Založ si blog

Dnes vás skôr fatálne zasiahne boj opozičných strán aj za cenu zruinovania štátu!

Zopakujem, prečo som volila OĽaNO.

 

Celkom určite ma v tom ovplyvnili alternatívne stránky, že najhoršie, čo môže byť, sú extrémistickí liberáli. Síce iní na nich nenávideli liberálnu agendu, ktorú ja vítam, ale súhlasila som s alternatívnymi médiami, že nebezpeční sú kvôli dovolávaniu sa prijímania migrantov a štvania proti Rusku. Čiže som celé mesiace a roky uvažovala len tak, koho voliť, aby sa nedostali k moci. To ste všade na alternatíve aj tu čítali len o nebezpečnosti extrémistických liberálov. Ako zdravý stred som videla Chmelára a preto som celý čas propagovala len Chmelára. No, keď bolo jasné, že Chmelár nemá šancu, uvažovala som len tak, koho voliť, aby sa k moci nedostali extrémistickí liberáli, hoci ja sama sa pokladám za liberála a celé roky som písaním podporovala ich agendu, ale nesúhlasím s extrémami ani u liberálov. Kam to vedie vo Francúzsku a v Nemecku, snáď už vidia alebo nikdy neuvidia.

 

Na počudovanie všetky alternatívne stránky klamali a taktiež všetci na Pravde, že najhorší sú extrémistickí liberáli, keď zrazu ich všetci nepovažujú za najhorších, ale za najhoršie prevažne konzervatívne OĽaNO. To ja som nezradila tento boj proti extrémistickým liberálom s migračnou politikou, naopak všetci zabudli, koho tu roky vyhlasovali za najnebezpečnejších! Zrazu na liberálov celkom zabudli, lebo nebezpečnejší je od nich aj Matovič. No ja som presvedčená, že keby sa boli dostali k moci progresívci spolu so Smerom, dnes by tu už vládla tvrdá cenzúra a žiadne konšpirácie, ani ktoré boli do volieb, by sa nemohli šíriť, lebo už mali pripravenú cenzúru.

To naopak táto vláda nijako necenzúrovala alternatívne médiá a od volieb zažívajú nevídaný rozmach ako nikdy, lebo opozičným stranám sa konšpirácie zrazu náramne hodia na ich politický boj a to pre všetky strany opozície.

 

Ak dnes ľutujem, že dnes nie je pri moci progresívna koalícia so Smerom, tak len preto, že proti nim by už v čase pandémie nikto politický a konšpiračný boj neviedol. 

Keby dnes vládol Pellegrini s progresívcami, bola by už dávno všade cenzúra a nemohli by sa tu šíriť žiadne konšpirácie o popieraní pandémie a o spochybňovaní pretláčanej vlády! Pekne by sa spojili progresívci (SME, Denník N) so smerákmi (Pravda) a este aj novinári by s nimi držali a takúto vládu len schvaľovali a podporovali. Dnes by sa nikto neodvážil protestovať, hoci aj Pellegrini by bol odsúdený na karantény, lockdowny a plošné testovanie. No určite nie v takej miere, lebo predtým by nedovolili žiadny rozmach konšpiračným stránkam. Boli by zadusené už v zárodku a spokojní voliči Smeru, že tam majú Smer, by už uvedomelo nosili rúška, lebo im to serióznejšie vysvetlil Pellegrini. Nemali by sa prečo búriť proti svojej obdivovanej strane, ktorá všetky obmedzenia robí len v záujme svojich voličov. Búrili by sa opäť len proti liberálom a ich liberálnej agende, ktorej sa chudáčik Pellegrini musí len prispôsobovať – nedalo sa inak, nedovolím spochybňovať EU.

Možno by sa tu kradlo, prijímali migranti, cenzúrovalo, ale hlavne smeráci by boli spokojní a na slovo počúvali svojho vodcu, že zodpovednosť je zostať doma.

 

Nie je tu nebezpečný Matovič, ani vláda OĽaNO, tu sú a boli nebezpečné len opozičné strany a ich novinári, čoho všetkého budú schopní, na akom chaose spolupracovať, ako podrývať vládu, ako nechať kolabovať nemocnice, ako nechať kolabovať aj ekonomiku a len pre svoj politický boj o moc.

Keby tu dnes nebol Matovič, ale Pellegrini a Smer pre smerákov, nemá kto rozvracať štát. Nemá kto pri cenzúre spochybňovať pandémiu a bojovať proti rúškam. Každá nesloboda by sa už volala záchranou a masy by mu hromadne ďakovali za všetky opatrenia. Uvedomelo by stáli aj v rade na plošné testovanie. 

 

A viete, čo by robila ĽSNS? Len by pokračovali v tom, že najhorší na svete sú liberáli a preto je to všetko dnes také, ako je a všade je cenzúra, lebo k moci sa dostali liberáli a to je to najhoršie, čo sa mohlo stať. No smeráci by sa od nich tvrdo dištancovali, lebo s fašistami nič spoločné nemajú a svoj Smer majú!

O Matovičovi by sa povrávalo, že chudák, myslel si, že by mohol byť premiérom, ale také niečo sa nikdy nemohlo stať, ani v divokých snoch.

 

Toto zlé by bolo na toto dobré. Dnes by nám tu smeráci neroznášali v rámci svojho politického boja nákazu a kotlebovci by už dávno boli scenzúrovaní.

Hlavne novinári by držali spolu s vládou, že konečne máme serióznu progresívnu vládu, ktorá reprezentuje na čele s Čaputovou. A Blaha by ďalej nerušene písal o deťoch hamburgerov.

 

Paradoxne by to zachránilo mnohé životy smerákov na dôchodku. Smer by ich zodpovednou karanténou už neničil, ale chránil! A všetci by rozumeli tomu, prečo nemajú cestovať a roznášať nákazu. V ich milovanom vodcovi by to prijali a ľudia by dnes nadávali len na liberálov, hoci by im len lokajsky slúžil.

 

 

Jediná vec ma na tom môže tešiť, už nebudete môcť tvrdiť, že najhoršia vláda by bola vláda liberálov a zajtra si ju pre budúcnosť vydupete!

Všetky tie sily budú slúžiť len vytúženej a nesplnenej vláde progresívcov s Hlasom.

A liberáli možno medzi tým mali šancu pochopiť, prečo by nemali byť extrémistickí. Pre liberálov to bolo šťastie, že sa ako extrémisti nestihli dostať k moci a mali sa čas zo svojho extrémizmu spamätať aspoň v tej migračnej politike. Teda dúfam, hoci dnes skôr platí, že sa skôr utopíte vo vani, než vás zasiahne teroristický útok.

Dnes vás skôr fatálne zasiahne boj opozičných strán aj za cenu zruinovania štátu!

 

 

 

 

Chmelár odporúča sledovať a počúvať Visolajského ako odborníka. A Visolajský napísal v poslednom statuse:

 

 

„Voči súčasnému ministrovi zdravotníctva môžeme mať veľa výhrad, ale treba mu uznať, že je to po x rokoch konečne prvý minister, čo sa snaží aspoň trochu zastaviť tunelovanie nášho zdravotníctva Pentou.

Rovnako v tomto držím palce ministerstvu financií a premiérovi.
Naše zdravotníctvo takéto upratovanie potrebuje. 🤜 o to viac v týchto ťažkých časoch . Peniaze v zdravotníctve nepatria finančným skupinám ale pacientom.“

 

 

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519137x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie