Založ si blog

Stoltenberg: „Ľahko presunieme jadrové zbrane do iných krajín Európy, tiež na východ od Nemecka. „

Kollár dnes vyhlásil, že na slovo verí Naďovi, že čo povie Naď, to je svätá pravda. 

 

Ale ako vieme, Naď už klamal a to všetkých voličov, že táto zmluva je len hoax a nič také nemôže byť sni schválené, keďže je to len hoax!

 

A teraz podľa Kollára hovorí tento Naď, čo si kľudne celú verejnosť klamal, že sa na jeho slovo dá spoľahnúť a čo povie, to je svätá pravda?

 

A teraz čo si mám myslieť, že je tak sprostý alebo tak arogantný, že napriek faktom a argumentom povie, že verí Naďovi, že ich nemôžu priniesť?

Neverím, že by bol ať tak sprostý a len na slovo mu veril, čiže si myslím, že to od neho bola bezbrehá arogancia voči všetkým občanom Slovenska, že keď si Naďko tuto niečo povie, tak ja sa nenamáham, stačí mu veriť, hoci všetci občania Slovenska už videli, že nedá, že klamal, že je to čierne na bielom a v záznamoch ako klamal a taktiež aj Matovič o referende v tejto veci. Ale on mu a za nas všetkých verí, hoci všetkých voličov verejne oklamali?

 

To je aká bezbrehá arogancia toto oznámiť občanom po ich klamstvách, že ja a za vás všetkých mu verím a preto to schválim – tiež za vás všetkých, ktorých sme umlčali a nedovolili ani verejnú diskusiu!

 

 

Chmelár 19.1.2021:

 

GENERÁLNY TAJOMNÍK NATO: AMERICKÉ JADROVÉ ZBRANE MÔŽU SKONČIŤ V STREDNEJ EURÓPE
.
.
.
„Priatelia, už mám toho naozaj dosť. Akákoľvek diskusia a polemika má zmysel len vtedy, ak druhá strana logickým spôsobom odpovedá na vaše argumenty alebo aspoň reaguje na vaše tvrdenia. Ak som už na všetkých možných miestach (na facebooku, v dennej tlači, v televízii) vysvetlil, že jadrové zbrane môžu byť po schválení dohody s USA rozmiestnené aj na Slovensku, lebo Zmluva o nešírení jadrových zbraní im v tom nebráni – a obhajcovia DCA si napriek tomu, bez ohľadu na realitu a bez akýchkoľvek argumentov naďalej hudú svoje – ponúkajú sa len dve možné vysvetlenia. Buď ich IQ nepresahuje hodnotu izbovej teploty alebo vedome, programovo a zákerne klamú tento národ, až sa im z úst práši. A keďže nechcú akceptovať, že majú právo na vlastný názor, nie na vlastné fakty, prosím, oplieskajte im o hlavu, pardon, zdieľajte toto vyhlásenie autority, ktorú uznávajú ako svojho svetského pápeža – generálneho tajomníka NATO Jensa Stoltenberga. Nasledujúce slová povedal na konferencii Nemeckej atlantickej asociácie Nato Talk 19. novembra 2021.
.
.
Vo svojom úvodnom prejave Jens Stoltenberg povedal, že sa spolieha na to, že Nemecko bude aj naďalej ochotné zdieľať jadrové zbrane na svojom území. Zdôraznil, že dohody NATO o zdieľaní jadrových zbraní sú pre Európu mimoriadne dôležité. Potom odpovedal na otázky novinárov. Redaktor Süddeutsche Zeitung Paul Krüger sa ho spýtal, že ak by sa Nemecko rozhodlo obmedziť svoju úlohu (rozumej uzavrieť americkú vojenskú základňu), čo by to znamenalo pre situáciu spojencov na východe. Odpoveď Stoltenberga stojí za to odcitovať:
„Alternatívou k zdieľaniu jadrových zbraní NATO sú rôzne druhy bilaterálnych dohôd… takže, samozrejme, Nemecko môže, samozrejme, rozhodnúť, či budú jadrové zbrane vo vašej krajine, ale alternatívou je, že ľahko presunieme jadrové zbrane do iných krajín Európy, tiež na východ od Nemecka.“
Moderátorka Jana Puglierin sa neisto spýtala, či to dovoľuje Zakladajúci akt NATO – Rusko, na čo Jens Stoltenberg nervózne odvrkol: „Áno, dobre. . . no, všetci vidíte, že zakladajúci akt NATO-Rusko nefunguje.“
.
.
.
Ešte raz:
.
.
.
Odpoveď Stoltenberga stojí za to odcitovať:
„Alternatívou k zdieľaniu jadrových zbraní NATO sú rôzne druhy bilaterálnych dohôd… takže, samozrejme, Nemecko môže, samozrejme, rozhodnúť, či budú jadrové zbrane vo vašej krajine, ale alternatívou je, že ľahko presunieme jadrové zbrane do iných krajín Európy, tiež na východ od Nemecka.“
.
.
.
A ešte raz, keď niekto stále tvrdí, že tu jadrové zbrane nemôžeme mať:
.
.
.
Odpoveď Stoltenberga stojí za to odcitovať:
„Alternatívou k zdieľaniu jadrových zbraní NATO sú rôzne druhy bilaterálnych dohôd… takže, samozrejme, Nemecko môže, samozrejme, rozhodnúť, či budú jadrové zbrane vo vašej krajine, ale alternatívou je, že ľahko presunieme jadrové zbrane do iných krajín Európy, tiež na východ od Nemecka.“
.
.
.
A ešte raz pre tých, ktorí si nevšimli tieto slová:
.
.
.
„sú rôzne druhy bilaterálnych dohôd“
.
.
.
ľahko presunieme jadrové zbrane do iných krajín Európy“ (na východ od Nemecka)
.
.
.
„Neviem, čo viac potrebujete vedieť. Generálny tajomník Severoatlantickej aliancie nielenže potvrdil, že americké jadrové zbrane v prípade potreby bez rozpakov premiestnia do krajín strednej a východnej Európy, ale aj to, že na to slúži DCA, ktorú sa Američania momentálne snažia pretlačiť na Slovensku. Nemusia to spraviť, ale môžu. A my im na to touto zmluvou vystavujeme bianco šek. Pretože potom už nebudú musieť žiadať o povolenie, iba informujú našu stranu „o typoch, množstvách a harmonogramoch dodávok“ zbraní, ktoré majú Ozbrojené sily USA „v úmysle prepraviť alebo rozmiestniť na území Slovenskej republiky“ (čl. 4, ods. 2 návrhu dohody). V praxi to znamená, že keď napríklad Spojené štáty nahlásia, že chcú do plánovaného muničného skladu v Kuchyni umiestniť letecké bomby, my ani nemáme právo skontrolovať, či v nich nie sú nukleárne nálože, lebo výlučnú kontrolu nad prístupom k takémuto rozmiestnenému materiálu majú mať Ozbrojené sily USA (čl. 4, ods. 3) a bez ich súhlasu nepodliehajú prehliadke (čl. 11, ods. 1).
Kto tomuto nerozumie, ten už rozumieť nechce. Alebo žeby Jaro Naď zaradil do svojho predlhého zoznamu „klamárov“ aj Jensa Stoltenberga? Celý záznam konferencie nájdete tu: https://www.nato.int/cps/en/natohq/opinions_188772.htm
.
.
.
A ešte raz pre tých, ktorí si nevšimli tieto slová:
.
.
.
ale aj to, že na to slúži DCA“
.
.
.
A on tvrdil, že ich ponesú na pleciach, ako sa z toho smial Krúpa alebo Korčok?
.
.
.
my ani nemáme právo skontrolovať, či v nich nie sú nukleárne nálože“
.
.
.
.
.
23.1. opäť klamstvá v televízii a tak je to až dodnes:
.
.
.
Chmelár 23.1.:
.
.
.
„Vo včerajších Správach RTVS boli korektne odprezentované moje argumenty týkajúce sa možného rozmiestnenia jadrových zbraní na Slovensku, vrátane potvrdenia generálneho tajomníka NATO, že Spojené štáty to môžu urobiť. To, že som nebol uvedený ako ich autor, mi neprekáža, lebo tu ide o dôležitejšiu vec a aspoň to pomohlo odpútať pozornosť od mojej osoby, ktorá niektorých ľudí dráždi ako červené súkno. Príznačne demagogická bola reakcia hovorkyne ministerstva obrany, ktorá povedala, že nukleárne zbrane tu byť nemôžu, lebo to vraj nedovoľuje Zmluva o nešírení jadrových zbraní od roku 1974. Toto je úplne typické zavádzanie vládnej koalície, aké používa od začiatku verejnej diskusie.“
.
.
.
Tu sa systematicky klame, hoci boli predložené argumenty a nielen, čo si myslí Chmelár, ale čo povedal generálny tajomník NATO a kto poslúcha len vnucovanú propagandu, tak tie fakty vytrvalo len ignoruje.
.
.
.
Doteraz tu nebola žiadna verejná diskusia k tejto téme a predložené fakty vláda ignoruje!
.
.
.
Čo povie Naď, neznamená celkom nič, keď si kľudne aj verejne klame. A celkom rovnako len klame o tom, že tu nemôžu byť presunuté nukleárne nálože. 
.
.
To podľa vás Naďove slová, hoci už každý môže vedieť, že je klamár a klamal v tejto veci, znamenajú viac a majú väčšiu váhu ako slová generálneho tajomníka NATO? To už aj on je len konšpirátor a dezolát? 
Kto je Naď, správca planéty nad všetkými novinami sveta a aj nad NATO, že čo on inak povie, je to tak, hoci inak klame? 
.
.
Veď celkom rovnako aj teraz!
.
.
.
.
.
A Kollár dnes ľuďom len oznámil, že za nich bez nich bude dôverovať slovu Naďa, že tu presunuté byť nemôžu!
.
.
.
.
.
Keď mu tak verí, nech vyhlási, že ho ľudia môžu aj obesiť, ak to nebude pravda. Však, keď mu tak a za nás všetkých verí (hoci na to nemá žiadny mandát), môže byť kľudný, keď sa dá na Naďa tak spoľahnúť!  Ako dnes celej krajine tvrdil – Za vás som rozhodol, že mu všetci budete na slovo veriť! Aj keď ste už videli, že sa nedá!
.
.
.
.
.
.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

nevidiaci, Levoča

Nevidiaci v dnešnom svete: ohrozuje nás čoraz viac nástrah a prekážok

24.04.2024 09:00

Zrakovo postihnutí vyzývajú projektantov a investorov verejných projektov, aby sa na svoje diela dívali aj z pohľadu ľudí bez zraku.

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00, aktualizované: 08:59

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny v RTVS sú na dosah. Má Šimkovičová meno nového riaditeľa? Zákon by mohol naraziť na Čaputovú

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545552x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie