Založ si blog

Načo riešite celé dni politikov, keď tí to za vás nevybojujú?

Zopakujme si, čo je príčinou toho, čo dnes zažívate od respirátorov po obmedzovanie slobody a krachu našich podnikateľov.

 

V celej Európe neexistuje včasná liečba lacnými liekmi, ktoré mohli celú Európu zachrániť ako inde, kde nemáte toľko obetí. Všetko je to vinou predajných vedcov, ktorí pretláčali len podplatené a pretláčané štúdie o neexistencii včasnej liečby lebo spolupracujú v prospech toho, aby tieto štáty krachovali cez obete v nemocniciach a ich jediným záujmom je, aby boli očkovaní aj keď sa budú musieť sústavne preočkovávať a tým len kontrolovať kovidovými pasmi.

Tými vinníkmi sú európske inštitúcie s pomocou inštitúcií ich vedcov a nie politici a vlády v jednotlivých štátoch, ktorí to len vykonávajú pretože sú týmito inštitúciami klamaní a vedcami odborníkmi, že riešenie včasnou liečbou neexistuje!

Tých nechce nikto vymeniť, týchto nechce nikto kritizovať a preto sa výmenami vlád v rôznych krajinách Európy, či v Nemecku, v Česku alebo na Slovensku nič nezmení aj keby ich menili ako v pračke.

Ráčte pochopiť, že výmenou len vlády v akejkoľvek krajine sa tento plán v Európe nezmení a naďalej sa pracuje na tom, že včasná liečba pre Európu neexistuje, že vedci odborníci pracujú proti nej a naďalej bude v celej Európe pretláčané len testovanie, očkovanie a preočkovávania s kovidovými pasmi!

Napriek tomu sa masy ľudí búria len proti politikom, ktorí keď sa budú vymieňať ako v Česku minister zdravotníctva 3x, to vôbec nezmenia, keď to neurčujú!

Aj keby ste mali 70 ministrov zdravotníctva po sebe, tak sa tým nemení plán pre Európu a plán len pre očkovanie.

 

A nemáme tak hlúpych len ľudí, aj podnikatelia aj veľkých firiem sú tak hlúpi, keď si myslia, že sa zachránia len otváraním všetkého pri kolapse nemocníc bez včasnej liečby a nejakým blokovaním dialnic. Keby aspoň tí veľkí podnikatelia neboli hlúpi, tak bojujú o záchranu svojich firiem a podnikov cez záchranu ľudí pred nákazou včasnou liečbou a sústredia sa na boj o včasnú liečbu. Sedieť na diaľnici je nekonštruktívne! Bojovať aj za cenu kolapsu nemocníc je nekonštruktívne!

Konštruktívny je jedine boj o včasnú liečbu, aby sa ľudia dokázali pred nákazou chrániť a po nakazení sa do pár dní vyliečiť! Len to zachráni aj veľké podniky a firmy a následne ich pracovníkov a podnikateľov.

Napriek tomu to stále nerobia a zostávajú len vykrikovať o celkom nekonštruktívnu a nič neriešiacu len výmenu politikov, ktorí budú pokračovať len v tom istom!

 

Keď už masy ľudí nemajú rozum, majte rozum aspoň podnikatelia a začnite si už konečne zachraňovať svoje firmy nejako konštruktívne aj včasnou liečbou a bojom za včasnú liečbu vašich zamestnancov, aby vám nekrachli podniky a aj cez nemocnice.

 

========

Ako si ľudia vybrali Čaputovú na základe toho ako vyzerala a pôsobila, aj teraz sú tak hlúpi, že si vyberajú budúcich politikov celkom rovnako a rovnako len povrchne:

 

„Radšej sa budem pozerať na jamky Pelleho v premiérskom kresle ako na divoké šialené oči a zbožne zložené ruky trnavského psychopata ,alebo napúdrovaný rypák sociálneho netvora .“

 

Takto hlúpo ľudia uvažujú len na základe tohto a nenávisti na ktorú im odpútali pozornosť, miesto toho, aby sa zaujímali o príčiny, prečo to tak v celej Európe je a ako by sa to dalo odstrániť. Napudrovaný rypák alebo jamky v lícach o tom nerozhodujú, žiadne sympatie alebo nesympatie k politikom, ktorí sú len vykonávatelia toho, čo sa bez boja proti príčinám nezmení!

Pokiaľ nebudú ľudí zaujímať príčiny a ako ich zmeniť, míňajú celú svoju energiu na len výmenu nosov alebo jamiek úplne nepodstatných len vykonávateľov.

 

========

 

Ja si vraj mám uvedomiť nebezpečentsvo „liberalizmu“:

„Liberalizmus, sa vďaka heslu: Bratstvo, rovnosť, sloboda, postupne takmer všade vo svete dostal k moci.

To bol cieľ.

Táto mocenská ideológia, vďaka vplyvu tých hesiel na masy, postupne prevzala moc aj v takých štátoch, ako sú USA (v Kongrese je slávny obraz, ako slobodomurár Washington v slobodomurárskej zástere ukladá základný kameň Kapitolu. Dňa 18.09.1793, medzi 11:15 až 12:30. Tento dátum a čas vybrali tak presne traja slávni slobodomurári: G. Washington, B. Franklin a P. L´Enfant. Prečo? Pretože presne v tento deň a hodinu, bola šťastie prinášajúca Caput Draconic (hlava Draka zo súhvezdia Draka – prekrytá so súhvezdím Panny). Po ovládnutí USA, začali predstavitelia tejto ideológie používať USA (armádu, tajné služby, NGO, atď), k formovaniu a riadeniu procesov v mnohýh štátoch sveta.

Takmer milión mŕtvych v Iraku, napr., nie je zrovna malý výsledok toho, že táto ideológia sa presadila vo svete.

Nepodceňuj zlo. Má ciele,náskok a plánuje.“

 

Ja si ho naopak uvedomujem, nie ja vám chcem zvoliť progresívnu koalíciu, ktorej má doniesť Pellegrini hlasy!

 

To VY si chcete zvoliť progresívnu koalíciu so sluhom Pellegrinim, ktorý vás ešte oklame o vaše hlasy! A len preto, lebo sa vám páči svojou serióznosťou ako sa páčila aj Čaputová! Smiali ste sa, že ľudia vyberali len takto povrchne a úplne rovnako zas idete vyberať len takto úplne rovnako len povrchne!

 

Ja si to nebezpečenstvo progresivizmu uvedomujem. Vy ste tí, čo si neuvedomujú, keď im chcete dať hlasy!

 

==========

 

Toto je vaša jediná záchrana pred respirátormi a zatváraním všetkého a krachom podnikov a kovidovými pasmi:

 

Mesík 17.3.:

 

Odporúčam ďalší rozhovor s Dr. Janekovou: “ Liečila som už desiatky pacientov, denne sa ten počet navyšuje, pribúdajú pozitívni aj pozitívni chorí. Ochorenie prebieha dramatickejšie ako to bolo na jeseň. Liečba vyžaduje komplexný prístup vyšetrovací aj terapeutický. Pri ochorení pacientov klinicky aj laboratórne sledujem až do vymiznutia príznakov a aj po vymiznutí ich kontrolujem po 3 týždňoch. Pacienti , ktorí boli sledovaní a liečení v ambulancii, neboli hospitalizovaní….“

 

Ako liečiť koronu aj s Ivermectínom? MUDr. Janeková radí, čo robiť, keď sa nakazíte koronavírusom.

 

https://www.40plus.sk/liecit-koronu-doma-aj-s-ivermectinom-postup-mudr-janekovej-ktora-ma-vyborne-vysledky/?fbclid=IwAR1SXL_4nGVAtE76UE0NuZesvWnHWLGsHNQ6kCMTn2XoYK9J52laOkk5TU4

 

 

 

A stále si tú jedinú záchranu neuvedomujete a stále za toto najúčinnejšie nebojujete, ale miesto toho míňate všetku energiu na zbytočný boj len s respirátormi (infovojna), na boj za otváranie všetkého, čím sa príčiny neodstránia. A na nenávisť voči politikom, ktorá vás len potopí, pretože len výmenou politikov nevybojujete v tomto a proti skutočným príčinám celkom NIČ!

 

Zobuďte sa zo svojej nič neriešiacej nenávisti, že na vine tomuto všetkému je len Matovič a táto vláda! V celej Európe sa to deje a príčinami nie sú jednotlivé vlády!

Vlády to len vykonávajú, pretože samotní ľudia v tých štátoch o žiadnu včasnú liečbu nebojujú! A iní politici to za vás neurobia! 

 

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549691x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie