Založ si blog

Alternatívne médiá sú vždy o mnoho mesiacov pred propagandou elít

Blogy na SME už nečítam, ale náhodou som zablúdila, aby som si prečítala, čo si myslia ľudia tam.

 

Depopulačná konšpiračná teória o vakcínach. Sú antivaxeri vždy o krok pred tajnou svetovou elitou alebo je to naopak?

https://blog.sme.sk/tomasmihalik/spolocnost/depopulacna-konspiracna-teoria-vakcinach-su-antivaxeri-vzdy-krok-tajnou-svetovou-elitou-naopak

 

Zaujalo ma to, čo si o alternatívcoch myslí niekto, kto ich nepočúva. Že nerozmýšľajú logicky, to našiel v tom, že vraj všetci tvrdia, že všetci očkovaní pomrú a predsa by si svetové elity nezabíjali svojich verných. Naozaj ma prekvapilo, že si myslí, že nejaké elity by si nezabíjali svojich verných. Svojich verných si zabíjali akékoľvek elity, keď sa im to hodilo, kedykoľvek obetujú verných. Ľudí je veľa a nikomu nezáleží na tom, ako ich preriedia. Keď bude menej ľudí, menej to bude ohrozovať planétu.

A vôbec nemusia zomrieť všetci očkovaní, to by naopak bolo veľmi nápadné pri prerieďovaní ľudí. Zaujímavé, že taká logika ho nenapadla, že stačí ich preriediť tým, že znížia ich plodnosť, skrátia vek dožitia, zvýšia chorobnosť, čo im prinesie ďalšie zisky. Aj verní sa budú liečiť z následkov. Čo nevyrieši pandémia, vyriešia riešenia a vôbec ich nemusí zaujímať, koľko verných ich zostane, keď je všetkých priveľa, určite ešte veľa sprostých a verných.

Za ďalšie je ľahšie ovládať menej civilizovaných ako nejakých Európanov, ktorí sa už nebudú chcieť pravidelne očkovať a nejaké svoje práva už poznajú. Keby sa naozaj vžil do elít, tak sa verných v Európe zbaví komplet a nebude si komplikovať život so špekulantmi, ktorí by napríklad nechceli viesť vojny. Elity nehľadajú vernejších, ale sprostejších, lebo sprostejší sa vždy dajú lepšie ovládať. 

Ale povedzme si príklad, na ktorom by to mohol pochopiť. Keby chcel ľahko ovládateľnú ženu, tak si nenechá inteligentnú vernú, ale nájde si naopak sprostú, lebo taká sa bude úplne najlepšie ovládať. Čiže rozhodne nie Európu, tú vymení za sprostejšiu (výmena obyvateľov migráciou) alebo preriedi ju aj s jej dočasne vernými – po ktorú dávku a akú kontrolu? 

 

A vraj zostanú žiť len neočkovaní a prečo by ich elity chceli? A chcú ich? Nie je na nich pohon?

A celkom dobrý nápad, ako nakaziť neočkovaných je nakaziť ich očkovanými, ktorí už v zmysle hesla vakcína je sloboda, nakazia zvyšok. 

Ešte sa dá pochopiť, že starší verný si povie: Vo svojom veku nechcem riskovať nakazenie a radšej si zahrám ruletu s následkami. Deti mám, neplodnosť ma neohrozuje, ak mi to skráti život na nejakých desať, možno by som tak zomrel aj prirodzene ale nechcem sa zadusiť. A hlavne nechcem byť psom v nemocnici a pre spoluobčanov prenasledovaná sviňa. Sú to pochopiteľné dôvody.

 

Ale zoberte si mladého, čo nemá obezitu. Deti nevie, či bude mať a keď ten dostane rakovinu alebo závažnú chorobu o 10 rokov v tejto rulete, naozaj mu stačí požiť si už len 10 rokov? Ako mladá by som sa viac bála, že možno nikdy nebudem môcť mať deti a že kvôli tomu, že nemajú na kom minúť vakcíny, ja si možem požiť aj len 10 rokov. Riskujú oveľa viac (majú život pred sebou) aj keď očkovanie skôr prežijú a to všetko len preto, že na včasnej liečbe by sa farmafirmy nenabalili.

 

 

Alternatívne médiá sú vždy o mnoho mesiacov pred propagandou elít. Množstvo vecí, ktoré sa udejú, sa najprv dočítate na alternatívnych stránkach a považujete ich za nereálne. A ako plynú mesiace, stávajú sa reálnymi. Tak to bolo so sústavným nosením rúšok, s kovid pasmi, rozoštvávaním občanov, kontrolou občanov, zavádzaním rôznych opatrení, D vitamínom, ivermektínom, nákazlivosťou po očkovaní, v počte dávok, s povinným očkovaním atď. Čítate a neveríte, že by sa také niečo mohlo stať, až pokým sa to postupne nestane. A potom darmo hľadáte tie diskusie a krikľúňov, čo sa z toho všetkého vysmievali, že také absurdné veci sa nikdy nemôžu stať. Alebo rozhodne nie u nás! 

Dnes hľadajte, ako štvali do Iraku a vysmievali sa všetkým, kto s tým nesúhlasil. Dnes hľadajte, ako spochybňovali D vitamín, ako stačí jedna dávka a vakcína je sloboda, ako kovid pasy sú konšpirácia, ako očkovaní nebudú potrebovať nemocničnú starostlivosť a práve beží ako nikoho nenakazia a preto nemusia do karantény.

O tom povedia, že to bola náhoda, že ste to skôr čítali na alternatívnych stránkach celé mesiace predtým. A potom je u oviec obľúbená veta – Tiež sme to vedeli o celé mesiace skôr. Musí ti to niekto hovoriť? A preto Sabaka spochybňoval aj D vitamín, že nemá žiadny dopad, žiadnu štúdiu. Všetci, kto mu uverili a nebrali ho ako niečo zbytočne konšpiračné, mohli aj prežiť, keď dostali kovid. Tak každý to vedel, akurát Sabaka nie. Ten čaká na povolené rozkazy a o D vitamíne nevedel. Môžete klamať koľko chcete, ale on D vitamín spochybňoval ako konšpiráciu nejakého Bukovského. Keby takto postupovali vedci, nikdy by nič neobjavili, len by ako Sabaka čakali na pokyny, čo môžu alebo nemôžu objaviť alebo šíriť. 

 

 

 

 

Keby som ja chcela nenápadne ľudí preriediť, tak ich nepreriedim pri svojom prvom víruse a prvých očkovaniach, ale pri ďalšej pandémii, ktorej bohužiaľ podľahnú skôr očkovaní, čo sme samozrejme nevedeli. To by som vedela len ja, že si ich pripravím očkovaním. Veď na pokusoch, ako to dosiahnuť, roky pracujeme.

A rozhodne je to najmenej nákladná metóda ako zachraňovať planétu a ešte sa na tom dá medzičasom aj výborne zbohatnúť.

Zaujímavý fenomén na planéte vojen je, že ľudia neveria v noblesnejšiu formu vojen a ako si voľakedy vedeli predstaviť len luk alebo meč, dnes len modernejšie zbrane.

Na planéte vraždenia neveria, že by ich mohol niekto vidieť len ako nejakú zver. To by sa mohlo stať len Ficovi podľa našich intelektuálov. Iní politici a elity už neexistujú a dojemne už zachraňujú ľudí. A preto tú planétu tak zhumpľovali. 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

ATACMS, vojna na Ukrajine

Kyjev už nasadil strely dlhého doletu ATACMS. Američania ich dodali tajne

24.04.2024 20:54

Zbrane prišli na Ukrajinu tento mesiac, oznámilo americké ministerstvo zahraničných vecí.

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5546592x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie