Založ si blog

Inteligenciu intelektuálnej smotánke nahrádza len údernosť!

Najprv niečo z Česka, čo vidia ľudia tam:

 

Místo u sebe doma šetří Němci plynem v Česku

 

„Na sociálních sítích koluje sarkastický obrázek v kožešině mrznoucího člověka v místnosti, který telefonuje: „Chci nahlásit souseda, že zřejmě přetápí svůj byt, protože na mé straně společné zdi roztála jinovatka.“

Ano, porušení centrálně nařízeného šetření politickou vrchností má být doprovázeno v obydlích s centrální dodávkou tepla až pokutou 200.000 korun. Tak se těšme na domovní hlídky a různé komise, 50léta se vracejí. Česká vláda se tak nařízeními a zřejmě i propagandistickou kampaní horlivě připojuje k masivnímu šetření energiemi, které ovládlo země Evropské unie.“

https://smutny.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=790645

Toto vidia ľudia, čo ešte majú zdravý rozum.

 

Ďalší neuveriteľný materiál z dielne Denníka N: sú to ešte noviny alebo už školiace stredisko agentov?

 

„Poturčenec horší od Turka, pápežskejší ako pápež… ľudová slovesnosť viacerými spôsobmi opisuje jav, keď ten najmenší služobníček pána svoju nedôležitosť kompenzuje tým, že pätolízačské úsilie robiť to isté, čo pán, preháňa až do absurdna

Denník N učí novinárov ostatných médií ako majú písať o Rusku

Najnovšie sa blysol istý Filip Struhárik, popredný vyplachovač mozgov z Denníka N. V rámci rubriky MédiaBrífing napísal čosi ako školenie pre novinárov z ostatných mainstreamových médií, v ktorom ich upozorňuje, „aby zbytočne nešírili lži Putina a Lavrova“. Urobil to spôsobom, ktorý si zasluhuje povšimnutie.

 

Len jeden príklad intelektuálnej elity!

 

„Struhárik prikladá aj konkrétne príklady, kde mainstream nedopatrením „šíri kremeľskú propagandu“. Tak napríklad: „Putin môže tvrdiť, že sankcie škodia viac krajinám, ktoré ich zavádzajú, než Rusku, ale nie je potrebné jeho slová verklíkovať, keď vieme, že to nie je pravda. Vskutku: každý predsa vie, že to nie je pravda. Každý predsa vie, že nám sankcie neškodia a najmä nebudú škodiť v najbližších mesiacoch. A v takom februári to budú vedieť už dupľom všetci. Teda tí, čo medzitým nepomrznú.“

 

Kam sa hrabali komunisti? Súčasná mladá intelektuálna elita ich pretromfne.

Každý, kto zažil socializmus vie, že komunisti takýmito jednoduchými dezolátmi neboli, kde aj inteligenciu strieda len primitívne jednoduchá údernosť. 

Dajte týmto intelektuálnym primitívom moc a urobia vám tu také 50 te roky, že sa vám hlava otočí. Pripravte deťom krásnu totalitnú budúcnosť s novými komsomoľcami – intelektuálnou smotánkou. 

 

Vidíte všetci, ako sankcie nám neškodia? Tak ste na správnej intelektuálnej úrovni!

 

Môžete mi pripomenúť, čo tak debilné nám prikazovali hlásať komunisti, čo by sme mohli prirovnať tomuto?

A obete tejto ideológie, čo to neprežijú, už nie sú obete? A bude ich menej, než ich bolo aj za 20 rokov v socializme?

O tých bude tiež zakázané hovoriť???

 

Hlavné, že vám budú vypisovať, že si po vás prídu ako nacisti, keď nebudete ich intelektuálnym debilinám veriť.

Kedy si prídu po kolegov novinárov, čo napísali, že trh s elektrinou sa zrútil a všetci vidíme, že to nie je pravda a že na všetko stačia dva svetre?

Kedy bola komunistická ideológia taká primitívna, aby mesiace frčala na dvoch svetroch?

A tejto „elite“ stačí len primitívna údernosť!

.

 

 

Nepretromfol ich intelektuálne aj tento?

 

Gyimesi o sankciách a krokoch EÚ voči Rusku: Úplne sme sa zbláznili!

 

„STRATILI SME ROZUM!
Európa by sa mala vzdať lacnej ruskej energie nevyhnutnej pre jej priemysel, dotlačiť sa do recesie, streliť ekonomiku do pľúc, sankcie a embarga, všetko preto, aby Rusko nemohlo financovať vojnu proti Ukrajine (a Európe) ne-signi fikantná ekonomická súťaž pre USA).
Spojené štáty medzitým komplikujú 1 miliardu eur mesačne obchod so škaredým, zlým, autoritatívnym teroristickým
Podľa zhrnutia spravodajskej agentúry AP, hoci americký prezident sľúbil „bolestivé“ ekonomické opatrenia voči Rusku a obchod medzi týmito dvoma krajinami skutočne výrazne klesol, Spojené štáty nechceli obetovať kľúčové p roducts ni pri ukrajinskom oltári slobody. Každý mesiac prichádza do USA z Ruska viac ako 3600 zásielok dreva, kovu, gumy a iného tovaru, čo generuje minimálne 1 miliardu eur dopravy mesačne. A môžeme zmraziť, zničiť našu ekonomiku, našu menu, robiť z vlastných ľudí žobrákov. Presne ako idiot…
ÚPLNE SME SA ZBLÁZNILI!
Európa by sa mala vzdať lacnej ruskej energie, ktorá je pre jej priemysel nevyhnutná, dostať sa do recesie, zabiť svoju ekonomiku, uvaliť sankcie, embargá, to všetko preto, aby Rusko nemohlo financovať vojnu proti Ukrajine (a Európa sa nemohla stať ekonomicky konkurencieschopnou pre USA).
Medzitým Spojené štáty obchodujú obratom vo výške 1 miliardy eur mesačne so škaredým, zlým, autoritárskym teroristickým štátom – Ruskom.
Podľa tlačovej agentúry AP síce americký prezident sľúbil „bolestivé“ ekonomické opatrenia proti Rusku a obchod medzi oboma krajinami skutočne výrazne klesol, Spojené štáty však nechceli obetovať kľúčové suroviny na oltári ukrajinskej slobody. Každý mesiac prichádza do USA z Ruska viac ako 3 600 zásielok dreva, kovu, gumy a iného tovaru, ktoré generujú mesačný obrat minimálne 1 miliardy eur. My ostatní môžeme pomrznúť, dobrovoľne si zničiť vlastnú ekonomiku, menu a ožobračiť vlastných obyvateľov. Ako u bláznov….“
.
.
.

Tak čo keby si Struhárik prišiel najprv poňho, že nevidí, ako nám to neškodí? 

Ja mám vidieť niečo iné, čo vidí geniálny rozum Struhárika, ktorý sa podľa Gyimesiho zbláznil tiež?

 

Prečo tu zastrašujete obyčajných občanov, keď ani poslanci nevidia nič iné?

Koľko rokov tu bude vládnuť takáto uvedomelá údernosť Struhárika? Však proti nemu aj tá najväčšia totalitná socialistická sviňa bola ešte intelektuálna hviezda.

 

 

 Dnes:

Rakúsky kancelár apeluje na kolegov: Zastavme šialenstvo na trhoch s energiou

https://ekonomika.pravda.sk/energetika/clanok/638629-rakusky-kancelar-apeluje-na-kolegov-zastavme-sialenstvo-na-trhoch-s-energiou/

 

Prečo Struhárik nerieši jeho, ale našich novinárov, že sankcie nám neubližujú? Kde to každý vidí okrem progresívnych novinárov?

 

Johnson: Obyvatelia Británie v zime zaplačú.

 

A prečo zaplačú, keď aj tam všetci vidia, že im sankcie neubližujú?

 

Povedzte mi, ako môže novinára robiť niekto, kto používa tak jednoduchú arogantnú demagógiu? 

A ešte sa vyhrážajú ľuďom, že jej musia veriť? 

 

 

Jednoducho ignoruje obete nového režimu, ktoré to aj neprežijú! Robili to komunisti inak? Nevyčítali ste im, že ignorovali obete, ktorých bude teraz ešte viac?

 

 

A viete, čím svojich dementov kŕmia? Tu je ukážka ich myslenia:

 

 

Urcite percento urcite, ale dalsie roky uz budu plakat len rusaci… 😀 😀 😀

a ti co budu mrznut v tejto zime, mrzli uz aj v tych predoslych ked sme budovali socialny stat…“

 

 

Takže, čo nás po nich? A čo nás bolo po obetiach v socializme? Kto sa prispôsobil a poslúchal, a mal šťastie, sa mal predsa dobre!!!

 

Pritom Jiří Sčobák, ktorý tu dokola dáva svoje videá ich intelektuálnej smotánky, tak aj tam hovoria, že to vôbec nebude trvať jeden rok.

Evidentne počítajú s tým, že ich dementní čitatelia si nepozrú ich videá, len evidentne nebudú patriť k tomu vraj len percentu, lebo väčšinou riešia kde uložiť svoje peniaze. Prežitie chudobných občanov a čo sa nepriživujú na propagande, ich nezaujíma. Presne ako ľudí v socializme obete vtedajšie, ktorých ale bolo výrazne menej, než ich bude teraz!

 

A potom s nimi elegantne takto vybabrú – Však sme vám v tých videách hovorili, že to nebude trvať len jeden rok. No ale ich prevychovaní čitatelia stále budú čakať, kedy už tí rusáci zaplačú. Že nechajú pokapať spoluobčanov, ako sa to nedialo ani v socializme, to majú ako nacisti u prdele. Hlavne, že oni svoju propagandu prežijú za judášske groše. Robili to komunistické totalitné svine inak? Áno, toľko obetí nemali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Záver: Nemôžeme byť ľahostajní k obetiam súčasného totalitného režimu, ktorých bude drvivo viac než za socializmu!

Búrte sa proti totaliťákom, ktorým sú ukradnutí. Mnohým pôjde o životy. A nie sú to o nič menejcenné životy než obetí v socializme. 

Každý, kto kolaboruje s novou totalitou, sa podieľa na nových obetiach nového režimu a robí presne to, čo sa doteraz roky odsudzovalo.

 

 

Amerika od ukrajinskej invázie doviezla z Ruska tovar za viac ako 6 miliárd dolárov

od  | 26. august 2022

 

Podľa štatistík, na ktoré sa odvoláva agentúra AP , od 24. februára dorazilo do amerických prístavov viac ako 3600 lodí z Ruska . Aj keď je to takmer polovica zásielok za rovnaké obdobie v porovnaní s minulým rokom, stále to predstavuje viac ako 6 miliárd dolárov v dovoze.

Počet ruských produktov vstupujúcich do amerických prístavov naznačuje, že Biden nespĺňa svoj záväzok izolovať moskovskú ekonomiku. Kvôli takzvaným obdobiam „ukončenia“, ktoré spoločnostiam umožňujú dokončiť predchádzajúce obchody, časť tovaru naďalej vstupuje do krajiny dlho po tom, čo Biely dom oznámil sankcie na tieto produkty vrátane ropy a plynu. Paradoxne, ďalší ruský dovoz, ako napríklad hnojivo, prišiel na žiadosť Bidenovej administratívy, ktorá vyzvala americké spoločnosti, aby nahradili nedostatok.

A zatiaľ čo Biely dom zabavil niekoľko luxusných jácht, ktoré vlastnili bohatí Rusi s voľnými väzbami na ruského prezidenta Vladimira Putina, agentúra AP zistila, že americké a európske firmy dovážajú kovy za milióny dolárov od ruskej spoločnosti, ktorá vyrába diely pre moskovské stíhačky, poukazuje na ďalší zvláštny rozpor v Bidenovej sankčnej kampani.

Napriek diplomatickému tlaku Washingtonu ďalší americkí spojenci prehlbujú svoje ekonomické väzby s Ruskom. Turecko – člen NATO – tento rok zdvojnásobilo dovoz ruskej ropy.“

https://libertarianinstitute.org/news/america-imported-over-6-billion-in-goods-from-russia-since-ukraine-invasion

 

 

 

Tomu sa povie vodu kázať a víno piť. Tak s blbečkami, ktorými pohŕdajú ako vazalmi.

 

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5518228x
Priemerná čítanosť článkov: 3744x

Autor blogu

Kategórie