Založ si blog

Stačí, aby zmizol Hlas ako väčšie zlo!

30.3.

SME kritizuje Krajčího, že nakupoval ivermektín:

 

 

Vakcíny sme nekupovali, ivermektin áno. Potom sa ukázalo, že sa ním nemá liečiť

„Krajčí nakúpil desaťtisíce balení.“

 

 

Pod tým fotka ivermektínu pre zvieratá, aby to vytváralo dojem akoby nenakupoval lieky pre ľudí, ale pre zvieratá!

 

 

„Okrem neschválenej ruskej vakcíny Sputnik V, ktorú boli Matovič s vtedajším ministrom zdravotníctva Marekom Krajčím aj vítať na letisku v Košiciach, schválil Krajčí aj mimoriadny dovoz liekov s obsahom ivermektinu.

Niektorí lekári toto antiparazitikum označovali za zázračný liek proti covidu. Ďalší však tvrdili, že sa nepotvrdili nijaké účinky ivermektinu, ktorý podali pacientom s covidom.“

 

 

Tu vyslovene klamú, že ho nejakí lekári považujú za „zázračný liek“, hoci to nikdy žiadny lekár netvrdil, že je to nejaká zázračná živá voda na vzriesenie polomŕtvych, na ktorých dokazovali, že to nie je účinný liek, lebo zázračne nevzkriesi aj pacientov s rozvrátených organizmom!!! 

Že nie je takto zázračný, mu vyčítali lekári slúžiaci byrokratickej korupcii s liekmi!

 

 

„Krajčí ako minister zdravotníctva schválil mimoriadny dovoz ivermektinu ako neregistrovaného lieku koncom januára. Slovensko potom nakúpilo 55-tisíc balení liekov s účinnou látkou ivermektin za 650-tisíc eur.

Dokument, ktorý má denník SME k dispozícií, navyše povoľuje dovoz väčšieho množstva.“

 

 

 

Ešte stále má niekto pocit, že progresívna vláda by dovoz ivermektínu povolila??? Však sa to vyčíta ako chyba tejto vláde a mrhanie 650 tisícami eur!

 

 

z komentárov:

„SME

tu akosi vo veľkom brojí proti dovozu ivermectínu a pritom sa v lekárňach nedá kúpiť ani na predpis. Dovezené balenia sa dávno predali.
Je zaujímavé, že tieto lieky sa dajú kúpiť na predpis v Rakúsku aj Poľsku, ale redaktor SME bude zbytočne kritizovať ministerstvo akože za zbytočný dovoz.
Niektorí lekári majú dobré výsledky s ivermectínom a vitamínmi, ich pacienti s Covidom nemuseli ísť do nemocnice a sú spokojní. Pritom liek je celkom lacný .
Spomínam si, že pred rokom aj WHO tvrdilo, že rúška sú na Covid zbytočné :-)“

 

„Stary HOAX

Mame objednanych 15 000 000 vakcin pre 4 mil dospelych Slovakov a 2 000 000 pre rusofilov. Nemame sancu ich minut. Firmy žobru o dalsie objednavky ale nedodavaju objednane. SME preraza dalsie dno hyenizmu. A ivermectin niektori lekari napr v USA odporucaju a hovoria, ze ma dobre vyaledky. Napriek tomu niektore autority bojuju proti lieku aj ked jednym dychom tvrdia, ze na to nemaju data, lebo niesu studie. Ti studie ktore su, na potvoru su kladne.“

 

 

Sme by mohlo aj informovať, že teraz v marci odišla na WHO metaanalýza o Ivermektíne a žiadosť z Veľkej Británie vypracovaná skupinou lekárov BIRD, kde žiada o zaradenie Ivm medzi liečivá na covid. Je veľa dôkazov o jeho účinkoch. Zaverečný odstavec v článku je dobrý strašiakoidný „oj e b“. Koľko ľudí presne sa predávkovalo a aké mali následky? Sú v poriadku? Ležia v nemocnici? Veľmi vágna, ale zato dobre podrývačská info. Ľudia, predávkujete sa!! Pozor ivermektín!! Predávkovanie, to, čo sa nepodarilo nikomu na svete, sa podarilo na Slovensku. Blahoželám.“

 

„Budeme mat najzdravsie kone v unii!“

 

 

 

Takto progresívni novinári a progresívci a ich odborníci bojujú proti včasnej liečbe, lebo nie je v záujme korupčnobyrokratických štruktúr EÚ včasná liečba ľudí! A títo progresívci pôsobia ako ich propagační lokaji.

 

 

 

Mesík 30.3.

 

Kým Karpaťania, obchodníci s remdesivirom z EMA a ich obslužné denníky o dušu – a o miliardy dolárov v hre – šíria dezinformácie o ivermectine (že je neúčinný, že nie sú štúdie, že má strašné vedľajšie účinky – hotový horor, napríklad taká hrozba smrti na zvýšené pečeňové testy!

🙂 atď.), počet uverejnených štúdií a metaanalýz o jeho použití v profylaxii a liečbe dosiahol okrúhle číslo 80. Z nich už 41 prešlo cez peer review proces, 48 bolo s kontrolnými skupinami, 25 bolo RCT atď.
Ničím ani vzdialene – vzdialene podobným neprešiel žiadna iná látka používaná na liečbu a profilaxiu covidu. Tu sú sumarizované ich výsledky: pri profylaxii stredné zlepšenie o 89%, pri včasnej liečbe „len“ o 79%, v štúdiách zameraných na úmrtnosť „iba“ o 76% menej mŕtvych.
To všetko za menej ako euro pri včasnej liečbe – keď sa to dá „liečiť“ aj za 2100 eur remdesivirom, alebo za 6000 dolárov čímsi novým od Mercku… No nezabite takého kaziča hry!“

https://www.facebook.com/photo?fbid=10222326995977765&set=a.10209443570900190

 

 

Veľké divadlo Fica

 

Pozrela som si tlačovku Smeru a veľmi som sa pri nej nasmiala, čím sa zbytočne oháňali.

Nikdy tu nebola normálna politika bez oligarchov, takže hovoriť o nejakej fraške bolo ako zábavná relácia. Doteraz nám to malo byť jedno, že sú tam len figúrky oligarchov a zrazu by ma malo zaujímať, či vzdelané, keď bez morálky? Aj keby tam bol kuchár, tak mne je to jedno a aj keby tam len sedel na stoličke, keď ju obsadí.

Nie ja som vám vymyslela, že sa tu volí menšie zlo, lebo iné strany nemajú šancu a takto ste si ten systém nastavili. Ja sa mu len prispôsobujem, že budem tam voliť menšie zlo a to bude aj posledný smetiar, keď bude mať % šancu!

Fakt som sa nasmiala, že čo si majú teraz o prezidentke myslieť. Veď nech sa spýta Blahu, ten to už vie dávno, či si o nej má myslieť.

Koho nemám voliť, viem presne od vášho Blahu, lebo som ho pozorne čítala a už ma nikto nepresvedčí, že nemal o progresívcoch pravdu!

 

Prečo máte od Hlasu o 10 % menej? A keď vám ušli vlastní voliči, prečo by vám mal veriť váš nevolič, keď neviete presvedčiť a získať ani vlastných voličov, prečo by mali voliť vás a nie Hlas?

Aj vy máte šancu byť volení ako menšie zlo, keď budete mať o 10% viac ako Hlas. Potom tam môžete byť miesto smetiarov, aby ste obsadili stoličky. Nepotrebujete k tomu vzdelanie, len %! Potom sa môžete vrátiť a povedať – Volte nás, lebo my ich vytlačíme! Zatiaľ na to nemáte a pritom vám vzdelanie nepomôže. Ľudia reagujú na %, nie na vzdelanie. Vzdelanie bez % je nič!

Zostávam verná Blahovmu školeniu – žiadnych progresívnych pudlíkov! Kľudne aj vás, keď najprv budete mať tie % v predvolebnom prieskume, že máte na menšie zlo!

 

 

 

Hlas s progresívcami ako väčšie zlo a zlodeji hlasov voličov Smeru

 

 

Hlavne chcem, aby sa tu nevenovali ničomu. Preto budem v ďalších voľbách voliť také menšie zlo, ktoré ich môže aj s progresívcami vytlačiť!

A to ich nemôžu strany, ktoré neprelezú do parlamentu a ktoré ich nemôžu reálne vytlačiť v reálnej koalícii. Čiže len strany, ktoré majú % a majú s kým vytvoriť koalíciu.

Ak o takej strane viete, kľudne ju tu môžete napisať, ale zatiaľ také nie sú. To je realita a zobuďte sa do nej!

Proti vám uvítam akéhokoľvek Mesiáša! Nemusí mať vzdelanie, musí mať % a reálnu možnosť s niekym vytvoriť koalíciu proti vám.

Ak sa vám tento volebný systém – voľba menšieho zla nepáči, mali ste dosť času, aby ste ten volebný systém zmenili!!!

 

Keď ho ľudia zmeniť nemôžu, potom sa vzájomne presviedčali, aby nechodili voliť, aby padol. Ale to je nereálne, lebo vždy niekto – vaši rodinní príslušníci idú voliť.

Preto ste si tam vždy väčšie zlo presadili! A ešte tam môžu ľudia zakaždým dostať to menšie zlo. Je mi teda úplne jedno, kto ním bude, ale väčšie to za mňa nebude.

Považujem to za lepšie riešenie, ako nechať prepadnúť hlas tomu väčšiemu.

 

 

Za seba doprajem aj 2x väčší plat každému, kto vám obsadí stoličku!  Aj keby tam len sedel a nič nerobil! Najprv musíte zmiznúť z predvolebných prieskumov!

 

 

Je to jednoduché, keby nebol Hlas, nemusím voliť proti nemu! Takže jednoduchšie bude, keď zmizne Hlas, aby sme mohli voliť nie proti väčšiemu zlu. Progresívcov sa potom nemusíme báť, lebo hlasy nemajú a nebude im mať potom kto nakradnúť hlasy od voličov Smeru!

Stačí, aby zmizol Hlas a voľby môžu prebehnúť slobodne! Ale až keď ako zlodeji ešte aj hlasov zmiznú!

 

 

 

 

 

.

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

Lukašenko

Mlátili ju hlava-nehlava. Bieloruska na toaletnom papieri opísala brutalitu Lukašenkovho režimu

16.04.2024 09:12

Kacarynu Novikavovú zatkli v júni 2023, keď mala na sebe iba nočnú košeľu.

čaputová

Prezidentka odcestovala do Poľska, Duda jej odovzdá štátne vyznamenanie

16.04.2024 08:28

Čaputová navštívi aj jediné slovenské pamätné miesto spojené s protifašistickým odbojom.

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536517x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie