Založ si blog

Úžasný prejav Blahu, kde urobil to, za čo sú platení všetci poslanci!

VIDEO – úžasný prejav Blahu, kde urobil to, za čo sú platení všetci poslanci!!!

 

Lebo platíme ich my a nie oligarchovia. Alebo viac oligarchovia?

 

 

https://www.facebook.com/LBlaha/videos/456720598909149

 

 

Tieto dva dni boli prelomové.

Včera bol najčernejší deň pre celú Európu, lebo EMA neschválila včasnú liečbu pacientov ivermektínom. Keď som si uvedomila, že je to odsúdenie na smrť toľkých ľudí, ktorým mohla včasná liečba pomôcť a nedostanú od lekárov lieky, spomenula som si, že za najčernejší deň pre Európu doteraz volali schválenie EÚ v migračnej kríze za prijímanie ekonomických migrantov z Afriky. Ale nebezpečenstvo teroristických útokov od radikálov stále nebolo pre Európu také ohrozujúce, ako reálne už EÚ nechala bez včasnej liečby umierať tisíce ľudí. To je horšie aj čo sme zažili v čase Černobylu. Ale to sme vtedy boli sprostí, že sme tomu verili! Už vtedy som bola tak sprostá, že som neverila tým predajným lekárom, čo všade uisťovali ľudí, že sa nič nedeje, nikde nič nenamerali a merali to odborníci a zodpovedajú za to odborníci!

 

Teraz máme obete tu a to následkom zatajovania o včasnej liečbe lacnými liekmi.

 

V parlamente máme 150 poslancov a nikto z nich nemal odvahu kritizovať tieto byrokratické štruktúry EMA a ŠUKL na úrovni jednotlivých krajín. Keď si im dovolil Matovič napísať len že majú viac pracovať, už híkali naši novodobí komunisti, ktorí sa tým starým nielen podobajú, ale ešte ich aj tromfli, lebo tí starí k tomu boli dotlačení oveľa hrubším nátlakom, aby poslúchali, ale títo novodobí to robia celkom slobodne, že im robia uvedomelých pudlíkov, ako sú progresívci alebo Pellegrini, ktorý im má priniesť vaše hlasy a podvodom na vás, že sa nespoja s progresívcami, ale so Smerom!

 

Progresívci neuznávajú Blahu a jeho meno nevyslovujú, len o ňom píšu knihy, lebo prvým stupňom boja proti niekomu, kto vás kritizuje, je – VÝSMECH!

Ale nikto, žiadny novinár ani politik nikdy nevedel tak výstižne progresívcov skritizovať, ako práve Blaha. A miesto toho, aby dokázali na jeho argumenty odpovedať, zvolili si ako stratégiu boja proti nemu výsmech. A keď nepomohol, chceli ho cenzúrovať, vyhodiť z práce, umlčať, pričom im pomáhal aj vlastný smerácky pudlík Pellegrini, keď sa ako správny novodobý komunista pohoršil nad tým, ako môže niekto spochybňovať EÚ a ich svätosť ako svätej stolice v Ríme? Veď EÚ sa nespochybňuje aj keby nemali pravdu, čo ani vtedy nemali! To je presne tá doba, odkedy viem, čo je Pellegrini zač a že rovnakých pudlíkov ako majú progresívci, mali aj smeráci! Len tých už Blaha tak nekritizoval. No musel veľmi dobre vedieť, koľkých pudlíkov mali aj okolo seba, len tých už nazval „biznis krídlo Smeru“. Však aj progresívci sú len „biznis krídlo liberálov“. No ujalo sa len toto krídlo, ktoré reprezentuje aj naša prezidentka a tak isto seriózne ako Pellegrini. Tí dvaja by si na motorku veru nesadli! Veľkolepejšie je to na traktore alebo pešo ako pápež.

 

Keby sa dali politici voliť súčasne vo viacerých stranách, určite by som Blahu krúžkovala ako prvého, lebo mňa neoslňuje serióznosť, účes Čaputovej alebo že si Pellegrini nikdy nezabudne kravatu. Mňa osloví len to, či je ten politik z rodu pudlíkov alebo je schopný povedať aj nejakú kritiku!

Od Matoviča som ju zažila len raz na jednej pamätnej tlačovke, ale to bolo málo! A preto som jeho osobne nikdy nekrúžkovala, keď som ho už poznala. Lebo inak som z tých ľudí, čo ho prvýkrát dostali do politiky medzi 4 kandidátmi na kandidátke SaS. Štyria obyčajní ľudia dostali príležitosť, aby ukázali, či budú pudlíkmi tiež!

 

Tejto vláde som vďačná za to, že vytlačila z volieb progresívcov a progresívnu vládu, preto som písala Matovičovi, že je len žuvačka na upchatie, ale aj keď nečakám, že bude výbušninou, nemusel by zostať zas len žuvačkou! 

 

A tejto vláde som vďačná, lebo ja viem byť aj vďačná, že keď sa oklamaní vedcami a odborníkmi po celých mesiacoch zomierania ľudí dozvedeli o včasnej liečbe ivermektínom, behom mesiaca jeho používanie v nemocniciach a potom aj v ambulanciách schválili a to napriek vysloveným bojom vedcov a lekárov odborníkov proti ivermektínu!

 

Keby tam boli progresívci a progresívna vláda so Smerom, nikdy by ho neschválili ani na podmienečné použitie a habali by všetky zásielky ivermektínu po colniciach a bolo by im celkom jedno, koľko ľudí to zaplatí životmi. Proti nim by Blaha šancu nemal!

 

A že píšem pravdu, to vidíte dnes, keď môžete sledovať ich aktívny boj proti včasnej liečbe, že NEEXISTUJE! A rovnako to môžete vidieť aj na aktívnom boji proti lacným liekom od ich progresívnych novinárov v denníkoch SME a Denníku N. To, že sa ich kolega novinár vyliečil ivermektínom, to ich nezaujíma a keby bolo podľa nich, pre ich len politický boj za progresívnu vládu ho nechajú aj zomrieť! To je pravda, lebo liečil sa päť dní ivermektínom a nezačal ho brať v prvý deň nákazy!

To je teda morálka týchto novinárov a vraj liberálov!

 

Prelomový deň bol aj dnes tým, že sa konečne ozval nejaký poslanec, ktorého tu zaujíma nielen politický boj, ale aj to najpodstatnejšie riešenie včasnou liečbou nakazených, aby nezomreli! Iní politici proste k tomu nemajú odvahu a nie pre politicky uvedomelú serióznosť, ale pre svoju zbabelosť s akou by boli ticho, keby sa nám tu premávali cudzie tanky!

 

Tento pudlíkovský typ ľudí vždy bude tvrdiť – Veď to sú naše tanky, našich priateľov na večné časy alebo do konca všetkých čias, ako si to pozmenil Osuský.

Preto ich zrejme nebude viac z tých veľkých strán, kde je predpokladom, že v prvom rade musíte byť seriózny pudlík, teda pôsobiť seriózne, nesfotiť si ponožky, nesadnúť si na motorku, nezabudnúť si kravatu, nepropagovať drogy a nenosiť si spacák do parlamentu, čo sú poznávacie znaky pre novinárov, aby vedeli, kto je seriózny!

 

No seriózny politik je taký, ktorý nemá povahu a morálku „pudlíka“, ako to volá Blaha.

 

Blahovi často vyčítajú, že sa zastáva komunistov. No dnešní „komunisti“ predsa nebudú frčať na niečom starom už prekuknutom, dnešní si na to vybrali liberalizmus ako svoju novú nálepku, že akože bojujú za slobodu, aby to pekne znelo a aby mali čím nových mladých ľudí oblbovať, že je to boj za slobodu.

 

Je to paradox. A naši takz. liberáli, čo sa hrdia tým, že chápu rôzne paradoxy, tento zrazu už zázračne nechápu! Ako sa práve z nich stali novodobí komunisti a to bojujúci proti Blahovi, že vraj on je ten nebezpečný komunista. Ale to tak je, že kritika sa buď vysmeje alebo jej nerozumejú.

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5545077x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie