Založ si blog

Denník N ospravedlňuje nacistu SS!

Nie sú známe žiadne dôkazy, že by sa samotný Huňka priamo podieľal na vojnových zločinoch.“

 

https://dennikn.sk/3587025/ukrajinsky-general-z-jednotky-ss-zatienil-zelenskeho-navstevu-v-kanade/?ref=tit

 

 

A tiež ho opravedlňujú tak dementne, že Zelenský nevedel, keď mu v stoji tlieskal, kto to je!

A možno nevie ani kto je Bandera!

Veď toho tiež ospravedlňujú, aj všetky nacistické znaky po ich nacistoch!

 

který veřejně vzpomíná na sociálních sítích na Adolfa Hitlera slovy, nový „osvoboditel“ ukrajinského lidukterý ho inspiroval, aby dobrovolně vstoupil do SS, a který se dokonce pochlubil fotkami z roku 1943, které prokazují, že se nacházel v koncentračním táboře na území Polska, právě v době, kdy byli všichni vězni tohoto lágru Rusové, Sověti, Poláci a Židé, hromadně vyvražděni!!“

 

Na první archivní fotografii vidíte SS-Manna Jaroslava Hunku, (třetí zleva), v prosinci 1943 v Mnichově u SS -Artillerie Ausbildungs und Ersatz Regiment, který sloužil výhradně ke zdokonalovacímu výcviku vybraných příslušníků SS! (Zdroj fotografie.)

 

Na druhé archivní fotografii z léta 1943 vidíte SS-mana Jaroslava Hunku, (uprostřed), ve výcvikovém táboře v Polsku známém jako SS-Truppenübungsplatz Heidelager! Výcvikový polygon SS Heidelager sloužil výhradně k výcviku německých, estonských a ukrajinských jednotek SS. Součástí polygonu SS Heidelager byly malé koncentrační a zajatecké tábory pro Poláky a Sověty, Szebnie a Pustków, a malá židovská ghetta.

 

Vězni těchto zařízení byli používáni k otrocké práci na zajišťování ubytování, stravování a výcviku jednotek SS na polygonu. Zajatci a Židi, kteří ztratili v důsledku podvýživy a nelidských podmínek schopnost tvrdě pracovat byli v lesech na Polygonu hromadně stříleni a zahrabáváni. Od léta do podzimu 1943, kdy byl Hunka na Polygonu, navíc probíhala likvidace okolních židovských ghett. Staří, nemocní a děti byli postříleni, zbytek byl odeslán ke zplynování! Celkem bylo na cvičišti Heidelager zlikvidováno několik desítek tisíc Židů, Sovětů a Poláků! Podle polských historiků byli od srpna  1943 k těmto popravám Židů i Poláků i Sovětů speciálně přiváženi příslušníci XIV. divize SS Galizien – aby se pocvičili ve střelbě! (Zdroj fotografie.)

 

Tu sú fotky:

MAP 1791 Celý civilizovaný svět v šoku! Parlament NATO freneticky skandoval, když Zelenskyj a Trudeau vzdávali hold členovi SS, který se v roce 1943 prokazatelně účastnil na vyvražďování Poláků, Rusů a Židů v koncentračním táboře! O rok později se účastnil i vyvražďování Slováků!

 

 

On sa tam na tom podľa Denníka N nepodieľal, on sa tam len náhodne vyskytoval a nemáme dôkazy, že niekoho zabil. On sa teda len prizeral!

 

Chudák dobrovoľný, on bol Hitlerom len úprimne nadšený. Inak by predsa nebol dobrovoľník!

Jeho úprimné nadšenie sa týkalo len Hitlera, ale zabíjania už nie! Jemu tolerovali, že sa LEN prizerá, pokým len iní vraždili!

 

Celkom logické podľa progresivnej dementnej logiky, že možno tiež nevedel, čomu tlieska!

 

 

Aj títo novinári Denníka N už sú sfašizovaní, keď takto obhajujú nacistov!

 

 

Denník N:

 

„Ukrajinská spolupráca s nacistami bola podľa neho predovšetkým o boji proti Červenej armáde, no symbolika spolupráce s nacistami je „vysoko problematická“.

 

 

Jasná obhajoba toho, že keď ide o nacistov, môžete s nimi spolupracovať, keď bojujú proti Rusom!

Veď tí nacisti nevraždili, keď o nich nemáme také dôkazy! Máme dôkazy len že boli nacisti, ale bez vraždenia!

 

Máme tu nový pojem – nacisti bez vraždenia!

 

Nemohlo by sa to vzťahovať aj na Mazureka? Že tiež patrí k takému levelu „bez vraždenia“? 

K takému s ktorými sa dá spolupracovať? Ktorému sa môže tlieskať?

 

 

Nie, už len jeho voliči sú vyhlasovaní za horších fašistov ako tí SS-áci, čo vraždili aj Rusov a nielen Rusov!

 

.

V Česku sú prenasledovaní za fašizmus aj ľudia, čo ich niekde v dave ulovili, že mali nášivku Z.

A o nich máte aké dôkazy, že niekoho zavraždili? O nich kde máte dôkazy, že patria k tomu davu a nie k provokatérom?

Ale to už nie sú potrebné dôkazy, to už znamená, že celý dav bol fašistický! 

 

 

Žijeme v nenormálnej dobe psychopatov, ktorí nám vnucujú úplne zjavných nacistov, čo aj vraždili a za nacistov vyhlasujú ľudí, čo chcú mier alebo nechcú voliť progresívnu koalíciu s polovicou zlodejov! 

 

Fašista je už pre nich pojem pre človeka, čo s tvojim názorom na čokoľvek, aj migrantov alebo očkovanie alebo sankcie nesúhlasí!

 

A nacista už je prázdny pojem! Vlastne užitočný človek, keď v koncentrákoch vraždil aj Rusov, čo žili v minulom storočí a chudáci len netušili aká príčina ich vraždenia sa nájde v ďalšom storočí.

 

Ale inak nikoho nezavraždil, veď len Rusov?

 

Ak nikoho, za čo mu Zelenský tlieskal?

 

 

Viete čo? Závidím tomu SS-ákovi! Jeho deti sa zaňho iste nehanbia!

Povraždil Rusov, teda len Rusov a to je dnes uvedomelý vzor!

Keby som bola nacista SS, tak ma uvedomelí novinári pekne vykresľujú a môj obraz fašistickej svine a dezoláta by bol aj pre moje deti príťažlivý! Rozhodne by som už nebola stelesnené zlo!

 

Dnes je stelesneným zlom niekto, kto by chcel mier a teoreticky tým povraždil ešte viac ľudí, než keby bol vraždil naozaj! 

 

Myslím si, že tak to videli aj nacisti a preto sa vraždeniu aspoň uvedomelo prizerali. Tiež chceli byť uvedomelí!

 

 

 

Caitlin Johnstone: TÁTO VOJNA NEBOLA LEN VYPROVOKOVANÁ – ONA BOLA VYPROVOKOVANÁ ZÁMERNE !

 

 

 

 

„Článok má názov „V užších vzťahoch s Ukrajinou videli americkí predstavitelia dlho prísľub a nebezpečenstvo“ a sú v ňom uvedení menovaní aj nemenovaní veteráni amerického spravodajského kartelu, ktorí hovoria, že dlho pred inváziou vo februári 2022 si boli plne vedomí toho, že USA „vyprovokovali“ Rusko na Ukrajine a vytvorili situáciu prachového suda, ktorá pravdepodobne povedie k vojne.

Takže zatiaľ čo my, členovia verejnosti, sme slepo špekulovali o tom, či Rusko zaútočí na Ukrajinu, americký spravodajský kartel si bol plne vedomý toho, že USA podnikli kroky, ktoré zabezpečili, že sa tak stane. To je prostredie, v ktorom štátna bezpečnosť USA vedela, že tam funguje, keď sa až do posledných chvíľ pred inváziou naďalej podporovala myšlienku pripojenia Ukrajiny a Gruzínska k NATO.

Táto vojna nebola len vyprovokovaná, bola vyprovokovaná vedome. Americká vojnová mašinéria míňala jednu ,,červenú čiaru“ za druhou a uháňala rýchlosťou sto kilometrov za hodinu smerom k strašnej zástupnej vojne, pretože manažéri impéria si spočítali, že takáto vojna poslúži záujmom USA. A teraz sme bežne svedkami toho, ako americkí predstavitelia ako Mitch McConnell otvorene hovoria, že táto vojna slúži záujmom USA.

Skutočne by to nemohli povedať očividnejšie, ani keby sa snažili.

Bolo zábavné sledovať reakciu apologétov impéria na prekvapivé vyvrátenie rok a pol trvajúcej propagandy impéria generálnym tajomníkom NATO Jensom Stoltenbergom, ktorý otvorene priznal, že rozširovanie NATO vyprovokovalo inváziu na Ukrajinu, a priznal, že mocnosti NATO odmietli Moskvou navrhované kompromisy, ktoré mohli vojnu odvrátiť. V podstate jediným argumentom, ktorý teraz po tomto priznaní majú, je tvrdenie, že Rusko nemalo expanziu NATO považovať za existenčnú hrozbu.

To je naozaj všetko, čo majú: „Áno, je pravda, že všetci ľudia, ktorí zahynuli a prišli o svoje domovy v tejto vojne, to urobili preto, že sme zhromažďovali nepriateľskú vojenskú alianciu a zbrane v blízkosti ruských hraníc, ale na našu obranu treba povedať, že Rusom mali v hlave napadnúť iné myšlienky, ako tie, ktoré by sme si my sami mysleli o nepriateľskej vojenskej hrozbe na našich hraniciach.“

Keby všetci obyvatelia Západu hlboko pochopili všetko utrpenie a nebezpečenstvo, ktoré sa v našom svete rozpútalo v dôsledku tejto vojny, a hlboko pochopili skutočnosť, že ich vlastné vlády zohrali úlohu pri jej začatí, politický status quo západného sveta by sa nedal udržať. Práve preto sa taká bezprecedentná miera propagandy a cenzúry internetu snažila zabrániť západným ľuďom, aby k takémuto pochopeniu dospeli.

Obyvatelia Západu boli oklamaní, aby podporili ďalšiu zlú vojnu, ktorá opäť ukazuje všetky znaky toho, že sa bude v dohľadnej budúcnosti ťahať bez akejkoľvek stratégie úniku. Jediný rozdiel medzi touto vojnou a všetkými ostatnými vojnami je ten, že táto je spojená s rizikom jadrového vyhladenia, čo je riziko, ktoré impérium USA obchádza čoraz menej opatrne, pretože krviprelievanie pokračuje.

Čím viac o tom premýšľate, tým je to desivejšie.

Títo ľudia sú absolútne monštrá.“

https://www.caitlinjohnst.one/p/this-war-wasnt-just-provoked-it-was

 

Pre nich sú nacisti obyčajní ľudia, čo po vraždení nevolajú! To by svetové vojny stratili uvedomelý nacistický motor!

 

To by už nemali do vojen psychopatov, čo chcú vidieť hompáľať sa niekoho, za koho sa budú hompáľať len tísíce nevinných! 

 

 

 

Ale predsa len si vyberám byť proti nacizmu, ako byť pre svet príťažlivý užitočný SS-ák! 

Závidím tomu SS-ákovi len jeho príťažlivý obraz pre vlastnú rodinu, ktorú mu nepotrebujú rozbiť!

Jeho nepotrebujú ničím zastrašovať, jemu dajú svätý pokoj!

 

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5557550x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie