Založ si blog

Diery v konšpiráciách

Súčasná najrozšírenejšia konšpirácia na Slovensku a vo svete je neškodnosť koronavírusu.

 

Konšpirácia znie, že za šírením koronavírusu a celou pandémiou sú svetoví zločinci, ktorí dobre vedia, že finančný systém kolabuje a preto sa ho rozhodli vymeniť za nový, kde peniaze stratia svoju hodnotu a pandémia to všetko elegantne vyrieši. Okrem preriedenia obyvateľstva môžu zarobiť na celosvetovom očkovaní, získať kontrolu nad obyvateľstvom a izolovať ľudí, ktorí sa nemôžu spoločne búriť. 

Z týchto konšpirácií vypadlo, že pôvodné alternatívne stránky, ktoré to šíria (aj v Amerike), majú v tom zakomponovaných mimozemšťanov (5G siete vysvetľujú ako ochranu proti pozitívnym mimozemšťanom) a taktiež vypadáva preriedenie obyvateľstva.

Dnes sa zamerajme na to, prečo tieto dve veci vypadli.

 

Keby niekto (politici) preberali tieto konšpirácie v pôvodnom znení, nikto by im neveril, pretože ľudia by si ťukali na čelo, keby šírili že toto všetko sa tu deje, pretože medzi sebou bojujú pozitívni a negatívni mimozemšťania o pôsobenie na tejto planéte. Takže toto z toho radšej všetci vynechali a nechali si tam len Soroša a Billa Gatesa, to znie vierohodne, že toto sú najhorší ľudia na zemi, nie nejakí reptiliáni.

Týmto sa už môžu oháňať všetci, lebo to neznie ako celkom nezmysel a tak to aj množstvo politikov zneužíva na svojich oponentov – patríte k tým nebezpečným zločincom, ktorí sa u jednoduchých ľudí spájajú len s Američanmi, aj keď tieto konšpirácie šírili najviac práve Američania, čiže aj záchrancovia sú najviac práve Američania.

Títo politici si doslova povyberali z konšpirácií hororové zrniečka, aby strašili svojich voličov proti svojim opozičníkom – takto vás chcú zlikvidovať a niet záchrany, len v nás, my vás zachránime, len nás zvoľte. Veľmi dobre vedia, že keby šli po stope týchto konšpirácií, dostali by sa len k mimozemšťanom a preto by im už ľudia neverili. Taktiež by sa dostali len k tomu, že aj oni by boli potrestaní za svoje predošlé pôsobenie, keď v tom systéme fungovali tiež, čiže už nemôže existovať nikto iný, kto by to riešil, len oni a preto im máte veriť.

Za ďalšie všetky konšpirácie vedú len k pozitívnym správam o víťazstve nad zločincami a to keby ľudia vedeli, nemali by aký strach na nich používať – Toto všetko vám hrozí a preto nám verte. Súhrnne sa konšpirácie zneužívajú na politickú agendu rôznych politických strán a to vybratím katastrofických scenárov, ktoré vedia len títo politici odvrátiť. Preto aj podporujú ich osekané šírenie.

To bola prvá diera, čo všetko z konšpirácií zmizlo.

 

Druhou je preriedenie obyvateľstva. V pôvodných konšpiráciách svetoví zločinci nemajú problém zbavovať sa nielen obyvateľstva rôznych krajín ale dokonca ani vlastných ľudí, vlastného obyvateľstva, keď to vyhovuje ich politickým a ekonomickým cieľom na ovládnutie sveta.

Čiže keď si chcú vytvoriť pandémiu na zakrytie finančného kolapsu, ešte je pre nich aj výhodné sa nejakých obyvateľov aj zbaviť. Majú myslenie nášho Haščáka, pre ktorého je volič len h……  a v podstate si chovajú len dobytok.

 

Keď si teda niekto chce vytvoriť pandémiu, tak určite nemá romantickú myšlienku aby na to použil len nejakú chrípku. V tom prípade kľudne použije aj biologické zbrane a nečaká, že kedy si to obyvateľstvo samo roznosí, ale vypustia rôzne modifikácie na rôznych miestach Zeme súčasne. To vysvetľuje, prečo nie všade je rovnaká úmrtnosť, ani nejde o presne rovnaké varianty. To ja vám nepíšem, čo urobili, majte na pamäti, že to je len konšpirácia, ja len opisujem logiku, ako by postupovali takí zločinci, čo by si chceli nasimulovať pandémiu. Keďže sú to zločinci a vraždili tisíce ľudí aj predtým, ani teraz by s tým nemali problém a ohniská nákazy by založili na rôznych miestach súčasne, lebo zvlášť „neškodnému vírusu“ musíte takto pomôcť, aby sa vôbec bol schopný tak rýchlo šíriť.

A tu sa dostávame k zaujímavému bodu myslenia u ľudí, čo veria týmto značne zosekaným konšpiračným teóriám, že prečo u nich vypadla taká dôležitá konšpiračná informácia o preriedení ľudí?

Prečo si šíria, že ten vírus je neškodný a zároveň, že je to simulácia od svetových zločincov s finančným kolapsom ekonomík?

Uvedomili ste si, aké je to nelogické, myslieť si, že tu existuje celosvetová skupina zločincov, čo sú schopní ekonomicky položiť celé štáty ale používali by len „neškodný vírus“? Vari by im záležalo na jeho neškodnosti?

 

Takže, prečo ľudia veria v neškodnosť vírusu od svetových zločincov, čo sú schopní toto všetko spáchať?

 

Za tým je presne rovnaká vypočítavosť ako u politikov. Politici z toho šíria len to, čo im vyhovuje na vyvolanie strachu pred tými inými a ľudia z toho šíria len to, čo im vyhovuje na šírenie nenávisti voči iným politikom, iným voličom. Dosť, potiaľto je to pravda, lebo toto im ešte vyhovuje. Ale už nevyhovuje myšlienka preriedenia ľudí, lebo to by reálne ohrozovalo ich ekonomickú úroveň. Keby totiž vírus nebol len taký nejaký vírus, ale umelá biologická zbraň, ako hlásajú všetky pôvodné konšpirácie a na čom sa zhodujú, tak by nemohli svoju ekonomickú úroveň brániť „neškodnosťou umelo vytvorenej biologickej zbrane“ o ktorej nevedia celkom nič, ani prečo je niekde na ústupe. Tieto konšpirácie ich už nezaujímajú, lebo zas by ohrozili myslenie na tú ekonomickú úroveň, ktorú akákoľvek karanténa ohrozuje.

 

Záver z toho je taký. Ľudí konšpirácie zaujímajú len vtedy, keď si z nich môžu vybrať len to, čo im aktuálne vyhovuje na ich zištné ciele. Politici na strašenie opozíciou a ľudia na nenávisť voči iným. Politikov nezaujíma, kto iný by to mohol vyriešiť, tam jednoznačne dosadzujú len seba a svoje skorumpované strany. A obyčajných ľudí nezaujíma, čo môže iným hroziť, pokiaľ to ohrozuje ich ekonomickú úroveň. Zaujíma ich to len do tej miery, ktorá umožňuje nové obvinenia voči iným ich zdanlivým nepriateľom.

Takže, nakoniec prídete na to, že celkom sebecké a výberové myslenie majú nielen tí svetoví zločinci, ale aj radoví politici, ktorí z tých konšpirácií žijú a dokonca aj bežní občania, ktorí ich použijú maximálne len na nenávisť voči svojim nepriateľom. A celkom z toho vypadlo ohrozenie iných, keď ma to niečo stojí a taktiež akákoľvek záchrana, ktorá neumožňuje nenávisť k opozičníkom.

Čo vlastne môžu bežní ľudia tým svetovým zločincom vyčítať, keď od nich vo svojom malom nie sú lepší? Ako hore, tak aj dolu, alebo ako dolu, to sa zrkadlí aj zhora.

 

Pôvodne všetky tieto konšpirácie vznikli ako podklad práce na sebe a na zmene vlastného vnútra – náš podiel na presne takom svete. Už z nich dávno pre široké masy vypadlo, ako vlastným vnútrom meníte svet.

A najviac chceli šíriť myšlienku, aby ľudia necítili strach a ako ten strach účinkuje a ako sa zneužíva. Ale aj strach je široký pojem a preto aj to sa dá zneužiť, čo konkrétne označíte za strach.

 

 

Prázdne nemocnice, personál tancuje:

 

 

 

„Čo je to dnes za ľudí! Už ani len základy kradnutia nepoznajú!
Peniaze v cash a ak nie, prevádza osoba na osobu v zahraničnej banke.
A nekupujte byty hneď a nie na meno rodinného príslušníka!
Už za socíku vedeli kradnúť lepšie…

uklízečka Hortenzie (Helena Růžičková) krade vodovodní trubky!! 🙂

 

 

 

„Podľa správy Dánsko a Poľsko nepomôžu firmám, ktoré majú sídlo v daňových rajoch. Super nápad.“

 

 

 

.

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

14.04.2024

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne: Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom „Minister vnútra Matúš [...]

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

13.04.2024

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby! Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú [...]

Rusko opozícia Navaľnyj pohreb

Vzácny verdikt: Ruský súd priznal miliónové odškodné pozostalým po obete policajného mučenia

16.04.2024 08:03

22-ročný Ilnaz Pirkin spáchal samovraždu v októbri 2017 krátko potom, čo ho pustili zo strážnice v Nižnekamsku.

Trump Hush Money

V prvý deň procesu s Trumpom v kauze pornoherečky porotcov nevybrali

16.04.2024 07:50

Trump sa v pondelok ako prvý bývalý prezident v dejinách USA postavil pred súd v trestnom konaní.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Fico vyzval Dolinkovú, aby zabezpečila výstavbu nemocníc. Zostávajú jej dva roky, odborníci sú skeptickí

16.04.2024 07:30

Opozícia rezortu vyčíta zlú komunikáciu, nerealizovanie viacerých potrebných zmien, ustupovanie koaličnej SNS či záujmom finančnej skupiny Penta.

vesmír SpaceX raketa crew dragon

NASA: Objekt, ktorý poškodil dom na Floride, pochádzal z ISS

16.04.2024 07:16

Objekt prerazil strechu a poškodil podlahu na dvoch poschodiach, pričom skoro trafil dieťa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,489
Celková čítanosť: 5536478x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie