Založ si blog

Psychiatria bez bláznov a len so psychiatrami

Teší ma, že sa na blogoch Pravdy objavili už aj iní blogeri, než len voliči Smeru, Vlasti a ĽSNS. Neviem, či ste si všimli, že oveľa viac diskutujú veriaci konzervatívci a viac hádam aj progresívci alebo liberáli. Pravda by mala byť priestorom pre všetkých, aby tu voliči niektorých strán nevyháňali voličov iných strán.

 

A zatiaľ to má len ten efekt, že pokiaľ nebudete písať len o paradajkách a niečom celkom neutrálnom a schovávať sa len za všeobecnými úvahami, tak doradu nadávajú každému. Tu psychopat, tam psychopat, ako to majú čitatelia v obľube, že len my sme tí dobrí a voliči iných strán len psychopati a všetci sa dajte liečiť, že ste nevolili našu stranu!

 

Nové je tu to, že dospelý diskutér inému začal nadávať, že aj jeho rodičia sú duševne chorí alebo že kritika odznie ešte aj tam, kde už pomaly niet čo kritizovať, ale stále sa ešte dá čo vymyslieť, že bloger bol lenivý a neudáva aj linky pre lenivosť.

 

Články teda ešte sú k nejakým témam, ale kto by čítal len diskusie, skôr má pocit, že zaparkoval na psychiatrii so samými psychiatrami.

Keby teda niekto čítal len diskusie na Pravde, musel by si pomyslieť, že koniec sveta sa blíži, keď to takto kulminuje a ľudia sa správajú ako zmyslov zbavení a sem chodia čítať blogy len preto, aby mohli doradu do ľudí kopať.

 

Jeden bloger napísal takú myšlienku – Keby sme tak všetci boli jedna strana. A do koho by ste potom kopali?

Však je úplne jasné, že tie strany musia existovať, aby ste legálne mohli do niekoho kopať a mali do koho! Aj pod jednou stranou by ste sa dokopali a vzájomne posielali na psychiatriu.

 

Najlepšie je, ako neporušené bubliny fungujú stále. Najprv je bloger úžasný ale vzápätí napíše niečo vymykajúce sa bubline (Benová) a to už nemal vykročiť.

Ešte včera to bola liberálna vláda a nemala som pravdu, že konzervatívna a dnes sú to už náboženskí fanatici.

Nechce sa mi veriť, že na Čaputovú, ako veriacu, ešte celkom nič nezostúpilo. 100% vie, prečo moderní liberáli obľubujú duchovne podnetné drogy alebo už počuli o konšteláciách, kde sa zážitky podobajú tým od Krajčiho. Platia za to, aby tie zážitky osvietenia a pochopenia mali.

 

Jeden je teda náboženský fanatik, iný je pre iných zas nebezpečný jógou alebo šamanskými praktikami a každému sa ten opačný zdá len strelený a pomýlený.

A pritom je to tak jednoduché vo vláde alebo v parlamente, aby na tejto pôde nepretláčal nič, čo vo viere a iných názoroch v tomto obmedzuje iných.

 

Stačí rozlíšiť medzi súkromím a parlamentom.

 

 

=======================

 

 

„Nie všetci pochopili, že mi nevadí, keď sa z ministra posmievajú, nevadí mi ani keď ho kritizujú, vadí mi, keď mu chcú odobrať ústavné právo a desím sa toho, čo tu bude, ak sa títo ľudia dostanú k moci.

Po zverejnení článku som mala takúto facebookovú konverzáciu s bývalým spolužiakom, ktorý nie je niekto bez vplyvu, ale je to pán doktor-psychiater a netají sa svojou podporou Progresívneho Slovenska.

Majka, každý má právo na svoje osobné šialenstvo, duševnú chorobu. Náboženský fanatik ale do politiky nepatrí !!! …“právo verejne vyznávať svoju vieru je tiež jedným z ústavných práv“, áno, verejne vyznávať znamená, že može slobodne navštíviť bohoslužbu, ale nie kecať religiózne bludy do éteru. To už hraničí s duševnou chorobou. A Uhliarik je tiež riadny č..ák, slovo mu neverím.

Takže politik nemá právo kázať na bohoslužbe? Lebo to video pochádza z bohoslužby spred štyroch rokov. A kto má právo rozhodnúť, kto je fanatik?

nie, kresťanský fundamentalista alias náboženský fanatik nemôže kázať nikde !“

https://tvrdonova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=751404

 

Mária má pravdu, jej článok na iDnes bol podľa mňa trefný. Každý veriaci patrí do éteru, ale nič s odvolaním sa na náboženstvo, nemôže presadzovať v parlamente.

Mne vadí, keď sa ľudia vzájomne odsudzujú a nepochopia sa vzájomne ani len veriaci. Nie že by sa tešili, že vôbec sú a rôzni, ešte aj tí si budú nadávať do pohanov a bezbožníkov. Často sú preto od nich lepší ateisti a ja verím tomu, že skôr oni sú veriaci, aj keď to o sebe nevedia, že skôr oni sa dostanú do neba, do Valhaly, do piatej dimenzie, alebo už kam sa chcú dostať veriaci. Myslím si, že peklo bude plné moslimami a katolíkmi, plné náboženskými fanatikmi.

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518927x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie