Založ si blog

SME: „Na ďalší vývoj vojny na Ukrajine bude mať oveľa väčší dosah ako dianie na Slovensku blokovanie vojenskej pomoci vo Washingtone. „

Kto každý je Hitler a kto každý je nacista – presná čiara, keď chcete Hitlera!

 

Dnes vyhlasujú za Hitlera Putina, pretože vo vojne vraždí ľudí v cudzom štáte. Ak toto stačí na pomenovanie Hitler, potom každý prezident v každej vojne na cudzom území je Hitler tiež! 

 

Toto nie je prvá vojna na svete, preto každý štát, v ktorom bojovali vojaci iného štátu a zabíjali na cudzom území obyvateľov, sú podľa tejto logiky nacisti. To znamená, že aj Američania boli nacisti a Bush bol tiež Hitler. Keby ste boli na mieste tých obyvateľov, ktorých vraždili, prečo by ste ich nemohli považovať za nacistov tiež, keď vás vraždia?

 

Doteraz som si myslela, že nacisti boli ľudia, ktorí vyhlasovali iné národy za podradné a určené k vyhladeniu a vyvraždeniu!

Keď sa vo svete dejú vojny, znamená to, že všetci sú nacisti?

Kde Rusko vyhlasuje Ukrajincov za podradný národ, ktorý treba ako podradnú rasu vyhladiť?

 

Na to je odpoveď, veď ich vo vojne vraždia!

 

Ale to aj Američania vyvražďovali v cudzích štátoch a boli preto nacisti? Bol nacista Kennedy, keď sa celému svetu vyhrážal, že keď bude mať pod oknami Rusov, tak bude jadrová vojna?

Pre Japonsko už neboli Američania nacisti? Keď ich vraždili?

 

Aby niekto bol Hitler, tak tu musí byť vyhlasovanie podradnej rasy, menejcenných ľudí, hromadné vyvražďovanie, koncentráky, kde ich vyvražďujú!

Rusko bojuje na Ukrajine tak, že chce vyvraždiť všetkých Ukrajincov? Vyhlasuje ich za menejcených a podrasu, ktorá nemá čo na svete hľadať? Má na Ukrajine koncentráky na vyvražďovanie Ukrajincov?

 

Prečo potom takto nehodnotíte aj iné vojny? Čo robia Európania a Američania v Afrike? Už nie nacistov a Hitlerov? Oni už tam nevraždia?

Aký je rodiel medzi vojnami? Že týchto je prospešné vraždiť a týchto už nie? Povedzte to tým vraždeným civilom! Pre nich je každý na opačnej strane Hitler a nacista, keď im vo vojne zavraždí rodinu! A sú hodnotení ako nacisti a každý jeden prezident vo vojne na inom území ako Hitler?

 

 

Je možné srovnávat Putina s Hitlerem?

 

K Hitlerovi byl přirovnáván kdekdo včetně Angely Merkelové nebo Ariela Šarona. Pamětihodný je výrok Miloše Zemana, který právě před dvaceti lety ještě coby premiér k Hitlerovi přirovnal palestinského vůdce Jásira Arafata.

Srovnávání s Hitlerem neminulo ani Vladimira Putina. Dopustila se ho v minulosti nejen Hillary Clintonová, Boris Johnson, Karel Schwarzenberg nebo princ Charles, ale také krajané Putina, historik Andrej Zubov a bývalý šachista a nyní exilový politický aktivista Gari Kasparov. Učinili tak poprvé už před několika lety, v souvislosti s ruskou okupací ukrajinského Krymu.

Přirovnávat a srovnávat

Jsou samozřejmě i dobré důvody, proč se takových přirovnání zdržet. Putin – přinejmenším prozatím – nerozpoutal světovou válku jako Hitler. Ani neprovedl masové vyhlazování a podobně. Na rozdíl od fanatického Hitlera je také Putin vůdcem spíše racionálního typu. Riskuje a pohybuje se na hraně konfliktu, aby pro sebe vytěžil maximum – a zřejmě věří, že je to v politice normální.

Uvádí se, že by se nemělo hitlerovat v souvislosti s Ruskem, když tolik utrpělo za války. Stejný argument by bylo možné uvést i ve prospěch Ukrajiny.

Je tu ještě třetí pohled. Asi je užitečné rozlišit mezi pojmy „přirovnávat“ a „srovnávat“, což si asi uvědomuje každý, kdo se trochu pohybuje v humanitních vědách. Hitler skutečně představoval absolutní zlo a lidí, které bychom k němu mohli přirovnávat, bylo v historii jen několik. Měli bychom podobnými věcmi šetřit i z úcty k Hitlerovým obětem.

Je ale možné oba hráče srovnávat právě proto, aby vyšly na povrch podobnosti i odlišnosti. Komparace není ekvivalence.

Zmínili jsme Zemanovo přirovnávání Jásira Arafata k Hitlerovi. To bylo diplomaticky nevhodné a historicky neopodstatněné. Ale současně je pravda, že Arafat byl terorista, lhář a také trochu zloděj. Nebylo nutné ho srovnávat s Hitlerem, přece stačilo, že Arafat byl Arafat.

Platí to i v případě dnešního ruského prezidenta. Putin není žádný Hitler. Putin je Putin. To přece stačí. „

https://www.irozhlas.cz/komentare/komentar-putin_2202020629_voj

 

 

V čom ja vidím rozdiel!

 

Keby sa Rusko rozhodlo vyvraždiť Ukrajincov ako menejcennú rasu a po Ukrajine by začalo stavať koncentráky, kde by zvážali Ukrajincov na vyvraždenie, vtedy by sa mali do záchrany Ukrajincov zapojiť všetci!

 

Ak považujete len fakt vojny za dôvod na zapojenie všetkých, tak sa zapojme do všetkých vojen, kde sa ľudia vraždia! Alebo tí ľudia, ktorých vraždia v Afrike alebo inde, než na Ukrajine, sú nám už ukradnutí? Však ich vraždia tiež!

 

Vy ste doteraz nevedeli, že sa vo vojnách ľudia vraždia? Vy ste nevedeli, že vo vojnách to všade vyzerá ako na Ukrajine a zabíjajú tam aj civilistov? Vy ste nevedeli, že sú tam zbúrané domy a vraždené deti? Vy ste nevedeli, že vo vojnách sa všade znásilňuje?

 

Ale ja vám pripomeniem. Vám to bolo všade jedno! Vtedy vám to nestálo ani za jednu vetu! Vtedy ste nehľadali ani Hitlera, ani nacistov!

Vtedy sme tomu ešte napomáhali, aby inde boli zbúrané domy, vraždené deti a znásilňované ženy! A vy ste si hoveli!

 

A čo je teraz iné u susedov? To je nejaká iná vojna? Už nespravodlivá a tie iné boli spravodlivé? Tam už spravodlivo boli bombardované domy, vraždené deti a znásilňované ženy?

 

Fakt nerozumiem, v čom je táto vojna pre civilov iná než inde! Veď sú všetky rovnaké! Všetky sú neľudské! A každého, kto bojuje na cudzom území by som mohla prirovnať k Hitlerovi, lebo tam nemajú čo hľadať cudzí vojaci! A nemajú tam čo vraždiť! 

 

Aký je rozdiel medzi Bushom a Putinom? Aký je rozdiel medzi Kennedym a Putinom, ktorí sa celkom rovnako vyhrážali celému svetu jadrovými zbraňami?

Potom su Hitlermi všetci a nacistami tiež všetci a poznávací znak je prekročenie vlastných hraníc! 

 

Potom je Hitler každý, kto prekročil svoje hranice so zbraňami a nacistami sú všetci vojaci na cudzom území, kde vraždia aj civilov! A máte definíciu, kto každý je Hitler a kto každý je skutočný nacista!

 

Ale to by ich asi bolo priveľa?

 

Áno, je ich priveľa! Pre normálny svet je ich priveľa! 

 

A preto to voláme len vojnami a nejdeme sa zapájať do tretej svetovej na každom kroku. Tá čiara je vyhlasovanie iných za menejcenných, ktorých treba vyvraždiť a zvážanie civilistov na hromadné popravy!

 

Kde nemeckí nacisti dovolili civilistom z koncentrákov odísť, že si tam nechajú len vojakov? A kde potom ten zbytok vymieňali za Nemcov?

 

A kde sú tie ruské koncentráky?

 

Svetom sa na rozpútanie tretej svetovej vojny prehnala mediálna správa o masovom hrobe v Buči.

 

Pritom ten masový hrob nedali vykopať Rusi, ale miestna nemocnica, kde zvážala mŕtvych.

 

 

Ale aj keby ten masový hrob dali vykopať Rusi, v iných vojnách tie masové hroby nie sú?

 

Vás prekvapuje vo vojne existencia masového hrobu?

 

 

Tá vojna sa dala odvrátiť! A dnes sa farizejsky dojímajú nad masovým hrobom ľudia, ktorí sa nijako nesnažili tej vojne zabrániť, ale naopak boli vojnovými štváčmi! 

 

 

Pre dnešný svet je typické, že sa vojny nesnaží odvrátiť, ale do nich ešte schválne štve! 

 

 

A tí, čo sa do toho nechcú zapojiť, ešte takých vyhlasuje za nacistov?

Šibnuté a hodné naozaj len dementov!

 

 

 

22.4.2022

 

Masový hrob v Buči ako rozbuška tretej svetovej vojny

 

Masový hrob v Buči sa stal a mal sa stať rozbuškou pre tisíce obyvateľov na Slovensku, Česku a po celom svete, aby volali po tretej svetovej vojne. Preto je veľmi dôležité a kľúčové, čo sa v Buči stalo, kto tento masový hrob vykopal, aké mŕtvoly sa v ňom nachádzali a vyšetrovanie, keď tento masový hrob mal byť a bol príčinou volania tisícov čitateľov médií na celom svete po tretej svetovej vojne.

 

Všetkých čitateľov to malo najviac a takto zaujímať – ako dostatočný dôvod k volaniu po tretej svetovej.

 

Preto sa zaujímam a opakovane pýtam, kedy sa toto vyšetrovanie uskutoční a nielen novinármi CNN, ktorí sa v rozhovoroch pre médiá priznávali, že mnohé správy manipulovali podľa zadania. 

 

Dodnes mi nikto neodpovedal na otázku, prečo masový hrob v Buči dala vykopať miestna nemocnica a pochovávala doň pacientov z nemocnice, ktorých si príbuzní nemohli vyzdvihnúť, ako dokumentuje priložené video a zarovno je to dôvodom na tretiu svetovú?

 

Dodnes neviem, ako je to s vyšetrovaním tohto masového hrobu, ktorý mal byť príčinou volania Európanov po tretej svetovej, keď Británia odmietla také vyšetrovanie.

Preto stále čakám, ako sa to vyšetrí. Na Postoji píšu, že nemáme čakať a volať po tretej svetovej, ale rozumný človek nechce bez vyšetrovania hneď volať po tretej svetovej aj keď sa to „kresťanskému“ webu nepáči a vyžadujú od svojich čitateľov ako SME a Denník N len slepú vieru, že je to dostatočný dôvod na volanie po tretej svetovej aj bez vyšetrovania. Prepytujem, čo sú to za „kresťania“, čo navyše ignorujú aj svojho pápeža s jeho volaním po mieri!

 

 

Na českom iDnes vyšiel včera článok o vyšetrovaní len novinármi CNN, čo je manipulatívne vyšetrovanie, pretože na fotkách dokumentujúcich to vyšetrovanie sú z hrobu ako dôkaz vynesené všetky mŕtvoly, ktoré do toho masového hrobu dávali na príkaz riaditeľa miestnej nemocnice a primára chirurgie. Ukazuje to už tretia fotka.

Kedy sa tieto okolnosti vyšetria, aby ľudia nevolali po tretej svetovej na základe masového hrobu, ktorý dala vykopať miestna nemocnica?

 

„Pochovávanie do masových hrobov prikázal riaditeľ miestnej nemocnice spoločne s primárom chirurgie“

 

„Lékaři místní nemocnice začali pohřbívat zemřelé pacienty do hromadných hrobů vyhloubených bagrem na půdě místního kostela. Lékař na korbě náklaďáku uvádí i datum rozhovoru, 10. března 2022. Pohřbívání do masových hrobů nařídil ředitel místní nemocnice společně s primářem chirurgie.“

 

Ukrajina – masové hroby Buča VIDEO:

 

https://rumble.com/vzwuu3-ukrajina-masov-hroby-bua.html

 

 

A toto bolo cenzúrované, aby volanie po tretej svetovej vojne nič nerušilo!

 

Na tomto vyeskalovalo volanie tisícov čitateľov médií po tretej svetovej vojne, vďaka predajným médiám a cenzúre!

 

Odkedy už nie je trestné vyvolať tretiu svetovú vojnu? Alebo to nikdy trestné nebolo?

 

Celý život som si myslela, že je trestné snažiť sa o vyvolanie tretej svetovej vojny alebo zatiahnuť krajinu do vojny.

 

Aby som sa dožila toho, že nacistami majú byť tí, čo po tretej svetovej vojne na rozkaz médií nevolajú!

 

Niečo tak absurdné som v živote nečakala. Skôr rovno jadrovú bombu, ako že médiá budú využívané na to, aby vyhlasovali za nacistov ľudí, ktorí nechcú volať po tretej svetovej vojne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

A dokonca ešte takých ľudí majú prenasledovať a stíhať ich, že ako fašisti nechcú spravodlivú tretiu svetovú vojnu a zapojenie všetkých štátov do tretej svetovej !!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Nikdy by som neverila v takú dementnosť nielen novinárov, ale množstva ľudí !!!!!!!!!!!!!!!!

 

A že so mnou toľkí skončia, lebo nepodporujem tretiu svetovú a teraz je módna dementnosť na rozkaz médií!

 

 

 

Juraj Draxler, bývalý minister školstva 3.10.:

 

„Vylúčime vás, ak nebudete poslušne opakovať, čo máte nariadené“

 

Šéf Strany európskych socialistov Stefan Löfven povedal, že bude chcieť, aby bol Smer vylúčený z tohto zoskupenia ľavicových strán. Ak „nezmení rétoriku voči Ukrajine“.
Zaťal tým do živého. Video s odpoveďou Roberta Fica trhá rekordy sledovanosti a popularity tu na Facebooku.
Ľudí u nás útok na slobodu postojov zjavne nahneval.
Znovu pripomínam: „názor“ že Rusko napadlo Ukrajinu pretože je prirodzene teroritoriálne rozpínavé, je lživý.
Ruská elita si veľmi dobre pamätá, ako sa kedysi vyčerpával Sovietsky zväz udržiavaním obrovských ozbrojených síl a dotovaním rôznych hnutí a režimov v Treťom svete (bez toho, aby ich hospodársky vysával).
Aj preto hlavným cieľom Putinovej éry bola a je modernizácia krajiny, vnútorná reštrukturalizácia. Je to režim primárne orientovaný na vnútornú politiku.
A to funguje, Rusi sa nikdy v histórii nemali ani zďaleka tak dobre, ako dnes, dokonca aj počas konfliktu.
.
Všetko, čo Rusko žiadalo v zahraničnej politike bolo to, aby ho nikto neohrozoval.
.
Aj ruské, ale aj americké (!) elity v oblasti diplomacie a vojenských stratégií žiadali, aby Ukrajina ostala neutrálnym územím.
.
Nehovorilo sa to totiž len z Moskvy. To isté žiadal niekdajší architekt amerického systému jadrového odstrašovania Paul Nitze, tvorca stratégie „zadržiavania“ Sovietskeho zväzu George Kennan, posledný veľvyslanec USA v Sovietskom zväze Jack F. Matlock, legendárny exminister zahraničia Henry Kissinger, prominentný sovietológ Stephen Cohen a ďalší.
.
Skepsu ohľadom tlačenia sa na Ukrajinu diplomaticky vlastnej vláde vyjadrovali ako analytici a vedenie Pentagonu, tak aj CIA (a jej dnešný šéf to kedysi ešte ako zamestnanec diplomatickej služby hovoril aj celkom otvorene – tlačenie sa na Ukrajinu zvyšuje riziko vojny s Ruskom).
.
Vo Washingtone ale dnes vládne veľmi agresívna klika, ktorá ovláda ako kľúčové politické, tak aj mediálne štruktúry.
.
Kontrolujú naratív. V rámci neho sa NESMIE hovoriť to, čo som práve povedal, vylúčia vás z mediálnych diskusií.
A MUSÍ sa opakovať, že Rusi sa vždy hladne pozerajú po iných teritóriách a kvôli tomu sú na Ukrajine.
.
Dochádza pritom k úplne protilogickým príbehom. Na jednej strane je vraj Rusko dnes na pokraji hospodárskeho vyčerpania a bankrotu, kvôli vojne.
Na druhej strane sa ale táto vojnou vyčerpaná krajina vraj snaží obsadiť celú Ukrajinu až po hranice so Slovenskom (čo je nemožné so silami, ktoré Rusi na Ukrajine majú).
A potom sa vraj hladne budú pripravovať na útok voči zvyšku Európy.
.
Ešte raz: Rusko na Ukrajinu vtrhlo po tom, ako roky ponúkalo Západu ruku na spoluprácu. USA ale porušili písomný záväzok z roku 1999 (ktorý dali výmenou za to, že Rusko neprotestovalo voči prvej vlne východného rozšírenia Aliancie), že vo východnej Európe nebudú umiestňovať permanentné vojenské základne a nebudú robiť nič preto, aby sa tu menila rovnováha síl.
Okrem toho zrušili kľúčové zmluvy na kontrolu zbrojenia.
.
Poslednou kvapkou bola podpora prevratu na Ukrajine. Nový, v mnohých aspektoch antidemokratický režim (fyzické ohrozovanie aj vraždy nepohodlných ľudí, nezákonné kroky voči „nesprávnym“ politickým stranám) začal intenzívne živiť antiruský sentiment. Zrazu bolo oficálne povinné považovať Rusov za nepriateľov.
.
Rusi ešte aj toto strpeli ale neustále zdôrazňovali, že nesmie dôjsť k prehlbovaniu vojenskej spolupráce medzi Ukrajinou a USA. Akákoľvek možnosť, že by si Američania postupne začali na Ukrajine zriaďovať vojenské inštalácie a pomáhali Ukrajincom vojensky sa sústreďovať na východe krajiny, kde by postupne mohli vzniknúť bázy pre kontrolu ruského vzdušného priestoru silnými rádiolokátormi, pre diverzné akcie voči Rusku, pre nečakané údery raketami či drónmi, všetky tieto veci Moskva považovala za ohrozenie životných záujmov Ruska.
.
Ale nikto s ňou nediskutoval. Rusi to „vyriešili“ inváziou, ktorá im v skutočnosti nič nevyriešila, naopak, skončila v dlhodobom, mimoriadne krvavom konflikte. A odsúdil ju aj Smer.
.
Ale tváriť sa, že Rusov viedla snaha prisvojiť si Ukrajinu, je podobne podlé, ako Ukrajincov každú chvíľu presviedčať, že víťazstvo majú na dosah ruky („je to v poriadku, Rusom už došli rakety“, „je to dobré, Rusi už nemajú delostreleckú muníciu“, „nebojte sa, Rusi sú na pokraji hospodárskeho kolapsu“).
.
To, čo je doslova strašidelné, je ako sa dobrovoľne tejto propagande a unifikácii pohľadu prispôsobili európske politické špičky.
.
Osobne ma to ale neprekvapuje, roky som na medzinárodnych fórach sledoval, ako do popredia prichádzajú politici, ktorí majú veľmi zjednodušný pohľad na svet a sú detinsky servilní voči veľkým mediálnym naratívom. A u niektorých sú aj iné popudy tej servilnosti.
Predseda Smeru aj tu ponúkal zmierlivú ruku, ešte v nedeľu jasne povedal, že Slovensko má iné problémy, ako Ukrajinu, pre vládu toto nebude dôležitá téma. Vláda nebude vyhľadávať konfliktné situácie so spojencami, a bude humanitárne podporovať Ukrajinu.
Lenže to nestačí. Treba totálne poslušne zapadnúť do kŕdľa, už žiadne vyhlásenia, že sa treba snažiť o mierové riešenie konfliktu. To je odkaz, ktorý poslal aj predseda Strany európskych socialistov.
A Slovákom sa toto zjavne nepáči. A mám pocit, že dokonca zďaleka nielen voličom Smeru.
Sme nahnevaní. Celkom oprávnene.“
.
.
.
„Všimnite si jednu vec: kým Robert Fico mal na obed vyslovene zmierlivý prejav (mimochodom, naozaj veľmi dobrý a štátnický) a vyzval na upokojovanie vzťahov v krajine, médiá od rána idú agresivitu a žlč.
Samozrejme, vrátane nezmyslov, ako teraz budeme promoskovskí, dokonca sa vraj dostávame mimo európskej civilizácie a podobné veci.
Súdny človek si tak len z jedného dňa veľmi ľahko urobí obraz, čo sa tu v skutočnosti deje.“
.
.
.
.
.
.
Ale už chápem, že pre  obhajcov nacistov SS, za to že vraždili Rusov, bude fašista a nacista bývalý minister školstva Draxler, lebo chce mier a nie tretiu svetovú!

Podľa ich vyslovene dementnej logiky, sú vojnoví štváči a do všetkých vojen, ktoré nám USA nadiktuje, mieroví aktivisti a mieroví aktivisti sú nacisti!

 

Nie, nie je to tak jednoduché, kto vojnu začal, ale kto do nej celé roky štval a mediálne pracoval na rozpútaní vojnového konfliktu prekračovaním všetkých červených čiar, hoci vedeli, že po ich prekročení bude na Ukrajine vojna!

 

 

Všetci sme roky čakali, kedy tá vojna vypukne a kto ju začne, aby ste sa TERAZ hrali na prekvapených a zdesených!

 

 

 

 

 

 

Celkom určite rovnako dementne prekvapení a zdesení by boli, keby nás takto dokopali do tej tretej svetovej a po jadrovú vojnu!

 

 

 

Nie, vy nie ste fašisti ani nacisti! Vy ste naozaj len dementi! Načisto vymytí samovražední dementi!

 

Žiadna elita, dementi!

 

 

Byť proti tretej svetovej je proľudské a nie proruské ! ! !

 

 

 

 

A na dokreslenie morálky tejto dementnej a neliberálnej elity:

 

 

Chmelár 3.10.:

 

„Snahy o izoláciu Smeru by boli smiešne, keby neboli zároveň útokom na suverenitu štátu. Všetci vieme, akej hrubej manipulácii boli vystavení voliči a nebyť odpudzujúcej nadpráci médií a mimovládnych organizácií, víťazstvo Smeru-SSD by bolo ešte presvedčivejšie a zdrvujúce. No je naozaj podivuhodné, ak sa do tohto medzinárodného tlaku zapája aj PES a namiesto toho, aby svojej členskej strane zablahoželala k víťazstvu, ohovára ju a vydiera ju. Ak si Pellegrini myslí, že toto mu mocensky pomôže, strašne sa mýli. A ak pravicové strany odmietajú spoluprácu so Smerom, lebo je skorumpovaný, tak to je až tragikomicky falošný postoj.

 

To naozaj Progresívne Slovensko s digitálnou oligarchiou v pozadí, chce hovoriť niečo o očiste spoločnosti?

 

To naozaj Saska, strana vytvorená Pentou, chce poúčať o boji proti mafii?

 

To naozaj Hlas, ktorý nie je ničím iným ako oddeleným biznis krídlom materskej strany, má byť tou zárukou slušnej strany?

 

A vôbec, nebolo by namiesto tejto divadelnej hry na demokraciu praktickejšie, keby vládu zostavovali priamo Haščák, Trnka, Világi, Tkáč a Brhel? Aj tak všetci vieme, že sa to tak v skutočnosti robí, že o tom, aká bude vláda, rozhodujú najmä títo ľudia, a takto by to bolo aspoň rýchlejšie…“

 

 

 

 Arpád Soltézs v TV JOJ:

 

 

„Toto je predsa Róbert Fico, to je on a ešte nikdy nebol taký dobrý a taký autentický a tak veľmi sám sebou, ako je práve teraz.

 

Za ním nestojí žiaden oligarcha, nikto ho neriadi, nikto ho nebrzdí. A on teraz konečne môže byť sám sebou. Konečne môže raziť tú ideológiu, to videnie sveta, ktoré on má.

Celý ten starý Smer, ten podnikateľský, ten ekonomický, ten biznisový, ktorý sa síce tváril sociálno ekonomicky a žiadnu takú agendu nikdy nemal, ten odišiel s Petrom Pellegrinim do HLASU!“

 

Môžete si ho vypočuť v Kaliňákovom videu, ale to isté hovoril aj v rozhovore s Tkačenkom v podcaste SME, ktoré sledujem!

 

https://www.facebook.com/kalinakerik/videos/347064837663758

 

 

 

SME 3.10.:

 

 

„Blokovanie vojenskej pomoci vo Washingtone – USA odmietlo Ukrajine sľúbenú pomoc 6 miliárd dolárov, z ich rozpočtu táto položka celkom vypadla!

 

Spojené štáty povedali, že budú stáť za Ukrajinou tak dlho, ako to bude potrebné, a teraz vidíme, že pomoc Ukrajine bola vyňatá z dohody o dočasnom financovaní. Je to znepokojujúci signál nielen pre Ukrajinu, ale aj pre Európu,“ tvrdí pre BBC ukrajinský poslanec Oleksyj Gončarenko.“

 

 

A miesto toho, aby sa tu progresívci rozčuľovali nad zradou USA v sľúbenej pomoci, riešia to, že z vyprázdneného skladu na Slovensku, z ktorého sme im poslali už všetko, im už nič, čo nemáme, nepošleme.

 

Toto si zapíšte za uši, skôr než sa budete farizejsky rozčuľovať len nad Slovenskom:

 

 

Na ďalší vývoj vojny na Ukrajine bude mať oveľa väčší dosah ako dianie na Slovensku blokovanie vojenskej pomoci vo Washingtone.“

„Tužanskyj súhlasí, že otázka zbraní nemusí byť kľúčová. „Ukrajina sa neobáva zastavenia vojenskej podpory, pretože Slovensko už spravilo všetko, čo mohlo. Čo sa týka kľúčových dodávok, sklady sú už prázdne,“ súhlasí s Pellegrinim.“

 

https://svet.sme.sk/c/23226601/koniec-spojenca-ukrajiny-co-moze-priniest-ficova-vlada-pre-kyjev.html

 

 

 

Všetko toto spolu súvisí pre kontextuálne myslenie!

 

„pomocou ktorého myseľ využíva „retrospektívu, prítomnosť a predvídavosť na riešenie daného problému”. To znamená, že tí, ktorí majú situačnú alebo kontextovú inteligenciu, sú schopní získať cenné informácie o ľuďoch, ich postojoch a správaní v minulosti, a potom ich aplikovať na aktuálny okamih, aby zistili, ako správne konať.“

 

ich postojoch a správaní v minulosti“

 

Toto totalitní progresívci zámerne vypustili a prenasledujú ako „ačohentizmus“! Potom sa ľudia ľahšie manipulujú!

 

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Systém Patriot, PVO

USA majú viac ako 1 100 Patriotov. Poskytnúť ich Ukrajine však vyzývajú spojencov

30.04.2024 22:49

Poľsko aj Grécko už americkej výzve povedali nie.

požiar

V Čani horeli obydlia, oheň sa rozšíril do zberného dvora. Dym bolo vidno aj z Košíc

30.04.2024 21:43

Požiar sa šíril rýchlo horľavými konštrukciami obydlí, v zbernom dvore následne horeli plasty.

električka snd

Ministerstvo električku popred SND neodmietlo. Divadlo argumentuje garážami a štúdiám neverí

30.04.2024 20:53

Vedenie SND si okrem toho plánuje dať posúdiť výsledky štúdií, na ktoré sa hlavné mesto odvoláva

Covid

EMA požaduje aktualizáciu vakcín proti covidu pred ďalšou očkovacou kampaňou

30.04.2024 20:19

Najrozšírenejším variantom na svete je teraz variant JN.1, ktorý "predbehol" subvariant XBB

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5559240x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie