Založ si blog

„Londýn svojich investorov uistí, že toto je dohodnuté s Ruskom“

Vraj sa mám znova vyjadriť k Rusku. Ale ani Rusko nie je svojprávna krajina, ktorú riadi Putin. Všetky krajiny na svete riadia svetoví psychopati, ktorí majú ľudí na Zemi len za nejaké zajace, ktoré majú podľa nich právo aj preriediť. Už som o tom písala a mám to opakovať každý deň? Darmo sa tu rozčuľujete na Rusov, to sú tiež len také zajace a celkom nesvojprávne ako my tu. Musia poslúchať, ako poslúchať musíme aj my tu. A rozčuľovať sa na Putina, znamená pokladať ho za nejakého vládcu. No aj Putin je niekomu lokaj, koho zas on musí poslúchať, inak by ho odstránili a zadovážili si na to iného lokaja.

 

Mám rozoberať svetových psychopatov, ktorí z vojen len ťažia a je im jedno, koho, kde dajú vyvraždiť?

Zaujíma vás, že skončia v pekle, keď na peklo neveríte? Zaujíma vás to ako otázka viery, čo ich za to čaká?

 

Ak ste ateista, tak nič ako najsvetovejších nacistov. Ak ste veriaci, tak všetci viete čo.

 

Odporné je to, že sa títo svetoví psychopati, pôsobiaci v rôznych krajinách, dohodli ako si teraz rozporcujú Ukrajinu, aby zarobili ako obvykle na vojne. Nejaké obete na Ukrajine nikoho z nich nezaujímajú, ani obete ruských vojakov, všetko to pre nich je len nejaký dobytok alebo hmyz. Ich zaujíma územie, pôda, obchody, peniaze, podnikanie. Pre toto zomierali obyčajní Ukrajinci a aj ruskí vojaci. Pre obchody iných.

 

A ľudskoprávna organizácia AI len poslúžila. Zverejní len to, čo jej dovolia a podľa ich plánov. Keď sa nehodia ich zistenia, majú byť ticho. Keď sa hodia pre obchody, tak ich použijú. Presne ako využívajú aj našich!

 

Teraz si západ sprivatizuje Ukrajinu po dohode s Ruskom. Odporné je, že sa už asi dohodli a ľuďom na svete hrajú divadlo, že sa ešte nedohodli.

 

 

 

„Možná jste zaregistrovali dnes ve čtvrtek šokující oznámení Volodymyra Zelenského, že bez ohledu na stav bojů a války se rozhodl vyhlásit počátek masivní privatizace Ukrajiny na 1. září tohoto roku. O rozhodnutí prezidenta informoval premiér Ukrajiny Denys Šmyhal.

 

Západ už ví, že Ukrajina Rusko nejen neporazí, ale i to, že pokud se rychle válka neskončí, nebude žádná Ukrajina, kterou by šlo londýnskými válečnými investory zprivatizovat.

 

Co to znamená, když v jeden den londýnská nevládka vrazi Kyjevu dýku do zad a v ten samý den Zelenský nařídí urychlenou privatizaci Ukrajiny uprostřed války?

 

Pokud se Západ s Ruskem domluví na ukončení bojů na Ukrajině, zůstane Rothschildově Ukrajině pořád velké území a zdroje pro privatizaci, a to především komunálního majetku.

 

Jenže pořád ještě může Londýn zprivatizovat veškerou infrastrukturu zbývající Ukrajiny, a to podle modelu Československa z roku 1990, kde to proběhlo stejně. Zatímco Havel ladil délku nohavic na Pražském hradě a plival na bytové králíkárny na Jižním městě, tak mezitím se rozběhla jatka a masivní privatizace českých a slovenských vodáren, tepláren, dolů, energetických podniků, rozvodných sítí, telekomunikací a především státních a městských bytů. To všechno zmizelo do soukromých rukou doslova přes noc.

 

Nejprve útok proti Kyjevu od Kissingera z USA, teď od Amnesty z Londýna

 

Jenže, skutečnost toho, že k tomu právě došlo a premiér Ukrajiny oznámil počátek privatizace již na 1. září, tak to znamená, že Londýn už nechce na nic čekat a chce privatizovat stůj co stůj západní část Ukrajiny a postupně zcela kapituluje na zbytek Ukrajiny a tím pádem i na pomoc Kyjevu. Proto britská neziskovka Amnesty International odpálila tu zprávu proti Ukrajině, protože investoři v Londýně nad Kyjevem zlomili hůl a nařídili, že Zelenský musí neplánovaně spustit privatizaci okamžitě, tedy již od září, a to i v době, kdy zuří válka. Londýnské kanceláře ví, že už nemohou na nic čekat. Pokud by Kyjev nadále měl podporu Londýna, nikdy by takový text neziskovky AI proti Kyjevu nevyšel, na to můžete vzít jed.

Dohoda mezi Londýnskými kancelářemi a RŽK je už na stole?

Doufám, že je vám jasné, že potenciální zájemci o privatizaci budou chtít znát jedinou věc: “A co Rusové? Nevezmou nám zprivatizovaný majetek?” A je jasné, že Londýn své investory ujistí, že toto je dohodnuto s Ruskem, že rozdělení Ukrajiny povede tady a tady, takže tady je to pro nás bezpečné, tady to zprivatizujeme, ale támhle za tou řekou, tam už je to bez garance, bez jakýchkoliv záruk. Ano, Ukrajina začne uprostřed války Velkou privatizaci. Zelebuben dostal povel z Londýna a musí konat. Válka neválka. A v tuto chvíli už musí mít Londýn s Moskvou dohody. Londýnem jsou myšleny Londýnské kanceláře Domu Rothschild. A Moskvou je myšlen Ruský židovský kongres. Mají dohodu o Ukrajině?

Ano, je to velmi pravděpodobné. Ve chvíli, kdy v jeden den Amnesty International vrazí Kyjevu dýku do zad, a ve stejný den Zelenský a Šmyhal oznámí neuvěřitelné zahájení privatizace Ukrajiny 1. září a uprostřed války, musí vám dojít, k čemu došlo. Londýn už ví, jakou část Ukrajiny mu RŽK dovolí oškubat, tedy pardon, zprivatizovat. A na oplátku Londýn zahájí ústup od podpory Kyjevu, viz. ten report AI.“

 

 

Keď chcete niekoho nenávidieť, môžete nenávidieť hŕstku svetových psychopatov, pre ktorých sú ľudia len hmyz. Dôležité je, koľkí týmto svetových nacistom slúžia, aby sa mali lepšie než iní. A kto im už nevyhovuje, toho dajú zlikvidovať.

Je to konšpirácia. Ak si myslíte, že svet riadia normálni ľudia, stačí sa pozrieť okolo seba, či to tak vyzerá. Či by to normálni dobačovali so všetkým až sem.

Ľudia, čo sa hádajú, že je to len konšpirácia, si myslia, že len Slovensko je ovládané oligarchami v zákulisí. Ale celý svet už nie!

A to nemá logiku!

Ak chápete, že Slovensko je ovládané oligarchami v zákulisí, musíte chápať, že na rovnakom princípe to funguje všade a aj na celom svete. Na Slovensku je to isté, len v menšom. Tu je malé smetisko s oligarchami, ktorých životy ľudí nezaujímajú a celý svet je veľké smetisko už so svetovými psychopatmi, ktorých životy ľudí nezaujímajú o nič viac.

 

Celkom rovnako sa naši dohodnú na budúcich voľbách a nám zinscenujú divadlo, že o tom rozhodujeme my. Jedných si nastrčia do jednej strany, druhých do opačnej opozičnej (ako sa to píše aj v Gorile, že takto sa istia na spôsob tyranosaurov z obidvoch strán a spolu tieto strany vytvoria koalíciu (s Hlasom, preto je mediálne pretláčaný). Ak by sa to nepodarilo, stačí zvrhnúť vládu s pomocou médií.

 

======

Amnesty International 5.8. na svojom FB:

 

„Zistenia Amnesty International sa zhodujú so zisteniami iných spoľahlivých zdrojov. Úrad vysokej komisárky pre ľudské práva (OHCHR) v správe vydanej 29. júna uviedol, že ruské aj ukrajinské ozbrojené sily zaujali pozície „v obytných oblastiach alebo v blízkosti civilných objektov, odkiaľ spustili vojenské operácie bez toho, aby prijali opatrenia na ochranu prítomných civilistov a civilistiek tak, ako to od nich vyžaduje medzinárodné humanitárne právo“. K podobným záverom dospela aj organizácia Human Rights Watch, ktorá 21. júla vydala správu, v ktorej zdokumentovala prípady, keď sa ukrajinské a ruské sily usadili v obývaných obytných oblastiach, v dôsledku čoho boli zranení alebo zabití mnohí civilisti.

Mrzí nás, že po šiestich mesiacoch od začiatku vojny, keď sme takmer denne informovali o ruských zverstvách na Ukrajine, teraz počúvame, že „podporujeme a podieľame sa na šírení dezinformácií Kremľa“, a mnoho ďalších urážok a osočovania…“
https://www.facebook.com/AmnestyInternationalSlovakia/
„Pokud by Kyjev nadále měl podporu Londýna, nikdy by takový text neziskovky AI proti Kyjevu nevyšel, na to můžete vzít jed.“

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549579x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie