podľa zákona o trestný čin. ,,

 

 

 

Ich zlodej a nám vnucovaný zlodej, ktorého kritiku SME cenzúrovalo!

Mali sme ho povinne obdivovať ako dobrého a doslova „anjela“!

 

Zostáva na našom štáte doživotnou pijavicou:

 

Štandard:

 

Odsúdený Kiska bude naďalej poberať štátny plat

 

Stal sa tak prvým prezidentom modernej Slovenskej republiky, ktorý bol, aj keď zatiaľ neprávoplatne, odsúdený.

 

Napriek tomu, že Andrej Kiska údajne podľa súdu podvádzal štát na daniach, ten mu bude naďalej vyplácať doživotný plat. Zákon totiž nepozná žiadne obmedzenia či rušenia prezidentskej renty, a to ani v prípade páchania úmyselnej trestnej činnosti. Treba zároveň dodať, že Kiska škody, ktoré mohol spôsobiť štátu, vyrovnal.

Obhajca dodal, že Kiska konal v presvedčení, že kampaň bude mať za následok posilnenie podnikateľskej činnosti KTAG. Exprezident zároveň tvrdil, že toto obvinenie je výsledok tlaku jeho politických oponentov.

 

Kiska bol organizátor trestnej činnosti

 

Súd takejto obhajobe neuveril a uznal obžalovaného bývalého prezidenta za vinného. Súd ustálil nezákonný nadmerný odpočet na takmer 156 000 eur, pričom Kisku označil za organizátora celej podvodnej schémy. Za tieto skutky bol Kiska odsúdený na trest odňatia slobody na dva roky s podmienečným odkladom na tri roky, peňažný trest 15 000 eur a zákaz vykonávať funkciu konateľa a štatutára obchodnej spoločnosti počas obdobia šiestich rokov.

Andrej Kiska sa proti tomuto rozsudku odvolal a dodal, že takýto záver ho prekvapil.

 

Prekvapivé však je skôr benevolentné posudzovanie zodpovednosti Andreja Kisku za spáchanie tohto trestného činu.

 

Ten bol totiž uznaný vinným z neoprávneného nároku na DPH vo veľkom rozsahu, pri ktorom zákon vyžaduje minimálny trest odňatia slobody v trvaní siedmich rokov. Okrem vysokého odpočtu bol tento trestný čin kvalifikovaný ako pokračovací, čo znamená, že k nemu malo dochádzať opakovane v určitých intervaloch. Nešlo teda o jedno zlyhanie, ale po sebe nasledujúce konania s jednotným cieľom obohatiť sa. Andrej Kiska bol podľa súdu navyše organizátorom tejto trestnej činnosti, čo je v zmysle Trestného zákona priťažujúcou okolnosťou, ktorá má za následok sprísnenie trestnej sadzby.

 

Súd však použil v tomto prípade mimoriadne zníženie trestu, inak by musel bývalý exprezident zrejme čeliť nepodmienečnému trestu odňatia slobody vzhľadom na vysoké sumy odpočtov.“

 

https://standard.sk/468651/odsudeny-kiska-bude-nadalej-poberat-statny-plat

 

 

 

Aj táto predstaviteľka cudzích záujmov (cudzie vojenské základne) bude na našom štáte doživotne parazitovať. Tiež voľby vyhrala podvodom, že pred voľbami vyhlasovala, že s cudzími vojenskými základňami by nesúhlasila, za čo si nechala aj zatlieskať a za čo ju ľudia aj volili! Po voľbách podviedla občanov pre svoju prácu pre USA.

 

Štandard:

 

Z varovania prezidentky kričí pokrytectvo

 

„Asi netreba dodávať, že progresívne médiá a aktivisti (posmelení prezidentkou) tým idú proti demokratickým pravidlám. Teda proti výsledkom volieb, respektíve proti zástupcom parlamentnej väčšiny, ktorí majú právo zostaviť vládu.

 

Príklad: Tomáš Taraba (z poslaneckého klubu SNS) je vraj vo vláde neprijateľný, pretože je fašista a vystupuje agresívne. Jedno aj druhé je výmysel. Taraba nikdy nepodporoval fašistickú politiku alebo rétoriku. Ak sa niečím previnil, tak len tým, že sa hlásil ku konzervatívnej a národnej politike. A to, aspoň zatiaľ, nie je trestné.

Pokiaľ ide o jeho údajnú slovnú agresivitu, aj tam sú lovci hláv a inkvizítori celkom mimo. Taraba sa, tak ako tí z druhej strany, zradikalizoval. Áno, kritizoval pandemické opatrenia – ktoré sa ukázali ako prehnané. Áno, bojoval proti nápadom na povinné plošné očkovanie – ktoré sa napokon ukázali ako totálny nezmysel.

Popri tom sa však Taraba nikdy neznížil k takej agresivite a hrubosti, akú predvádzali ministri Naď alebo Káčer, ktorí nadávali ľuďom do zberby, chrapúňov, podliakov a luzy.

Pokiaľ ide o otázku jeho kvalifikácie na účasť vo vláde – tá je určite násobne vyššia, ako bola kvalifikácia ministerky Remišovej (Za ľudí) alebo ministra Gröhlinga (SaS).

A už vôbec nie cez čierne zoznamy z dielne skupín, ktoré prehrali voľby.“

 

https://standard.sk/468573/z-varovania-prezidentky-krici-pokrytectvo

 

 

Rozhodne tu občania nechcú ich zlodejov ako odsúdený prezident a pretláčateľov záujmov cudzích štátov, aby nás zatiahli do vojny a presadili v našom parlamente súhlas so stratou veta menších štátov!

 

Presne tak, zaujíma ma budúcnosť! 

 

Lokajskí politici tu stále niečo trepú o budúcnosti, ale nezaoberajú sa budúcnosťou, stále len minulosťou, aby práve odpútali pozornosť od budúcnosti v ktorej chcú presadiť v našom parlamente stratu veta menších štátov a kvóty!

 

Žiadne problémy z toho vyplývajúce by nevedeli v budúcnosti riešiť, pretože ich vedia len podceňovať a bagatelizovať!

 

 

 

Chmelár včera:

 

„Väčšina politických diskusií tohto týždňa vyzerala ako skupinová terapia frustrovanej opozície. Moderátori sa už ani nesnažia predstierať objektívnosť a zneužívajú verejný priestor na čistú propagandu. Je neprípustné, aby toto trvalo naďalej, aby sa verejná diskusia zvrhla na ohováranie a osočovanie koaličných predstaviteľov, ktorí opäť neboli v štúdiu. Bude nevyhnutné urobiť zásadné legislatívne opatrenia na zabezpečenie plurality diskusií a médií vôbec. A bude okolo toho veľa hysterického kriku. Ale bez tejto nápravy o demokracii ani len nešuškajme.“

 

 

„Je historickou úlohou každej sebavedomej politickej garnitúry stratiť k týmto miestodržiteľom cudzích záujmov rešpekt a vyhodiť ich zo sedla. To samozrejme neznamená, že máme prestať rešpektovať medzinárodné pravidlá, ku ktorým sme sa zaviazali. To znamená predovšetkým to, že vládne strany by sa mali konečne prestať spoliehať na technokratov, ktorí im budú v zahraničí držať chrbát, a pritom latentne pracujú proti ich záujmom, a začať robiť vlastnú personálnu politiku v oblasti diplomacie. Smer si až príliš dlho hrial hadov na prsiach, lebo celý tento rezort prenechal ľuďom, ktorí mu mentálne nikdy neboli naklonení, a tak si nechtiac počas svojho vládnutia vychoval takých arogantných nepriateľov ako je Rastislav Káčer alebo Ivan Korčok. Ak má nastať skutočná kvalitatívna zmena v zahraničnej politike, toto sa musí skončiť. Ministerstvo zahraničných vecí má veľa skvelých diplomatov, ktorí dosiaľ nedostali šancu, lebo nepatrili do Kukanovej a neskôr Lajčákovej skupiny. Nehovoriac o tom, na čo poukazujem dlhodobo, že neexistuje taký rezort, v ktorom vládne taká tuhá neonormalizácia a nedostatok demokratickej diskusie ako práve rezort zahraničných vecí.

 

Už som písal o tom, že pozastavenie členstva v Strane európskych socialistov pre Smer a Hlas je absurdné. PES sa nikdy nevyhrážal niečím podobným britskej Labour Party, keď jej predstavitelia podporili útok na Irak v rozpore s medzinárodným právom. Smer porušovanie medzinárodného práva nikdy neobhajoval, naopak, vojenskú agresiu Ruska proti Ukrajine odsúdil, ukrajinskej strane neraz pomohol, takže obviňovať ho z proruských postojov nedáva racionálny zmysel. Smer v otázke zbrojenia nehovorí nič iné ako pápež František, bývalý vodca labouristov Jeremy Corbyn či ľavicoví prezidenti z Mexika, Brazílie a Chile, ktorých strany sú tiež súčasťou socialistickej rodiny. Smer nehovorí dokonca ani nič iné ako SIPRI, najprestížnejšia odzbrojovacia organizácia na svete, na čele ktorej stojí – čuduj sa svete – práve súčasný predseda PES! Nehovoriac o tom, že v čase, keď vplyv ľavicových strán všade v Európe dramaticky upadá, Strana európskych socialistov namiesto toho, aby zablahoželala svojej členskej strane k presvedčivému výsledku a pochopila, že Slovensko v čase, keď sa prepadlo na dno chudoby v EÚ, nevyhnutne potrebuje sociálnodemokratickú vládu, začne víťaza volieb trestať…

 

Vráťme sa však k podstate problému. Ak chce Smer naplniť svoje ciele v oblasti zahraničnej politiky týkajúce sa predovšetkým mieru – teda ciele, pre ktoré túto stranu volilo veľa ľudí – nesmie sa báť postaviť na čelo rezortu diplomacie skúseného politika. Podobne ako iné oblasti, aj táto sa musí rozvíjať v súlade so záujmami voličov a občanov Slovenskej republiky. V opačnom prípade sa opäť vráti vzorec, ktorý už rozčuľoval väčšinu ľudí – doma sa bude hovoriť niečo iné ako v Bruseli. Nikdy nezabudnem na stretnutie našťastie už bývalého predsedu vlády Eduarda Hegera s veľvyslankyňou USA, ktoré prebiehalo tak, že premiér jej doslova zasalutoval a vymenoval, čo všetko z hľadiska požiadaviek Spojených štátov plníme… Až som sa hanbil. To nebol rozhovor suverénneho štátnika s predstaviteľom inej krajiny, to bolo podanie hlásenia akéhosi gubernátora miestodržiteľke impéria. Boh ochraňuj Slovensko, aby sa niečo také ešte opakovalo.“

äkrátené)

https://www.facebook.com/photo?fbid=719683250203900&set=a.475941007911460

 

 

Chmelár dnes:

 

.

HOROROVÉ SPRÁVY O ODŤATÝCH HLAVÁCH IZRAELSKÝCH BÁBÄTIEK NIE SÚ PRAVDIVÉ
.
.
„Reportérka CNN Sara Sidnerová sa ospravedlnila za dezinformáciu o deťoch, ktorým podľa tejto spravodajskej stanice Hamás odťal hlavy. Tvrdila, že správu prevzala od kancelárie izraelského premiéra, pričom priznala, že tieto informácie sa nepotvrdili. „Musím byť opatrnejšia vo svojich slovách a je mi to ľúto,“ napísala na sociálnu sieť… Zachytili ste túto správu v našich médiách? Prirodzene, že nie, lebo do celkového obrazu proizraelskej propagandy sa nehodí. Slovenské médiá, ktoré rozhecovali vo verejnosti nenávisť k Palestínčanom, nemali ani toľko slušnosti, aby uviedli fakty na pravú mieru. Ide pritom o najväčší dezinformačný škandál tohto roka. Uvedomte si, prosím, že na základe tejto falošnej informácie, ktorá pobúrila celý svet, spustil Izrael barbarský útok na Gazu, ktorý si doteraz vyžiadal tisíce nevinných ľudských životov. Hamás zasa zdôvodnil svoje krvavé jatky tým, že jeho operácia bola odvetou za útok na mešitu Al-Aksá v okupovanom východnom Jeruzaleme a rastúce násilie izraelských osadníkov voči Palestínčanom, ktoré si len tohto roku vyžiadalo vyše 250 životov.
Prípad Sary Sidnerovej, ktorá svoju spravodajskú hru s nedozernými následkami odbila formálnym „I´m sorry“, nám potvrdzuje, že izraelsko-palestínsky konflikt je aj informačnou vojnou a že musíme byť mimoriadne opatrní pri používaní správ, ktoré nám podsúva izraelská vláda, ale aj Hamás. Podobnú nenávisť voči palestínskemu ľudu podnietila CNN aj pred 22 rokmi po teroristických útokoch na New York a Washington, keď niekoľkokrát denne vysielala zábery jasajúcich Palestínčanov. Až neskôr priznala, že tieto zábery nesúvisia s 11. septembrom 2001 a boli nakrútené dva týždne predtým.
.
.
Známy publicista Ivan Hoffman v denníku Pravda napísal, že snom Židov je mať Izrael len pre seba a útok Hamásu im dal dlhoočakávanú zámienku, ako vyhnať Palestínčanov z Gazy. Hoci to vyzerá ako špekulácia, významná časť izraelskej spoločnosti takto naozaj uvažuje. Sám izraelský prezident Isaac Herzog sa minulý týždeň vyjadril, že medzi Hamásom a civilným obyvateľstvom je len malý rozdiel a že ak sa chceli od neho dištancovať, mali proti nemu povstať. Aj izraelská armáda zverejnila stanovisko, že „buď stojíte za Izraelom alebo stojíte za terorizmom“. Taktiež mnoho amerických kongresmanov vydalo vyhlásenie, že kto je za Palestínu, ten je za Hamás. To sú absolútne neprijateľné rasistické postoje charakteristické pre tribalistické, nie demokratické zriadenie. Zdá sa však, že pre Izrael sú typické.
.
.
Väčšina izraelských lídrov v skutočnosti uprednostňovala militantnú skupinu Hamás pred bezmocnou vládou Palestínskej samosprávy. S Palestínskou samosprávou totiž musia na základe medzinárodných dohôd rokovať, kým nepriateľský Hamás im poskytuje krytie, aby udržali apartheid a beztrestne zabíjali stovky palestínskych civilistov. Zároveň im Hamás poskytuje vítané alibi, aby sa mohli vyhnúť záväzku povolenia palestínskej štátnosti. Niektorí izraelskí predstavitelia sa občas skutočne otvorene vyjadrujú, že uprednostňujú Hamás pred Palestínskou samosprávou. Jeden z najextrémistickejších členov doteraz najextrémistickejšej vlády, izraelský minister financií Bezalel Smotrich, sa v rozhovore z roku 2015 vyjadril takto: „Palestínska samospráva je bremenom a Hamás je prínosom. Je to teroristická organizácia, ktorej nikto neprizná štatút pri Medzinárodnom trestnom súde a nikto jej nedovolí vydať rezolúciu v Bezpečnostnej rade OSN.“ Na inom mieste povedal, že Palestínska samospráva spôsobuje Izraelu veľké škody na medzinárodných fórach a pre Izrael je lepšie pracovať na jej kolapse.
.
.
Poukazovať na to má zmysel. Veď niektoré šialené výkriky ako výrok izraelského ministra obrany Gallanta „Zničíme všetko!“ sú priamou výzvou na genocídu, no nikto z predstaviteľov Slovenskej republiky ich neodsúdil. Izrael pritom zabíja aj utekajúcich civilistov, ktorých vyzval, aby opustili Gazu. Len zvýšený tlak medzinárodného spoločenstva v posledných dňoch varujúci Tel Aviv, aby bral ohľady na civilistov (ku ktorému sa včera opäť pridal aj pápež František), spôsobil, že Izrael doteraz nerozvinul pozemnú ofenzívu. Obrovská hrozba však naďalej trvá. Zostane slovenská diplomacia aj naďalej hluchá a slepá?“
.
.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=720002066838685&set=a.475941007911460

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Moment dopadu balistickej rakety na iracké mesto Erbil

Úder na Sýriu. Izrael zasiahol budovu bezpečnostných síl v Damasku

02.05.2024 23:01, aktualizované: 23:25

Sýrske štátne médiá o údere bezprostredne neinformovali.

ucla

USA: Na univerzite UCLA zadržali najmenej 200 propalestínskych demonštrantov

02.05.2024 22:22

Polícia zlikvidovala barikády a začala vypratávať tábor demonštrantov.

trump

Ďalší útok na Kapitol? Výsledky volieb uznám, len ak budú čestné, uviedol Trump

02.05.2024 21:52

Podobné slová použil aj v rokoch 2016 a 2020.

Miloš Vučevič

Smer Moskva. Srbský parlament potvrdil novú vládu, na niektorých ministrov sú uvalené sankcie

02.05.2024 21:19

Vučevičovu vládu po búrlivej dvojdňovej rozprave podporilo 152 z 250 poslancov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5561140x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie