Založ si blog

Zakaždým ukazujete, že to na vás funguje a potrebujete obeť!

Keď je tu také dovolené a podporované písať konšpirácie, aj ja si niečo vymyslím, keď je teraz taká vhodná doba na predčasné voľby, politický boj a masy v uliciach.

 

Určite je to tak, že každá mŕtvola zavraždeného je najlepšia pomôcka na vyhnanie tupcov do ulíc.

Že prečo takých volám tupci? No preto, lebo masové protesty sa dajú robiť skôr, než na to musia niekoho zavraždiť. A pokiaľ to bude na ľudí účinkovať, tak len poslúžia na to, aby aj nabudúce niekoho takého našli, zavraždili a tupcov dostali do ulíc. Veď protesty na uliciach budú potrebovať aj v budúcnosti!

 

Použilo sa to už v 89, ale vtedy to stačilo len zahrať, dnes máme lepšie technicky vybavených tupcov, takže potrebujú ako len vec a pomôcku skutočnú mŕtvolu! Už sa to nedá zahrať, už toto odskúšané by im tupci neuverili, takže skutočnú! A kde ju zobrať, aby dostala do ulíc masy tupcov?

Musí to byť obeť sympatická, to znamená mladá alebo obľúbená. Keď takú nájdu, svoji si ju zavraždia, teda oligarchovia za nimi, lebo tiež im slúžia len tupci a potom maju svoju mŕtvolu na ukážku – Aha, VY ste nám ho zabili! Vy ste ho zavraždili a konečne máme svoju obeť. A potom už vôbec nejde o obeť, len o tie masové protesty tupcov.

 

Ale ako dnes vidíme, stačí na to aj samovražda, lebo nemusíte si ho sami zabiť, stačí to aj vyhlasovať, že bol zavraždený a to je podobné s 89, keď to stačilo zahrať a s Kuciakom, keď už nestačilo.

Ja si myslím, že Kuciakovi vrahovia radšej mali počkať na samovraždu niekoho a toho vyhlasovať za obeť vraždy a nie naozaj vraždiť! Ale nechcelo sa im čakať na samovraždu nejakého novinára a nemusel by spáchať samovraždu sympatický a mladý!

Čo keby spáchal samovraždu starý a nesympatický? Takého by už nemohli použiť, lebo tupcov by už nezaujímal. Preto si ho aj zavraždili, lebo obeť mladého a sympatického bola nedostatková. A preto aj vraždili.

 

A dnes, títo vrahovia alebo ich veľmi dobrí kamaráti a súperi, veď oni naozajstní kamaráti nie sú, opäť potrebovali a potrebujú dostať tupcov do ulíc a na to sa im sympatická obeť hodila. Mohla to byť náhoda, lebo aj oligarchom a vrahom šťastie praje, ale mohli ho k tomu aj vydierať a bez toho, aby sa mu skrivil vlas na hlave. Ale musíte rátať aj s tým, že dokážu zavraždiť kohokoľvek aj v base.

Ak má Lučanský vrahov, tak ho použili len na protesty tupcov, ktoré teraz očakávajú.

No mnoho ľudí tu si myslí, že ho dal zavraždiť Lipšic, aby naňho nepovedal, že to on dal zavraždiť Kuciaka.

 

No uvažujte. Keby mal Lučanský dôkazy alebo keby vedel, kto dal zavraždiť Kuciaka, tak by to predsa niekde uložil ako dôkazy alebo svedectvá, aby sa chránil. Aj Bránik by to tak urobil a urobil a to ani nemal mená vrahov! 

A prečo by to Lučanský tajil, keby to aj vedel, keď ho nikto nevydieral? A ak áno a niekto ho vydieral, mal ho teda za čo vydierať.

Keby to títo voliči Smeru vedeli, kto dal zavraždiť Kuciaka, povedali by to všade aj keby im vyvraždili celú rodinu! Alebo chcete povedať, že najstatočnejší ľudia sú tu len voliči Smeru a len oni by sa nebáli vyhlásiť pravdu?

 

Ak tvrdia, že Lučanského dal zavraždiť Lipšic alebo Matovič alebo Kolíková kvôli tomu, že vedel, kto sú Kuciakovi vrahovia, tým tvrdia, že to Lučanský tajil.

Zaujímavé je, že ich pri tom nenapadne, že aj keby to Lučanský vedel a tajil, mohol to tajiť aj na iných vrahov než na Lipšica!

Podľa Gorily sú v stranách oligarchami prepojení, takže s najväčšou pravdepodobnosťou dali Kuciaka zavraždiť prepojenci zo súčasne opačných strán alebo oligarchovia za nimi. Doslova tak, že sú v tom namočení aj z jednej strany, aj z druhej strany a hrajú vám divadlo, ako proti sebe bojujú, hoci ich páni si ich zamestnávajú v rôznych stranách.

Potom by sa hodilo obidvom stranám, či aby Lučanský spáchal samovraždu alebo ho zavraždiť. Ale ak niečo vedel, najskôr to musel mať niekde uložené. Lebo ak raz niekto vie o niekom, že sú vrahovia, určite si nemyslí, že ho nemôžu zavraždiť a stačilo by mu to na ochranu vedieť.

Skôr to vyzerá tak, že Lučanský zase až tak veľa nevedel, aby vedel aj Kuciakových vrahov a hodil sa im len ako sympatická obeť na masové protesty tupcov a aby nevypovedal k iným veciam.

 

 

Denník N:

„Generálny prokurátor hovorí, že bez súhlasu so zverejním zdravotnej dokumentácie nemohol informovať poslancov ani o pitve Lučanského, ktorá už bola vykonaná. Poslanci však po rokovaní výboru potvrdili, že boli informovaní o predbežnej správe z pitvy.

 

O tom, čo sa dozvedeli, však nemohli informovať. Rokovanie výboru bolo neverejné. Predseda výboru Krúpa (OĽaNO) povedal, že otázky, ktoré kládli, boli vyčerpávajúco zodpovedané, a odpovede zatiaľ nasvedčujú tomu, že si Lučanský svoje zranenia spôsobil sám.

 

Ministerka spravodlivosti mala po rokovaní výboru pocit, že poslancov presvedčila o tom, že nikto zo Zboru väzenskej a justičnej stráže nepochybil. „Kto nemá zaujatý osobitý postoj, musel dôjsť k presvedčeniu, že ten príbeh sa stal tak, ako bol od začiatku prezentovaný,“ dodala.
S dobrým pocitom, že dokázali zodpovedať všetky otázky, odchádzali z výboru aj šéf prešovskej väznice a generálny riaditeľ Zboru väzenskej a justičnej stáže Milan Ivan, ktorý po kauze Lučanský podal demisiu. Zo zboru odíde koncom januára.“
https://dennikn.sk/2215790/pravny-zastupca-rodiny-milana-lucanskeho-prekvapil-poslancov-spravami-o-listoch-podrobnosti-si-nechal-pre-seba/?cst=2e24e43010ea6ec8f4b5eb5d6c8a6658bf649084&fbclid=IwAR3spM9zkpFjmV2MQPoIbC6jq-2MHWSMawj3Gl-bxARuONpIv7sGqXPl7H4
.
.
.
Myslím si, že toto majú Kuciak a Lučanský spoločné, že ich zneužili na masové protesty. Kuciak to zaplatil životom a nielen on
a Lučanský tým zachránil česť svojej rodine, keďže to už vyšetrovať nebudú.

 

Pokiaľ budú tupci potrebovať na masové protesty mŕtvoly a obete, aj v budúcnosti a len na to niekoho zavraždia!

 

A viete, kto za to bude na vine?

 

Veľmi sa mýlite, keď si myslíte, že len tí oligarchovia a vrahovia!

Ich je málo a vás je veľa!

Keby vás takto nemohli zneužívať ako tupcov na masové protesty, kvôli ich politickému boju aj cez mŕtvolynikoho by na to zavraždiť nemuseli!

Môžete za to VY, lebo vás je veľa, čo im to takto umožňujete!

A preto zodpovední ste za to aj VY, že sa necháte takto manipulovať, ako v 89, ako pri Kuciakovi a ako aj teraz! Týmto pracujete aj do budúcnosti len na ďalších obetiach, keďže zakaždým ukazujete, že to na vás funguje a potrebujete obeť!

 

Za čokoľvek sa dá bojovať aj bez obete, keď ľudia nie sú ľahostajní!

 

 

Radačovský:

Ja som Radačovského volila do EÚ parlamentu, lebo si myslím, že tento človek by bol a bude objektívny pre obidve strany! A práve takého objektívneho človeka by som chcela mať v EÚ parlamente. A myslím si, že rodina Lučanských urobila dobre, keď si ho vybrala. Verím tomu, že najskôr bude objektívny a nebude pracovať pre žiadnu stranu a zneužívať túto nešťastnú udalosť na len politický boj.

 

Otázka novinárov Radačovskému:

„Syn pána Lučanského sa vyjadroval, že by rodine nevadilo, keby sa zverejnili tie lekárske správy.“

 

Radačovský:

„Toto je rozdiel, povedať, že nevadí mi to, keby to zverejňovali a je rozdiel dať súhlas alebo nedať.

Zdá sa mi ako keby niektorí predstavitelia politických strán chceli využívať túto nešťastnú udalosť na svoj politický píár. To je nesprávne, to nie je pekné. To nie je dôstojné. Odsudzujem z tejto pozície všetkých a každého, kto by chcel alebo chce, akýmkoľvek spôsobom zneužívať pohreb pána generála Lučanského pre akési politické ciele.

A myslím si, že to odsudzujeme všetci.“

 

Ale mýli sa, keď si myslí, že všetci alebo väčšina ľudí to odsudzuje! Asi len nechcel povedať – Čo ste to za ľudia, že to neodsudzujete?

Lebo veľmi dobre musí vedieť a vidieť, že veľa ľudí naopak zbožňuje takéto zneužívanie nešťastných udalostí a vrážd na politický boj.

 

(píár – odbor zaoberajúci sa vzťahmi s verejnosťou na základe jej cieľavedomého ovplyvňovania so zámerom vytvorenia al. zachovania pozitívneho vzťahu verejnosti k osobe al. organizácii)

https://www.ta3.com/clanok/1200272/zastupca-lucanskych-hovoril-s-ministerkou-kto-nestastie-vyuziva.html

 

 

Podľa Chmelára – “Fico samozrejme tára, keď hovorí o svojich väzobne stíhaných nominantoch ako o „politických väzňoch“ a klame, keď tvrdí, že polícia na nich má len výpovede kajúcnikov (má aj listinné dôkazy), pretože mu zviera konečník od strachu, že vyšetrovanie sa dostane až k nemu.”

Na záver statusu politológa to však prichádza: „Ale ak parlament zvolí Lipšica, nabije predsedovi Smeru-SD zbrane, pretože tentoraz bude triafať presne. Lipšic nikdy nebude nestranným prokurátorom, je len pomstychtivým politikom vo výkone trestu.“

 

 

A ešte je v týchto protestoch jeden rozdiel. Pokiaľ v masových protestoch pri Kuciakovi tým ľudia neohrozovali iných, na masových protestoch pri Lučanskom alebo 17. novembra ohrozovali masovými protestami v uliciach iných na životoch a len kvôli politickému boju opozície aj za cenu kolapsu nemocníc! Darmo všade potom tvrdia, že nie je pravda, že nedodržiavali bezpečnostné opatrenia odstupov a rúšok, keď aj tu máte dôkaz, že to nie je pravda a prečo nákaza opäť prudko stúpne:

https://domov.sme.sk/c/22569335/milan-lucansky-spomienka-policia-bratislava.html

 

A píšu aj takéto komentáre, napr:

„U nas v praci sa opatrenia

nedodrzuju. Cca polovica zo 150 clenneho kolektivu nenosi ruska. Len na ceste do prace, kvoli policajtom a pod. Pridu do prace a uz je dolu. Ak je niekto chory, zostava doma. Uzke kontakty? Akoze ziadne. Kazdy vidi, kto s kym bol a napriek tomu ziadna karantena. Len vynimocne, zopar opatrnych exotov ako som ja, tu je. A tak sa to siri v jednotlivych rodinach a na ostatnych pracoviskach a medzi ludmi jedna radost, kedze zamestnanci sa pohybuju po celej republike. Ked mi chcete povedat, ze som spolupachatel, tak poradte, co mam urobit? Nadriadeni sa spravaju uplne rovnako. Podat nejaku staznost? Ako to dokazem? Vsetko popru. Kto si to zlize? Hadajte…“

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5551099x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie