Založ si blog

Očkovanie vytvára tlak na vírus, aby mutoval!

Mutácie vírusov vznikajú ako dôsledok očkovania, kedy sa snaží vírus prekonať vakcínu a preto zmutuje a vytvára nové a nové mutácie!

 

A presne toto je argument tých, ktorí sa dovolávajú liečby miesto len očkovania, že očkovaním tlačíte na vírus aby vytváral stále nové mutácie, pretože sa snaží prekonať vakcíny. Ak teda bude existovať len očkovanie a preočkovávanie, bude to sústavné vytváranie tlaku na vírusy aby mutovali a budú vznikať stále nové a nové mutácie, ktoré môžu byť ešte nebezpečnejšie než tie, ktoré sme tu už mali a ktoré môžu začať zabíjať napríklad aj mladých ľudí a deti.

 

A presne k tomuto zásadnému problému pri len očkovaní sa mali v médiách viesť diskusie odborníkov, ako sa vysporiadať s týmto problémom, aby sa na vírusy nevytváral len tlak na ich nové a nové mutácie len očkovaním. No takéto odborné diskusie sa nikde neviedli a najväčší problém tlaku na mutácie sa vôbec neriešil!

 

Miesto toho nastúpilo mediálne klamstvo, že to nie je pravda, že očkovaním sa zvyšuje tlak na mutácie, ale práve naopak, neočkovaním a medzi neočkovanými sa zvyšuje tlak na nové mutácie. Že naozaj išlo o mediálne klamstvo tých, ktorých krátkozrako zaujíma len očkovanie a nie to, čo to urobí s novými a novými mutáciami, svedčí, že aj Peter Visolajský povedal v diskusii:

 

Kollár, Krajčí a Visolajský v diskusii

Hovoriť, že „Vakcína je sloboda“, bola chyba

 

Peter Visolajský: 

 

„Chvalabohu, že očkovaný môže vírus prenášať a produkovať, pretože tak sa znižuje tlak na vírus, aby mutoval a prekonal vakcínu. To, že očkovaný sa môže infikovať, je veľká výhoda, lebo tak znižujeme riziko, že vznikne vírus, ktorý bude odolný na vakcíny. Na tento vírus je takto fungujúca vakcína úplne ideálna.“

https://www.postoj.sk/91133/hovorit-ze-vakcina-je-sloboda-bola-chyba

 

 

Tu Peter Visolajský priamo potvrdzuje, že očkovaní, ktorí by nemohli prenášať vírus, by tým spôsobovali nové mutácie vírusov, aby vírus prekonal vakcíny.

A presne preto sa teší, že očkovaní tiež môžu prenášať vírus, lebo sa tým tlak na nové mutácie očkovaním znižuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Takže si zapíšte za uši, že nové a nové mutácie nespôsobujú nezaočkovaní, ale zaočkovaní, keby nemohli roznášať vírus! A presne tým, že ho roznášajú tiež, znižujú tlak na vakcíny, aby sa nevytvárali nové mutácie.

 

Z tohto jasne vidíte, že je mediálne klamstvo, že neočkovaní spôsobujú stále nové mutácie vírusu, keď tie mutácie spôsobujú očkovaní a menej a s menším tlakom na mutácie vírusov, keď ho tiež môžu roznášať!

 

Ako vidíte, nielen že médiá šírili klamstvá a hoaxy o tom, že vakcína je sloboda a to tento hoax roznášala aj prezidentka, pričom šlo o klamstvo a šírenie klamstvaale vyhlasovalo sa tu za hoax, že očkovanie bude pravidelné preočkovávanie každých niekoľko mesiacov, ako písali tí, ktorých vyhlasovali za len konšpirátorov.

 

Tu priamo vidíme, že takz. konšpirátori (odborníci, ktorých chcú umlčať) mali pravdu aj s kovid pasmi a aj v tom, že očkovanie nebude sloboda, ale bude potrebné sústavné preočkovávanie proti stále novým a novým mutáciám, ktoré budú vznikať ako dôsledok očkovania. A teraz ich chcú za to trestne stíhať, že mali pravdu aj s kovid pasmi a aj s tým sústavným preočkovávaním? To ako ich chcú trestne stíhať za tú pravdu, čo mali? Veď tu naopak klamali a zavádzali a šírili nepravdivé správy tí, čo najprv tvrdili, že kovid pasy sú hoax a neskôr, že bude stačiť preočkovávanie dvomi alebo tromi dávkami, ale žiadne sústavné.

 

 

„Určite by takáto povinnosť mala byť u všetkých zdravotníckych pracovníkov, ošetrovateľského personálu a učiteľov. Obávam sa, že s pribúdajúcimi informáciami vo veci nutnosti preočkovania sa každých 4 až 6 mesiacov a vzhľadom na nie veľkú ochotu ľudí nad 65 rokov preočkovať sa ďalšími dávkami musí byť ich ochrana zo strany štátu na určitý čas zakotvená ako povinnosť. Určite poklesne počet hospitalizovaných, skráti sa čas hospitalizácie a ušetria sa nemalé finančné zdroje na liečbu.“

https://www.postoj.sk/93089/ma-slovensko-zaviest-okamzity-lockdown-a-povinne-ockovanie-seniorov

 

 

A tomuto očkovanci absolútne neverili, že bojom za povinné očkovanie bojujú za povinné preočkovávanie každých 4-6 mesiacov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

A povedzme si niečo k slovám „na určitý čas zakotvená povinnosť“!

 

To rozhodne nebude len určitý čas, ale keď sa raz toto podarí tým „odborníkom“ zaviesť ako povinnosť, nebude to tak dočasne, ale už nastálo, lebo to už bude ukotvené ako povinnosť!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Len očkovaní a naivní dezoláti si myslia, že keď raz vybojujú túto očkovaciu povinnosť, tak to tak nebude stále! Človek, ktorý rozmýšľa, vie, že čo sa raz ukotví ako povinnosť, tak to aj tak zostane a preočkovávanie bude povinné nie nejakú dobu, ale mnoho rokov!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Už sa o tom vyjadril aj šéf Pfizeru, že preočkovávanie bude bežať mnoho rokov každých 4-6 mesiacov, čiže asi 2x každý rok ak nie častejšie!

 

A keďže vieme, že očkovanie je aj riziko následkov až po možné úmrtia, túto ruletu budú povinne všetci riskovať 2x za rok!

 

Teraz sa ešte vytešujú, že po dvoch dávkach sa im nič nestalo, ale vedia, ako obstoja po 20 dávkach za 10 rokov? Veď keby to bolo bezpečné, tak za to niekto zodpovedá. No preto za úmrtia nezodpovedá nikto, lebo sa boja, že by ich mohlo byť veľa!

 

Keby si mysleli, že málo, to by uplatili aj s odškodným, nebáli by sa pri predpoklade, že tých ľudí bude málo. Ale keď sa boja, že by na odškodné nemali, rozhodne neočakávajú, že to bude málo ľudí!  Málo ľuďom sa vždy vyplatí odškodné, lebo je ich naozaj málo!

 

Ďakujem tým odborníkom, čo ma pravdivo informovali o tom, že očkovanie nebude stačiť len 2-3x, ale ktorí upozorňovali už dopredu na to, že potom bude sústavné a mnoho rokov. A rozhodne si neželám, aby za pravdivé správy boli trestne stíhaní a mali by ich stíhať tí klamári, čo o tom doteraz písali nepravdy a pravdy vyhlasovali za hoaxy. To by museli trestne stíhať mediálne pretláčaných odborníkov, médiá aj prezidentku za šírenie klamstiev a zavádzaní, že to tak nie je.

 

 

Kolíkovú by mali stíhať za prekazenie očkovania Sputnikom, keď sa ešte chcelo dať zaočkovať 70 % ľudí, ale ona rovnako, len celkom rovnako viedla svoj politický boj.

Jej nejde o záchranu ľudí, pri Sputniku ju zaujímalo, ako sa zapáčiť propagandistickým silám, aby sa v politike ujala. A teraz to isté, tiež sa len chce zapáčiť, ako je ona uvedomelá zväzáčka a kde sa tak teraz politicky pichne – do akej strany za svoju uvedomelosť. Ju zaujíma jej politická kariéra!

Prvá nabehla aj pri Sputniku, aby sa neočkovalo! A práve jej môžu ľudia vďačiť, že sa neočkovali a odradila ich tá zjavne len politická servilnosť aj tejto politickej kariéristky.

 

 

Keby ste náhodou nevideli, tak ešte raz:

 

Peter Visolajský: 

 

„Chvalabohu, že očkovaný môže vírus prenášať a produkovať, pretože tak sa znižuje tlak na vírus, aby mutoval a prekonal vakcínu. To, že očkovaný sa môže infikovať, je veľká výhoda, lebo tak znižujeme riziko, že vznikne vírus, ktorý bude odolný na vakcíny. Na tento vírus je takto fungujúca vakcína úplne ideálna.“

https://www.postoj.sk/91133/hovorit-ze-vakcina-je-sloboda-bola-chyba

 

 

 

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5539537x
Priemerná čítanosť článkov: 3715x

Autor blogu

Kategórie